|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
20.11.2007 17:25:17   
anariya

Jest sem tud že tko fajn sita, no oba z dojenčkom sva, je bil tako dober kosiu, zdej pa kavica, pa pol tuš, jutr pa pregled, jupi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
20.11.2007 18:02:36   
anandrej
Evo še poročilo s pregleda:
Vse je tako kot mora biti. Mali je ravno prav velik, tehta cca 1200g, obrnjen z glavo navzdol, kar sva pa že itak sklepala glede na to, kako je mojo drago v rebra nabijal user posted image . Hja, drugega pa nič. Aja mal smo ga spet na UZ gledali, pa si je spet nekaj po nosu štoral user posted image . So se pa lepo videle ustnice in del obraza. Čez tri tedne pa spet na pregled.

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
20.11.2007 18:05:20   
Februarka08
user posted image user posted image Anandrej za dobro opravljen pregled...
Same lepe novičke, upam da bo tudi pri meni tako naslednji teden... user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
20.11.2007 18:07:36   
anariya
H kermu ginekologu že ti hodiš,jest mam jutr pregled, sam ultrazvoka mi nič ne dela,lpuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1754
20.11.2007 18:49:21   
Februarka08
Jest mam u KR dr. Vrabičevo. Kolkrat si pa mela UZ do zdej in pri kom?

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
20.11.2007 19:45:39   
katka37
Anariya, meni je delal do zdaj UZ na vsakem pregledu razen enega.

Neposredna povezava do sporočila: 1756
20.11.2007 20:08:18   
anariya
Nazadnje sem ga imela 1.10,pol je pa rekel da do 32 oz.34 tedena nič,lp

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
20.11.2007 20:37:10   
Februarka08
Agrh, kako me trebuh boliuser posted image . Nekaj sem zgleda pojedla in mi ni pasalo... Sm tko jezna pa še bubauser posted image . zdej sm si kamelce skuhala, upam da bo pol kej bolj.

Lepe sanje vsem, danes pa niste bile preveč aktivne popoldne s čvekanjem... Upam, da mate dobr razloguser posted image .
pa-pa

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
20.11.2007 20:38:18   
anariya
Ojla, kje maš pa tvojga da te nč ne crkla,lp

Neposredna povezava do sporočila: 1759
20.11.2007 20:49:18   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: anariya

Ojla, kje maš pa tvojga da te nč ne crkla,lp

Koline dela user posted image user posted image user posted image . Moj jih pa ne, pa tud nima časa zame user posted image . So pomembne igrice na računalniku, ali pa kaj drugega, zdaj ko je popoldne doma.
anandrej, fajn da sta pregled dobro opravila user posted image . Sicer bi lahko še kaj več povedal, ampak naj ti bo, ker si moški user posted image . Od mojega tudi ne bi dosti izvedeli, če sploh bi kaj user posted image .
februarka, jaz moram te dni tudi zelo pazit, kaj jem. Popoldan mi spet ni dobro delalo po želodcu user posted image . Pasulj škodi verjetno user posted image .

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
20.11.2007 21:55:57   
nejč008
Živjo punce (in Andrej)...
Jaz sem mela v petek pregled - zaradi bruhanja in slabosti (pojavlja se tudi sbečica), me je G poslala na test za OKVARO JETER... Sem mal brala na netu, okvara jeter, helpp sindrom... je smrtno nevarno, za mater in za plod in to mi ni nič kaj všeč... Imam tud na trebuhu rdeče pikice, že iz panike me zdej vse srbi in ne maram tega občutka.

V glavnem, punce, nč dobrega.

Tako da bodte kar vesele! Če pa se boste počutile zares slabo in boste bruhale pa toliko da veste - bruhanje na tej stopnji nosečnosti je lahko nevarno. ! Tako da če se to zgodi, pojdite k G.

LP!

ŽIVEL FEBRUAR!!

Neposredna povezava do sporočila: 1761
21.11.2007 6:42:21   
vrtnica76
Dobro jutrouser posted image !
Danes sem pa prav zares težko vstala.Včeraj me je nekej po trebuhu bolelouser posted image in mi blo slabo pa tudi danes se nič kaj dobro ne počutimuser posted image .Samo Tamaro spokam v šolo, pol bom pa bolj ajala danes.Pa še zanazaj vas moram mal prečekerat, kaj se je še vse dogajalo tukaj gor.Lepo se imejte,se beremo kasneje.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu nejč008)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
21.11.2007 7:01:49   
vrtnica76
Sem že mal prebrala za nazaj...
Lara,glede težav z žilami:popokane kapilare ni nujno, da so povezane z nosečnostjo in ti tudi kompresijske nogavice ne bodo bogvekaj pomagale,če si temu podvržena oz.je v familiji.Jaz nosim kompresijske nogavice bolj zaradi tega, da preprečim tist tahude žile, ki ti dobesedno izstopijo (s tem imajo težavo v družini skoraj vsi).Meni so kapilare pokale že pred prvouser posted image ,zdaj se pa iz leta v leto množijo.Moje noge so skoraj kot en zemljeviduser posted image .Torej,adijo kratka krilca.Razmišljam pa, da bom šla kasneje na lasersko odstranjevanje te nadloge,čeprav sumim, da bi se lahko množile še naprejuser posted image
Katka, tukaj je ena vzgojiteljica,če ti lahko kaj pomagamuser posted image
user posted image Anandrej za uspešno opravljen pregled!
Nejč,držim pesti zate, da bo vse OK!
Februarka,kaj pa če ti koline niso pasale in si imela zato težaveuser posted image Meni se tudi luštajo, pa se kar mal bojimuser posted image ...

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
21.11.2007 7:27:40   
Janey
Dobro jutro.
Kak sem težko vstala. Včeraj me je vse tako bolelo, da nisem mogla hodit. user posted image  NIsem se mogla vstat ko sem sedela ali ležalauser posted image ali ima še katera takšne probleme?

Jem bananouser posted image

lep dan vam želim...grem na kavo

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
21.11.2007 7:31:24   
Janey
Nejč upam da je vse ok. Držimo pesti, da ni kaj hujšega.

Glede UZ pa baje je norma 3 na nosečnost. Če je potreba in G oceni lahko naredi več UZ. Kr meni jih je naredila več s tem da je samo 2 do zdaj vpisala v materinsko ostale pa piše na nek list. Joj včeraj sem dobila vso papirologijo. Uf...nič se ne veselim skakanja po teh butastih centrih. Ko bom jaz doštudirala bo to vse drugače (sanje male đokiceuser posted image user posted image )

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
21.11.2007 7:38:34   
Suzi*
Jutrooooooo!!!!

Samo pozdravim vas, pa grem brat za nazaj. Včeraj sem zjutraj peljala tamalga v varstvo, si privoščla še čaj in čvek pri varuški, pol so me pa iz službe klicali in sem vsa čudna (beri: nenamazana, v trenerki,..user posted image ) letela v službo, ker so pripeljali nove pisalne mize, pa niso vedli kako jih postavit (šefice ni). Halooo sem tam 4 ure visela, se jaz mogla kregat s tistim nesposobnim mizarjem....uhhh, pol pa še preselit na novo mizo, pa mi kar nekak ni všeč. bo treba še malo omare premaknit al pa nekej. user posted image  
popoldne pa ni blo časa za RR zarad tamalga, zvečer sem mela pa tak težek trebuh, da sem se raj v horizontalo dala. Zdej je kar ok, mali/a mi nekej pod rebra moli, samo ne vem al je rita al glava. user posted image

Pina, sem opazila, da si me obdolžila za joto. user posted image  Pa saj veš................ user posted image .  Žalost!

Zdej pa šibam brat kaj se vam je dogajalo, pol pa še pokomentiram.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
21.11.2007 7:45:18   
Janey
ooooooooooo dober dan suzi. Smo te pogrešali včeraj.

A ni to pohvala za tebe, da ne znajo brez tebe miz postavit?user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
21.11.2007 8:00:28   
srečka nosečka
dobro jutro user posted image

Po dolgem času se spet malo javim, da vas pozdravim. user posted image  
Pa naj vam povem, da sem od ponedeljka na bolniški. Mi jo je dala kar do PDP.
Kako je moja G zlata. user posted image user posted image user posted image  Res sem se zadnje dneve pčutila bolj user posted image . Neke čudne slabosti, bolečine v trebuhu, otrdevanje, ...

No, sedaj sem doma, bolj ali manj počivam. Prav paše.
Pa imela bom veeeeeeliko časa za klepet z vami. user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
21.11.2007 8:22:35   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

ooooooooooo dober dan suzi. Smo te pogrešali včeraj.

A ni to pohvala za tebe, da ne znajo brez tebe miz postavit?user posted image

user posted image   Hja, mi je šlo na živce, ker takoj ko sem v pisarno stopila, me je mizar nadrl, da kako naj mize postavi po tisti skici ki jo je imel, ker so prevelike. user posted image  Pol sem mogla bit pa še jaz isto prijazna do njega. user posted image user posted image user posted image  Fora je bla pa v tem, ker je njihov projektant za...., ker se o taki postavitvi sploh nismo menili, ker ni mogoča user posted image  (preozek prostor), pa neke tiste štange spodaj je imel napačne velikosti...kar nekaj. user posted image  Tolk, da me je čist zarkuril in sem norela tam po službi. user posted image  No sej pol sem se odstranila, pa mal dihala, pa čaj spila, pa je blo.....še celo uspelo mu je, da je mize sestavil. user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
21.11.2007 8:23:13   
Suzi*
Komentarčki za nazaj.....

Patricija, ne se sekirat, tud jaz nisem še ČISTO NIČ pripravila za otročka. user posted image  Ampak ko vas vse tako berem, ko ima že večina vse urejeno, me kar malo vest peče.user posted image  user posted image  Bo že.

Lara, flaške nikar prej kupovat. Če bo steklo dojenje, je sploh ne boš rabila. Mi smo dve dobili user posted image , pa je to čist stran vržen denar. Tudi čajčka dojenčku ne rabiš dajat, ker se s prednjim mlekom tudi odžeja. Tudi dudico sem jaz kupila pozneje, ker je imel mali malenkost krčkov, pa ga je to pomirilo, drugač bi ves čas na zizi visel. Za iz bolnice je pa čist dost 56 številka.

Februarka, mi smo imeli na faksu omejitev pri predstavitvi diplome na 5 minut!!! Pa verjemi, da se da tolk skrajšat. Me je moj tolk časa štopal, da sem sfrizirala predstavitev na samo par prosojnic in 5 minut..samo bistvo.

Anandrej, hm, glede tistga vašega pregleda pri diabetologu....meni v prvi user posted image  niso nikoli merili cukra po zajtrku. user posted image  Mi bodo na naknadnem pregledu merili neko 3 mesečno povprečje, ki mora pri user posted image  biti max. 5,0. Jaz sem ga zdaj (brez diete) imela ravno toliko, kar je kar uredu. user posted image  Do naslednjič predvidevam, da bo šlo za kakšnega 0,1 še dol, zarad diete.

(odgovor članu p@tricij@)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
21.11.2007 8:24:54   
Februarka08
Dobro jutro...
Upam, da je za vas dobro, ker jaz nisem spala celo nočuser posted image . Groza. user posted image je celo noč nabijal gole. Ne zajebavam se - celo noč. Za nobeno ceno ga/jo nisem mogla pomirit. No sej, zdej je pa mir. Mi je user posted image reku, saj imaš rada da te brca - saj vem da mam, sam celo nočuser posted image . Me prav zanima kaj bo danes podnevi.

Pol sem nekak ugotovila kaj mi ni pasala - proti večeru sem pojedla pol koščka štrudla in že od začetka nosečnosti sumim, da takih stvari ne smem jest, če so mrzle, za pogrevanje v mikrovalovki pa tud nisem. V glavnem, če je kaj ravno pečeno brez problema lahko, ko pa je mrzlo, me pa začne trebuh boletuser posted image . Božja kazen tist grižljaj štrudlauser posted image . Še danes me boli...
Tašča mi je prinesla kaki - kao zjutraj na tešče je baje dober za prebavo... Je res? Naute verjele, še nikol ga nisem jedla, ker se mi je vedno upiral na pogled. user posted image Sem pa slišala, da ima ful vitaminov in ga bom res probala. Upam, da ne bruhamuser posted image .

Evo, že čvekam, vas potem še kaj preberem, pridne bodite!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
21.11.2007 8:49:28   
srečka nosečka
februarka08 - saj je res smešno, če naši user posted image  ne brcajo smo v skrbeh, ko pa imajo cel dan športne aktivnosti pa smo tudi izmučene zaradi brcik.
Ampak, a ni lepo ko ti s svojo živahnostjo ustvari nasmeh? user posted image  Verjamem, da je fajn.

Suzi*- tak občutek, ko te nekdo tako hudo razjezi je meni tudi znan. Me je prejšnji teden en v službi tako razp....., sicer po telefonu, da sem mislila, da bom kar
user posted image
Sem ga kar čakala, da pride k meni v pisarno in ga dam iz kože. user posted image user posted image
Pol pa je bil kot mucek. Jaooo, so eni težki.

Sem počekirala januarčico, ki je rodila. Uauuu, kako je mali lep. user posted image
Pa sem hitro mojemu user posted image  povedala, da naj me ne krega, ko želim še hitro kupiti tisto malo stvari, ki nama manjkajo.
Čeprav močno upam, da naša user posted image  ne bo prehitevala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1772
21.11.2007 8:50:41   
MetiLu
Jutro punce!

Moje "oreng" aleluje še ni od nikjer. Včeraj zvečer sem spila donat, pa sem pol neki malega ustvarila, samo kot če ne bi. Zvečer sem mislna da mi bo kar trebuh razgnalo, tok sem bila napihjena user posted image .
No, danes sem pila donat na tešče, pa tudi nič user posted image  hrano sem prilagodila situaciji, tako da sem na jogurtih sadju, lahki sirni namaz... edino zvečer sem naredila malo špagetkov s pestom pa peso zraven. Še kakšna ideja nahitro, ne da se mi iskat nazaj, ko ste Dolenjki pomagala ob enakih težavah.

Spala sem danes čist slabo, se mi zdi da sem celo noč sanjala kako ne morem na WC user posted image user posted image  Zdej me pa tko hrbet boli (sem se očitno zaležala), da komaj za mizo sedim. Kako bom zdržala cel dan user posted image user posted image user posted image

No, dones mam dan jambranja, tako da se kar pripravite user posted image

Anandrej, user posted image  za pregled.
Februarka, se mi zdi, da se nam je počasi začelo tisto težavno obdobje pred porodom oz. da bo naše počutje čedalje bolj podrejeno nosečnosti.
Suzi živjo. Smo te malo pogrešali user posted image  
Jota je tudi pri nas zdej malo odložena, predvsem zaradi mene, ker se ne počutim najboljš zadnje dneve user posted image

V glavnem, blagor vsem, ki ste zdele že doma. Zamenjam za kakšen teden user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 1773
21.11.2007 8:52:28   
Janey
Ja kje ste čveke?? A ste še zabublene v topli posteljici. Da sem vam prau fauš.
Jaz sem pa živčna ko hudič...danes bodo rezultati na netu...in čakam in refrešam ono stran. Pomoje še kake 3 ure nebo nič. Pa se ne morem zamotit...ampak bulim v ono stran in razmišlam kaj vse bi lahko narobe napisala. Kaj sem taki paničar?user posted image user posted image  grrrrrrr...upam da bo mali kaj atijevega na boli te k**** filinga mel. Jaz sem čisti paničar.

Grem nekaj delat....upam da se zamotim :) hehe

Neposredna povezava do sporočila: 1774
21.11.2007 8:54:44   
pina-1
jutro.

suzika moja user posted image . kolk sem te pogrešala... sem danes najprej preletela če si se kej oglasla in pol šla brat... ne nam take delat, da se ne oglasiš. no samo da si ok in da ste vse poštimali.
A pri vas tudi ni blo jote...Pri nas smo pozabli kaj je to.user posted image  Si dobila mail?

Sedaj pa hvala vsem, ki ste se pozanimale glede porodniške... Pri meni je tako, da bi eventuelno papirje lahko oddala tudi v začetku januarja, ker grem na porodniško šele 30.01.08. ( moj uradni PDP je 26. 02. čeprav ga jaz ne priznavamuser posted image user posted image user posted image user posted image ). Zato je 60dni prej glih 30.12.07. No kakor koli se vedno bolj nagibam, da grem z 08.12. na bolniško. PRavzaprav, dokler ne dobim svojega prenosnika nazaj ne bom doma, ker ne bom mogla čvekat.user posted image user posted image user posted image

Lara glede žil.. Moja teta jih je v drugi nosečnosti tolko mela, da je imela celo nogo plavo, pa so ji po porodu zginile..Kapilarce so ji ostale..Malos e pa povlečejo nazaj.. Noge maš komot lahko povite, saj ti nič ne škodi... Samo ko greš spat obvezno povoje dol... In poviti si jih moraš predens topiš dol iz postelje.... Tako je moja mami morala delat, ko je bla operirana za žile.

Nejč, uboga..ti se kar pazi in upamo, da boš čim dlje z nami. Pa da bojo izvidi v redu... Prosim javi se nam kako je s tabo.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?