katka37
|
Lara, jaz imam že tudi flaške, ker ko sem s prvim sinom prišla domov, je celo noč tulil, ker je bil lačen (nisem še imela mleka najbolj), jaz pa z njim, kupila pa bom tudi tokrat že prej mleko, če bo sila. Sicer pa upam, da bo mleka dovolj. Kompletek za iz bolnice pa imam velikost 56. Patricija, čas res gre presneto hitro naprej, komaj v porodni, danes 7 let, kmalu pa punce.... Vsako obdobje je v glavnem lepo, uživajmo. Na pregledu vse po starem, bolniška do konca, je pa novo to, da se je naš fantin zopet obrnil in ima spet glavo gor, verjetno se bo obrnil, še ima čas. V zadnjem mesecu bomo videli. Sicer pa baje tretjič ni tako težavno roditi tudi če je otrok v medenični legi. Pustimo se presenetiti. Bom pa imela baje v primeru medenične lege na izbiro tudi carski rez, vendar nisem navdušena nad njim.Sem pa bila pohvaljena glede kg, mi baje prav pašejo in nič preveč niso 3 kg v treh tednih, pač bolj pridobiva na teži, malo pa jaz. Anandrej, naslednji pregled imam 18.12.. Takrat tudi dobim papirje za porodniško in napotnico za ultivo.
|