klepetka
|
dobro jutro kakor vam redno ne sledim ,sem že čist zgubljena tukaj . Samo da vas malo pozdravim ,ker zaenkart napisat od mene nimamkaj,razen da sem kar vredu -če počivam ,drugače sem pa takoj zmatrana.Pa bo že. kot sem prebrala ,nas ima precej januarčic take in drugačne težave.Pa kaj j e zdaj to?! Že res da smo pri koncu ,samo vseeno. Moram vam pa povedati ,da ko sem zadnjič videla mml,ko me je obiskala ,sem bila prav presenečena ;kot da ni noseča ;aktivna v nulo .Sem mojo sosedo v porod. vprašala ,če bi ji prisodila tolk mesecev nosečnosti kot meni,pa me cimra začudena vpraša;a ona je tud noseča? Potem si lahko predstavljate Aja,sem se pa spomnila na našo meli,ki tud leži tam ,in če bi kaj več vedela o njej ,bi jo poiskala.Saj mogoče sva se pa spoznali ,pa nisva vedeli ena za drugo . piškamiška,ja bila sem na E .Tud tebe je imela čez dr.Blejčeva?In res je tako kot praviš,kakšne revce so druge.Ene morajo skoraj negibno ležat ,pa to ne par dni ,amapk par mesecev.Spet druge bi rade že rodile ,pa ne gre nikamor.Ampak vse pridemo na vrsto ,kajne mml,super voščilnice,res.Sploh tiste s čipko so mi všeč.Pa saj pravim da si turbo suzana KK,že zdaj držim pesti suzy,dobrodošla med nami mateja 80,tvoje dete je pa res že orng.Glede rojevanja 4-kilskih otrok pa nikar ne skrbi;sem dva taka rodila pa je šlo brez večjih problemov raja ,zdaj pa uživaj prve proste dni.Pa kaj večkrat se javi Lunca1,ti pa tud uživaj.Pa glavno da so se ti prehladi umirili. Si bla že čist boga malapikica ,pazi nase ,sicer pa tudi če prej rodiš zaradi težav ,smop iz najhujšega ven ,kajne. Samo jaz bi zase vseeno rada viela ,da še drug tede n nebi,da vsaj počakam ,da b ise december na koledarju pisal. glede spanja na L boku; dr.Blejčeva je rekla,da ga predvsem priporočajo tistim nosečnicam ,katerim odpoveduje posteljica .Ker da plod ne pritiska na žile in so tako pretoki boljpi in dobi plod več hrane. to je to zaenkart od mene. lp