|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
18.11.2007 21:18:35   
mentos
Evo nas, tudi pri nas je snežilo, vendar sva se midve s Hano, kljub snegecu odpravile na kratek sprehod, čeprav se je delala že tema. Prav pasalo ji je, ker je takoj zaspala, pa še pojedla je brez problema. Zdaj sem ugotovila, da naša Hana poje le, če spi, oz. če je zunaj v vozičku. Če je notri, se upira na vse kriplje.
Hana je bila danes zelo pridna. Ponoči sem ji ob 03, v spanju dala flaško, nato ob 08. prav tako v spanju. Ob 08.30 se je že stiskala pri nama v pojsteljici, ter nato smo spali do 09.45. Jaz sploh nisem mogla, ker nisem več navajene, da bi tako dolgo spala. Nato smo odšli k tašči, se tam malo pocrkljali ter ob 13 spet zaspali do 15.30. Mislim, da ji je danes dišalo po snegu in spanju. Zdaj smo imeli obiske, njena krstna botrca in ob 20 že spančka, tako, da tudi kupčka ni podrla. Upam, da ne bo ponoči pestro.

NikicaI ko sem brala, prav nisem bila prepričana, če prav berem, tako, da upam, da bodo priprave na poroko, čim lepše in sladke, tako, da čestitke za tako lepo odločitev.
Mislim, da ste tudi nekatere že omenjale, da se boste ženile, tako da, vse tiste, ki ste v fazi pripravljenosti ČESTITKE.

Kati81, pa hitro odženite prehlad iz hiše, za Kajo pa   user posted image
ŠpelaP, ful dober filmček, naša Hana je gledala s tavelikimi očmi, prav zadovoljna je bila, tako, da ji bom zdaj vsak dan lepo zavrtela te flletne mucike.

zdej pa grem malo k našemu, nato pa v miže, ker me jutri čaka 4 žehte perila za zlikat. Me že zdaj glava boli.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
18.11.2007 21:29:47   
ŠpelaP
Čer!
user posted image user posted image user posted image - Kati, za celo družino, da se čimprej pozdravite!

Moja maleka že spita, jaz se pa malo sprehajam tu gor. Medtem pa čakam, da moj robotek (beri aparat za peko kruha) speče kruh.

Prej sem se odločila, da bom jutri Saro kar peljala k zdravniku, da ji pogleda vneto ritko. Sem pa začela (laično) sumiti na glivice - po opisih, ki sem jih prebrala v knjigah in po dejstvu, da je dobila vneto ritko malo preden sem jaz zaključila s kuro ospena. Čeprav je meni že prav čoravo zopet iti težit k zdravniku. Se mi zdi, da sem kar naprej tam. Samo hudiča, zase bi že malo potrpela in pretentala bolezen, z otrokovim zdravjem se pa ni za igrati. Sem pa ugotovila, da ji bo, upam, začelo že iti na bolje, ker se prej popoldan in zvečer ni več bunila med umivanjem. Še zjutraj je bil malo nemirna med previjanjem, ko sem jo mazala.

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
18.11.2007 21:35:23   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: ŠpelaP

Čeprav je meni že prav čoravo zopet iti težit k zdravniku. Se mi zdi, da sem kar naprej tam.

Ti kar teži pri dohtarjih, sej za to pa so tam, a ne, da zdravijo....user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
18.11.2007 21:40:21   
januška78
ŠpelaP je čisto možno, da ima res glivice. Manca jih je tudi že imela. Jaz sem mislila, da ima plenični izpuščaj in ji mazala z Bepanthenom pa se nikakor ni hotelo pozdravit. Še najbolj je pomagalo, da sem jo vsakič, ko sem jo previla imela nago nekaj časa (glivice se v vlažnem okolju odlično počutijo). Na posvetovalnici mi je pa pediatrinja rekla, da so glivice in naj ji mažem s Canestenom - mi ga ni predpisala.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
19.11.2007 7:05:30   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: ŠpelaP

Prej sem se odločila, da bom jutri Saro kar peljala k zdravniku, da ji pogleda vneto ritko. Sem pa začela (laično) sumiti na glivice - po opisih, ki sem jih prebrala v knjigah in po dejstvu, da je dobila vneto ritko malo preden sem jaz zaključila s kuro ospena.

ŠpelaP tudi naša user posted image  je imela nekaj rdečih pikic (kot male razjedice) takoj po rojstvu, ki jih je dobila zaradi mojih antibiotikov, ki sem jih jemala po CR in napaki "spretne" anesteziologinje. P mi je predpisala Canesten in pikice so izginile v dveh dneh - zato kar pojdi tja in zateži.   

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
19.11.2007 8:14:22   
neja24062007
JUTRO PUNCE!!!

Mah ste načvekale, da sem 45 minut rabla da sem vas prebrala.
kako ste danes spali?? No mi še spimo, mami pa tle gor bluzi, namesto da bi ležala v topli postelji user posted image .

KAJA user posted image čeprav malo prepozno, ampak iz srca...

No midve z našo princesko imava cele borbe glede hrane 4-5x na dan obrok mleka (če je dobre volje spije od 150-170 ml, pa tud tja do 200 ml). 1-2x obrok GH. Dopoldan sadje in zvečer mlečno (rižolino).... Včeraj sem ji dala od 18.30 za pojest celo banano+ad.mleko+malo rižolina in se je tako najedla, da se je zbudila šele ob 05.00 in popila 170 ml mleka pa spet čmori. Jo čakam da se zbudi da se previjeva in preoblečeva.

Danes imava razvojno!!!! user posted image  vam poročam kako in kaj smo opravili...

ANA user posted image ...
in ostale

< Sporočilo je popravil neja24062007 -- 19.11.2007 8:22:08 >

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
19.11.2007 8:16:37   
neja24062007
špelaP: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Sarino ritko

Kati81: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zdravje-upam, da bodo tele pikapoke hitr odnesle tele bacilčke...

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
19.11.2007 8:24:25   
neja24062007
Vsem, ki se boste user posted image naslednje leto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za ta  'korak'.

Midva bova pa še kar naprej koruzo ličkala, sva se odločila.

Neposredna povezava do sporočila: 4358
19.11.2007 8:31:32   
neja24062007
Danes imava razvojno!!!! vam poročam kako in kaj smo opravili...

me malo skrbi - naša princeska se še ne obrne iz hrbta na trbuh oz. obratno. S pomočjo mojih prstkov se dvigne v sedeč položaj (no ja, če popustim-da je ne zadržim- se tudi že postavi na nogeuser posted image user posted image user posted image ) bolj ko jo kregam da to ne sme bolj se mi user posted image  ...user posted image user posted image user posted image  ali kateri od vaših tudi to že počne. Včeraj je sedela v kuhinji na tleh in se prijela ročke od predala in se poskušala dvigniti... dobr da sva bila zraven...
Pa ji skoz razlagam, da mora najprej osvojiti preval nato pa naprej... ampak naša se na vsa usta smeji in se ne da motiti.
pa tudi naglas se ne smeji-se če ji izoveš glasen smeh-ampak tega je zelo malo

bom prosila naj mi jo stehtajo in izmerijo-upam, da mi bodo naredili to uslugo, saj imam občutek da premalo je (ali je to možnouser posted image ). Je samo takrat kadar je zelo lačna. Do sedaj sem jo uspela tudi včasih dohraniti (če smo kam hitro leteli, npr. v trgovino in sem vedela da bo ravno takrat lačna).

Neposredna povezava do sporočila: 4359
19.11.2007 8:34:48   
neja24062007
oh spet sem vas zamorila z mojimi problemi in vprašanji...

upam, da niste hude

KT JUTRO !!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4360
19.11.2007 8:36:02   
*ANA*
NEJA kolk paše ta  user posted image .
No naš princ že spi- je pa vstal ob 6:30- zgleda da mora videt Pio preden gre v vrtec user posted image da mu pokaže kako novo finto user posted image user posted image user posted image .

Mi imamo tudi borbe s hrano- mleka skorajda noče več piti user posted image , je pa včeraj jedel juhico z gresom in pretlačenim korenčkom- je pojedel en mali krožnik user posted image .
Potem je popil malo mleka in zvečer jabolko in piškotek- je pa zanimiv, najprej dobi žličko hrane in takoj nato si malo pocuza prst in ga spet potegne ven- za novo žličko user posted image .

ŠpelaP ti kar pojdi do P saj zato pa so tam user posted image , in glivice so en user posted image .

Kaja
ćestitke še od nas user posted image .

Svit pa pošilja Kaji še en velik user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4361
19.11.2007 8:36:30   
neja24062007
zgleda da imava JAZ user posted image in JAZ user posted image  monologe... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4362
19.11.2007 8:39:08   
*ANA*
Kati  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da vam prinesejp zdravje.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
19.11.2007 8:44:01   
*ANA*
Neja naš Svit se tudi še ne obrne- ne na eno ne na drugo stran- do zdaj mu je le enkrat uspelo user posted image .
Na nogice pa bi se tudi on rad postavil.
Včeraj je bila na obisku ena moja prijateljica ki ima fantka, ki je en dan mlajši od Svita in mi pravi da ga ma že več ko en mesec v hojici user posted image , ma jaz nisem Pie stavla v hojico, pa tudi Svita ne mislim user posted image , saj ko bo čas se bo že postavil na noge in mislim da more otrok sam dati pobudo, ne pa da ga nekaj siliš- MOJE MNENJE user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
19.11.2007 8:47:17   
neja24062007
nogica: Pa čaja spije tud tam nekej 3 krat po 160 ml.

kateri čaj pa ji daješ za pit??? naša še enkrat ne spije toliko čaja... ji ga kuham in ga imam tud od Hippa.
Naša ga/če ga spije max. do 100 ml na dan

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
19.11.2007 8:48:04   
*ANA*
No zdaj imava pa JAZ user posted image   in JAZ  user posted image    monologe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
19.11.2007 8:50:42   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: neja24062007

Danes imava razvojno!!!! vam poročam kako in kaj smo opravili...

me malo skrbi - naša princeska se še ne obrne iz hrbta na trbuh oz. obratno.

Jaka se tudi še ne. Včasih mu slučajno rata. Je bolj komot sorte. Se raje začne dret, ko ima dost.

Neposredna povezava do sporočila: 4367
19.11.2007 8:50:44   
Drnula
Dobro jutro!
Ma ni šans, da bi vam jaz še kaj sledila user posted image

SpelaP - brez zadržkov, kar lepo k zdravniku.

Mi se tudi počasi odpravljamo k P na 3. cepljenje. Pri nas smo na srečo vsi zdravi. Še jaz sem ravno danes, ko je sneg, razmišljala, da me letos sploh ne daje nič alergija in težave z dihanjem. Imam namreč alergijo na pršico hišnega prahu in težave z dihanjem  v jesenskem času ko se začne mraz. Ponavadi že sept. zelo kiham in kiham in da se mi ni razširilo na astmo sem morala jemati vsak dan vsaj sprej za nos... letos pa nič in sem in tja kihnem, sicer sem čisto brez vseh težav user posted image user posted image user posted image To je nekaj čisto novega po ... ne vem, ca 14 letih.

Neca se veselo igra v kotu kavča in jodla svoje speve user posted image Zdaj že čist lepo sedi sama, če ji zmanjka ravnotežja se spretno ujame na rokico ob strani in popravi nazaj. Super zabava je, ko se z vso silo meče nazaj v kavč in jo odbija nazaj naprej. Zadnje dni tako ni šans da bi se ona še igrala pod igralnim mostom, ker ležanje je zanjo kot kazen user posted image , samo da sedi pa je ok.
Po cepljenju, če nama rata pa greva še na telovadbo. Moram preverit prej če je  treba imeti superge ali smo bosi ... ker nimam prav nobenih superg.

Zunaj je ful lepo ampak mi ni všeč zaradi hiške. Imamo še za prekopat za vodo in elektriko in škarpo zraven za naredit in pa garažo. Nujno rabim lepo vreme ! V takem nam še dimnika niso naredili čez vikend, ker bi lahko beton zmrzoval user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
19.11.2007 8:51:44   
Drnula
Neja - nekateri se niti ne kotalijo in ni zato prav nič narobe. Ne skrbi, da je zato kaj narobe.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
19.11.2007 8:51:57   
neja24062007
ma jaz nisem Pie stavla v hojico, pa tudi Svita ne mislim , saj ko bo čas se bo že postavil na noge in mislim da more otrok sam dati pobudo, ne pa da ga nekaj siliš- MOJE MNENJE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tudi jaz sem tega mnenja, čeprav naš pravi da bomo kupili hojico - ampak verjemte mi, da ja jo bo/če jo bo uporabljala nekaj minut na dan (jo bo mami odložila, da bo nekaj na hitro naredila user posted image user posted image user posted image ). Ker se tako otroci ne naučijo pravilno hoditi in je še zelo prehitro zaradi obremenjenosti hrbteničke. Saj jih silimo v nek položaj prehitro... TUDI TO JE SAMO MOJE MNENJE.
Ja hojica malo kasneje, ko že ima utrjene mišice in hrbteničko ampak samo za nekaj minut na dan.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
19.11.2007 8:53:08   
Padme
Juuutrooo!
No jst sem se pa šele zdajle spravila pokonci in sem še vsa zalimanauser posted image . user posted image se že štima, Jaka pa še spi. Ops, se že nekaj pogovarja, ga slišim po babyphonuuser posted image user posted image user posted image .

Neja pomojem kar dosti poje tvoja piška, no boš videla koliko bo pokazala tehnica, ampak Jaka približno tudi tolk poje (zjutraj in dolopldan 170ml mleka, za kosilo kombinacija mleko 120ml + 80 zelenkava, popoldan 120 sadja in zvečer 200ml mleka z riževimi kosmiči), pa ima 8kg in se mi zdi, da ima skoz večja ličkauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
19.11.2007 8:53:12   
FLASK_A
Kati... Zdej mi je pa žal, da sem prejšnji teden k vam prišlauser posted image  Jojojoj.... Zdej ti pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da ozdravite čim hitreje!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
19.11.2007 8:55:07   
neja24062007
drnula: Zunaj je ful lepo ampak mi ni všeč zaradi hiške. Imamo še za prekopat za vodo in elektriko in škarpo zraven za naredit in pa garažo. Nujno rabim lepo vreme ! V takem nam še dimnika niso naredili čez vikend, ker bi lahko beton zmrzoval

user posted image user posted image user posted image , saj bo še lepo vreme... pošiljam ti sončke, da bodo pregnali mraz in da boste uspeli urediti vse zadeve okoli hiške....

Neposredna povezava do sporočila: 4373
19.11.2007 8:57:56   
neja24062007
Neja pomojem kar dosti poje tvoja piška, no boš videla koliko bo pokazala tehnica, ampak Jaka približno tudi tolk poje (zjutraj in dolopldan 170ml mleka, za kosilo kombinacija mleko 120ml + 80 zelenkava, popoldan 120 sadja in zvečer 200ml mleka z riževimi kosmiči), pa ima 8kg in se mi zdi, da ima skoz večja lička

ja sej jest tud upam, da tehtnica ne bo kaj hudega pokazala - mah mal imam še preganjavico od začetka k je tolk zelo shujšala in ni hotela jesti (borbe,borbe in borbe...)
Saj bo!!! Ne damo se user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4374
19.11.2007 9:00:02   
Padme
Ja nekater otroci se baje niče ne obračajo,  ampak gredo direktno na noge. Tako, da Neja naj te to ne skrbi, bo že čas za to, oziroma bo že sama pokazalo voljo do tega.

Ker naš Jaka pa nima zanimanja, da bi stal na nogicah, se pa obrača iz hrbta na trebuh že od svojega 3meseca, ampak samo v svojo desno stran, v svojo levo stran pa šele sedaj osvaja, in kakor ga kam odložiš se tako obrne.user posted image Zdej se je pa začel jezit, ker ne zna nazaj na hrbet, potem pa dviguje ritko in se poskuša z rokami vleči, zraven se pa ful, ful krega ....user posted image user posted image  

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?