Suzi*
|
Jutro!! najprej vas mal pokomentiram... Lara, jaz sem doma kar dolgo za čiščenje rite uporabljala samo vodo in vatko, če je bil hujši kakec še malo mila. Na poti pa te robčke. Potem ko je bil otrok večji sem pa prešaltala samo na robčke. Robčki od Niveje so super, ampak mislim da med dražjimi, pa če samo to uporabljaš je kar stroček. Mi uporabljamo zdaj večinoma Penatenove z balzamom (zelene) in so superske. februarka, mal je treba potrpet za alelujo. Jaz sem tud bolj težko pojedla, ampak je šlo. Bajsa, lep bauhi, pa popka imaš že ven obrnjenga. oblekic pa itak malo morje. Super! Glede tašč pa...upam, da ti jo uspe preparirat po tvoje. a krči so minili?? Meti, glede bodijev.... jaz če je le mogoče sem jih kupovala v H&M, ker so ful ful kakovostni. Nič se ne krčijo, ostanejo taki kot jih kupiš, pa še malo večje št. so in jih imaš res za dolgo. Sem kupovala vedno tiste, ki so po 3 skupaj pakirani. Sparkijeve npr. moraš kupit vsaj za eno velikost večjo cifro, ker se po pranju precej skrčijo. Andrej, bom dala fotko gor, ampak jaz mislim, da ima tvoja povprečje 5,4. je v istem stolpcu kot moj Hbml.. Možno? Al pa res merijo različne stvari tu pri nas. zgornja meja povprečja je pa za 5,0. sigurno, ker sem vprašala zdravnico. Tisti moj 4,5 je pa verjetno trenutni sladkor. No, pri nas gledajo samo na povprečje in jaz sem ga imela 5,0. Pinči, so ble bolj sestavine za jotico včerej. Me je moj še na en sprehod peljal popoldne, pa sva bla zvečer precej hin za joto kuhat. mi je pa kupil eno tako fino in ogromno dišečo svečo (Yankee candle, cimetove palčke, če poznate) in sva cel večer uživala v vzdušju, si ob svečki privoščila večerjo v dnevni. je blo kar luštno. Danes še dela, jutri ima pa dopust, da končno te stene pobarvamo. Sem pa danes v postli zjutraj naredila barvni plan za celo stanovanje.....hodnik mint zelen, spalnica pa v taki zlati barvi, pa pod stropom bom dala kakšne bordo bordurce, da bo tako kraljevsko, če bova kakšne svečke prižigala. jaz sem pa zmazala zajtrk: polenta z mlekom. njam, res že dolgo tega nisem jedla. Včeraj nisem nič kuhala, danes pa res repa in krompir pa še kaj mesnatega zraven. pa spekla bom polnozrnat kruh z orehi za probo.