|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč vašega partnerja
22.11.2007 10:35:35   
T1a
Koliko vam vaši partnerji pomagajo pri vsakdanjih opravilih oz. vzgoji otroka?A se meni samo zdi, a smo mamice tako rekoč za vseuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč vašega partnerja
22.11.2007 10:38:48   
natalia
jaz sem večinoma za vse, ja. Moj ma službo, potem pa še gradnjo hiše.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu T1a)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2007 10:39:07   
lelaval
Moj pomaga, če mu le služba dopušča. user posted image  Ni mu problem skuhat (to je itak njegov šiht user posted image ), tako, da vem, da lačni niso bili nikoli, stušira in skopa tudi otroke, igra se z njimi prav tako, posodo pomije sam od sebe user posted image , tla pa pomete ali posesa, če me dalj časa ni doma, pa se spomni in jih pomije tudi. Aja - pa previjal je tudi vse 3. Pri šoli tudi pomaga večjima.
Tako, da jaz nimam kaj za jamrat, ampak vseeno kdaj kaj najdem user posted image . Ampak takšne pač smo ženske. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu T1a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2007 10:39:17   
Anonimen
Mater, pa kakšna pomoč lepo te prosim . Otrok je tudi njegov in ima da ga vzgaja nič več nič manj kot jaz. Hiša je tudi njegova in ima da jo čista nič več in nič manj kot jaz.

(odgovor članu T1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.11.2007 10:41:54   
lukec
Tu ne gre za pomoč, temveč za deljenje dela. Pri vzgoji je pri nama pol:pol, pri gospodinjstvu pa sem trenutno jaz glavna, ker sem doma. To pomeni, da skuham, operem, zlikam sama, user posted image  pa se loti posode pa sesanja in podobnih zadev. Nimam občutka, da sem vedno sama za vse, no, ja pride pa tudi kak tak danuser posted image .

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu T1a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.11.2007 10:48:18   
Anonimen
Nimava še otrok.
Kar se tiče gospodinjstva, naredi tisti ki ima čas. Če sem jaz na dopustu vse naredim sama, če je on isto. Če sva oba v službi tisti, ki pride prej domov oz. čez vikend si razdeliva in vsak naredi tisto kar dela rajši. Večinoma še vedno jaz več naredim, imam pa tud več časa. Je pa res da mu morem dostikrat rečt da kej naredi, ker on ne vidi določenih stvari. Se pa nikoli ne pritožuje, mu je logično da oba delava.
Za mačke pa on wcja puca, ker jih jaz ne maram, jaz jima pa kremplje ščipam, ker on tega ne moreuser posted image .
Pri otrocih bomo pa vidl....pomoje bo kar pridenuser posted image -upamuser posted image

(odgovor članu lukec)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.11.2007 10:52:32   
Anonimen
Pri nama je smotano to, da je on doma, jaz pa v službi. Sicer on pravi, da ima doma tudi službo, ampak to je cca. 2-4 ure na dan.. Al pa še to ne. Včasih več, včasih manj.

Pri opravilih je pa tko: včasih pomije po tleh eden, včasih drugi. Kuhanje in pomivanje posode je moja stvar, sesanja kokr kdaj... Pomivanje kopalnice je tud moja stvar... On pa opere posodo in ponavadi zlika.

Mam pa včasih občutek, da sem sama za vse..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.11.2007 10:57:04   
T1a
Hmja...pr nam je tak, da glede na to da sm na porodniški, nekak prčakuje da sm skori za vse jst. Sj ja OK, ni panike, štekam...On hodi na šiht in razumem da je zmatran. Ne šteka pa mene, da sm tut jst kdaj uničena od vsega gospodinjenja in user posted image . Sm že večkrat znorela da bi tut jst rada mau cajta zase...Navem, a je moškim to tok težko zastopt. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.11.2007 10:59:45   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: adelaide

Mater, pa kakšna pomoč lepo te prosim . Otrok je tudi njegov in ima da ga vzgaja nič več nič manj kot jaz. Hiša je tudi njegova in ima da jo čista nič več in nič manj kot jaz.

Se podpišem...

In tudi na porodniško gre

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.11.2007 11:00:42   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: T1a

Hmja...pr nam je tak, da glede na to da sm na porodniški, nekak prčakuje da sm skori za vse jst. Sj ja OK, ni panike, štekam...On hodi na šiht in razumem da je zmatran. Ne šteka pa mene, da sm tut jst kdaj uničena od vsega gospodinjenja in user posted image . Sm že večkrat znorela da bi tut jst rada mau cajta zase...Navem, a je moškim to tok težko zastopt. 

En vikend si vzemi čas zase in ju pusti z user posted image sama. Potem takoj poštekajo, kaj pomeni imeti cel dan dela z user posted image , skuhati kosilo, zlikati in še povrhu pospraviti vse.

Moj je velikokrat sam čez vikend z obema user posted image in točno ve, kaj pomeni to.

Lp A

(odgovor članu T1a)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.11.2007 11:01:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: T1a

Koliko vam vaši partnerji pomagajo pri vsakdanjih opravilih oz. vzgoji otroka?A se meni samo zdi, a smo mamice tako rekoč za vseuser posted image

A ti pa pomagaš kaj njemu?

(odgovor članu T1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
22.11.2007 11:02:50   
lukec
A ti pa pomagaš kaj njemu?

user posted image  Dobra!user posted image

Meni nebö odprto se zdi,
(F. Prešeren)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.11.2007 11:04:21   
T1a
A pr igranju igrc heheheuser posted image

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.11.2007 11:04:36   
janney
Pri nama je vse bolj na menim sem ter tja se spravi kaj posesat ampak še to če delam tudi jaz da bi kaj sam od sebe naredil to niti slučjno! pomivanje posode 1 X na tri mesece če! pomivanje tal in kopalnice ter likanje niti slučajno! Njegova izjava: to je žensko delo in če meni tega ženska ne bo naredila me ne ljubi!

Jah kaj vse ženske lahko prenesemo!

lp

Janney

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.11.2007 11:07:16   
purple
Pri naju ni pomaganja enemu ali drugemu. Za vse sva oba, počasi pa nas je vedno več za vsa hišna opravila. Otroci rastejo in rade volje delajo vse, kar delava midva.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu T1a)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.11.2007 11:07:58   
puncica
Ful veliko mi pomaga ni čudno da sta otroka tako navezana nanjga. Imam zlatega moža user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu T1a)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.11.2007 11:18:38   
gala
O lelaval, a ti maš tud kuharja. Ja, naša miška res ni lačna, samo očeta pogreša, ker dela cele dneve... Tko da ''pomoči'' skorajda ni. Zato pa toliko bolj uživamo, ko smo skupejuser posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.11.2007 11:21:25   
Stefka
Se strinjam z adelaide. Zame to ni pomoč.

Če je delal otroke, bo tudi skrbel zanje, enako je s hišo. Če ne naj pa z mojimi štunfi v službo hodi. user posted image

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.11.2007 11:30:40   
lukec
to je žensko delo in če meni tega ženska ne bo naredila me ne ljubi!

S tako pa pri meni ne bi dobr skoz pršu.

Meni nebö odprto se zdi,
(F. Prešeren)

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.11.2007 11:38:31   
bt08
Pri nas od naše družbe je moj edini ki mi koker tok dovolj pomaga.Opere cunje,posesa,tamalega če je doma stušira,pripravi za spat,igra se z njim čez dan,veliko stvari skupej delata.Tko da morem kr potrkat na les,da mi pomaga,da sem zadovoljna z njim.Itak pa da vsake tok časa zatežim da morem vse sama.So ble pa od kolegov pripombe kako lahko on da cunje prat?A je to kej tazga,kako pa lahko naprimer ženska,zunaj drva žaga al pa ne vemtravo kosi?A to pa ni moško delo?Halo?Men je to ful mem,da deliš delo na moško in na žensko.Itak da mu ne dam za likat al pa ne vem kej podobno,to pa jaz delam.
Mi se mamo kr cool,v sobotah vedno vse skupaj pospravimo!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.11.2007 11:47:07   
Anonimen
moj mi nič ne pomaga pa js nemu tut ne. samo oba delava vse.

(odgovor članu T1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
22.11.2007 11:48:21   
viv_
Po kolk jim pa pol plačate pomoč? user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.11.2007 12:01:57   
NevenkaP
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

moj mi nič ne pomaga pa js nemu tut ne. samo oba delava vse.

Enako!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
22.11.2007 12:11:47   
Ženkica
Moj sesa, pospravlja posodo, pa velik je sam s tamalo, da grem lahko 4x na teden na fitnes čez dan, ker zvečer imava raje čas zase. Bi si pa želela, da mu ne bi blo tok težko tamalo zvečer večkrat stuširat.

Kaj pa vem; tut jst mam dostikrat občutek da sem sama za vse; ampak moški so bolj na easy; vsaj moj, se kej dost ne sekira če ni vse tipi topi pospravljen; no, jst ne morem na kavču ležat če je npr. kuhinja v razsulu; on nima tega problema
Po drugi strani on več zasluži kot jaz, jaz pa več zapravim kot on, pa sva si bot. user posted image user posted image

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 24
22.11.2007 12:23:57   
glen
Midva lepo sodelujeva in si deliva dela(od gospodinjskih do varstva in vzgoje),samo nemaram da mi daje sušit perilo,res če je nujauser posted image
Sem mnenja ,da tako kot ga navadiš na začetku tako imaš

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?