|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
21.11.2007 11:06:45   
larisa
Ma kaj res... In obe imava rok v februarju?:) neverjetno. Torej jaz sem bila rojena v Ljubljani ob 3:40 ponoci. Kam gres pa zdej rodit? mogoce se se najina ta mala srecata:) Ma to mi je pa prav polepsalo dan zdej:)

tudi jaz sem privekala na svet v Lj., ampak ob 17h. Se mi je zdelo, da me je ena bejba tam nadrla da naj neham cmerat, ker ona ne more spat, pa je zmatrana ker se je ponoči rodila....user posted image  
Zaenkrat imam namen rodit v Lj., čeprav me pa mal tud EA mika, tko da tista zadnja odločitev še ni padla... Jaaaa kok bi blo fino da bi se tam srečali in da bi se najini user posted image  rodili isti dan.....ma to bi blo pa res neverjetno naklučje!

(odgovor članu Guerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
21.11.2007 11:09:58   
larisa
larisa - ravno danes sem se tudi jaz pozanimala okoli dopusta. So mi rekli, da lahko LD za 2008 v celoti izkoristim v 2009.
A ti za to dajo kakšno izjavo? Kolegici so namreč kasneje ta dopust enostavno črtali, oz. so ji vzeli 10 dni LD.

ravno potrdila ne bom dobila, ampak je pa res da jim lahko zaupam! Pa še tistega od 2007 bom lahko koristila, res so zlati!

Janey user posted image  za izpit! Si zadovoljna z oceno??

Še ena nova čvekica, jupiiiuser posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
21.11.2007 11:10:23   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: anandrej

Suzi, ja midva sva v LJ. Zdej točno ne vem kaj piše v roza knjižici, po spominu pa se mi zdi, da je v prvem stolpcu 5.4, v zadnjem pa 4.(pa še neki) - ta tazadnji je tak grd napisan, da se nič ne vidi, ker se je dohtarca zmotla pol pa čez nekaj nakracala user posted image Pač dohtarji user posted image Aja pa v srednjem ta dolgem stolpcu piše še "dieta" se mi zdi, drugega pa nič. Aja, lahk pa popoldne slikam, pa dam v album, pa boš točno vidla kako je.

A te res lahko prosim?? Hvala, hvala. user posted image  Bom tud jaz pofotkala, pa dam v album. So pa zraven tudi 3 meritve iz prve user posted image . Saj boš videl.

Meti, mogoče še en recept. mene je danes odprlo po včerajšnji večerji: navadni 1,3 jogurt + ovseni kosmiči brez dodatkov + cela (seveda olupljena) zmiksana pomaranča. probat ni greh. user posted image

Stari!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
21.11.2007 11:12:11   
pina-1
pri nas bomo stvari začeli skupaj dajat ko bo Miina soba končana... Upam, da jo v nedeljo preselimo, ker mam res tega sranja dosti. Pol pa v najini sobi nardimo malo plana kje bo kaj stalo... Decembra bom pa še cunje od user posted image  ven potegnila, da vidim kaj imam in kaj mi manjka. Prala in postelco sestavljali bomo pa konec januarja začetek februarja. Prej je absolutno prehitro.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
21.11.2007 11:12:53   
Guerina
in da bo disalo po pomladi:)) ja sej me ne bi skrbelo, ce ne bi s decom zvela sama, pa bi me za vsako stvar ustimat klical na telefonuser posted image Pa kateri prasek, kaksne barve,pa: a jo postavim v ta vogal al na sredino...ga poznam, da bi kompliciral:)Lih govoriva s kolegico, da bi odprle s.p. Nosecnica, naredi si sama:) Zame bi blo to se najmanj stresno, kot pa da moram enga deca cakat, da mi kaj naredi:)
Sicer bom pa sla jaz za en mesec k meni domov, ker tu nimava kaksnega pametnega gretja in moram stimat na dveh koncih... se dobro, da imam nekaj prijateljic, ki so pred letom rodila in me zdaj zalagajo z stvarmi.... ce ne... bi rabla sedmico na lotu in en kombi za vozit vse gor pa dol:)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
21.11.2007 11:18:45   
Guerina

tudi jaz sem privekala na svet v Lj., ampak ob 17h. Se mi je zdelo, da me je ena bejba tam nadrla da naj neham cmerat, ker ona ne more spat, pa je zmatrana ker se je ponoči rodila....user posted image  
Zaenkrat imam namen rodit v Lj., čeprav me pa mal tud EA mika, tko da tista zadnja odločitev še ni padla... Jaaaa kok bi blo fino da bi se tam srečali in da bi se najini user posted image  rodili isti dan.....ma to bi blo pa res neverjetno naklučje!
[/quote]

Evo.... zaradi zebe se zdaj ne morem u miru spat ponoc... travme iz otrostva:) jaz sicer premisljujem o postojni, ker trenutno bivam v KP in Izolo ne bi rada sla. Sem pa slisala, da je na Ptuju ful uredu in da so tud dobre babice, sam ptuj je malo predalec iz kopra, ne vem, ce bi mi zneslo. Ce pa bom doma v Idriji in bo sneg, se pa zna zgodit, da bom sla tud v ljubljano.... Vse polno enih Čejev...:)   Bi blo pa res naklucje.... pol bi se morale se preselit skupaj:) he he he.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
21.11.2007 11:18:54   
pina-1
guerinica si se le opogumila in prišla čvekat na RR..sem ti rekla že zdavnaj da so tuki same dobre punce in dedc in da je nosečnost z njimi pravi šou.. Veš da sem e na začetku nosečnosti bla malo razočarana ker nisem hotela februarja rodit...sedaj pa ko sem spoznala tako fajn skupinico ljudi si sploh ne morem predstavljat da nebi čakali februarjauser posted image user posted image user posted image

naš "ta stari" se je prebudil iz zimskega spanja in spet seka prave foreuser posted image user posted image user posted image user posted image
ej anandrej zopet maš nekaj dela..skozi kapljajo nove in nove čveke na naš seznam.

(odgovor članu Guerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
21.11.2007 11:19:37   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Guerina

Sicer bom pa sla jaz za en mesec k meni domov, ker tu nimava kaksnega pametnega gretja in moram stimat na dveh koncih...

ti boš šla sama z otrokom za en mesec k tvojim??? user posted image  uh, tega pa jaz nikol ne bi naredila!!!!! Bi prej gretje zrihtala, kakršnikoli stroški že, čist vseeno. user posted image
Za rodit pa.....ne komplicirat. V najbližjo porodnišnico pa je. user posted image

Pina, upam, da vam znese ta vikend končat sobico. Jaz tud nič še nimam urejeno, se mi zdi po eni strani še malo zgodaj. Tudi vse oblekce so še v izposoji, tako da niti nimam kaj za rihtat. Mi bo pa ta kolegica že vse oprala in bom lahko večino stvari verjetno samo na police zložila. user posted image  Ki jih moram pa prej še pospravit, pa mal prostora naredit. Trenutno je vse polno oblačil od tamalga.

(odgovor članu Guerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
21.11.2007 11:21:56   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Pina,

reci zlato?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
21.11.2007 11:23:13   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Pina,

reci zlato?

user posted image user posted image user posted image  prehitro stisnila potrdi. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
21.11.2007 11:27:11   
pina-1
ma meni se zdi pranje in postavljanje vsega tega že zdej samo prehitevanje in še bolj bi se mi vleklo tja do poroda..Pa si še Mio predstavljam, ki je že tako neučakana kdaj bo dojenček... Bi ji blo po moje še težje...

December je ap itak natrpan z vsemi vragolijami okoli novega leta, da mi ne bo ratalo...

No upam, da sobo uspemo skupaj spacat do ponedeljka. Komaj čakam da vidim kako bo prišlo. Mia si je namreč zaželela rumeno barvo ste. Sem včeri šla zmešat v Mercurja tako lepo rumeno ( ne prevečpastelno in ne preveč živo), pa pokrovčke za štekarje sem kupila rdeče... Po moje bo prišlo lepo...Bomo videli... Mogoče pol enkrat nahecam mojga da še kako čebelico ali kaj takega nariše... Sam ne bo hotu, ker bo to kao najina soba čez kako leto.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
21.11.2007 11:29:14   
Janey
Res se mi je odvalil kamen od srca...kr kljub temu da sem vedla da sem znala sem zaćela zdaj razmišlat kaj pa nisem znala...pač smotka.

Jaz sem včeraj šla malo po trgovinah in sem za bon, ki sem ga dobila za rojstni dan kupila mojima dvema srčkoma vsakemu ene štumfeuser posted image  tamale in velike...za sebe pa ničuser posted image  rabim pa še trenerko...tak da ko bo volja za poskakovanje v garderobi se bom spravila.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
21.11.2007 11:30:45   
anandrej
ej anandrej zopet maš nekaj dela..skozi kapljajo nove in nove čveke na naš seznam.

Ej, sam res. Ne vem, od kod se jemljejo user posted image . Sicer pa dobrodošle vse nove in tiste, ki še prihajajo user posted image user posted image
Janey, tebi pa čestitke user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
21.11.2007 11:34:48   
larisa
Veš da sem e na začetku nosečnosti bla malo razočarana ker nisem hotela februarja rodit...

Pinči, zakaj že??

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
21.11.2007 11:34:55   
pina-1
janey mi je ušloti ČESTITAT...bravo ragazzauser posted image user posted image user posted image user posted image

ah anandrej maj je mesec ljubezni..od tod tako ploden februaruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
21.11.2007 11:35:52   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Veš da sem e na začetku nosečnosti bla malo razočarana ker nisem hotela februarja rodit...

Pinči, zakaj že??

kaj pa vem, sem hotla poletno dete, sam zdej pa vas in mojga bebeja nebi zamenjlala za nobeno stvar. Ste mi tolko pri srcu, da vam ne morem povedatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
21.11.2007 11:37:58   
MetiLu
eeeejjjjj, sem ful vesela zdele user posted image user posted image  Me je Dolenjka klicala in se popoldan dobiva v Cityparku, v slaščičarni Pod vodo user posted image user posted image  Tko,da če bi še katera hotla na čvek priletet, tam se dobiva mal pred peto popoldan.

Kako jest dones nič ne delam, že cel dan tle gor visim user posted image , zdej bom pa itak samo še čakala, da delavnik mine user posted image user posted image , se zna zgodit, da bom spet kej zapravljala v H&M-u user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
21.11.2007 11:39:16   
larisa
Zdej pa en tehnički question:

Kako nardiš, da maš v svojem sporočilu tist npr: Izvirno sporočilo: Pina......pa pol citirano???user posted image

sam ne se mi smejat, k bo joj, če se mi boste smejaleuser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
21.11.2007 11:41:13   
anariya
Ojla, a kero zanimajo parfumi priznanih znamk, za 13 evrou,lp

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
21.11.2007 11:42:39   
srečka nosečka

janey mi je ušloti ČESTITAT...bravo ragazzauser posted image user posted image user posted image user posted image

ah anandrej maj je mesec ljubezni..od tod tako ploden februaruser posted image user posted image user posted image user posted image

hmmmm, pa sem vedela, da more biti nekaj na tem - MAJ - love is in the air user posted image
kakšni cukercki bodo naši februarčki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
21.11.2007 11:42:39   
Janey
Dobrodošle vse nove nosečke.

Bamby ti si mi pa huda konkurenca s cotikamiuser posted image user posted image user posted image  lepe cotke imate...jaz bi tut mela lozauser posted image

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
21.11.2007 11:51:33   
Suzi*

Kako nardiš, da maš v svojem sporočilu tist npr: Izvirno sporočilo: Pina......pa pol citirano???user posted image

A tole??? Nad vsakim sporočilom imaš ikonco "citiraj" klikneš pa ti tole vrže. user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
21.11.2007 11:56:22   
katka37
Pozdravljene!

Sva malo pospravljala z mojim, zmetala spet nekaj krame iz stanovanja, zdaj pa sem ga poslala v trgovino po stolček za hranjenje, tisti leseni, ki se ga da prilagajati potem otroku, imajo zdaj neko akcijo, v baby centru je podoben 100 €, tu pa 40 €, bomo spet prišparali.

Vrtnica, hvala, ampak mislim, da za vzgojiteljice vseeno ne velja enako kot za učiteljice, ve menda lahko koristite redni dopust takoj po porodniški ali kako? Učitelji baje lahko v času počitnic (no ja, odvisno baje tudi od ravnatelja). Glede koriščenja dopusta 10 dni v letu 2008 pa mi je zdravnica rekla, da lahko brez problema prekinem bolniško in koristim dopust do porodniške.

Janey, čestitam!

Meni glede prebave še vedno pomagajo suhe marelice in donat.

Tudi naš fantin je zelo živahen, skoraj ves čas brca in miga, tudi ponoči in slabo spim. Glavno, da je vse ostalo kolikor toliko dobro. Bomo že zdržale, punce, glede na to koliko čvekamo, očitno nismo neke "švoh" babnice.user posted image

Dobrodošli novi članiciuser posted image .

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
21.11.2007 11:56:22   
larisa

A tole??? Nad vsakim sporočilom imaš ikonco "citiraj" klikneš pa ti tole vrže. user posted image

Aaaaaaa, there's the catch. No da probam...
Hvala suzi.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
21.11.2007 11:59:26   
polonca78
ooooo bamby, ti pa imaš enih oblekc!!!! user posted image user posted image user posted image supeerca! pa same luškane. imam pa eno vprašanje zate: sem videla, da imaš na eni sliki tudi bele mako žabice z naramnicami. ali morajo otročički imeti tudi te žabice pod pajackom? vem, da morajo imeti dvoje dolgih rokavov, kaj pa dvoje dolgih hlač?

anandrej, pri meni si spregledal, da imam naslednji pregled 04.12.. ti ti! user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?