|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
22.11.2007 13:37:34   
najsi
Drugače pa en lep nosečniški pozdravček vam čvekice, vidim, da ste zelo pridne, sploh kar se čveka tiče user posted image
pozdravljene tudi vse nove user posted image , lepo in mirno nosečnost vam želim.

Pri meni ni nič kaj novega.....niham od slabosti do lukenj v želodcu, ko bi kr cel hladilnik spraznila.
Lepo sm se navadla bit doma, tak da s pikecom uživama in pridno papcama tablete, da bo pikec ostal v meni.

Jutri grem k moji osebni zdravnici, ji nesem izvide za bolniško, pa da mi pove, kk vse to poteka s papirji in komisijami, ker jst sploh nisem bla še na bolniški dlje kot 4 dni, zdaj bom pa verjetno večji del nosečnosti.

Ve pa le pridno javljajte kako je na pregledih in kaj se kaj novega pri vas dogaja.

pa pa

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 851
22.11.2007 13:37:37   
pety78
O, anonimna, kdaj se boš pa ti izdala? user posted image

Maja24 saj nisem mislila da pa tistim, ki ni slabo ne kaže dobro. Ampak zdi se mi, da sem prebrala, da če ti je slabo je kao vse ok, srček bije, plod se razvija, manj verjetno torej da bo prišlo do SS.

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 852
22.11.2007 13:46:46   
Anonimen
Bom ostala anonimna še nekaj časa, ker me pozna veliko ljudi, posebej so gor še sorodniki in ne bi rada, da izvedo pred tistimi, ki morajo prvi izvedeti.user posted image

Kaj mi bo znala katera svetovat? user posted image  Meni gre kar na jok.user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 853
22.11.2007 13:51:59   
maja24
Paty mislim da je nosečnost v 1/3 za vse rizična za SS ,al ti je slabo al pa ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 854
22.11.2007 13:55:51   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Bom ostala anonimna še nekaj časa, ker me pozna veliko ljudi, posebej so gor še sorodniki in ne bi rada, da izvedo pred tistimi, ki morajo prvi izvedeti.user posted image

Kaj mi bo znala katera svetovat? user posted image  Meni gre kar na jok.user posted image

Joj, težko ti svetujem. Sem pa prebrala, da aspirin v nosečnosti res odsvetujejo. Kaj če bi poklicala ginekologinjo in jo vprašala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 855
22.11.2007 13:58:56   
pety78
Drugače se pa ne sekiraj preveč, saj je bilo to šele na začetku nosečnosti. 5. teden še ne pomeni, da si že 5 tednov noseča. Ene sploh ne vedo, da so, pa veselo pijejo alkohol, pa še kaj hujšega, pa je na koncu vse ok. Druge kadijo kot turki. Raje se pomiri in brez panike, saj bo vse ok, boš videla. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 856
22.11.2007 14:05:39   
Inigo
anonimna z rakcom: jst sm vprašala G za aspirin, ker ga tudi sama jemlem v primeru slabega počutja, bolečin... saj mi lekadol ne pomaga. pa mi je rekla, da lahko. brez problema. vendar naj nikar ne prekoračim doze. toraj, če te kaj boli ali se počutiš, da se te kaj loteva, kar aspirin plus C in bo. brez skrbi. sicer pa tako piše v navodilih. a ne? user posted image

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 857
22.11.2007 14:09:01   
Anonimen
Inigo, a res? Uf, mi je malo lažje. Jaz sem sicer moji zdravnici tudi omenila in jutri jo bom še enkrat vprašala, samo ona ni g., je samo splošna zdravnica. Sem pa potem nehala s šumečimi, ker me je zdravnica dala na antibiotike, tak da zdaj jem samo te.

Saj se bom pomirila, počasi...hvala.user posted image

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 858
22.11.2007 14:15:38   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce, jaz pa sem z živci na tleh. Pomagajte mi, če katera morda ve kaj več.
V 5. in 6. tednu sem jemala 2 šumeči tableti Aspirin plus C na dan.
Pety, čestitke. user posted image  Nas je kar nekaj starih sabelj tu zraven. Pa cipreska, lex, sem vas vesela.user posted image

komaj čakam, da se razkriješuser posted image  , jaz sem tud Aspirin plus c jemala ampak sem ga nehala ko je test pokazaluser posted image , mislim da ne bi smelo bit kaj narobe, ker drugač bi to tu gor tud pisalo, lahko pa svojega G pokličeš in vprašaš boš najbolj pomirjena

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 859
22.11.2007 14:22:24   
Zvezdica
Lunica kje si? Držim pesti, da je vse ok.
Prosim, sporoči kako in kaj.

Peti in zimska dobrodošli.

Za tiste ki imate pregled pa čimprej poročajte dobre novičke.

Drgač pa hvala za tolažbo zarad tiste sluzi. Malo se sekiram. Zdaj sem že bolje :)

LP

i belive i can fly....

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 860
   [Brisano sporočilo]
22.11.2007 14:47:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 861
22.11.2007 14:55:02   
Inigo
ja Lunica, daj se kaj javi kako si... vsi tukaj trepetamo zate in za tvojo Pikico! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 862
22.11.2007 14:56:17   
nima
Joj nosečke a se še kateri tako vrti kot meni....sploh ne vem...taka čudna sem.A je to normalno? Paše mi pa samo zelenjava in sadje....ma vsak dan popapcam skledo solate(pa fajn mora biti kisla)...tele vrtoglavice me pa skrbijo.....pregled pa šele 03.12. No saj imam vas da me malce pomirite....

Lunca javi se ko kaj izveš....skoz mislim nate in stiskam pesti da bo vse ok....

Neposredna povezava do sporočila: 863
22.11.2007 15:16:39   
netki
vidim, da ste julijke že zelo aktivne tukaj in najbrž se oglašam zelo pozno. Mi je zelo zanimiv postal tale forum in ringaraja nasploh, zato sem se odločila, da postanem aktivna in se vam pridružim......me sprejmete???????user posted image user posted image

Pdp imam 6.7.2008 (mogoče bo še kakšna sprememba. To je moja druga nosečnost. Doma imamo že 2 leti starega fantička.user posted image user posted image

Imam pa zelo hude slabosti, vrtoglavice in močno utrujenost in željo po spanju.user posted image user posted image user posted image
Upam da kmalu mine.

Drugače pa komaj čakam na naslednji pregled 27.11..

papa in uživajte v nosečnosti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 864
22.11.2007 15:23:40   
nima
Netki dobrodošla med nami user posted image  
No moram ti povedati da si me potolažila z vrtoglavicami....sem se že vstrašla da je z mano kaj narome....ma sem ratala pravi panik user posted image  saj se bom poboljšala...obljubim user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 865
22.11.2007 15:30:02   
netki
po moje je to pač eden od znakov. Meni je tako slabo, da se mi od tega zvrti, včasih pa tudi kar tako pride, da moram prav pazit da me kam ne vrže. user posted image

Pa še to: vsa hrana mi grozno smrdi in od tega mi je potem slabo. Le kako naj potem kuham kosilo???user posted image

user posted image veliko gibanja baje pomaga user posted image

lp

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 866
22.11.2007 15:30:53   
Anonimen
HAAAAAALLOOOOO vse "stare" in "nove"  sonosečke user posted image

Tako, prvi pregled je za menoj in JOOOOOOOOOOOJ kako lepo je izgledala moja 2,6 centimeterska žabica na ekranu user posted image  Mini srček je s svetlobno hitrostjo delal tiktaktiktaktiktak user posted image  Pa z nogicami in rokicami je brcal/a naokoli user posted image  

Torej uradni podatek je, da sem noseča 9t2d in da je PDP 25.6.2007.

Ko sem zagledala kako skače se nisem mogla nehati smejati in sem celo spustila solzico user posted image  

Lunica, drži se user posted image

(odgovor članu nima)
  Neposredna povezava do sporočila: 867
22.11.2007 15:37:58   
Anonimen
punce moje. najlepša hvala iz srca vsem hvala res. za lepe želje, pa da ste stiskale pesti. očitno so pozitivne misli pomagale. ginekologinja me je takoj sprejela, povedala da trenutno ni nobenih krvavitev in da kar nekaj procentov žensk krvavi v času ko naj bi drugače prišla menza še 2-3 mesece po zanositvi. pogledala je mojega ljubega dojenčka in punce raste, pridno raste, se razvija, srček pridno bije, skratka nekako mi je nakazala, da če bi blo še boljše, bi blo že kičasto. kljub temu, da me je trenutno potolažla, jaz nisem več optimistična, kri go ali dol, jaz vem kaj sem zjutraj vidla na papirju vsakič ko sem obrisala in zato vem, da je pač nekje krvavitev bila. ampak ginek pravi, da če je trenutno ni, je pač vse ok. in je bla 100 procentna. če pa spet vidim kako krvavitev ali izcedke, pa takoj nazaj, me bodo vedno sprejel. datum 26. se tako izniči, in je nov datum 27.12.  prav tako pa sem klicala za nuhalno in so me naročili 24. 12. zjutraj, upam da bo vse ok do takrat, pa da ne bo moj bejbi še premajhen.  hvala še enkrat punce, men se je zjutraj podrl svet, sm jokala ko mali otrok. misla sm da je vsega konec, na zdaj pa vidim, da je mali pravi borec.  vse ostale, ki ste prišle s pregledov, čudovite novice, sem srečna za vse vas.  nove nosečke in novo razkrite pa user posted image user posted image user posted image   božajte bušije punce, še prehitro je lahko vsega konec... ampak pozitivne misli, pa bo aneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 868
22.11.2007 15:43:44   
nima
Lunca24 super ...en velik bravo za bodočo mamico in pikico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
.....verjamem da si se prestrašla in niti nočem vedeti kako ti je bilo...pomojem bi vse odreagirale z jokom,strahom in trepetom. No samo da je vse super in da pridno raste. Jojjjj kako sem vesela zate......zdej pa veliko počivaj in pazi še naprej tako lepo na svojega malega sončka ki pridno raste user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 869
22.11.2007 15:47:25   
nima
Netki te razumem ja. No saj je res to so pač znaki da pod srčkom nosimo nekaj čudovitega.Jaz tudi težko kuham,vse mi smrdi....razen moje solatke ne user posted image  pa sadja.....oh bo že bolje....važno da pikci pridno rastejo meni pa kar naj bo tko samo da bo pikici dobro. Joj kok komaj čakam da ga sploh prvič vidim.....aj se vleče do prvega pregleda....

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 870
22.11.2007 15:48:52   
Anonimen
nima hvala ti. ja res tega ne privoščim nobeni. tolk enga veselja, upanja, načrtov, pol pa misliš, da se je vse podrlo z eno butasto krvjo.  ne vem komu se naj zahvalim, da je vse ok, ampak sm srečna, da ni za povedat.

(odgovor članu nima)
  Neposredna povezava do sporočila: 871
22.11.2007 15:55:22   
Yasminka
Lunica - Pošiljam ti objemčke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vse bo še dobro

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 872
22.11.2007 15:58:30   
SM10
O danes je pa res srečen dan, toliko lepin novičk. Bravo

Punce tudi jaz sem že s pregleda. Po ultrazvoku sem noseča kot po zadnji m. in srček je že delal. Pikica je velika komaj 3mm.
Naslednji pregled in nuhalno imam 4.1.2008. Naslednji teden moram še opravit cev kup preiskav, za katere sem dobila napotnice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 873
   [Brisano sporočilo]
22.11.2007 15:59:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 874
22.11.2007 16:09:30   
nima
Lunca samo da je vse vredu....pridno počivaj in saj veš...pozitivne misli user posted image
Hruška saj slej ko prej bi povedala....no nisi pa nič povedala kok so bli navdušeni?
Jaz sem tudi že povedala moji mamici da bo babica pa me je objela in kar zajokala od sreče...pravi da bo super babica k je še tko mlada(43 let)....hehe...atija že 4 leta nimam zato sem mu nesla svečko in mu pač tam povedala verjamem pa da bo pazil na mojo pikico inekje z nebes.Aja pa staremu očetu sem povedala pa še ne dojena najbolj(me je vprašal kdaj imam rok pa sem mu rekla da nekje julija..pa je rekel da bo kravato navezal pa šel kdaj z nami na sprehod ko se rodi pa ko bo šel lahko že user posted image  ven...no pa sem mu še enkrat dopovedala da bo mal vroče julija za kravato pa to...pa je rekel...aja spomladi res ja...aj aj ja....saj pravim da še ne dojema)...njegovim bova pa čez vikend povedala....naslednji.Ostali bojo pa počakali do svetline ...

Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.