|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
21.11.2007 8:20:44   
neja24062007
Sem bila včeraj zeeeelooooo vesela. Uredila sem si fizioterapijo na Soči (komaj sem prišla zraven, sploh ne jemljejo zunanjih) in izvedela sem, da s 1.9.2008 verjetno dobimo prostor v vrtcuuser posted image user posted image user posted image , ni pa še 100%. Ampak vseeno bomo morali za 3 mesece skombinirati. Kako imate/boste te zadeve uredile ve. Mene že pošteno skrbi kako bo ko bom šla spet delat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
21.11.2007 8:26:51   
*ANA*
Ja lepo bi bilo vedet kdaj bo katera častila user posted image user posted image user posted image

No Svit je že vstal user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4627
21.11.2007 8:29:05   
*ANA*
Neja a si za eno   user posted image .

Svit bo pa že maja šel v vrtec user posted image ,splih ne vem kako bo moj dragi folgal oba spravit spat ker jaz delam zjutraj, popoldan in cel dan user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
21.11.2007 8:31:39   
*ANA*
no midva se greva previt in preoblečt,pa bova kmalu nazaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
21.11.2007 8:43:56   
Padme
Pri nas se vloge za vrtec oddajajo aprila, tako, da bomo šele takrat zvedeli, če bo šel lahko septembra noter. Jaz pa začnem delat 7. maja (ful dober na koncu šolskega letauser posted image ) in bo Jaka v maju in juniju pri mojih starših, čez poletje sem pa jaz tako ali tako doma - počitnice.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
21.11.2007 8:52:22   
neja24062007
seveda sem za user posted image , pa se mi je ne da skuhati. Evo Nejo sem zrihtala, že nafutrala... zdej pa gleda Rex-a na Kanali A user posted image user posted image user posted image . Igra se v ležalniku.

Padme: kako greš že maja v službo??? Aja sej grem jest tud s 01.06. matr grejo hitr dnevi... kr naenkrat bomo tam tam.

IZVIRNO SPOROČILO: Padme

Pri nas se vloge za vrtec oddajajo aprila, tako, da bomo šele takrat zvedeli, če bo šel lahko septembra noter. Pri nas nič ne komplicirajo kdaj oddaš vlogo-čimprej tem bolje ko se otrok rodi. Do aprila te pa obvestijo. Glede na to, da je prejšnje leto izpadlo okoli 200 otrok in bodo imeli ti prednost-upam, da nam bo ratalo !!!Jaz pa začnem delat 7. maja (ful dober na koncu šolskega letauser posted image ) in bo Jaka v maju in juniju pri mojih starših imam to srečo, da moja tašča in moji starši še vedno delajo in bodo delali še vsaj 10 let user posted image , čez poletje sem pa jaz tako ali tako doma - počitnice.user posted image user posted image user posted image  tole si si pa dobr zrihtala user posted image user posted image  

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
21.11.2007 8:56:00   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: neja24062007

... čez poletje sem pa jaz tako ali tako doma - počitnice.user posted image user posted image user posted image  tole si si pa dobr zrihtala user posted image user posted image  

Tako smo planirali ....user posted image user posted image user posted image . No, nam ni ratalo čist natančno splanirat, plan je bil, da bi bila doma do konca šolskega leta, ker je mal z......user posted image , se vračat v šolo na zaključek ocen....

Neposredna povezava do sporočila: 4632
21.11.2007 9:07:29   
*ANA*
Kam ste pa zdaj vse ušle?

midva sva se že previla pa preoblekla in ko sem mu mleko štimala se je gospodič usral user posted image user posted image user posted image , tako da spet jovo na novo user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
21.11.2007 9:08:33   
N _ B
Jaka ima NORICE.

Se javim še kasneje.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
21.11.2007 9:19:41   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Jaka ima NORICE.

Se javim še kasneje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Jaka - ja bošček upam, da ne bo prehudo. Jaka en velik user posted image  od Aline in še od mene user posted image .

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
21.11.2007 9:23:06   
FLASK_A
OJEJ! Bogi Jaka! Naj bo čibolj milo in čimhitreje mimo! user posted image user posted image user posted image

Jaka ima pa danes prvo cepljenje... Upam, da bo vse OK!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
21.11.2007 9:28:44   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nikical

OJEJ! Bogi Jaka! Naj bo čibolj milo in čimhitreje mimo! user posted image user posted image user posted image

Jaka ima pa danes prvo cepljenje... Upam, da bo vse OK!

Jaka še zate, da ne bo nič bolelo user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
21.11.2007 9:31:19   
FLASK_A
user posted image Hvala

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
21.11.2007 9:33:00   
neja24062007
JAKA - N&B: Neja ti pošilja tega medvedkauser posted image , da le ne bi bilo prehudo.

JAKA-NIKICA: user posted image  da ne bi bolelo.

Kje ste čveke???

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
21.11.2007 9:35:24   
neja24062007
pri nas je eksplodirala atomska bomba v stanovanju...user posted image user posted image user posted image
joj mamo tako... da me je kar sram user posted image user posted image user posted image
dobr da sem sama doma-pa se mi niti kej preveč ne da pospravljat. Ampak bo treba reskirat urco in začet...

bom vas malo še čekirala pa kakšno 'pametno' zraven dopisala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4640
21.11.2007 10:07:27   
neja24062007
ni nobene???
Verjetno vozičkate, pri nas se tudi že malo sonček kaže

Neposredna povezava do sporočila: 4641
21.11.2007 10:25:08   
Padme
En velik user posted image za Jaka, da bo čim lažje prenesel norice in enega user posted image za Jaka, da bo korenjak na cepljenju.

Neposredna povezava do sporočila: 4642
21.11.2007 10:29:32   
ŠpelaP
Ojla!
Zdaj pa lepo po vrsti!user posted image

1.) ŠpelaP - vodnarka (6.2.1975)

2.) Padme, jaz grem tudi proti koncu šolskega leta delat - 11.5. user posted image
    Kaj pa ti poučuješ, če ni skrivnost? Jaz matematiko in tehniko.

3.) varstvo Sare - bo doma - jo bosta pazila moja starša (oči je že v pokoju, mami pa gre s koncem šolskega leta - junija 08). Sara bo šla v vrtec, ko bo Tim začel hoditi v šolo, torej s šolskim letom 09/10 (1.9.09). Jaz sem že kar sama določila, da jo bosta onadva pazila. No, včeraj sem ju pa tudi "uradno" prosila. user posted image

N&B ter Jaka - user posted image user posted image user posted image
za čimmanj srbeče vodene kozice - norice, pa da jih čimprej preženete s vašega pašnika!

Neposredna povezava do sporočila: 4643
21.11.2007 10:31:06   
Padme
Prispel je HIPP-ov paketuser posted image , ampak šenkanemu konju se ne gleda v zobe user posted image . Paket vsebuje: flaško 250ml, 2 balona, majčko - za 1 let starega, svinčnik, menstrualni koledar, 3x čaj za dojenje, 1x komarčkov čaj, 3x krema (vse vvzorčni paketi). Aja, pa en kup propagandnega materiala ...user posted image . Škatla je pa tolk velika, da misliš, da je notri najmanj igralni center...user posted image

Midva se greva vozičkat, čeprav je sonce že zginilo neznano kam. Mogoče k vam Neja?user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
21.11.2007 10:34:37   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: ŠpelaP

2.) Padme, jaz grem tudi proti koncu šolskega leta delat - 11.5. user posted image
   Kaj pa ti poučuješ, če ni skrivnost? Jaz matematiko in tehniko.

Seveda ni skrivnost - računalništvo ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
21.11.2007 10:35:28   
ŠpelaP
Jaz sem pa danes zjutraj poklicala Sarino zdravnico, ker Sari elocom sploh ni ustrezal. Je dobila še bolj rdeče flekce. Potem, ko sem zdravnici opisala obliko flekcov in pikic, mi je pa rekla, da naj kar naprej mažem s canestenom in cinkovo pasto. Z elocomom pa naj ne več, ker če bi ji ustrezal, bi tako že moralo iti na bolje. Sem pa tako tudi sama videla, da ji canesten nekako pomiri flekce. Če pa ne bo šlo na bolje, pa moram čez kak dan Saro pripeljati nazaj na pregled. Zdaj grem pa še v hajko za praška pasto. Je v koroški lekarni nimajo. Grem še v dve privat lekarni vprašat, tam jo bodo ziher imeli.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
21.11.2007 10:40:25   
Kati81
Dobro jutro.

KT super si zrihtala to. Evo moj rd: 28.7.(letnice pa ni potreba al pa?)

JAKA hitro naj minejo te norice in Kaka ti pošilja lupčka, da ne bo preveč bolelo in srbelo.

_Grem dat Kaji banano se še oglasim.

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
21.11.2007 10:43:21   
ŠpelaP
Padme - a v SŠ?
Mi smo na našem faksu imeli z računalničarji kar veliko predmetov skupaj. No, pravzaprav vse matematične predmete, saj je takrat, ko sem jaz študirala matematiko v Mb na Pedagoški f., bila le pedagoška smer računalništva (računalništvo z matematiko).

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
21.11.2007 10:50:41   
ŠpelaP
A ve imate otročke že v večjih avtosedežih, ali jih imate še v jajčki?
Naša je že tako utesnjena v jajčki, sploh zdaj, ko mora biti že nakovtrana v debelega pajacka, da se mi že prav smili. Grem zdaj, ko se bo zbudila, v nakup za avtosedežom. Mi je mož prepustil vse kompetence za nakup avtosedeža. On se itak ne spozna na opremo za otročke. user posted image On bi kupil tako takega najbolj poceni in najmanj varnega, sam da je.user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
21.11.2007 11:16:25   
Kati81
Se vidi da se mi je mudilo k sem se zatipkala KAJA pošilja JAKU poljubček.

Špela mi smo tud v nabavi avtosedeža, bomo verjetno kupili kar Kiddy Infinity pro, ker je najvarnejši po testih od 9-18kg, in trenutno je v Arielu v akciji za 140E drugače je 170E, kar tudi ni ne vem kako veliko v primerjavi z maxi cosi ali romerjem, ki sta dražja po testih pa za Kiddyjem, Maxi cosi Tobi je šele nekje proti sredini.

http://www.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/tab.asp?ComponentID=183194&SourcePageID=147654

Tlele je ADAcova spletna stran s tabelo in poglej v 9-18kg. Ta je brez isofixa za njim so pa isofix sistem, pol šele ostali.

No za malico je bila danes banana s skuto, je kar šla lepo v trebušček.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?