Suzi*
|
Komentarčki za nazaj..... Patricija, ne se sekirat, tud jaz nisem še ČISTO NIČ pripravila za otročka. Ampak ko vas vse tako berem, ko ima že večina vse urejeno, me kar malo vest peče. Bo že. Lara, flaške nikar prej kupovat. Če bo steklo dojenje, je sploh ne boš rabila. Mi smo dve dobili , pa je to čist stran vržen denar. Tudi čajčka dojenčku ne rabiš dajat, ker se s prednjim mlekom tudi odžeja. Tudi dudico sem jaz kupila pozneje, ker je imel mali malenkost krčkov, pa ga je to pomirilo, drugač bi ves čas na zizi visel. Za iz bolnice je pa čist dost 56 številka. Februarka, mi smo imeli na faksu omejitev pri predstavitvi diplome na 5 minut!!! Pa verjemi, da se da tolk skrajšat. Me je moj tolk časa štopal, da sem sfrizirala predstavitev na samo par prosojnic in 5 minut..samo bistvo. Anandrej, hm, glede tistga vašega pregleda pri diabetologu....meni v prvi niso nikoli merili cukra po zajtrku. Mi bodo na naknadnem pregledu merili neko 3 mesečno povprečje, ki mora pri biti max. 5,0. Jaz sem ga zdaj (brez diete) imela ravno toliko, kar je kar uredu. Do naslednjič predvidevam, da bo šlo za kakšnega 0,1 še dol, zarad diete.