|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
21.11.2007 13:06:52   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: lidijajenko

čavči frendica, kako si? vidim da se mu kolca, revček.
kdaj se kaj vidmo, da vidim kaj me čaka?user posted image user posted image

OJLA!!!
Sem glih govorila z babami na šihtu in se jutri oglasimuser posted image !!! Si kej veselauser posted image ? Te morm mal vidt... Tam nekje ob 10-ih, 10.30... Bo v redu?user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lidijajenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
21.11.2007 13:08:32   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Februarka, mislim, da je tvoj user posted image , ne vem zakaj, čuden filing, pa kolcanje, brcanje 100 na uro. Me prav zanima.

Evo, še ena domena več... user posted image Tudi jaz mislim, da bo user posted image . Mogoče bom pa že v sredo videla kaj med nogami - čist nepričakovanouser posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
21.11.2007 13:10:50   
*Naja
Sem se še jst zraven spravila in poslikala nekej cotik od naše male bejbeuser posted image user posted image .

Drugače sem pa bila danes že pridna- golaž za user posted image je skuhan....zraven potem sam še solato s krompirčkom zmešam, pa mal polente kot priloga. Mene pa itak čakajo paprikeuser posted image .
Drugače pa danes nenormalno veliko hodim na wc...lulat. Men je to tako hecno, ker kakšen dan hodim ful poredko, kakšen dan pa nekje na 20 minut... No, res je tudi, da sem spila že malo več kot 1L danes, ampak se itak potrudim, da spijem nekje od 1,5 do 2 L dnevno.

Me je pa ravnokar klicala tašča, da je bila na obisku pri nečaku, ki s punco pričakuje bebico na začetku decembra. Se je zredila v zadnjih 2 mesecih dobrih 8 kg....prej pa še 9....in je dobila nenormalno veliko strij po trebuhu. Menda ima čisto rdečega in je čist nesrečna.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
21.11.2007 13:13:56   
anariya
Oj,a kej veš kje bi se postelce po ugodni ceni z vsem dobile,lp

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
21.11.2007 13:15:16   
Guerina
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: Guerina

Sicer bom pa sla jaz za en mesec k meni domov, ker tu nimava kaksnega pametnega gretja in moram stimat na dveh koncih...

ti boš šla sama z otrokom za en mesec k tvojim??? user posted image  uh, tega pa jaz nikol ne bi naredila!!!!! Bi prej gretje

sem pozabla povedat, da greva oba z fantom....:) tak, da ni panike

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
21.11.2007 13:16:24   
katka37
srečka nosečka, ta suha roba je pri nas na Ptuju, ti pa si iz MB, torej, pot pod noge. Ta trgovina pa je blizu tržnice takoj in preko matičnega urada.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
21.11.2007 13:18:46   
MetiLu
Sem že z malce.

Bamby, res lepe cotike in ful jih maš velik. Men je pa mami glih med malco prinesla (sva šle na kavico in čvek) en ful lep plišast pajacek pa kavbojke za našega mulčka user posted image user posted image  jao jao, kok bo cotk user posted image

Glede slikc, zarad mene jim lahko daš geslo, sej smo same fejst punce,pa hrane ni na slikah zraven user posted image user posted image user posted image  Lahko pa še Dolenjko danes vprašam, če se strinja. Komaj čakam, da malo poklepetava, da spet vidim kakšen drug trebušček od blizu user posted image

Anariya - jaz parfumov ne uporabljam oz. še tistega, ki ga imam, ga imam za celo leto user posted image

Fabruarka user posted image user posted image  za diplomco, joj kok si pridna. Jest bom tudi dones spet kej napisala. Včeraj nisem nič, sem bla čist zmahana, ko sem iz službe prišla...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
21.11.2007 13:21:04   
srečka nosečka
anariya - žal ne vem, nakateri nabavljajo rabljene preko e-bay. Jaz pa v tem nisem najbolj domača. user posted image

Lara - glede na to, da si se pohvalaila, koliko polnjenih paprik si naredila - bi se kar k tebi povabila na kosilo. user posted image user posted image
Naše kosilo je tudi na štedilniku - zrezki v smetanovi omaki, kroketi in zelenjava z maslom in drobrinami. Za sladico pa bom mojemu user posted image  rekla naj me kar na tortico pelje. user posted image

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
21.11.2007 13:23:06   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

srečka nosečka, ta suha roba je pri nas na Ptuju, ti pa si iz MB, torej, pot pod noge. Ta trgovina pa je blizu tržnice takoj in preko matičnega urada.

katka hvala - bom res skočila kaj do Ptuja.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
21.11.2007 13:24:03   
Guerina
IZVIRNO SPOROČILO: anariya

Oj,a kej veš kje bi se postelce po ugodni ceni z vsem dobile,lp

POGLEJ SE NA BOLHO....jau sem svoj vozicek in jajcek nabavla po ebayu za 80 EUR.... pa je ful lep, mal je sicer podrgnjen kje, ker je rabljen, drgac pa kot nov.

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
21.11.2007 13:25:33   
katka37
Glede posteljnine za košek- za prvega sem sama vse zašila, potem sem pa posodila dalje in nisem dobila nazaj, čeprav sem izrecno rekla, da želim imeti vrnjeno. Zdaj pa sem se malo znašla, čeprav sem sprva nameravala spet vse sama šivati - za v košek sem kupila penasto podlago pa še eno dodatno imam iz ene prenosne posteljice, rjuhico imam še od mulcev eno pisano, obrobo za okrog košeka imam od kolegice, baldahin je od kompleta za kinderpet, odejico sem imela še od prej in sem ugotovila, da nanjo gre navadna prevleka za vzglavnike, je iste velikosti in to je to. Znajdi se, pravijo.

Anariya, kakšno posteljico pa sploh ti želiš imeti, košek ali že kar kinderpet?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
21.11.2007 13:28:05   
*Naja
Srečka nosečka- mnjami, kok dobr boste jedliuser posted image . Sem kr zato, da menjavauser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
21.11.2007 13:28:23   
anariya
Ja tko uvornk postelco z uno strehco, z vsemu vglavnem,lp

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
21.11.2007 13:43:32   
bamby
guerina, jaz imam že 36 let user posted image . Smo že govorili o tem, da sva s Katko stari mami pred ostalimi user posted image user posted image user posted image . Koliko si pa ti stara?
lara, tudi ti imaš lepe cotike user posted image . Jaz bi tud filane paprike user posted image , jih že dolgo nisem. Se pozna, da je poletje mimo in da je jota pogosteje na jedilniku user posted image .

(odgovor članu Guerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
21.11.2007 13:50:54   
lidijajenko

ITAK DA SEM VESELA DA TE VIDIM, KOMAJ ČAKKKAAAAM, sam jutri imam pa spet UZ tako da bom vidla kdaj bom nazaj, če bom glih takrat se pa oglasim mimo pisarne.
LEPPPPPOOOOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
21.11.2007 13:51:12   
Janey
user posted image user posted image user posted image user posted image  JOOOJ...ta naša tajnica je taka rit. Mislim ej...ful nujno je blo skopirat nekaj in gospa zdaj ne more ima nekaj drugega...ji povemo da je prioritetno, da so tu ljudje iz Švice in čakajo na to...ne gospa bo najprej poskenirala par stvari, ki sploh niso nujne. KRAVA. Zarad nje sem zdaj 1 uro stala za kopircem, da me križ boli, spet mi dol na medenico in sramno kost pritiska. Komaj se vstanem ko se vsedem. Da ji j**** mater. Baba nora. Mislim kaj si eni mislijo. Če ji rečeš da mora nekaj nardit mora nardit. Kak si upa nazaj rečt. Če nebi šla v porodniško bi šla zdaj direkt do direktorja. Pa nisem toži baba ampak kaj je preveč je preveč. P**** ji...uf...
pardon...sem mogla ven spravit, ker na wc ne morem it kričat, ker mamo obiske iz švice..neki ful pomembni partnerji in ona se čoha po riti. P**** frdamana.

lačna semuser posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
21.11.2007 13:52:04   
katka37
Bamby, bravo za stari mami

user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
21.11.2007 14:02:01   
pina-1
jao kolkos te načvekale ko me ni blo...

bamby fajn lepe cotike maš za tvojo dečvo... Se mi kar lušti delajo da bi jaz tudi vse ven privlekla od moje Mie, sam je zdej še vse tako zabasano, da do škatel sploh pridem ne... Moram še enih par stvari ki so nove poslikat, to še lahko... ostalo bom pa zvlekla ko bom doma.

Moram samo kupit tiste povijalne pelenice. Pri mii sem imela še moje, samo so tolko razvlečene da sem že takrat pihala ko sem jo morala previt. Glede na to, da sedaj ne rabim kaj dosti stvari kupovat, teh 10 kosov pelenic pa ja lahko ma novih....

guerina... ti boš kar zbežala a v Idrijo..no boš bamy delala družbo..sam kdo bo pa meni tu na obali družbo delal?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
21.11.2007 14:09:30   
MetiLu
Bamby in Lara, res lepe cotike in kolk jih imata user posted image  že vidim, da bom dones Dolenjko po štacunah vlekla user posted image user posted image user posted image user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
21.11.2007 14:14:26   
pina-1
meti fajn jo lepo pozdravi in ji reči da nam manjka na čveku. Naj si čimprej zrihta net domauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
21.11.2007 14:20:27   
mlavla
user posted image  bom iskrena...sploh vas ne uspem prebrati..mi čas ne dopušča

Drugače pa vas na hitro obveščam z dogajanjem...v ponedeljek sem imela UZ trebuha. So mi pregledali žolčnik, ledvica, jetra, vranico itd. pa je vse vredu....tako,da zaenkrat še niso našli vzroka za moje bruhanje..aja pa danes še nisem bruhalauser posted image
Včeraj pa sem imela pregled za nosečniški diabetes...pač pila sem sladko vodo in jo seveda tudi izbruhala..ene 10 min pred tem, ko so mi vzeli kri..upam, da to ne bo oviralo samo preiskavo...
Drugače pa sem polno zaposlena s faksom, pa šolo za starše ....
se še kaj oglasim

vas vse lepo pozdravljam!!!!user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
21.11.2007 14:26:08   
polonca78
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

....Da ji j**** mater. Baba nora. Mislim kaj si eni mislijo. Če ji rečeš da mora nekaj nardit mora nardit. Kak si upa nazaj rečt. Če nebi šla v porodniško bi šla zdaj direkt do direktorja. Pa nisem toži baba ampak kaj je preveč je preveč. P**** ji...uf...
pardon...sem mogla ven spravit, ker na wc ne morem it kričat, ker mamo obiske iz švice..neki ful pomembni partnerji in ona se čoha po riti. P**** frdamana.

lačna semuser posted image

ahahahahaha, Janey si me pa ful nasmejala! ne mislim nič slabega, ampak že dolgo nisem slišala takih sočnih kletvic!!! user posted image user posted image user posted image user posted image pika na i je bila pa izjava po vsem tem piz***** "lačna sem". hahahahaaa. na glas sem se smejala!! ti pa čist verjamem, da te je razkurla, jst sem ravno včeraj piz****, ker enemu kretenu nisem in nisem mogla nečesa dopovedat. klinc jo gleda kuro zmešano! user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
21.11.2007 14:28:33   
Guerina
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

guerina, jaz imam že 36 let user posted image . Smo že govorili o tem, da sva s Katko stari mami pred ostalimi user posted image user posted image user posted image . Koliko si pa ti stara?
lara, tudi ti imaš lepe cotike user posted image . Jaz bi tud filane paprike user posted image , jih že dolgo nisem. Se pozna, da je poletje mimo in da je jota pogosteje na jedilniku user posted image .

Ma ja... sej nisem tolk za tabo.... letos jih bo 30.... sam ti, kot ze vidim mas enga mulca ze.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
21.11.2007 14:32:39   
Janey
Polonca user posted image  če vrjameš al ne sem se tut jaz nagalas smejala zdaj ko sem še enkrat prebrala kaj sem napisala. Sem se pa ful pomirla ko sem to napisala. Ful je fajn ko lahko ven spraviš kar te teži.

nove nosečke dobrodošleuser posted image user posted image

(odgovor članu Guerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
21.11.2007 14:33:41   
Guerina
Ja Pina, grav k meni domov za en mesec, sej mam tam svoje stanovanje( kuhinje nimam se, pa je tud ne bom rabla:))...pol bomo lih ta pravi, da ti pridemo ze mal tezit domov, ko bo tvoje se miceno, miceno.... vem, da na bos strasno v zelji, pa vendar pridemo kaj povohat...

(odgovor članu Guerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?