|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
17.11.2007 9:37:37   
neli99
...user posted image  pikica, jst pa sam zato prižgala računalnik, da vidim kaj je pokazal test ...user posted image   ... definitivno sem bolj ferbčna kot ti ...user posted image

a ja ... še sva v enem paketu ... sva se odločile da počakava do 23, da bo strelecuser posted image ... pardon, strelkauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tami123

No vredu. Verjetno res ni lepo, da vas samo berem, sama pa nič ne napišem. Mi moj mož to že dolgo očita.
Naj se vam predstavim: 
letos sem dopolnila 35 let, tako da pašem v klub starih konzerv -ali tako nekako,
letos sem postala tudi tretjič mamica in sicer po dveh fantih (10 in 9 let) imamo sedaj še skoraj 5 mesecev staro user posted image .

To je na kratko o meni in moji družinici. Vam še kdaj napišem kaj več, če boste seveda želele
Tami123... user posted image  user posted image  user posted image  ... dobrodošla ... ja velja vse kar je hanna napisala ...

sine ne pusti da tipkam ... se pritožuje ... še zvečer kaj več ...

joj vilma ... jo moram kaj poklicat, da vidim če je kej bolje.

... sine je vrgu naš seznam v smeti .. user posted image  ... to je pa že resen protestuser posted image , grem jst ...

pa pa

(odgovor članu Tami123)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
17.11.2007 9:40:23   
neli99
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... sej ne morem verjet ... zdej sem se pa še pomotoma citirat naučila ...

ej punce tale druga modra puščica tukaj v vrstici zgoraj  user posted image user posted image user posted image ... bom sprobala ko bo cajt ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
17.11.2007 10:25:03   
mateyka
ej punce tale druga modra puščica tukaj v vrstici zgoraj ... bom sprobala ko bo cajt ...

aja neli99, sem mislila, da to že veš.. ja, to je gumb "citiraj izvirno sporočilo"

hanna1 - ne vem kako naj barbiko nataknem na puding..?  se mi ne zdi ravno tok  trden da bi zdržal  to punco, tud  če je tok suha kokr je user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
17.11.2007 11:57:11   
Laubica
Pozdravljene-moram potožit da nismo po dobrem začetku noči imeli nič kaj dobro nadaljevanjeuser posted image prvo mi je spal od 20-24 takrat se je pa pokakal3x sem ga mogla v 10 min. previt in se je seveda zbudil do konca in pol nismo več celo noč nič kaj spali samo je jamral in se mučil in mene zraven pa še zdaj ne spi-tak da v bistvu od 24h mi še ni prav spal zadrema za 5min.pa spet jamra in jamra in jamra user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
17.11.2007 13:07:47   
Vilma
Evo nas.
Noč je bila precej huda. Vročino smo merili 2X, obakrat blizu 40. Je tudi driskal. Ko sem mislila, da se je že pokalal in sem ga imela odvitega,je prišla še ena eksplozija. Je blo drekca povsod po sobi user posted image  Spal ni več kot uro in pol v kosu. Zdaj je še jesti nehal, več kot en plazma keks danes ni hotel pojest.
Od tekočine pa pije samo mleko. Sicer ni fajn velik mleka, ker ga to še bolj požene. Noče pa ne čaja, ne vode, ne soka, nič! Tako da, naj raje pije mleko in pač posledično tudi več driska kot pa da mi dehidrira.
No danes čez dan je že bolje, vročina mu od osme ure ni zrasla čez 38.5 kar je dober znak. user posted image  Se je tudi igral, tako da sem optimistična.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
17.11.2007 13:08:32   
neli99

IZVIRNO SPOROČILO: že 35

Pozdravljene-moram potožit da nismo po dobrem začetku noči imeli nič kaj dobro nadaljevanjeuser posted image prvo mi je spal od 20-24 takrat se je pa pokakal3x sem ga mogla v 10 min. previt in se je seveda zbudil do konca in pol nismo več celo noč nič kaj spali samo je jamral in se mučil in mene zraven pa še zdaj ne spi-tak da v bistvu od 24h mi še ni prav spal zadrema za 5min.pa spet jamra in jamra in jamra user posted image

evo ... moja zgodba. tako da že 35 ... drži se. jst na koncu nisem več vedela a so krči, a kaj za en hudič .. nisem upala jest skoraj nič več, pa itak ni blo veliko bolje ... še najbolj je držalo to, da nisva uspela podret kupčka (pa smo ga mel čez rame, pa na trebuščku, pa masiral ...), pol je pa jamral, pa slabo spal ...

ti se kar še kaj potoži že 35.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
17.11.2007 13:12:55   
neli99
o vilma ...user posted image

ja naš tut z vročino ne more jest ... če ga pa že kaj nahecam, je pa bruhal ... škoda da ne mara kakega čaja al pa soka ...

upam da se do jutri še izboljša ...user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
17.11.2007 16:51:09   
Laubica
ti se kar še kaj potoži že 35.

Hvala za spodbudne besede-Nelli
Vilma-ubošček mali in posledično mami je še bolj boga ko ne veš kako bi mu pomagala,vem kaj so driske naš jih je prvo leto rojstva imel vsak mesec in potem dietno hrano -ki je ni maral ker se je dojil in tako da sva še 3 dni zato mogla v bolnico-drži se mislimo na vajuuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
17.11.2007 16:53:16   
Laubica
Pri nas je začelo takooo lepo snežit -da sem taščo prosla naj pride malo gor in sem za 15 min. pobegnila ven -na grob mojga brateca,mi je sneg nekaj tako romantičnega in me tako ganeuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
17.11.2007 17:58:15   
natasaom
čer!pikica????????a je al ni???sem slišala,da nisi naredila testa!!in moja malenkost vsa firbčna...no,ja sej bom preživela.....aem videla,da imamo novo konzervo!user posted image  dobrodošla-sam ime sem pozabla,ker sem mogla tolk prebrat.kar za ušesa me daj...moj dragi je bil z nama 1h in je šibal nazaj delat user posted image .sej sem lepo kofetkala dop..
zdej sva pa doma zakljenjene,ker je un psiho mi sms poslal,da ve kje živim-kot da nima dost problemovuser posted image ....v pond.bo odvetnik ukrepal..v čet bo šel pa klavir igrat-upam!

nelli-naša hana tud ni hotla ven-še 13 dni po roku me je veselo brcala v špeheka

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
17.11.2007 18:01:15   
natasaom
vilma naša je tud dobila v 15 min 41 vročine.sva bila na poti iz kr na vrhniko in sva jo kar na metelkovo peljala...dobila je svečko pa slečt sva jo morala v avtu,

upam da ste uredu

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
17.11.2007 18:35:02   
pikica36
no, zdaj ko sem mislila da bom malo fraj in lahko malo čvekala so se mi pa obiski napovedli!! moj user posted image je šel na neko obletnico , mali je pri atanu ta vikend, pa sem mislila , danes je pa moj večer, tako v miru malo ponetkam, pa spet ne bo nič!!
popoldan sva zaštihala vrt, pa bajto sem spravla v red.
prej sem spravila malo pred tv in dobesedno požrla celo Milkouser posted image user posted image user posted image
jeuser posted image pa vikend, vsak ponedeljek ko stopim na vago mam eno kilo več, čez teden pol pa jo dol spravljamuser posted image user posted image

vilma upam da malega spraviš k sebi in preživite mirno noč
natasaom, še bomo firbčne .. tja do ponedeljka sem se odločila, če me pa razkuri pa do torka, če se prej ne prikaže
neli ti pa.......pot pod noge pa v rim. moja sestrična ima rok 24.11,. sem jo danes poklicala in se že sama sebi smili( no ona se že celo nosečnost)revica.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
17.11.2007 19:03:00   
natasaom
ja,sej .in kako ti mislš,da bom jest vsa firbčna spala??????user posted image user posted image  ma jest držim pesti zate da bosta 2 ćrtici.
na clear blue sem jeat delala test na silvestrski večer-ker nisem mogla čakat do jutrauser posted image user posted image  pa je bil lepo pozitivenuser posted image ..pred 4leti-skoraj!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
17.11.2007 19:56:41   
pikica36
vauu lepo darilo za dedka mrazauser posted image
saj sem js tud firbčna , pa kaj naj... se mi res zdi brezveze delat vsak dan  ta test, pol mi pa pokaže - sem pa čistuser posted image  ko nevem kaj se dogaja. ma če semuser posted image  mi itak ne bo ušlo kam če pa user posted image  pride pa.... itak pride.

kaj ti si že doma?

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
17.11.2007 20:21:16   
Anonimen
....v pond.bo odvetnik ukrepal..v čet bo šel pa klavir igrat-upam!

Želim ti, da bi končno imela mir!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš Matija je tudi BOŽIČNA ŽELJA. Test sem pa naredila prvi dan po novem letu, ko se delale lekarne. In ga imamo. Zamujal pa je 13 dni. Moral bi se rodit 7.9.2007.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1465
17.11.2007 20:52:45   
natasaom
sem že ugasnila tole škatlo pa ne morem zdržatuser posted image  hana ima polno dela s tablo...sedaj zna napisat črko H user posted image ..pa štet do 7...ja fajn se mi zdi,no!
pikics jest sem mogls pridet domov,ker imamo zajčke in kure-je treba skrbet za žvalce..
duška sej bo mir..on samo hoče,da se ustrašim in umaknem tožbo-tokrat mu to ne bo uspelo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
17.11.2007 20:54:49   
natasaom
pa hana je rojena 17.9..a nimava midve skupej roj.dan?pa najina user posted image  tud???

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
17.11.2007 21:22:38   
natasaom
najina sta razlike 3eta in 3dni user posted image ,,,ja,sej vse piše sam pogledat je treba-vem!o nelli a boš kej napisala,al boš sam čekirala?????

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
17.11.2007 21:33:38   
neli99
... sej sam pozdravim ... danes se moram mal user posted image   posvetit  user posted image .

natasaom ... no jst ne bi tako globoko v december čakala ... že zdej sem sita sama sebe. še en teden, pol pa akcija ...user posted image   zdaj me je začela še hrbtenica tako bolet, da lahko samo še ležim ...user posted image ... pol pa me dragi prijazno spomni: a za računalnikom pa lohk sediš ... sem mu takoj povedala, da me jezi, ampak da temu se pa ne odpovem user posted image

natasaom pa itak je treba drug teden še zate pesti držat ... še to počakam, pol pa grem.

pikica... čokoladauser posted image  ... tko se pri men začne user posted image  ...user posted image user posted image user posted image

že 35 ... jst mam tut rada sneg, ... kaj pa je bilo z bratcem ... če nisem preveč ferbčna. ti si mela že s prvim preizkušnje, pa timon ti tut mal da dela ... sej sva obe novembrke, bova mele kmal skupno temo ... user posted image  ... hm ... upam, da kmaluuser posted image

zdej pa lahkonoč ...user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
17.11.2007 21:35:06   
neli99
natasaom ... prej ko jst vse napišem ...user posted image user posted image  ... mislim, da bom sam mal, pol pa evo ... manj ko tok ne gre ...user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
17.11.2007 21:37:05   
julci
Čer babike,sem koma zdaj utegnala malo sem poškilit.

Vilma lepo da sta malo bolje,mirno nočko vam želim,pa da se čimprej pocajtate.

Mateyka v puding boš pa res bolj težko nataknala barbiko,sicer pa maš  še dost cajta,pa žihr treniraš in narediš probno degustacijo.

Al Natasaom tale RR jepa že čista odvisnostuser posted image user posted image ampak boljša kot cigareti(ne smrdijo,škodijo pa še najmanj)user posted image user posted image Z njim pa se lakše diše.

Pikica ja kaj je zdaj to.Nas boš mučla do pondeljka.Si pa štrajk vzela hudo resno.Jaz sem po Et od 10dneva naprej vsak dan naredla po 3 teste,ne me vprašat kako so me v dveh lekarnah čudno gledale,kaj mi bo tolko testov.Ampak mene je blo strah,da bo tista druga rahla črtica zginla do krvnega testa.
S kerga konca pa si.Če maš kje blizu laboratorij,pojdi rajš na ßhcg test,tam pa ti pokaže že majhne vrednosti.Navijam za debel +++++

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
17.11.2007 21:39:30   
natasaom
user posted image user posted image user posted image  res je odvisnost-boljša od cigaret!!
nelli nč čakat!kr pejt-ti bom povedala,če bo treba!

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
17.11.2007 21:42:01   
natasaom
joj moje dete je še kar pokonc! moram spat z njo,če ne ne bo mira!!!!mi je v avtu zaspala zdaj ima pa pokaži kaj znaš user posted image user posted image
pa atiju je zašpecala,da ji bom tablo vzela user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
18.11.2007 7:37:33   
natasaom
dobro jutrouser posted image  se pa vidi,da sem sama domauser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
18.11.2007 8:38:09   
julci
DOBRO JUTRO,pri nas pa pada drobenuser posted image jupi,kk je fajn čez okno pogledat.Ma sem ko detece.

Neli a sta še 2v1.

Hana,Majrim,....kje pa sta se potepale včeraj.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?