|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
18.11.2007 19:30:47   
Laubica
jst sem klepetala en čas na novembrkah ...pol pa ne vem kaj se je zgodilo, vedno bolj sem mela občutek, da klepetajo med sabo, ene pa kar ignorirajo; sem kaj vprašala, pa nič, kaj komentirala pa nič ... pol sem pa našla konzervice

Neli.glede taga ti pa dam prav -to sem tudi sama dosti krat občutla,samo sem mislila da sem samo jaz občutliva pa vidim da ni takouser posted image
Še enkrat hvala vsem za izrečeno sožalje in ja bom tudi v vašem imenu svečko prižgala-hvalauser posted image
Neli-FULLL LEP TREBUŠČEKuser posted image user posted image user posted image Koliko meri v cm?In kdaj že imaš rok????????????-mene tudi emšo dajeuser posted image
Vilma -super da je malček boljšiuser posted image
Pri nas tudi že cel dan snežiuser posted image user posted image user posted image user posted image Smo ugotovili da sinu niso nobeni škornji prav in moramo jutri TAKOJ V AKCIJOuser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
18.11.2007 19:31:03   
hanna1

user posted image .....končno doma user posted image  

jaaaaa,krasen buši,neli,še bolj pa mamica,ki ji očke kar sijejouser posted image -----samo malo še-------pa bo mala princeska user posted image
kuku natasaom,me boš za ušesa,sam ti jih ne prinesem blizuuser posted image user posted image ,si mi tok fajn,ker si tako pikantno odkrita in vedno sam iščem,če si gr,da se lahko malo ......zataknema...user posted image user posted image
jaz moram pa že dva dni tako delat,sploh nimam kondicije in smo morali mamo na 1-2-3 spravit v dolino,ker je pošteno začelo snežit in je mojega dragega že postavilo v kanal,ko je šel ponjo v hrib,ampak se je vse srečno končalouser posted image Včeraj smo tako drgnili in pospravljali,da sem samo padla v posteljo,še prebrat vas nisem uspela-nič od mene včeraj.

....sireeeenaaaa......letiiiiim.....

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 18.11.2007 19:40:37 >

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
18.11.2007 19:32:53   
majrim
ti pa samo pohajaš hanna1user posted image ....a ostale pa vas je zametlo al kaj???user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
18.11.2007 20:42:42   
julci
Čer se javljam na raport.Ni me zametlo,sam smo dans meli takšno bolj tiho praznovanje.Je ata mel rojstni dan,pa smo naredli bolj svečano kosilo,pa bratova bodoča je torto spekla.Hana ful dobra je bla.

Že 35 sožalje tud z moje strani.

Neli ful lep domek tvoje princeske.Ni čudno da se ji nikamor ne mudi.user posted image Pikica a vidiš,kak lep bosi bi podedovala pri primopredajiuser posted image

Hana a je selitve že konc.Bogica.

Nas papošteno dajejo zobki,tk da je bla popoldne prava sitnobica.Sploh se ni smela svoje dlesni dotaknit,že je bil jok na sporedu.Dlesen pa rdeča.Sam ma pa vidne vse 4 skupaj spodaj.Grem jutr v lekarno vprašat,s čim ji lahko malo omilim,ker se je dans videlo da jo je ful bolelo.V torek grema pa po drugo pikico.

Oj ti snegec ja.Smo mogli dans prvo smučke ven potegnit,ki so prekratke,tk da bomo jutr nabavli druge.Majo glih v inter sportu ful ugodno ponudbo smučke z vezmi vred.Prekratke pa bomo shranli,bodo prišle prav čez nekaj let.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
18.11.2007 20:44:19   
natasaom
zametl me je na kavč user posted image .sva delale prijazno hišo palčkov.iz katona sva naredile palčke,hiško,,,, hana že spi,men pa košir glih ne sede na a si ti tud not padu..
pa pofirbcat sem mogla,če mi hanna kej nagaja user posted image
nelli ti imaš pol manjši trebuh kot sem ga imela jazuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
18.11.2007 21:03:00   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: že 35
Pri nas tudi že cel dan snežiuser posted image user posted image user posted image user posted image Smo ugotovili da sinu niso nobeni škornji prav in moramo jutri TAKOJ V AKCIJOuser posted image user posted image user posted image   tud pri nas je isti problem,trenutno še veljam jaz,kar pomerim,je tudi njemu prav-pri 12 letih!!!????!!! Sam njemu moj okus ne ustreza več,da mora itak poleg.Pa Hana tud rabi nekaj za ven-ah,kje bom jemav user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
18.11.2007 21:08:47   
julci
BRIHTNA MAMA........NI KAJ

Stefan je povabil svojo mamo na vecerjo v svoje studentsko stanovanje.
Med vecerjo je njegova mama ugotovila, da je njegova sostanovalka  Julija  
zelo lepo dekle. Ze nekaj casa ji je po glavi rojila misel, da imata  
morda le tesnejsi odnos. Nenadoma se je pocutila nesigurno... Med vecerjo ju  
je opazovala. Veckrat se je vprasala, ali ima Stefan z lepo sostanovalko  
mogoce le vec skupnega, kot normalno oko lahko vidi. Stefan je videl
zamisljeno mamo in rekel:
Draga mama, vem kaj mislis, ampak lahko mi verjames, ona je samo moja
sostanovalka in nic vec! Cez slab teden pravi Julija:
Stefan, odkar je bila tvoja mama tu, pogresam majhen lonec. Nikjer ga  
ne najdem!
Stefan pravi: Ne verjamem, da ga je mama nesla s seboj, vseeno pa ji  
bom pisal. Usedel se je za mizo in pisal:
Draga mama, ne recem, da si vzela moj lonec s sabo, in tudi ne recem,
da ga nisi vzela. Dejstvo pa je, da odkar si bila pri nama na vecerji,
pogresava lonec.
Tvoj Stefan.
Nekaj dni kasneje je dobil Stefan pismo. Odpre ga in bere:
Dragi Stefan, ne recem, da ti z Julijo spis, in tudi ne recem, da ti z  
Julijo ne spis. Dejstvo pa je, da ce bi ona spala v SVOJI postelji, bi
lonec ze zdavnaj nasla...  
Tvoja mama

A mislite da bomo mi tud tk pametneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
18.11.2007 21:14:18   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Pri nas tudi že cel dan snežiuser posted image user posted image user posted image user posted image Smo ugotovili da sinu niso nobeni škornji prav in moramo jutri TAKOJ V AKCIJOuser posted image user posted image user posted image   tud pri nas je isti problem,trenutno še veljam jaz,kar pomerim,je tudi njemu prav-pri 12 letih!!!????!!! Sam njemu moj okus ne ustreza več,da mora itak poleg.Pa Hana tud rabi nekaj za ven-ah,kje bom jemav user posted image user posted image
Jaz sem pa dans vsa vesela ugotovila,da so mu lanski prav,ker so bli lani 2 številki preveliki,pa smo jih shranili za letos.Je pa treba po novo bundo.Mi je enkrat,ko sem mu rekla naj proba ene opanke za poletje,če so mu še prav,rekel:A VEŠ MAMA SAJ OPANKI SO MI ŠE PRAV SAM PRSTI MI PREVEČ VEN GLEDAJO.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
18.11.2007 21:15:45   
neli99

Neli.glede taga ti pa dam prav -to sem tudi sama dosti krat občutla,samo sem mislila da sem samo jaz občutliva pa vidim da ni takouser posted image

... sem vesela, da si to napisala, sem tut jst mela občutek, da sem preobčutljiva. sem jim že mislila kaj napisat, pa sem se premislila. sem en čas tako redno visela tam kot zdaj tuki ... pol so ble pa tiste poplave (sem doma blizu železnikov), pa smo bli 3 dni brez elektrike, pa cel teden brez tel., brez ceste .... pa jst še vsa v šoku to komentiram, pa tut ena ni nič komentirala ... pol sem pa nehala pisat.

drgač pa še 9 dni ...user posted image  ... nč ne kaže da bo kaj prej, čeprav nikol se ne ve ...

vilma ... bi mene tut skrbel... čeprav naš pa po vročini in bolezni zmeri rabi par dni da začne normalno jest ... prvi dan itak je tok mal, še najraj kak sadje, pa jst sem vanj spravila vsaj sokce, pa so ti tut mal hrane. prvi dan še ni panike... če ni blo panike zame, k noseča nisem en dan spravila vase nič hrane in nič tekočine, pol tut zanj še ni panika ... tako da upam, da se bo tako kot vročine tut tega znebil v enem dnevu ... držim pesti. user posted image  

majrim a ti bi tut sneg ... zdej si pa že zahtevna ...user posted image  ... inšpekcija pa je šla, praviš ...user posted image

tut mi mormo sinu po zimske gume (beri: čevlje)...user posted image  ... smo čakal do zdej ... zdej pa mamo, eh ju bom pa frajerja poslala ko bom jst v porodnišnici, bota itak mela cajt okol hodit ... jst zdej nisem več za v trgovine ...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: natasaom
nelli ti imaš pol manjši trebuh kot sem ga imela jazuser posted image

user posted image user posted image user posted image  ... dej mi zdej še ta veselje pokvarit, sem ga šla prou zmert: 118cm ... user posted image user posted image user posted image  ... to bo napačna svetloba ... če bi me videla v živo...user posted image  zadnjič me je G. videla, je takoj rekla da bova naredile meritve, da je tole pa veeeeelik trebuh ... pol je pa namerla da ma dete okoli 3kg ...user posted image   ... samo .... ostalo sem jst ...user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
18.11.2007 21:21:47   
neli99
IZVIRNO SPOROČILO: julci

A mislite da bomo mi tud tk pametneuser posted image user posted image user posted image user posted image

... user posted image user posted image user posted image  ... julči ne me spominjat, mene že zdej skrbi to obdobje ...user posted image user posted image user posted image  se bom mogla fejst u rit brcat, da ne bom preveč posesivna mama ...user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
18.11.2007 21:32:41   
neli99
nč punce ... moj dragi že spi, mu grem še jst delat družbo ...user posted image

pa pa ... se beremo zjutraj ob kavici ... user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
18.11.2007 21:36:21   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

... user posted image user posted image user posted image  ... julči ne me spominjat, mene že zdej skrbi to obdobje ...user posted image user posted image user posted image  se bom mogla fejst u rit brcat, da ne bom preveč posesivna mama ...user posted image
PA saj zato sem vam ga pa 20 let prej gr nalimala,da se bote tacajt že navadle.Ene ga mamo pa malo manj.A ne Hana in ostale,ki mamo taprve že malo večje.user posted image user posted image user posted image

Neli jaz ti pa svojih meritev nem povedva,ker sem mogla skor meter štukat,tolk me je bvo na konco(38 tednu)skup,pol so mi pa zaklučli nosečnost 2 tedna prej,pa je mala imela 3770g,jaz sem se pa v nosečnosti zredila za 6 kg.Sem pa bla ful šokirana,ko so mi predrli mehur in je plodovnica dobesedno 4 ure od mene špricala.Mojuser posted image je mislu da kr naprej lulamuser posted image user posted image To so maboljše polovice.Sej je bil priden,ko je bilzraven,me je sromak masiru od 11 naprej pa do 19 zvečer brez prestanka.user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
18.11.2007 22:11:32   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: neli99
PA saj zato sem vam ga pa 20 let prej gr nalimala,da se bote tacajt že navadle.Ene ga mamo pa malo manj.A ne Hana in ostale,ki mamo taprve že malo večje.user posted image user posted image user posted image   enkrat na 100let ga spravim,da se skopa,pa mi zlije celo flašo mila v vodouser posted image ...pa ne uno 250 ml,ampak 400ml!!???!!!!user posted image -sam za dva prsta je ostalo na podnu,mene je skor vrglo,ko sem se šla za njim tuširatuser posted image -včasih si je pa sam prste oplaknu in zdrgnil z brisačo,da je bil cel njegov obris noter....saj zato je pa tako dišalo iz njegove sobe.....ampak to sem ugotovila šele potem....ne me strašit s takimi,julci,plis,mam bol švoh srceuser posted image

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 18.11.2007 22:22:06 >

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
18.11.2007 22:12:54   
hanna1
....a zdej ste mi pa vse zgasnile user posted image ,....a sem res tok počasna?....
....vsaj  julci je še tu user posted image user posted image user posted image ....a si?????...

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 18.11.2007 22:13:35 >

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
18.11.2007 22:16:34   
Marogica
...pa jaz...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
18.11.2007 22:18:10   
julci
Hana ka vse nas še čaka.Boljš da ne vemo.Mene zadnje cajte utruja kolko dlak mu je na novo zraslo pod pazduhiuser posted image Kar se pa milaza tuširat tiče sem pa že davno obupala.Mu pa vednonastavim v flašočisto malo mila,tk da se ne sekiram,če ga zmanjkauser posted image user posted image .Če greš za njim v kopalnico pa rabiš gas masko,tolko vonjev da nase.Puberteta.user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
18.11.2007 22:18:32   
hanna1
Marogica,jaz sem šele sedaj porajtala,koliko zvezdic že imaš user posted image user posted image user posted image ....saj zato si pa tako letečauser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
18.11.2007 22:19:24   
julci
Sem,sem,..........mi še ni do spanja.Ostalepaže zgleda vse godrnjohajo.user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
18.11.2007 22:23:31   
hanna1
Meni čez dan tako spanje diši,zdaj pa visim tu gor user posted image ....čujem pa iz dnevne neko godrnjanje v smislu-se bo spet računalnik vžgal-bom morala iti kakšno vzgojno povedat al pa malo pobožat,pa je kr bolšuser posted image ....jutr gre v Ravne....če ne ,ga bom pa jaz vlekla,al  julci user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
18.11.2007 22:28:17   
Marogica

Marogica,jaz sem šele sedaj porajtala,koliko zvezdic že imaš user posted image user posted image user posted image ....saj zato si pa tako letečauser posted image

Jaz sem ti že stara znanka tukaj, s nekaj letnim stažemuser posted image  Madona, saj ne morem verjeti, da že tri leta tu gor "visim".

Vsake toliko pa pokukam k vam, da vidim, kako se kaj imate, moje "so-letnice"

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
18.11.2007 22:28:22   
julci

Meni čez dan tako spanje diši,zdaj pa visim tu gor user posted image ....čujem pa iz dnevne neko godrnjanje v smislu-se bo spet računalnik vžgal-bom morala iti kakšno vzgojno povedat al pa malo pobožat,pa je kr bolšuser posted image ....jutr gre v Ravne....če ne ,ga bom pa jaz vlekla,al  julci user posted image
Tk se govori.Jaz sem pa že zutra naredva domačo nalogo,pol pa mam zdaj frajuser posted image user posted image user posted image user posted image .Za jutr pa držim pesti da mu uspe.
Ti morm povedat da je torta ful dobra,je še ata ni mogo dojst pohavalit.Tk da hvala za recept.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
18.11.2007 22:29:05   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Jaz sem ti že stara znanka tukaj, s nekaj letnim stažemuser posted image  Madona, saj ne morem verjeti, da že tri leta tu gor "visim".

Vsake toliko pa pokukam k vam, da vidim, kako se kaj imate, moje "so-letnice"no lepo da se spomneš nanas.A veš da sem se zdaj spomnava na tisti rek:STARA KOKA,DOBRA SUPA!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
18.11.2007 22:34:46   
hanna1
Tk se govori.Jaz sem pa že zutra naredva domačo nalogo,pol pa mam zdaj frajuser posted image user posted image user posted image user posted imagesej jes bi jo tud,pa kr neki kaplja user posted image Za jutr pa držim pesti da mu uspe. če njemu uspe,pol se pa še js prestajim,se že malo dogovarjam in zaslišujem šefico user posted image
Ti morm povedat da je torta ful dobra,je še ata ni mogo dojst pohavalit.Tk da hvala za recept. mene je kr malo skrbelo,da se ne bo spoznala od vseh dodatkov in opisov,ki sem jih vturila poleg.Glavn,da ste se fajn meliuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
18.11.2007 22:38:10   
hanna1
.....šit,kjk je že ura....leč je treba,zutra pa podočnaki do pet user posted image ....

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
18.11.2007 22:38:46   
julci
Saj ji je fajn uspelo,tk da jo bo lahko hitro ponovila.Ti mi pa napiši SMS k se tvoj dragi piše,da bo moj v torek lahko povedu na šihtu.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?