Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Posmrtno življenje oz.kam izgine naša ene... 19.11.2007 15:50:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka Vsak ima svoje mnenje, moje je podobno tvojemu. Sam to je tema, ki ji ne bomo nikoli prišli do konca. Tako!!! Mešamdrek...sem se samo malo pohecala.
|
|
|
|
RE: Posmrtno življenje oz.kam izgine naša ene... 19.11.2007 15:52:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Zagotovega odgovora verjetno ne bos nikoli dobila.. Zagotovo je to.. da se zavest ne spremeni ravno v prah ali pepel.. Res je , se mi zdi, da rabimo lekcje za razvoj.. in ce bi potem vsega bilo konec.. so lekcije nesmiselne.. torej kar konec ni.. kaj je.. pa bomo mogoce videli.. Mal mi je cudno, da se ne spomnim, kje sem bil pred rojstvom.. ?!
|
|
|
|
RE: Posmrtno življenje oz.kam izgine naša ene... 19.11.2007 15:58:25
|
|
|
|
malecka
|
Ja vsak konec je začetek nečesa novega. Tako kot jabolko na drvu dozori in pade, a je to konec ali začetek, ker bo drugo leto pognalo novo življenje.
|
|
RE: Posmrtno življenje oz.kam izgine naša ene... 19.11.2007 16:00:38
|
|
|
|
malecka
|
Zagotovega odgovora verjetno ne bos nikoli dobila.. Ne da ga verjetno ne boš dobila, sem 100% da ga ne boš.
|
|
RE: Posmrtno življenje oz.kam izgine naša ene... 19.11.2007 16:57:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka Zagotovega odgovora verjetno ne bos nikoli dobila.. Ne da ga verjetno ne boš dobila, sem 100% da ga ne boš. Do smrti ga ne bo dobila. Pol pa ..... kdo ve...
|
|
|
|
RE: Posmrtno življenje oz.kam izgine naša ene... 19.11.2007 17:09:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Odvisno kako gledaš na posmrtno življenje.Meni je oči odprla Celestinska prerokba in kasneje Potovanje duš.Ne verjamem v "klasičnega" boga, verjamem pa v višjo silo in delujem po principu da smo sedaj v tem času z namenom in da ni naklučij. Nedolgo nazaj sem sredi Lj. ob 9 zvečer na križišču v avtu srečala kolegico,ki je nisem videla že 4 leta, prejšnji dan pa sma se z mojim glih pogovarjala o njej, ko sem mu kazala slike iz tistga obdobja ko smo ble velik skupaj.In kasneje ko smo se slišale po telefonu( cifre smo si izmenjale iz avta) mi pove,da njej partner dela tm ko moj, da sta sodelavca... Tko da verjamem da ni naklučij in da se vse zgodi z razlogom.Prov tako verjamem v reinkarnacijo in v obstoj višje sile, ki se nam vsakodnevno vključujejo v življenski tok dogajanj.Prov tako verjamem,da duša nasilno iztrgana iz telesa, še dolgo tava v okolici kjer se je to zgodilo in s časoma pač zbledi,prisotnost pa ostane. Čudno za nekatere,zame pa logično oz. že kar dogmatično razmišljanje.
|
|
|
|
RE: Posmrtno življenje oz.kam izgine naša ene... 19.11.2007 17:18:50
|
|
|
|
dory
|
Jst sem prebrala usoda duš in potovanje duš...energija ne izgine in to je bistvo ohranjanja življenja tudi naprej... sicer posmrtno življenje mi bo do stmrti uganka, ampak življenja,ki jih živimo so samo lekcije...da napredujemo...že zato se ne more kar končati...
|
|
|
|
RE: Posmrtno življenje oz.kam izgine naša ene... 19.11.2007 17:34:19
|
|
|
|
cmokec
|
Ko umremo, umre samo naš telesni del, energija pa ostane (duša zapusti svoje telo). Potem pa duša najde spet svojo lupino in rodi se novo bitje. Verjamem, da je krog sklenjen takrat, ko opravimo svoje poslanstvo in se preselimo v višje sfere energij. Ampak do takrat je dolga. Preveč ga biksamo in žingamo, zato imamo veliko življenj. Je pa cerkev fiino naredila. Iz vseh spisov je črtala reinkarncijo in začela računati za odpustke. In kasira, pa kasira in še danes ljudje tja nosijo denar, da si bodo kupili nebesa. Saj potem je vseeno, če si morilec, če se izpoveš (tako je cerkev na tekočem in lahko manipulira), le denar rabiš, pa je. Hura taka nebesa.
|
|
RE: Posmrtno življenje oz.kam izgine naša ene... 19.11.2007 19:07:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Malo razmišljam.....po vseh fizikalnih zakonih velja,da energija se ne more izničiti,temveč da samo spreminja oblike.Po tem sodeč je res nekaj na tem,saj se potemtakem tudi energija naših "duš" ne more izničiti temveč se spremeni v nekaj "drugega". Enako verjamem jaz. Po fizikalnem zakonu se energija ne uniči, ampak samo prehaja iz ene oblike v drugo. Kaj točno se z energijo duše zgodi, pa ne vem. Lahko preide tudi v statično energijo (se mi zdi, da se ji tako reče ) in dvomim, da se tam česa zavedaš.
|
|
|
|
RE: Posmrtno življenje oz.kam izgine naša ene... 19.11.2007 20:33:19
|
|
|
|
Ines.
|
Jaz vsekakor verjamem v reinkarnacijo in tudi v lekcije, ki so nam naložene. Na to temo je zanimiva tudi spletna stran prof.dr. Igorja Kononenka: http://lkm.fri.uni-lj.si/xaigor/ in sicer greš na okvirček "znanost in duhovnost" in potem na "obsmrtna doživetja". Klikneš kar njegovo literaturo na to temo. So pa meni vse teme svetovne na njegovi strani.
|
|
RE: Posmrtno življenje oz.kam izgine naša ene... 19.11.2007 20:44:59
|
|
|
|
mami_miki
|
ej...super si to temo odprla...mislim, da ti jo bodo prestavili ampak vseeno... ja...energija je večna, samo obliko spreminja... npr. ti vidiš zdaj sebe, takšno kot se pač vidiš... ko "umreš" čeprav ne umreš ti, ker si večna...umre le tvoja predstava o tebi-oz. tvoj ego, se energija-tvoja, razprši v vesolje... če se boš hotela še enkrat rodit, ok. ne takšna kot si zdaj z takim egom, se boš...odvisno od tvojega namena....če bo še treba kaj uštimat
|
|
|
|
RE: Posmrtno življenje oz.kam izgine naša ene... 19.11.2007 20:46:09
|
|
|
|
pravljica
|
ko umreš, umreš, the enkd, basta...toj e tvoj konec ja, energija, energija nastane tudi ko hihneš, pa ne delamo iz tega nobene znanosti
|
|
RE: Posmrtno življenje oz.kam izgine naša ene... 19.11.2007 20:48:32
|
|
|
|
mami_miki
|
ni konec, je začetek nekaj novega....česa bi bilo konec? ti misliš, da ko umreš, te več ni...konec vsega...pa ni tako..vrneš se nazaj v bistvo...in življenje ti je pa priložnost, da se spomniš tega bistva zdaj tukaj, na zemlji, ko živiš v taki obliki....potem si pa večen lahko...
|
|
|
|
RE: Posmrtno življenje oz.kam izgine naša ene... 19.11.2007 20:49:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka .....po vseh fizikalnih zakonih velja,da energija se ne more izničiti,temveč da samo spreminja oblike Tisti, ki se malo bolj spoznate....a pri tej energiji ni nobenega izmečka, nobenega škarta? A kar vsa ostane?
|
|
|
|
RE: Posmrtno življenje oz.kam izgine naša ene... 19.11.2007 20:52:31
|
|
|
|
mami_miki
|
energija je energija....ne more, da ne ostane....je v drugi obliki, ki je ti ne vidiš
|
|
|
|
RE: Posmrtno življenje oz.kam izgine naša ene... 19.11.2007 20:53:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki energija je energija....ne more, da ne ostane....je v drugi obliki, ki je ti ne vidiš Zakaj pa se ne more spremenit v nekaj statičnega?
|
|
|
|
RE: Posmrtno življenje oz.kam izgine naša ene... 19.11.2007 20:54:07
|
|
|
|
mami_miki
|
npr v drevo?
|
|
|
|
RE: Posmrtno življenje oz.kam izgine naša ene... 19.11.2007 20:55:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem...kar v kaj. Recimo v kamen. In je potem kamen tudi energija?
|
|
|
|
RE: Posmrtno življenje oz.kam izgine naša ene... 19.11.2007 20:58:06
|
|
|
|
MarijaPo
|
Hja, to je pa tako kot bi vprasala kam izgine energija avta, ki se zaleti v npr. zid. V notranjo (torej se vse malce segreje) in v delo, ki ga opravi avto pri tem, ko se deformira. Tudi naso energijo (najbrz si mislila toploto) se da definirat kam izgine, ampak najbrz ni glih ful zabavno.
|
|
|
|
RE: Posmrtno življenje oz.kam izgine naša ene... 19.11.2007 20:59:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo Tudi naso energijo (najbrz si mislila toploto) se da definirat kam izgine, ampak najbrz ni glih ful zabavno. Mislila nisem nobene, ker o tem pojma nimam... . Zato pa sprašuejm....če kdo ve.
|
|
|
|
RE: Posmrtno življenje oz.kam izgine naša ene... 19.11.2007 20:59:58
|
|
|
|
mami_miki
|
ja...tudi kamen je energija...ko greš globje vase, ko raziskuješ kdo si....vedno bolj vidiš, da sta ti in kamen eno- da sta iz istega bistva, iz niča-polja čistih možnosti... sam zmisli si kaj bi rada, ...pa bo...samo ideja... so nekoč mislili, da se ne bomo mogli na daljavo pogovarjat-po telefonu...ali pa daljinc od tv-kako deluje...vmes so reciva žarki, ki jih ne vidimo, so energija...vse je energija, ki samo stanja menja..pomisli, da si mogla nekako nastat, najprej 2 celeci itd...kaj je bilo še pred dvema celicama....
|
|
|
|
RE: Posmrtno življenje oz.kam izgine naša ene... 19.11.2007 21:00:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki iz niča-polja čistih možnosti... In ta nič, je energija? Ali je nič?
|
|
|
|
RE: Posmrtno življenje oz.kam izgine naša ene... 19.11.2007 21:01:08
|
|
|
|
mami_miki
|
mene pa edino to v življenju zanima....resnica in bistvo vsakega nekaj...tako se izravnavamo
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?