|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
20.11.2007 11:09:51   
Kati81
N&B hvala bomo jutri poskusili za zajtrk no oziroma malico, jogurt, pa bomo videli kako se bo obneslo.

Bom pa danes kupila tud sirni namaz (baje je kiri ok), pa bom poskusla mal primešat zelenjavi.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
20.11.2007 11:11:12   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81
Bom pa danes kupila tud sirni namaz (baje je kiri ok), pa bom poskusla mal primešat zelenjavi.

Jaz Niki kupujem od Dukata sirni namaz (krem, smetanov).

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
20.11.2007 11:39:51   
Kati81
N&b hvala za info, bom pa tega poskusla, saj tud midva rada jeva sirne namaze.

Še eno vprašanje a mogoče katera pozna kake piškote brez glutena, do sedaj sem vse vidla z glutenom , no sej ga bomo kmal začeli jesti, sam vseeno bolj postopno.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
20.11.2007 11:47:19   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81
Še eno vprašanje a mogoče katera pozna kake piškote brez glutena, do sedaj sem vse vidla z glutenom , no sej ga bomo kmal začeli jesti, sam vseeno bolj postopno.

Obstajajo Plasmon brez glutena. Samo men ti niso bili všeč. Za Niko sem jih kupovala v Müllerju. Mislim, da so bili od Milupe.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
20.11.2007 11:48:46   
Kati81
A so to kaki posebni plasmon, ker ene sem zadnjič gledala v bcju pa imajo gluten.

A te iz milerja so tudi plasmon al kateri drugi?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
20.11.2007 11:48:59   
FLASK_A
Kati, zal nimam pojma...user posted image  Me veseli, da ste boljšeuser posted image user posted image user posted image

Eh, men je tko dolgčas, moram si eno delo najt... Sam bluzimuser posted image  A katero zanima kaj bluzim? Sem naredila en luškan kolažek pa mi pišite za fotko!

Drugač grem pa kej skuhat da ne bom sam na compu visela...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
20.11.2007 11:49:25   
Kati81
Sorry sem šele sedaj dobr prebrala in vidla da so od Milupe, bom v petek šla pogledat.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
20.11.2007 11:50:40   
Kati81
Nikica kam greš? Ne kuhat, saj tvoj še ne pride domov.

Ja na compotu, sam ne pr nas, a si bla spet pri nevestah a?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
20.11.2007 11:53:54   
FLASK_A
user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
20.11.2007 12:03:34   
januška78
Dober dan,

Sem vas komaj uspela prebrat, ko ste tolk načvekale. Ne vem kako vam uspe tako hitro priti do računalnika. Očitno je pri meni problem, da ne morem iz svoje kože in najprej vse pospravim, pa tašča malo pride na obisk, pa je ura takoj 11h. Je pa res, da se dolgo časa iz postelje ven ne spravim. Mi uspe Manco naštimat, da pri meni v postelji še malo podrnjoha in pol vstaneva šele okrog 9h. Pol se pa pritožujem, da mi čez dan bolj malo spi user posted image , no saj če tako ostane ji je upravičeno, čeprav nič čez dan ne spi user posted image .
Ne vem kaj je danes, ampak prvič po dveh mesecih mi spi že 1 uro v kosu user posted image .. Zdaj se bo sigurno kmalu zbudila, ko jo tako hvalim user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
20.11.2007 12:10:10   
ŠpelaP
Kati - razne brezglutenske piškote ali (in) brez kakih drugih sestavin (mleko, jajca...) imajo v večini trgovin na BIO oddelku - Spar, DM, Mercator, TUŠ...

Glede mleka kot dodatek GH - lahko dodate tudi riževo mleko namesto adapt. mleka oz. namesto kravjega mleka.
Je pa riževo mleko boljše kot sojino, ki je tudi potencialni alergen. Je zadnjič ena spraševala na MONu dr. Tanč, če lahko doda riževo mleko k hrani, pa je odgovorila, da lahko. Pozorna mora biti edino na to, da riž lahko zapira. Ampak če se ga da malo, verjetno ni problema. Saj takim malim pikicam, kot so še naši malčki, jim pa itak ne damo v GH liter mleka, že čisto malo je dovolj (za pire npr.)!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
20.11.2007 12:10:20   
januška78
Kati user posted image user posted image  za začetek pisanja diplome.

Jaz sem se tudi že skoraj sigurno odločila, da bom šla v času porodniške delat strokovni izpit, pa se že en mesec pripravljam, da bom poklicala za prakso user posted image , mi je trenutno tako fino, da nimam nobene pretirane želje po dodatnih obveznostih.

ŠpelaP upam, da bo Sarina ritka kmalu pozdravljena. Elocoma pa se res raje izogibaj (če se bo seveda pozdravilo s Canestenom), ker pri daljši uporabi tanjša kožo.

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
20.11.2007 12:16:40   
ŠpelaP
KT - jaz imam en predlog, za katerega upam, da se tudi ostale strinjate z njim!
Kaj če bi zraven seznama nekje pri vsaki dopisala, če že uvaja GH in od kdaj.

Bi potem tiste, ki še ne uvajamo, lahko kar nazaj po temi poiskale kake odgovore in debate o GH, o kateri se menite tiste, ki že uvajate GH.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
20.11.2007 12:17:15   
januška78
ŠpelaP ja človek kar ne more verjet kako so določeni ljudje nestrpni. Najhujši pa so tisti, ki so največkrat pri zdravniku, tak te sigurno ne bi nikoli naprej spustil. Sem imela tako službo, da sem obiskovala zdravnike in sem doživela že vse živo.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
20.11.2007 12:20:58   
Kati81
Januška k sreči sem jaz strokovni izpit naredila lani septembra tik preden sem zvedela da sem noseča, par dni prej mislim da dva al tri dni.
Veš sem ga naredila kar za srednjo šolo, ker mi ga itak po diplomi ni več potreba delat, pa še bolje, ker z diplomo je težji. Prizna se mi pa vseeno.

Neposredna povezava do sporočila: 4515
20.11.2007 12:26:24   
FLASK_A
kati poglej ZS

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
20.11.2007 12:27:17   
mentos
dobro jutro oz. dober dan

ste toliko načvekale, da sem vas komaj uspela prebrati. Naša je danes spala do 09.40, eno uro pokonci in zdaj ob 11.30 spet spančka. Seveda, zvečer mi pa noče in noče zaspati, tako da smo včeraj šli spat šele po 22 uri. Ob 17 do 19 sem mogla  prav z njo spat, da je lahko zaspala, potem sem jo pa kar zbudila, ker ona bi še spančkala nato pa  bi najraje bila pokonci  do 23. Moram jo nehati popoldne dajati spat za 2 ure, da bi jo lahko ob 08 dala spat, pa nam kar ne rata. Če ne spi je pa sitna kot user posted image .

Ali so vaši sončki tudi kaj protestirali pri hranjenju oz. pri pitju mlekca pri 4 mesecih in 3 tednih.? Naša noče jest, samo še ko spi, pa še to zelo malo. Mogoče pa ima tak obdobje.
Danes sem ji spet dala 2 žlički korenčka, pa so bile spet face, se je ful kremžila in jezik ven, oz. ne zna jesti po žlički. Kako pa ste vi prvič dajale, oz. koliko časa rabijo, da se navadijo? Sory ker morim, ker ve ste že prave mojstrice pri uvajanju GH. Ko vas berem, samo molim, da bo tudi naša pri 5,5 m že kaj raje jedla, oz. mi ne bo odklanjala hrane. Mene vsakič, ko ji dam flašo, kar boli, ker vem da bo borba.

No jaz samo morim s svojimi težavami, tako da ve kar lepo čvekajte, pa ne preveč, pa veselo kuhajte svojim sončkom, da bodo lepo okrogli.

Neja user posted image  za težo, saj kot si napisala prav veliko popapca.

Neposredna povezava do sporočila: 4517
20.11.2007 12:29:07   
januška78
Jaz se strinjam s ŠpeloP, da bi na seznamček dodale še ta podatek.
Zmeraj bolj imam občutek kako je vse skupaj komplicirano tole uvajanje GH. Ko je prišla patronažna na obisk in mi razložila, se mi je zdelo še precej enostavno user posted image  Samo eno je teorija, drugo pa praksa. Sem se odločila, da Manci ne bi dodajala nič soli in sladkorja, ker je prava bunkica - pa dvomim, da mi bo uspelo. Že ko ji dam malo za pit same vode naredi tak izraz na obrazu, kot da sem ji dala piti nekaj zelo neokusnega.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
20.11.2007 12:45:19   
januška78
mentos jaz zaenkrat Manco še dojim, edino zvečer dobi po flaški adaptirano mleko z riževimi kosmiči in prav z veseljem papca, no saj se ji vidi. Ko vas berem kakšne borbe imate s hranjenjem sem kar vesela, da je pri nas tako. So mi rekli, da do poroke, bo že shujšala user posted image . Bom pa mogla ravno zaradi tega, ker je bolj okrogla biti bolj pozorna pri GH - mi je že P rekla, da čim manj sladkih stvari, za žejo samo voda ali nesladkan čaj. Če je Manca po mamici, ne vem kako bo tole izvedljivo.

Kar se tiče spanja, sploh zvečer ti predlagam, da ji uvedeš (če še nisi) točno določen ritem vsak večer, ki se ga potem zmeraj držiš. Pri nas to zelo dobro deluje. Ko jo zvečer ob 19h dam v posteljo, točno ve, da gre za nočno spanje in se je tudi lepo navadila sama zaspati, običajno se sploh ne oglasi več iz sobe. Kar se pa tiče dnevnega spanca sem pa ugotovila, da če čez dan dobro spi, potem je tako tudi ponoči in obratno. No to so moje izkušnje, je pa sigurno pri vsakem otroku malce drugače.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
20.11.2007 12:45:22   
ŠpelaP
Januška - ja, saj vem kak šit je lahko elocom. Zato bom pa res najprej poskusila oz. poskušam s canestenom. In se mi zdi, da tisti flekci že bledijo iz notranjosti navzven (v tisti smeri kot se drugače glivica širi - se tudi širi koncentrično navzven).

Glede strokovnega ti pa iz lastne izkušnje polagam na srce. Loti se čimprej! Jaz sem pripravništvo končala ravno v času, ko sem prvič zanosila (Tim). Potem sem si pa rekla, da bom strokovca zdilala do poroda. Aha, ja pa jade! In tako se je rodil Tim, jaz pa še brez strokovca (brez službe sem itak bila, saj mi je poteklo nadomeščanje učiteljice v porodniški ravno po koncu pripravništva). In potem so meseci leteli in leteli... Sem se nato zadnji trenutek zraven spravila, da sem potem še prišla na vrsto pred poletnimi dopusti. Ker jeseni pa sploh ne bi imela kaj iskati  v šolstvu brez strokovnega izpita, ko so pa že tisti s strokovnim izpitom na cesti.

Kati - user posted image da si spravila k pisanju diplome.

Vem, kako je, ko ti vse drugo bolj diši, kot pisanje diplome. Je meni tudi malo roge kazalo. Potem smo se pa doma zmanili, da ne bom šla delat, dokler ne diplomiram (bom staršem do smrti hvlažena, da sta mi to omogočila). Potem sem pa stisnila in en dva tri diplomirala, prej sem pa tudi že vlekla kako leto dve. Me je slaba vest prisilila v to. Če ne bi jaz še tudi verjetno malo mučkala.
Kar se pisanja diplome tiče je pa tako največji kaliber moj mož . Se je k pisanju tako dolgo spravljal, da je njegova 11 let mlajša sestra prej prijadrala do absolventa, kot da bi on napisal diplomo. Res je sicer, da je šel pozneje študirati kot vrstniki, ker je vmes delal, samo vse izpite pa je tudi že pred nekaj leti naredil. K pisanju diplome se je pa spravljal slabše kot sestradan srat. Vse drugo je bilo bolj važno kot diploma. user posted image Zdaj je pa končno dobil delodiš in bo en dva tri gotov. Mrcina jasna, jaz ga bi tako čez rit!

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
20.11.2007 12:55:39   
januška78
Pisanje diplome zna res biti kar dolg postopek. Meni je k sreči uspelo vse v enem šusu in sem prav vesela, da sem začela s pisanjem diplome takoj po zaključenih izpitih, ker drugače bi se mi verjetno kar vleklo. Je pa res k hitremu končanju malo pripomoglo tudi dejstvo, da sem že imela obljubljeno službo takoj, ko diplomiram.  Bo pa moj mož tudi kmalu lahko naredil že doktorat iz pisanja diplome user posted image , saj jo "piše" že več kot tri leta, pa mu je še zmeraj pol manjka. Če bi se spravil zraven bi jo sigurno imel v enem mesecu dokončano.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
20.11.2007 13:14:58   
ŠpelaP
januška - si me kar malo potolažila, ko si napisala, da je tudi tvoj mož maratonec pri pisanju diplome. Sem mislila, da je samo moj tak maher, da mu uspeva iz diplome delati doktorsko dizertacijo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4522
20.11.2007 13:47:10   
*ANA*
Punce a se šalite????
Nismo nič naročili- vsaj načrtovano ne user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj zdaj ko sem kosilo pojedla je boljše user posted image .
Zdaj pa čakam teto s Krvavca user posted image in upam da kmalu pride- mi Pia malo tipkat pomagauser posted image , Svit pa spi user posted image
e

010

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
20.11.2007 13:49:18   
*ANA*
No Pia in atek sta bila pri P in smo dobili Ventolin ker full piska v pljučkih user posted image , no zdaj pa pravi da je lika punca in bi si kar stalno not pihala user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
20.11.2007 13:55:40   
Anonimen
Evo Nogica tud tega se lohk poslužuješ da je zelenjava bolj okusna.

hvala kati user posted image user posted image user posted image

evo smo se nalumpale user posted image . zdaj pa tara prazni moje polne mlekarne-sem mislila da me bo razneslo tako me je tiščalouser posted image -se vidi, da sem danes ponoči bolje spala.

zdaj pa hitro kuhat

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?