Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 tašonka joj sem se narežala....rdeč je voz, roza pa res v životu nebi Ja no, sej mi je blo res čudno. Sam na fotki zgleda roza. Al sem pa jaz farbnblint. Aha, hvala za nasvet glede materine dušice. Tega mi ni pa noben nikol povedal. Ga bom pa samo po podplatkih mazala. Angel_Rebelde, ulla80 ti je pa tako lepo napisala, da se kar k njenemu komentarju priklopim. Jaz tud nimam nič proti tebi, te mam čist rada in te tud po svoje štekam, ker sem se tud jaz pred 10 leti večkrat tkole repenčila. Lej, tuki te mamo čist rade. Jaz se tud včasih totalno ignorirano počutim, pa me par dni ni gor, ker mi je brezveze, pol pa spet pridem nazaj klepetat in je vse čist ok. Tko da tudi ti lepo čvekaj tukaj, pa piši, kako sta s Patrickom, da bomo vedele kaj o vama. Ok? Aja, pa če hočeš Veliko paparico za male papavčke, mi sporoči mail. Madejko lahko pa še jaz opravičim, ker je meni tudi pridno pekla DVD-je! Komaj čakam, da jih dobim, pa predvsem, da bom mela čas pogledat! Ronči, čestitke za 4 mesece! Češnca, čestitke za prihodnjega julijčka v vaši družini! Koledar je pa fenomenalen! Rumba, tnx tudi tebi za nasvet glede kreme materina dušica. No, pa sem se nekaj novega naučila. Fiziološko mu pa jaz špricam v nosek, ne zlivam. Pa posedem ga ali si ga dam pa na kolena tako, da ga poležem na bušija. Nia, dobrodošla! IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 joj kaj sem prebrala...saj nisem normalna....tam ko je seznam forumov in pri forumu nedonošenči je bla zadnja kometirana tema _Peterčki, jaz pa sem prebrala pederčki in študiram da kak se pa pr nedonošenčkih to opazi jao... Ampak teb pa res dogaja! Maja, kak luškan košek ima tamala! No, sej ona je pa itak tud lušna! Ajvy, tudi Tarji čestitke za 4 mesece! Krasna slikica! Lepa punčka za lepo punčko. No, siskamiska, pol pa še men pošlji MSN. Joj, jaz sem se pa pred pol ure tako nažrla. Cel dan nisem skoraj nič jedla, ker nisem imela časa, prejle sem se pa napokala. Sem požrla 4 sendviče in 5 mini čokoladic. Zdej me pa v želodcu tišči. Čudno, ne? Mali je dans spet celo dopoldne tečnaril, na koncu je bil že totalka histeričen, jaz pa nimam pojma, kaj mu je. Zdaj zvečer je bil pa ok. Ne vem, a ga jaz nerviram ali kaj? In predvsem s čim? Ker je namreč ob 14h prišla ena prijateljica na obisk in se je takoj, ko jo je zagledal, umiril in potem ga je še v naročje vzela in je bil priden ko bubica pri njej, potem je pa še zaspal in je spal kako uro, uro pa pol. Škoda, ker ta frendica nima časa vsak dan pridet naokol. No, lahko nočko.
|