|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
17.11.2007 21:24:26   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

O Mony te gor vidm user posted image ...A pol vela za jutr? Tm enkrat po dvanajsti uri ko se bo že mal segrel,kaj pravš?user posted image

ja veljauser posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
17.11.2007 21:29:27   
mony5
Tikca full lep avatar user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
17.11.2007 21:31:17   
mony5
Zoja že spi mami pa takoj na RR leti! Včasih sem si prav smešna k vedno, ko imam čas letim na RR pogledat kaj ste čvekice napisale!!!!! Res sem postala odvisna od tega foruma!user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
17.11.2007 22:09:27   
mony5
A vse kmetijo gledate???user posted image  
Jst sem pa sama na RR-ju!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
17.11.2007 22:58:41   
Talika19
No jaz pa sem naredila torto. V ponedeljek imam namreč rojstni dan user posted image , pa imamo jutri tako malo praznovanje v ožjem družinskem krogu.
Jumpy, a si jo ti tudi že spekla? Jaz pri tem malo goljufam in oblate kar kupim.

Mali tudi že kakšni 2 uri spi, sva pa rabila skoraj eno uro, da je res zaspal. Danes ni skoraj nič spal čez dan (samo takrat ko smo se vozili in pol ure doma), potem pa je zvečer kar problem ga uspavat.
Imamo pa sedaj baby-phone pa je super stvar, ker ga lahko dam prej v spalnico, pa lahko potem še kaj delam v kuhinji ali gledamo normalno tv, ker prej smo imeli vse na minimum glasnosti.

No zdej sem pa tko utrujena, da grem kar v mižale.
Lahko noč, pa eno bolho za pomoč. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
18.11.2007 8:00:44   
Jumpy
Sneeeeg! Je rekla naša ta mala, da ga bo otresala z vej in delala snežaka! user posted image  Kot, da ga je toliko. user posted image  Še v milimetrih se težko napiše koliko ga je. user posted image

Talika, jaz tudi velikokrat kupim oblate, tokrat pa se mi ni dalo iti v trgovino, pa sem biskvit spekla sama. Lešnikov. Danes jo moram še dokončat. Kakšno torto boš naredila?

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
18.11.2007 8:34:14   
LANLAN
A vse kmetijo gledate???  
A vse kmetijo gledate???
Včeraj je blo pa res zanimivouser posted image user posted image ,men je pa čisto logično,da je Špela izbrala Klemena-najbolj podkovan v znanju..Adrijana pa;revica uboga je dobila 3.-tji nož v hrbet-sej to je ja tekmovanje,al ni tko?Adrijana se res dela preveč ubogo-mar bi si pratiko prebrala..eh,sej nisem tko redna gledalka,mi je blo pa grozno to z odsekanim prstom+strelo...
Mi smo že vsi vstali,zunaj pada sneg(nisem njegova ljubiteljica),ko gledam iz tople sobe ven,je pa kar luštnouser posted image user posted image ...bomo raje kar notr..upam pa ,da bo za čez praznike-to pa je leeeeepppooooooooo

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
18.11.2007 8:48:11   
tikca
Hvala za pohvale, tudi vaši vsi so cortki na kvadratuser posted image

Adrijana je res ena labilna oseba, prav na j.... mi gre. Mah pa sej je vse samo show.

Mene pa zanima kje dobite tele cute podobice, ki jih uporabljate v tekstu?

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
18.11.2007 8:53:25   
LANLAN

Mene pa zanima kje dobite tele cute podobice, ki jih uporabljate v tekstu?[/quote]

A mislišuser posted image user posted image user posted image ?če misliš to,poglej levo..piše več smeškov...al si mislila kej druzga?

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
18.11.2007 9:01:26   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Talika, jaz tudi velikokrat kupim oblate, tokrat pa se mi ni dalo iti v trgovino, pa sem biskvit spekla sama. Lešnikov. Danes jo moram še dokončat. Kakšno torto boš naredila?

Naredila sem sadno, tokrat je v njej ananas in banane.
Mi smo imeli doma običaj, da je bila vedno torta za vsak rojstni dan in to vedno taka domača sadna. Meni je bla vedno zakon, pa mi je sedaj še vedno, ker je taka bolj lahka. Tiste kupljene so mi vse preveč nasitne.
Pa potem se vedno nekaj afnam in na vrhu oblikujem napis ali samo številko ipd.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
18.11.2007 9:02:32   
Talika19
Pa dobro jutro sem pozabila reči. user posted image

Mi smo kar faj spal. Se me je mali usmilil in spal prvo rundo do 3h, da sem se malo spočila.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
18.11.2007 9:08:48   
tikca
LANLAN to jauser posted image user posted image
Sej od včeraj nisem več čist blond, pa vseen nism opazila tistga spodajuser posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
18.11.2007 10:32:18   
*lenc@*
Dobro jutro v snežen dan!

Spet ne bo nič z vozom.user posted image Vidim, da vas ni velik gor, ste družinske a? Mojuser posted image pa bo dans odsoten cel dan. Tk, da se moram kam spravt za avtom na obisk.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
18.11.2007 10:33:15   
mony5
jutro!

Jst sem pa Zojo ob pol petih nafutrala in smo potem spali do osmih! Meni pa malo kašlja in nosek ima zamašen! Kaj se pa sploh daje tako majhnim za kašelj? Itak imam pa v torek pediatrinjo ampak če ne bo boljše grem že jutri k njej!

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
18.11.2007 10:35:19   
mony5
Lenča a v Kranju bo C&A? No če boš šla kej pogledat mi javi, če imajo luškane cunjice!!!user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
18.11.2007 10:47:42   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

Lenča a v Kranju bo C&A? No če boš šla kej pogledat mi javi, če imajo luškane cunjice!!!user posted image

Ok, Bom!

R. K.

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
18.11.2007 10:52:47   
*lenc@*

jutro!
Meni pa malo kašlja in nosek ima zamašen! Kaj se pa sploh daje tako majhnim za kašelj? Itak imam pa v torek pediatrinjo ampak če ne bo boljše grem že jutri k njej!

Jaz sem ji s fiziološko spirala nosek kar pogosto(na par ur), kašelj se je pa sam od sebe popravil. Pa pazla sem, da ji ni blo premrzlo/prevroče k smo šli ven.

R. K.

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
18.11.2007 11:32:23   
LadyB
dober dan!!
jaz sem vas pa pogruntala zakaj vas ni čez vikend gor na RR, zato ker so vasi dragiji doma in se delate da KAO doma skoz pospravljate , pa kuhate, da ste prave gospodinje user posted image user posted image user posted image . Ne sej se hecam. Sam res smo zjutri čez teden full bolj zgovorne, takrat ko smo same user posted image

men je pa včer Tin spal od 18 - 21 in me je blo full strah da nebo ponočeval pa je po čudežu nazaj zaspal ob 22  pa smrcal do 5

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
18.11.2007 11:36:24   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

dober dan!!
jaz sem vas pa pogruntala zakaj vas ni čez vikend gor na RR, zato ker so vasi dragiji doma in se delate da KAO doma skoz pospravljate , pa kuhate, da ste prave gospodinje user posted image user posted image user posted image . Ne sej se hecam. Sam res smo zjutri čez teden full bolj zgovorne, takrat ko smo same user posted image

men je pa včer Tin spal od 18 - 21 in me je blo full strah da nebo ponočeval pa je po čudežu nazaj zaspal ob 22  pa smrcal do 5

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
18.11.2007 12:07:01   
Sisy

Pri Leclercu gradijo eno stavbo kjer bo not še en H&M in pa tudi C&A user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
18.11.2007 12:10:03   
Sisy
no mi smo pa danes spal spet ene 13 ur user posted image  pa je tamala še zmer tok utrujena da je mogla it še mal zadremat user posted image

Sem imela namen mal v šoping danes pa sva bili že skor prpravljeni za odhod pol pa začne snežit in to kr ornk user posted image  Tko da sem bom pol raj u lonce pa pospravljanje vrgla user posted image

Moj je šou pa na Velko z biciklom user posted image  Joj te desci pa njihovi fetiši user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
18.11.2007 12:12:12   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Adrijana je res ena labilna oseba, prav na j.... mi gre. Mah pa sej je vse samo show.

se strinjam...prov ne morm je več gledat...hvala bogu da je šla dam....

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
18.11.2007 12:13:37   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie
user posted image user posted image user posted image jst tud...no ne Srinega očija ampak Tjašinegauser posted image

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 18.11.2007 12:20:31 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
18.11.2007 12:20:56   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Imamo pa sedaj baby-phone pa je super stvar, ker ga lahko dam prej v spalnico, pa lahko potem še kaj delam v kuhinji ali gledamo normalno tv, ker prej smo imeli vse na minimum glasnosti.

Midva imava isti problem...Kadar dava tamalo spat mava TV čist na minimalni glasnosti ... Pa se zato odločam za nakup Baby phona....Zanima me katerega priporočate oz. katerega ve uporabljate pa kolk je cena?

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
18.11.2007 12:22:39   
Sisy
uaaaaaau pa mam že 5 user posted image  user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?