Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 23:27:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy V vezi sem. Ljubimec. Večkrat. Pretresem svoje življenje iz temeljev, zaključim z možem. Potem je pa več poti :) Zakaj zakljucis z mozem? Ker si upaš priznati, da to ni to. PO cem ves, da to ni to? Kaj je indikator?
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 23:28:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy PO cem ves, da to ni to? Kaj je indikator? Lastna vest. Ogledalo, če hočeš.
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 23:28:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Mogoče res....pa tudi najglobje rane lahko bolijo tako, da boli samo dotik. kako to mislis? Tako....da imamo občutek, da nas nekdo namerno rani....pa je le naša preobčutljivost velika. Recimo fizično. Se te dotaknem in te običajno nič ne boli, lahko še opaziš ne. Se pa spečeš in boš kričal od bolečine. Aha.. zdaj razumem.. Zlo tanka crta je med tem.. da locis.. kaj je bilo namerno.. in kej je nasa preobcutljivost.. ker se pac najdemo v neki izjavi...
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 23:29:19
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy PO cem ves, da to ni to? Kaj je indikator? Lastna vest. Ogledalo, če hočeš. Mič...ti si pa prav fajn ti gre zelooooooo dobro
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 23:30:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki Tjazy..ker mož je mož še vedno najboljši... energije ne stekajo tega.. da nekomu reces moz.. drugemu pa ljubimec.. ali karkoli ze..
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 23:30:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki Mič...ti si pa prav fajn ti gre zelooooooo dobro A smo kaj uporabnega napleteničili...:)?
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 23:30:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy PO cem ves, da to ni to? Kaj je indikator? Lastna vest. Ogledalo, če hočeš. Ampak to sva rekla... da je (pre)težko...
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 23:31:12
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki Mič...ti si pa prav fajn ti gre zelooooooo dobro A smo kaj uporabnega napleteničili...:)? ja...itak! a ne Tjazy?
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 23:32:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Zlo tanka crta je med tem.. da locis.. kaj je bilo namerno.. in kej je nasa preobcutljivost.. ker se pac najdemo v neki izjavi... To ločiš, čez čas. Zato je pa fajn, da si fer. Ker čez čas se vse pokaže v pravi luči.
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 23:32:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy PO cem ves, da to ni to? Kaj je indikator? Lastna vest. Ogledalo, če hočeš. Ampak to sva rekla... da je (pre)težko... Je....ampak se da.
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 23:33:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy PO cem ves, da to ni to? Kaj je indikator? Lastna vest. Ogledalo, če hočeš. Mič...ti si pa prav fajn ti gre zelooooooo dobro A ne da.. se splaaacaa... s tole Mic iti cez stopetnajst vprasanj.. Samo vcasih ima mucna vprasanja..
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 23:33:21
|
|
|
|
mami_miki
|
ja...men se tud zdi najbolje,če si fer oz. če si iskren....pa najbolj je pomembno, da veš kaj hočeš...
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 23:33:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki Mič...ti si pa prav fajn ti gre zelooooooo dobro A smo kaj uporabnega napleteničili...:)? ja...itak! a ne Tjazy? Kaj pa? Kaj si se naučila danes?
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 23:34:12
|
|
|
|
mami_miki
|
115
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 23:34:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy A ne da.. se splaaacaa... s tole Mic iti cez stopetnajst vprasanj.. Samo vcasih ima mucna vprasanja.. Splača se ne....imam visoko provizijo :).
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 23:34:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ja...men se tud zdi najbolje,če si fer oz. če si iskren....pa najbolj je pomembno, da veš kaj hočeš... In ti veš, kaj hočeš? In recimo, da se ti ljubimec zgodi, bi vedela?
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 23:36:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Zlo tanka crta je med tem.. da locis.. kaj je bilo namerno.. in kej je nasa preobcutljivost.. ker se pac najdemo v neki izjavi... To ločiš, čez čas. Zato je pa fajn, da si fer. Ker čez čas se vse pokaže v pravi luči. Jaaaa..... in potem je skoda vseh ran.. ki si jih drugemu zadal.. v bistvu zaradi svojih ran.. Je pa zeloo preprosto.. in lahko.. Nekaj najlazjega.. Jaz bi probal v tem primeru biti fer.. ceprav bi me to stalo nekaj ponosa.. kar paje itak ego..
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 23:36:12
|
|
|
|
mami_miki
|
v bistvu že vem, samo sem se spomnila, oz. si me ti...vse kaj si zdaj napisala,,,
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 23:37:22
|
|
|
|
mami_miki
|
joj Tjazy! Ti mene skoooooooooooooooz provociraš, pa se norčuješ tisto glede energij.... glej: ego sodi...in ego loči!!!! morš drugič bolje prebrat, kaj pišem...pa si čas vzet, da razumeš...ne pa da me ****
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 23:38:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy A ne da.. se splaaacaa... s tole Mic iti cez stopetnajst vprasanj.. Samo vcasih ima mucna vprasanja.. Splača se ne....imam visoko provizijo :). Kakor gledas..
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 23:38:22
|
|
|
|
mami_miki
|
Mič...najpomembneje je to...da si sam sebi ogledalo in si priznaš, da to ni to, da ne iščeš na pravem mestu...to sem se spomnila...thanks
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 23:39:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Jaaaa..... in potem je skoda vseh ran.. ki si jih drugemu zadal.. v bistvu zaradi svojih ran.. Je pa zeloo preprosto.. in lahko.. Nekaj najlazjega.. Saj ne vem, če drugega vedno namerno ranimo. A ni moja lastna občutljivost tista, ki me naredi ranljivo? Zakaj bi prvzemal breme rane nase, če ljudje SMO ranljivi?
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 23:40:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki Mič...najpomembneje je to...da si sam sebi ogledalo in si priznaš, da to ni to, da ne iščeš na pravem mestu...to sem se spomnila...thanks Ni bil stran vržen čas....:)
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 23:40:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki joj Tjazy! Ti mene skoooooooooooooooz provociraš, pa se norčuješ tisto glede energij.... glej: ego sodi...in ego loči!!!! morš drugič bolje prebrat, kaj pišem...pa si čas vzet, da razumeš...ne pa da me **** To zato... ker hoces prevec po solsko.. Nc ni narobe ce si privoscis nekaj napak.. v bistvu je to odlicno.. skoraj boljse, kot pa vse narediti prav.. in vedno bit srecen. Postane ti dolgcas.. potem pa bos rabila ljubimca..
|
|
|
|
RE: ko varaš, ali nimaš slabe vesti??? 20.11.2007 23:40:41
|
|
|
|
mami_miki
|
mislim, da vem kaj hočem...hm...ja itak da se mi lahko to zgodi! nikdar ne rečem več, da se mi nekaj ne more zgodit..lahko da rabim tako izkušnjo...ne vem...če bo prišla, pa sem na prizkušnji...sama pa odločam, kaj bom z njo naredila...če v sebi vem, da bi bilo to samo nezadovoljstvo v meni in nenehno iskanje nekaj novega....potem bi zlahka odpravila to izkušnjo...
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?