|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
18.11.2007 8:22:01   
N _ B
Jutro.

Ne morem verjet, da smo spal celo do pol osmih in to vsi. Sem se že odvadila in se bolj smotana, kot bi vstala ob 6-ih. Sinoči je imel RR izgleda mrk in nisem mogla odpret strani. 

Pri nas čisto narahlo naletava sneg in je Nika čist navdušena.

Moram it. Mož kliče za zajtrk. Ga je dons on pripravil.user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
18.11.2007 8:23:25   
N _ B
user posted image

VSE NAJBOLJŠE PRINCESKA KAJA!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
18.11.2007 8:49:18   
nky 23
tudi pri nasuser posted image in kevin bi bil non stop na oknu in ven gledal.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
18.11.2007 12:29:54   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

padme jaz sem ji dala včeraj prekuhano hruško s prekuhanim jabolkom in banano. Je imela ful rada, ampak je pa potem prdkala, jo je kar napenjalo ponoči. Ampak jaz ji bom še dala, pa bom potem vidla.

letimmmm....

Ja k jst še razmišljam kako in kaj s hruškami, mi je P svetovala naj najprej  poskušam s kupljeno hruškino kašico. ampak tem kupljenim se jaz še raje mal izogibam,  raje delam vse sama. Kupljene bi kupovala tisto sadje, ki ga je sedaj nemogoče dobiti - npr. breskve, marelice, ...
Pri nas pa Jaka ful prdi po cvetačiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
18.11.2007 12:32:06   
Padme

Naši Sari se je pa že pred nekaj dnevi malo okoli ritke vnelo. Ji mažem, samo gre bolj počasi na bolje. Ima pa vneto tam, kjer so robovi pleničke. Sem šla prej popoldan v DM in sem kupila tiste njihove Alana, ki bi naj bile bolj ali manj čisto natur - eko. Bomo videli, kako bo. Če ne bom pač šla čez kak dan s Saro k zdravniku, da ji pogleda in ji da kako drugo mazilo. Zdaj uporabljam cinkovo, ki so mi ga zmešali v lekarni. Sem ga poleti dobila na recept, ko je imela Sara plenični izpuščaj in takrat je fajn pomagalo.

[/quote]

Tile plenični izpuščaji so zoprna reč, hvala bogu Jaka s tem "še" nima problemovuser posted image . Poročaj....

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
18.11.2007 12:58:12   
Padme
Aja nogica ali imata vidve že kašen cel obrok GH?

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
18.11.2007 16:14:58   
ŠpelaP
Predvajajte ta spot vašim user posted image :

YouTube - Jingle Cats - White Christmas

Naša Sara je zraven cvilila, kot tiste muce na posnetku. Ful smešna je bila!

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
18.11.2007 18:37:06   
Anonimen
to ni resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

toliko sem napisala pa me je vn vrglouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 4333
18.11.2007 18:42:05   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Padme

Aja nogica ali imata vidve že kašen cel obrok GH?

no še enkrat bolj na kratko.
padme nimamo še celega obroka. zjutraj mi poje cel frutek ali 130ml doma kuhanega sadja, popoldne pa nekaj žlic zelenjave, ampak po vsakem obroku je še pri meni. zvečer dobi 130ml rižolina pa ji je premalo.

kati
mogoče nam ti lahko poveš kaj več o celem obroku, pa koliko kaj kaja poje?

nikica
sem ti šele zdaj odpisala, sorči user posted image

no zdaj je pa tara že sitna

se potem še javim

(odgovor članu Padme)
  Neposredna povezava do sporočila: 4334
18.11.2007 19:30:41   
Kati81
Se na hitro javim, najprej hvala za čestitke za pol leta.

Smo trenutno na primorskem in smo po treh dneh zopet na internetu, ker sem pri starših, prej sem bila pa na vikendu, tam pa neta nimam, sem vas prav pogrešala.

Glede goste hrane se jaz ravnam po občutku. Kaja ima sedaj že dva do tri obroke na dan na žlico, dopoldan tam do 12 nekje sadje ali frutek (če smo na poti), potem ima kosilo, sedaj jemo tudi že juhico in meso smo včeraj poskusili in moram rečt da kar rada je, popoldan oziroma proti večeru pa še mlečna kaša za lahko noč.
Čeprav so pri nas sedaj težave, ker bi Kaja jedla samo še po žlici in ne več po flaši tako da moramo včasih mleko dat kar po žlici, razen ponoči(če se zbudi) in zjutraj je po flaši.
Količina, ki jo poje je pa čisto odvisna, včasih poje veliko, včasih pa manj, kolikor ji pač paše, včasih bi pojedla dva ftuka včasih pa samo  pol, ampak je ne silim.
Tudi pijemo sedaj večinoma po kozarčku, ker flaša ni več zanimiva (za koga vragca sem pa kupovala toliko lepih flaš-ja normalno da za svojo dušo).

Smo pa trenutno boj na slabem z zdravjem, jaz sem full bolna, moje grlo je čist fuč- še dobr da lahko tipkam in mi ni potreba govoriti. Kaja je bila tudi full smrkava, no je že malo bolje, sam še malo kašlja in ima bolj slab glas, moj možek je pa čist bogi, kašlja smrka, ima vročino (ta je nama prihranjena), sploh je čist bogi.
Upam, da bo ta vragec kmal odšel iz naše hiše.

Za sedaj dovolj se pa še oglasim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
18.11.2007 19:35:59   
Padme
Kati na čim hitrejše okrevanje user posted image user posted image user posted image - za vse tri.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
18.11.2007 19:40:07   
Padme
Ja, res je Jaka tudi zelo različno poje, ima popoldan ob 17ih celoten obrok sadja, včasih 130ml,včasih pa smo 90m.user posted image
Pri kosilu ob 13.30 pa mu dodam še flašo, poje pa približno med 70 in 90ml zelenjave + 120ml mleka. Ko bo star 6 mesecev bomo pa tudi mleko pri kosilu ukinili, ker sem mi skoz več dogaja, da ko zmanjka zelenjave, se začne pošteno pritoževatiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
18.11.2007 19:57:42   
Anonimen
Evo proste roke. user posted image Tara se je najedla. 140ml rižolina pa zgleda da bi še, ampak jaz se kar ne upam dat.

KAJA user posted image . Poleg Gala in Maja si najbrž prva polletnica med nami. Čestitke torej za prvega pol leta.

Kati čimprej se pozdravite. Je pa najbrž bolezen kar v zraku, ker je kar veliko bolnih. Saj ste vidle mene, se je velklo in vleklo user posted image .  Evo za vsakega ena user posted image user posted image user posted image .

Grem zdaj še taro skopat in pridem nazaj.

(odgovor članu Padme)
  Neposredna povezava do sporočila: 4338
18.11.2007 20:28:25   
januška78
KAJA

user posted image

za pol leta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
18.11.2007 20:36:24   
januška78
Kati user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravite.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
18.11.2007 20:40:36   
nky 23
Kevin že pridno aja jaz bi mogla pa še v kuhinji po tleh pobrisat pa se mi ne da saj mi vzame 20 minut, kaj sem pa kupvala steklene ploščice prav mi jeuser posted image , zgleda super samo za brisat pa sam steleks paliuser posted image ,joj kok je ta "a s ti tud not padu" brez veze, moj je spet ponoči na šihtu no danes še pol pa je tri dni fraj, pa naslednji vikend spet delauser posted image .

Tole s hranjenjem našihuser posted image  je tudi pri nas čist čudno, včasih poje 190, včasih samo 90, mleko mu zjutraj nikakor ne gre v rito, ko imama obrok na žlico, pa po njem ne dobi več flaške...

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
18.11.2007 20:41:29   
januška78
Tudi pri nas smo danes ponoči odlično spali. Prva runda je bila od 19h do 5h (no vmes je bilo ob 21h za 10 min joka), nato je pojedla in zaspala nazaj do 8h, zopet pojedla in spala še do 9:30. Seveda sva midva to z veseljem izkoristila. Tako dolgo sploh ne pomnim več kdaj sva spala - kot da bi bila brez otroka user posted image
Bi bila zelo vesela, če se tale zgodba še kdaj ponovi user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
18.11.2007 20:41:29   
nky 23
katiuser posted image user posted image user posted image  za zdravje in da preženejo že te viruse od vas

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
18.11.2007 20:43:31   
nky 23
januška ja vama je privošla danes, no upam da se bo to večkrat zgodilo, potem jo pa k nam pripeli da še malo našega okuži s spanjem saj je če je res sreča spanje do 7ih.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
18.11.2007 20:57:20   
mentos
KAJA user posted image ZA POLLETA

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
18.11.2007 21:01:40   
nky 23
šibam jaz v posteljo ker me tako zebe, da kar res ni, želim vam čim bolj mirno nočko in lepe sanje.
user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
18.11.2007 21:04:52   
Kati81
Evo mene zdaj pa še jaz kašljam.

Upam da se kmal pozdravim.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
18.11.2007 21:07:38   
Kati81
No danes je pa tud pr nas kakanje bol švoh, smo sam zjutri kakali, tko da vprašanje kakšna bo noč . Upam, da bo spala, k sem jaz full zmatrana.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
18.11.2007 21:09:23   
Padme
Veečeeer!

No, Jaka sem spravila spat, moj je pa ravokar klical, da je padel v "zasedo" (ima vsako nedeljo rekreacijo do pol osmih, pol gredo pa vsi skupaj še na eno pivo - očitno, danes ne bo samo enouser posted image user posted image user posted image )

Prejšno noč je bilo verjetno nekaj dobrega v zraku, ker smo tudi mi imelo kar lepo in mirno noč - duda ob 2.30, flaška ob 5.45, potem sem pa jaz ob 9.00 šla nekaj iskat v spalnico in se je zbudil, drugače bi pa očitno še mal potegniluser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
18.11.2007 21:12:10   
Padme
K A J A   tudi midva z Jakom ti pošiljava veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nekaj user posted image user posted image user posted image za srečo in user posted image , ki bo bedel nad teboj!

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?