mentos
|
dobro jutro oz. dober dan ste toliko načvekale, da sem vas komaj uspela prebrati. Naša je danes spala do 09.40, eno uro pokonci in zdaj ob 11.30 spet spančka. Seveda, zvečer mi pa noče in noče zaspati, tako da smo včeraj šli spat šele po 22 uri. Ob 17 do 19 sem mogla prav z njo spat, da je lahko zaspala, potem sem jo pa kar zbudila, ker ona bi še spančkala nato pa bi najraje bila pokonci do 23. Moram jo nehati popoldne dajati spat za 2 ure, da bi jo lahko ob 08 dala spat, pa nam kar ne rata. Če ne spi je pa sitna kot . Ali so vaši sončki tudi kaj protestirali pri hranjenju oz. pri pitju mlekca pri 4 mesecih in 3 tednih.? Naša noče jest, samo še ko spi, pa še to zelo malo. Mogoče pa ima tak obdobje. Danes sem ji spet dala 2 žlički korenčka, pa so bile spet face, se je ful kremžila in jezik ven, oz. ne zna jesti po žlički. Kako pa ste vi prvič dajale, oz. koliko časa rabijo, da se navadijo? Sory ker morim, ker ve ste že prave mojstrice pri uvajanju GH. Ko vas berem, samo molim, da bo tudi naša pri 5,5 m že kaj raje jedla, oz. mi ne bo odklanjala hrane. Mene vsakič, ko ji dam flašo, kar boli, ker vem da bo borba. No jaz samo morim s svojimi težavami, tako da ve kar lepo čvekajte, pa ne preveč, pa veselo kuhajte svojim sončkom, da bodo lepo okrogli. Neja za težo, saj kot si napisala prav veliko popapca.
|