|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
21.11.2007 9:07:33   
Darca_k
Za našega Matica ne pride v poštev. Je preveč ži . Zdaj imamo trip trapa in še enega iz Toysa. http://www.toysrus.at/index.php?mapid=5&produkt=2646&details=1&PHPSESSID=80bb6e4d2fb9d0e4a846a3c323cc7c17
Ampak ker mamo dva škratka, sta skoz v uporabi. In moram rečt da sta oba OK. Ta iz Toysa je tudi ful stabilen, ni v obliki črke A in ima možnost dokupa blazine. Men je res OK, ker ima tudi mizico.

Tega imamo mi tudi, pa nam je ful dober. Zraven smo kupili tudi blazinico... Je fajn težek, kasneje pa se lahko mizica odstrani in imaš samo stol za večjega otroka...

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
21.11.2007 9:59:58   
atena777

A maš kakšne arcnije za zdravljenje? Od Vogla, ehinaforce (slamnik) v tabletkah je super + bio C si v enem dnevu kot .

a res al kva? Morem probat.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
21.11.2007 10:03:22   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

ampak nikical imas pa lep porocni avatar. sama naredila, ali je generičen?

Vidim, da te ma, da bi mela tudi ti takega. Sam prej je treba reči user posted image

Ni problem reči user posted image , vse drugo je bolj problem user posted image .

A tebi pa kao problem reči user posted image .

Tale stickerček je pa res cute, bi ga res mela, si me čist pogruntala.user posted image user posted image  ha ha

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
21.11.2007 10:07:29   
atena777
Danes je prišla na obisk teta s Krvavca user posted image . Črni fond je v dneh dneh tudi pri nas skopnel, pa še  danes zadnja tablica izginja kot za šalo.

Jest kr ležim na airex blazini kot, da se je čas ustavil, pa vsake tok časa do foruma prilezem, da ne bi dobila preležanine user posted image .

Jutri pa migriramo k babi, ker pride izolirat balkon, pa prenovili bomo spalnico, Davidovo sobico in zimski vrtiček, ki to več ne bo.
tako, da če me ne bo do nedelje na netu, boste vedele, da sem na lokaciji brez povezave do RR.

pa-pa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
21.11.2007 10:14:01   
ribicau
Morgen!

Eva spi, spet user posted image

Atena777 ne še pobegnt, dej mi povej, kje majo nahrbtnike znižane????

Kdaj se jutri dobimo?????

Zdej pa šibam kopalnico pucat, da bo fertik, predno se škratka zbudi!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
21.11.2007 10:22:41   
atena777
Morgen!

Atena777 ne še pobegnt, dej mi povej, kje majo nahrbtnike znižane???? 

ja Maya Maya ma skos znižanja, sam ne vem ali za nahrbtnike tudi.
Drugače jih imaš pa 2 na oglasih RR - prav od Maya Maya

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
21.11.2007 10:39:21   
Bubilu
Midva sva imela včeraj posvetovalnico. Maj je velik kao 71cm (tu ga je mimo pihnila, ampak ji nisem hotla težit naj ga še enkrat zmeri), težek pa 9120g. Sma pa bla tam glih dve uri, ne vem zakaj mal boljš ne razporedijo naročene. Je blo pa hecno ko ga je pedijatrinja neki gor vlekla, pa kak bo reagiral, pol je pa mali ob opori (meni) sam gor splezal in ji lepo pokazal kaj znauser posted image .
Glih zdej se bo zbudil, pol pa pičima v Europark po eno kremico, plenice in še kaj...

< Sporočilo je popravil Bubilu -- 21.11.2007 10:47:22 >

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
21.11.2007 10:55:17   
ribicau
No ja, kopalnico sem spucala, Eva se je tud že zbudila in zdej maže kajzerico....pol pa pičiva mal na luft! Od sonca, ki se je zjutraj kazal, zdej ni nč več ostal...

Ja Atena777, se videla že zadnjič na oglasih na RR, pa so jih že prodali

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
21.11.2007 11:16:54   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

No ja, kopalnico sem spucala, Eva se je tud že zbudila in zdej maže kajzerico....pol pa pičiva mal na luft! Od sonca, ki se je zjutraj kazal, zdej ni nč več ostal...

ja enga še niso, sem lih včeri klicala, sam probi spustiti malo ceno. Moj je rekel, da bi blo treba preverizi po koliko se pordajajo, ko so v akciji in potem je verjetno, da so ga tile po taki ceni kupili...lohk pokličeš v maya maya vprašaš. Potem pa poskušaš taktično zbijati ceno.

GOOD LUCK!

jest tud že komi čakam, da dobimo ta rikzak, ne vem ker miklavž al ker dedek mraz bi ga lahko prinesel, mogoče bi vsi trije napeli moči in enga ubodli.

LPa.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
21.11.2007 11:23:57   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

ja enga še niso, sem lih včeri klicala, sam probi spustiti malo ceno. Moj je rekel, da bi blo treba preverizi po koliko se pordajajo, ko so v akciji in potem je verjetno, da so ga tile po taki ceni kupili...lohk pokličeš v maya maya vprašaš. Potem pa poskušaš taktično zbijati ceno.

GOOD LUCK!

jest tud že komi čakam, da dobimo ta rikzak, ne vem ker miklavž al ker dedek mraz bi ga lahko prinesel, mogoče bi vsi trije napeli moči in enga ubodli.

LPa.

Kdo ga še ni prodal,  a mi napišeš številko? Sem pa na netu iskala od Maye maye, pa nisem najdla nobne strani user posted image ....a ti veš,da kakšna obstja, oz. če veš kje je kakšna njihova trgovina

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
21.11.2007 11:25:22   
ribicau
....sej veš, jest ga nujno rabim, mi gremo začetek dec. v Dolomite user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
21.11.2007 11:36:43   
atena777

....sej veš, jest ga nujno rabim, mi gremo začetek dec. v Dolomite user posted image

nisme vedela, čaki bom malo pogledala...

trgovino imajo v emporiumu spodaj, samo ne vem če se imenuje maya maya, čak bom preverila...

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
21.11.2007 11:40:31   
atena777
evo jo: http://shop.btc-city.com/trgovina/12/maya_maya

Tel: 080 11 66 ali 01/520 64 62

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
21.11.2007 11:48:58   
atena777
ribicau imaš zs. sporoči kako se je izteklo.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
21.11.2007 12:01:46   
ribicau
ne boš verjela, nikje v maya maya jih nimajo več. lansko leto so jih kao imeli, zdej pa ne več, ne Kranj, ne Bled, ne Lj!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 12:52:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 4566
21.11.2007 14:03:18   
malecka_mateja
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

evo našega božička!user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
21.11.2007 14:04:18   
atena777

ne boš verjela, nikje v maya maya jih nimajo več. lansko leto so jih kao imeli, zdej pa ne več, ne Kranj, ne Bled, ne Lj!

upam, da boš dobila! držim pesti!

Ti Kolumbo kaj pa delate pr vas, da je taka veselica?
Spet vzgojni ukrepi..ćzdej so v taki dobi, ko so pogruntali, da lahko dosežejo marsikaj, če so le dost tečni.
No drugače pa a ste kej preverjale tisti pokazatelj razvoja, al kako se že reče, k sem link prpopala.

LPA:

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
21.11.2007 14:06:07   
atena777
Malecka_M super! kero boste pa izbrali, taprva je kuklska!

Jest sm pa odšlafala dve kitici z Davidom zdele, pa bi jih lohk še 10 če bi dovolu...

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
21.11.2007 14:10:51   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Tamau mi bo požrl vse živce, komej še diham..ponoč brez komentarja, sva se s fotrom oba izzselila iz spalince za pol ure, ker je blo izsiljevanja tooo mač, ko sm prišla nazaj je v momentu utihnu...sine moj zlati vrag, danes ponoč bom mela v teli sobi prštimano prtenosno postlo in jo bom v primeru ponovnega histeriranja aktivirala v eni minuti in bo sam spal do zore!!!!

Uf....zdele sm mu naštimala labirint in je mal tišine, prej sva mela frizeriranje, jst fen frizur, stric in teta pa striženje, pol smo pa še Mayklu postrigl "fru fru", ker je mel že vse na očeh, pa tiste par "dredou" zadaj....

zdele kuham murkice, upam, da babi pride čim prej, če ne bom šla peš v BTCuser posted image ... o faaak še spet se dere...heeeeeelllppppp

Kolumbo globok dihej....sej bo bolj, jest se vsak dan s tem tolažim...k sreči naša ponoč spi, dons je od 20ih do 7.20, ampak čez dan je pa tud rabuka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
21.11.2007 14:15:07   
LanaM
Nahrbtiniki brevi so v pikapolonici po 86 eurov. Mi ga imamo, pa se mi ne zdi slab

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
21.11.2007 14:24:18   
DaniNeli
Ojla! Imam čas za RR,namreč moja pikica spi. Kosilo jo še čaka,krompirjev pire s korenčkovo omako.Danes smo imele posvetovalnico,smo dobile pikico v prstek,tehtamo pa 10.600gramov,dolgi pa smo 84cm.Drugače je bla pridna.

(odgovor članu LanaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
21.11.2007 14:25:11   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: LanaM

Nahrbtiniki brevi so v pikapolonici po 86 eurov. Mi ga imamo, pa se mi ne zdi slab

a maš kakšno slikco, kakšen je

(odgovor članu LanaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
21.11.2007 14:26:59   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: DaniNeli

Ojla! Imam čas za RR,namreč moja pikica spi. Kosilo jo še čaka,krompirjev pire s korenčkovo omako.Danes smo imele posvetovalnico,smo dobile pikico v prstek,tehtamo pa 10.600gramov,dolgi pa smo 84cm.Drugače je bla pridna.

U je pa dolga tale tvoja punca. 12 cm je daljša od Eve!

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 14:42:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?