|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
16.11.2007 20:58:36   
mami28
Bi blo dober Katka, da se bi mal najina pogovorila o porodnih strahovih user posted image Sam pol ju ziher ne bo zraven user posted image

Pravijo, da te sestre in osebje mal drugač obravnava, če je mož oz fant zraven. Po moje bi moral moj sam slišat kakega očeta, ki je bil zraven in da ni tko bau bau, pa bi se kmal premislu. Ker drugače je pravi cukr in me lepo razvaja.

A ste vse tko občutljive al se sam jst zjočem, če sam slišim kako romantično pesem na radiu. Da se o filmih sploh ne menmo. Pa bog ne daj, da mi kdo kako žal besedo reče, takoj v jok, se že obnašam kot otrok user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
16.11.2007 20:59:25   
Janey
Hei babuške moje...evo mene iz lj.
Moram se vam zahvalit za vse čarovnije, kajti izpit mi je zeeelooo šeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v sredo bodo rezulatati...upamo vsaj na 8, če bo pa kaj več pa se nebom branlauser posted image user posted image user posted image

Samo sem vam htela sporočit...se slišimo v ponedeljek...to te pa spet naklamfajte novih 20 strani, da bom imela kaj za delat.

papaje

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
16.11.2007 21:07:43   
larisa
Janey user posted image user posted image , to je pa zato ker mi pesti držimo!user posted image

Mami pol pa kmetijo glej, je tolk mimo, da tud jokat pa smejat, pa...ne morš

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
16.11.2007 21:14:03   
mami28
Bravo Janey, sam mislim, da bo kr 10, ker tolk pesti, ko zate drži, ne more bit pol manj user posted image

Nisem še gledala te kmetije, to je baje vsak dan, a ne! Verjetno res ne more bit bogve kaj, ker pol bi že doma vsi gledal user posted image

user posted image mejte se čudovito, jutr zjutraj delam, tko da bo treba pod tuš in v postlo. S ponedeljkom vas pa spet berem.

Lepe sanje!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
16.11.2007 21:55:59   
dolenjka
No, ste spet ble mal pametne okrog mene a ne? user posted image

No, tole ni pavza, pa vam vseeno mal pišem. Danes sem imela na šihtu mal gužve, pol sem si pa vzela pravico do 2 ur za kosilo z mojim možekom in sodelavcem (smo šli z novim avtotom user posted image  ). Končala sem 15.30 in potem je padel šoping za Taro. Ima polovico oblekic za odhod iz porodnišnice (cortiš body smetanove barve z roza našito rožico, enako kapico, "rokavički" in copatki), jutri kupiva pa še ostalo user posted image  In prvo igračko sva ji kupila - tisto aktivno igralo v obliki dekice z lokom. Bova poslikala in vam pokazala, obljubimmm user posted image
Potem pa naju je zaneslo v Ikeo in seveda sva kupila celga boga. Mal sva pozabila, da imava že preveč krame za preselit user posted image  In v Ikei sva kupila 5 slinčkov (bombažnih) za 3 EUR, 2 dekici (krem in roza user posted image  ) in pol se je mojmu odtrgal in je kupil plišastega nilskega konja. Da ste ga vidle, kot dete je tam stal in me gledal, tako proseče, da res nisem mogla rečt ne user posted image  Ne vem če je blo to za Taro, on ma mal fetiš na pliš (in to pri svojih rosnih 50ih letih user posted image  )!
No, pa še celo kišto enih okraskov, pa lučke za okna okrasit in 100 in eno svečo... Da ne nakladam preveč!

Ne vem če sem staremu povedala, da imam naslednji pregled 12.12. - ferdo piš! user posted image

Aja, pa kg so švignl tko kot sem rekla , na +15 user posted image  Imam še 78,5 kg user posted image

Dost podrobnosti, grem papat palačinke, ki jih je Tarin ati spekel user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
16.11.2007 22:02:07   
brina2006
Pozdravljene punce!

Ste pa čvekeuser posted image  vas komaj utegnem sledit sicer po obrokih user posted image .
Danes sva imela pregled zuser posted image  , za enkrat vse uredu , tudi spol sem izvedelauser posted image in bomo imeli user posted image user posted image user posted image težek pa je okrog 1300g, a je to vredu?
Uredila sem papirje za porodniško...
Za enkrat toliko, aja za Anandreja naslednji pregled 12.12.07
ČAUBAU!

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
17.11.2007 9:54:05   
Februarka08
Dobro jutro....
Zgleda, da vas danes ne bo prav veliko tu gori... user posted image
Samo pozdravit sva vas hotla z user posted image in vam zaželit lep vikend...
Saj res, danes se mi je sanjalo, da sem rodila user posted image , ampak ful prezgodaj (upam, da res ne bo kaj takega), zadnjič enkrat pa, da je bil user posted image . Tko da sm zdej res mal user posted image , zato ker sem bila že skor 100% v nekaj, zdaj pa spet ne. No, bomo februarja vidli. Prej nima user posted image kej ven hodit!!! Sva se že zmenila danes...user posted image

No, zdej pa spet za diplomco, potem pa za šporget. user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu brina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
17.11.2007 10:05:19   
MetiLu
Jutro čveke!

Kok ste vse pridne user posted image user posted image user posted image  jest mam dones tud diplomco v planu, čeprav zdele delam vse prej kot to user posted image

perem že drugi stroj cunj in vsaj še eden me čaka, pa mami zdele pride z zalogo govedine za v skrinjo user posted image  ja - železo user posted image user posted image user posted image

Popoldan pa mogoče skočim do taščice na kavo, ker je nisem vidla že pomojem cel mesec, 14 dni sigurno ne. Jo že mal pogrešam user posted image user posted image user posted image

Lubek je šihtu user posted image user posted image  - delavske demonstracije... sploh ne ve kdaj bo končal, tako da bo tudi kosilo danes bolj v zadnjem momentu, če bo treba.

pridno pišite, vas pridem še pogledat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
17.11.2007 10:09:44   
dolenjka
Dobro jutro, se javljam preden me spet začnete opravljat user posted image
Lubika je že šel po kruhek in zdaj bova pozajtrkovala - rio mare (premalo rib jem, beri: nič)! user posted image
Potem pa greva v lov za novimi predpražniki za črno strelo, ostalo večerno toaleto za našo malo Taro (za odhod iz porodnišnice), pa ene lepe stvari za sobico sem uočila v enem katalogu včeraj,..no pol bo pa račun že prazen in bova doma user posted image  Še dobr, da je jota zastonj user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
17.11.2007 10:37:20   
bamby
Se še jaz na kratko oglasim.
Glede na včerajšnji dan je danes zelo zelo boljše. Sinoči sicer nisem dosti jedla, ker nisem upala preveč, za zajtrk sem pa že spila eno kavico in pojedla kaki. Na WCju mi je že eno kratko alelujo zašpilalo, tako da se je dan zame kar dobro začel in upam, da se bo tako tudi končalo. Proti večeru itak gremo na martinovanje in tako ne bi smelo biti problema o dobrem koncu.
Včerajšnji dan sem kljub slabemu začetku zaključila z okusno joto user posted image  (dolenjka, moj si je očitno premislu, da bi bilo predolg za čakat do pomladi user posted image ).
Zdaj grem pa skupno stopnišče spucat, pol pa kuhat kosilo. Danes bomo jedli le zelenjavno mineštrco, ker nas čaka obilna večerja. Jaz se bom pa itak mogla malo šparat, da ne bodo prehude posledice user posted image .

dolenjka, lepo da v dvoje tako lepo nakupujeta za prihod Tare user posted image . Pa za skuhano joto tudi čestitkeuser posted image . Pa saj ni treba posebej omenjat, ker itak vemo user posted image
brina, bravo za user posted image user posted image .
meti, ti pa le pridno piši diplomco, da ti bo pol lažje, ko boš enkrat imela Janezka!
februarka, ti si še vedno v dilemi, kaj nosiš pod srcem. Ali nisi še nič vprašala, ali sploh ne boš in se boš pustila presenetiti?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
17.11.2007 10:39:00   
Februarka08
Diplomca je nekako urejenauser posted image , še sklep me čaka... Zakaj se ga je tako težko lotit? Sploh ne vem, kaj naj pišem... user posted image Oh, mal bom copy-paste pa kakšnen stavek iz glave, pa bo... Vsaj mislim. user posted image Zdej grem dat vzhajat kvas, ker bo danes pica za kosilouser posted image , potem pa spet za računalnik... user posted image .
Ja, dobr da je jota zastonj... Jest mojga skoz zajebavam, zdej je končno pogruntal kaj bi radauser posted image ... Dons zjutraj mi jo je celo sam predlagaluser posted image , sam kaj ko jo morva kuhat brez klobasice...user posted image

Se beremo, dolenjka pridno nakupuj!!! Jest bi tud, pa moj samo zavija z očmi, če kaj hočm kupt... user posted image Sm rekla počakam do MŠ, potem pa v šoping... user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
17.11.2007 10:42:47   
Februarka08
Bamby, sva se odločila, da naj bo user posted image , čeprav me zdaj skoz bolj daje... Vse morm gledat v rumeni in zeleni barvi, čeprav ne dam veliko na to, ampak bi blo vseen fajn vedet kaj ma user posted image med nogicami. Oh, če smo 6 mesecev potrpeli, bomo pa še 3user posted image . Kar bo, pa bo, za prvega user posted image je itak vseeno, samo da bo dete zdravo, to je največ kar si želim... Me pa take čudne sanje vedno spravijo v samo spraševanje - saj veš, babji firbecuser posted image ...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
17.11.2007 11:05:13   
Janey
Dober dan.

Kako ste kaj? Februarka vsaka ti čast..meni je bila taka sila, da sem šla in sem si plačala UZ da nam je povedal kaj ima med nogamiuser posted image user posted image

Gremo malo na šoping (za mamo in atija po dolgem časuuser posted image user posted image ).

lepo se mejte..

Neposredna povezava do sporočila: 1563
17.11.2007 12:50:21   
anariya

Ja madona, dons je pa tle žalost, no sej je prou se vsaj vid, da ste se vse svojim boljšim polovicam posvetle, no tud to jenekaj, no mej te se.user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
17.11.2007 13:20:00   
Februarka08
Jest sem se bolj južni posvetla...user posted image Sm že mal pozabila, da je s pico toliko delauser posted image al pa gre men vse to zdej bolj počas... Sm mela tako kuhno, kot bi bomba not trešla... No sej če bi bla pica normalna in samo iz enih sestavin, pol bi šlo hitrš, tko pa... Ah, važn da se zdej že pečeuser posted image in bomo pol papcali... Zdej pa spet nazaj k diplomi...user posted image Jo kar sama lektoriramuser posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
17.11.2007 15:12:53   
MetiLu
joj Februarka, si pridna user posted image user posted image user posted image  dej še men pošlji malo tvoje zagnanosti za pisanje dones...
Jaz če cel dopoldan neki pospravljam in perem, celo govejo juho sem danes prvič skuhala user posted image user posted image  vse delam, sam, da ne bi blo treba kej za faks. Zdele sem pojedla dva toastka, šibnem še v štacuno, dokler me ne zamede (tle pri nas je začel nekaj sneg padat user posted image ), pol pa res diploma user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1566
17.11.2007 15:30:53   
nuka
Meti se je februarka zmotila pa jo je men poslala. Mi dons leti tole pisanje kot
že dolg ne.

Mam pa mal miru dons. Nejc je do jutri zvečer na počitnicah Niko pa kuha, ma 39 vročine in že od 13-ih spi.
Tako da mi danes odpade tudi obletnica srednje šole.

Lep vikend

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
17.11.2007 15:58:36   
Februarka08
Oh, tale diploma... Mi že vse tko preseda, da je kaj. Zdej sem šla skozi njo, zdej pa res še sklep in bo počas... Meti, z veseljem ti pošljem kaj vneme, samo je na žalost že popustila...user posted image Sem že cel dan za računalnikam, ure pa kar brzijouser posted image . Sploh ne vem kam bo šla sobota... Stanovanje pa še zmer u razsulu..user posted image Pridna Nuka, da si se tud ti vrgla v to... Z dvemi otročki in enmu v bušijuuser posted image verjamem, da ni prav lahko... Jaz imam vsaj mir. Upam, da se Nika čimprej pozdravi...

Nič, se javim ko napišem sklep - si bom sama čestitalauser posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
17.11.2007 16:15:40   
katka37
Se malo javljam še jaz  v tem snežnem metežu, pri nas ful pada.

Se malo pustim razvajati in ne delam nič, samo lenuharim in mi strežejo, za spremembo sem jaz na vrstiuser posted image .

Meti in Februarka, čimprej dokončati diplomo, gremo, punci.

Nuka, naj bo čimprej boljše, čajčki in med pa cartanje.

Dolenjka, ti pa itak veš, kaj moraš delatiuser posted image .

Pozdrav tudi vsem ostalim, lepo se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 1569
17.11.2007 17:28:19   
MetiLu
Februarka, mogoče je pa le malo tvoje vneme prišlo do mene user posted image  nekaj malega sem le premaknila v diplomci user posted image  še kakšen teden, pa bo...

Grem zdej juhico zakuhat, mi želodec kruli. Pa mogoče še kakšen pecivček na hitro skup zmečem, zvečer pride tašča na obisk user posted image  do trgovine tko nisem prišla, ker se je v avtu prižgala lučka za olje. Sem iz preventive rajši obrnila in šla nazaj domov user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
17.11.2007 17:35:53   
Februarka08
user posted image user posted image user posted image user posted image Jest mam UPAM da narjen.user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej gre še na uraden pregled, bohved kaj bo še za popravt. Upam, da ne velikuser posted image ...
Pridne bodite, se beremo... Sem šla prav računat - danes sem 8 ur za računalnikom... Z izjemo kosila in priprave nanj. Zdej mam pa res dost... No, vas še vedno pridem mal pogledat...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
17.11.2007 17:52:06   
pina-1
no še jaz pristavim svoje poročilo. danes ponoči sem končn našla vzrok za svoje včerajšnje počutje. Od Mie sva se oba z lubijem nalezla trebušne viroze. sva celo noč izmnično sedela na wcuser posted image  danes sva pa ko povoženi žabi...samo ležala bi pa nama mia kaj preveč ne dovoli...poleg vsega mene še zgaga daje tako da je vse uffff.....

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 1572
17.11.2007 20:23:34   
MetiLu
user posted image user posted image user posted image  Februarka

Pina, upam da se hitro pocajtate, tele viroze res težijo zadnje čase user posted image user posted image

Zdej je pa tašča prišla, grem kavo skuhat user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
18.11.2007 9:51:41   
Februarka08
Pozdravček!
Pri nas gre sneg user posted image . Je tooooooooook lepo user posted image .Upam, da se bo vsaj mal prijel in bo mal belo zunaj.
Drugače sem pa že slabe volje, me je tašča že tako razjezila, da imam cel dan pokvarjen user posted image . Uh, najraj bi kričala kot user posted image ...

Nič, lepo nedeljo vam želim in upam, da boste vse deležne kakšne snežinke... user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
18.11.2007 10:23:04   
larisa
Jupiiii snegec je user posted image . Mi je blo tko lepo ko sem vstala in videla da sneži. Sej zdej je že nehalo ampak mi je bilo pa vsaj za kratek čas ful lepo! Še malo pa bomo začeli krasiti naša stanovanja, pa kupovati user posted image , pa pečt piškotke pa vso to praznično vzdušje bo....joj komi čakam.

No želim vam lepo nedeljo, zdej se grem pa user posted image  posvečat!

Cmooook vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?