|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
16.11.2007 10:09:30   
pikica36
DAAAN PUNCE!! da vas malo pozdravim .( sem že zjutraj napisala par besed , pol pa mi je rač. zmrznil in nisem mogla poslatuser posted image  za nameček se mi je še šefica usedla za vrat in buljila v ekran jaz pa nisem mogla že enkrat zapretuser posted image user posted image )
hvala za vzpodbudne besede... moram vam rečt, da se na tej vaši ali naši temi full fajn počutim, dosti bolš kot na drugih temeh- nevem mogoče zato ker vas je manj ali kaj js vem....user posted image
no moje user posted image  še ni. testa nisem delala danes zjutraj, ker ga nisem imela doma(včeraj popldne pa se mi ni  dalo klepat v lekarno)bom  šla danes in ga naredim zjutraj.

lepo se mejte, se popldan oz. zvečer kaj beremo, ker zdaj pa moraaaam deelat!!! ( pa se mi glih ne ljubi kaj prevečuser posted image )

lp

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
16.11.2007 10:42:56   
Anonimen
Pikica36 - DRŽIM PESTI ZA TEST. Takoj nam javi ko izveš!!!

Jaz sem pa malčka skopala, če že temperature niso za ven. Priklopil se je na mamo in zdaj spi. Obožujem kopanje dojenčkov, ker potem navadno zaspijo.user posted image user posted image

Dane kuham klasiko - Dunajski, riž (brez graha, ker dojimuser posted image ), solata. Aja, juho tudi!!  Mogoče bom naredila še kompot, ker mi je ata prinesel celo vrečo jabolk in jih nihče ne je.

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 1402
16.11.2007 11:52:15   
natasaom
kdo tki mene neki kritizira????? ne kadim že cel teden user posted image user posted image  kave tud ne pijem,ker jo itak ne,če sem sama..pa tud user posted image  nisem user posted image ...nelli ti se kr zezej-jest bom novi interšpar v kranj firbcala,ti boš pa švicalal v porodni user posted image ..aja imamo obravnavo-jest bom pa v sodni dvorani švicala user posted image user posted image ..bi bila pa raje na tvojem mestu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
16.11.2007 11:54:34   
natasaom
duška a pol ne gresta nič ven? jest sem hano kopala samo zvečer zato,da sva lahko pohajkovali user posted image
pikica dej danes nared test,ker mene jutri ne bo pa ne bom nč vedla do pondelka-prosimmuser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
16.11.2007 13:12:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

duška a pol ne gresta nič ven? jest sem hano kopala samo zvečer zato,da sva lahko pohajkovali user posted image
pikica dej danes nared test,ker mene jutri ne bo pa ne bom nč vedla do pondelka-prosimmuser posted image

Seveda hodiva ven - ves čas sva veni - navadno do teme.
Ampak, ko sem danes slišala temperature me je minilo. Pa sem ga šla kopat, kar tako, ker je bil zelo pokakan. Ampak, zdaj, ko sem nameravala po otroke v šolo - on še kar spi. Že od 10h. Pa mi ga je žal zbudit. Zdaj pa bo že skoraj jedel. Tako, da bo danes babica servis. Sem jo že obvestila.

Drugače pa ga jaz tudi kopam zvečer - ne vsaki, ampak nekje 2 - 3x na teden, drugače pa ga zjutraj in zvečer umivam.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1405
16.11.2007 13:23:02   
natasaom
ja,sej mi je logičn..tud jest sem jo tkole tuširala....pravjo,da ne smeš ven,če otroka skopaš zato prašam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
16.11.2007 13:30:52   
pikica36
user posted image  ja natasaom kam pa se greš potepat, da te ni za vikend??( babja radovednost)user posted image
no, mogoče pa naredim popoldan test - en bc mini tk za foro jutri zjutraj CB, za ziheruser posted image user posted image user posted image
mene ful zebe dans , pa mam tri radiatorje v pisarni- nevem ka mi je roke mam ledene , drgač pa "švicam"
en hormon me daje , sam je user posted image ko še ne vem kateriuser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
16.11.2007 13:33:39   
natasaom
grem mal dragega obiskat,ker še kar dela....pa da nebo mislu,da ga nč ne pogrešam moram mal it težit,sam da mu živčke popijemuser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
16.11.2007 13:49:16   
neli99

user posted image user posted image user posted image user posted image

natasaom ... pošljem sms, če bo jutri kaj novic s tega področja ...

pikica, zdej nas pa maš ... konzervice ferbčne ... drugače pa, a ni ena rekla, da lahko narediva primopredajo bušija ...user posted image user posted image  jst sem za. čeprav ti privoščim kakega manj obsežnega ..user posted image

drugače pa pikica: naša tema, naša ...zdej si v klubu! lej kok maš navijačic za user posted image  ... še jst sem ti ga narisala na seznam ...user posted image

danes se pa spet samo režim ... una s sokom je tut dobra ... sem šele pol pokapirala, da bom jst tut na soku za novo leto ... user posted image

hanna ... tale mirena, ki te neki user posted image , a to fizično (bolečine)  al tako hormonsko - počutje pa to. k če udari na hormone, pol ni zame ... mam svojih dost, me že ti preveč zezajo ...user posted image

drugače pa sem se jst tut spomnila na tvojega brata ... te je že ena spraševala. kako je zdaj? je doma, al še v bolnici?

zdej pa kot vedno ... še prečekiram, če je kera rodila ... zgleda vse čakajo polno luno, pol bo pa

user posted image

grem gledat... user posted image  pa pa.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
16.11.2007 14:25:38   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: neli99
hanna ... tale mirena, ki te neki user posted image , a to fizično (bolečine)  al tako hormonsko - počutje pa to. k če udari na hormone, pol ni zame ... mam svojih dost, me že ti preveč zezajo ...user posted image     saj ni nič takega sam M mam že skor cel mesec z enima 2 dnevoma brez in tremi dnevi packanja in sem že močno naveličana teh knedlov med nogami user posted image .Me nič bolj ne špika,kot običajno pri M,sam....saj že itak prej nisem nikol mela redne M in je sploh čudno,da sva ravno vtrofla vmes,da je kaj ratalo user posted image user posted image ,bom še počakala,če pa še kakšen teden ne bo mira,se grem pa pokazat-sam sem še vedno optimistuser posted image user posted image user posted image
drugače pa sem se jst tut spomnila na tvojega brata ... te je že ena spraševala. kako je zdaj? je doma, al še v bolnici? hvala vsem za skrb-brat je že doma,ampak je še zmerom bolj tako-tako,še ima tako nezdravo rumenkasto polt-jetra,pa bled,pa slaba prekrvavitev,pa na inzulinu je sedaj-ni da ni.Čisto nič še ni ta pravi-stiskam fige,da se mu bo uredilo.Grem dons k njemu na obisk,pa nekaj bom še zgoraj v njegovi garsonjeri  čistila,da spravimo mamo s hribov med ljudiuser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
16.11.2007 15:01:01   
natasaom
user posted image oh,nelli hvala ti!!midve bova danes šle atija plupčkat  pa jutri zvečer prideva

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
16.11.2007 16:17:44   
Vilma
Samo da se na hitro javim. Prebrala sem vas, pa nimam časa komentirat.
Sine je fajn zbolel. Ponoči je bruhal, zdaj driska in ima visoko vročino (39.5). Dobil je tudi pikice po obrazu, zgleda da od vročine. Smo se šli pokazat k zdravnici, nič hujšega, virusno obolenje. Smo pridelali prvi negativni produkt vrtca.
Lepo se imejte ženske in se beremo.
Lep vikend, šibam jaz k sinetu.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
16.11.2007 16:53:26   
pikica36
ja hvala neli99 , ti bi nardila primopredajo bušijauser posted image user posted image user posted image , nimam nč protiuser posted image , sam res ne bi prevelkegauser posted image user posted image
natasaom ti pa uživaj " vikend"
js pa zdaj šibam v trgovino in pa v LEKARNO!!

ČAO , SE PIŠEMO KASNEJE

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
16.11.2007 18:40:51   
pikica36
evo mene  nazaj............. bila v lekarni in si kupila 2 testauser posted image user posted image  enga tistega ta poceni in pa cler blue, ker me sem vedla da me bo tolk dajal firbec da bom sigurno enga takoj naredila in sem tistega tapocen nevem kaj je romed ali nekaj takega in seveda  samo ena črticauser posted image user posted image
zdaj pa sploh ne vem več ....????ja nč.. počakat bo treba dokler se ne prikaže user posted image  ali pa čez kak dan spet probat z jutranjim urinom, če ne pa do g.
res se mi zdi čudno, da mi zamuja, ker mi NIKOLI ne in imam redno ciklus na 28 včasih na 29 dni.
jebi ga.....

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
16.11.2007 19:49:56   
majrim
vilmauser posted image user posted image user posted image da se čimprej porihtate...in da prideš kmalu k nam nazajuser posted image
pikica...daj počaki še kak dan,pa pol naredi test...zdej sem se spomnila nase,ko sem delala test...14 dan po inseminaciji moraš naredit test...jaz seveda nisem nič spalai n vstanem ob 5 in grem delat...čakam,čakam...pa ta druga črtica je bla fulll bleda...pa grem nazaj v pojstlo in se uležem za pol ure in se spomnem,da imam še en mali test,nek listek...še nekrat anredim in spet bleda črtica..ampak takrat pa je blo veseljeuser posted image ...pa sem kar oba spravla,da jih bo tamala enkrat vidlauser posted image
natasaom...se odvajaš od kajenja??-....ufffff,meni mi tako dišiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image ...s takim užitkom bi ga...ajojjjjjjjjjjjjjjjjjj....ampak ne bom...čeprav sem tudi kako kilo dobila na ta računuser posted image ...je pa vredno zaradi zdravja...čisto drugo počutje...vsaj kar se dihanja tiče...prej sem vedno čutla v prsih...pa tudi stiskalo me je pošteno,a o tem sem raje molčala..bravouser posted image user posted image user posted image
...joj,kaj taki mraz mate???...no ja,če vprašate mojega,je tu še hujše...je začela pihat burja in kar brije,ampak mi smo tega vajeni,priseljenci pauser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
16.11.2007 19:51:07   
majrim
tami123...dej napiši kej...pa ti demol tudiuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
16.11.2007 19:59:45   
majrim
tami123...dej nooooooooooooooooo
KT...ČERRRRRRRRRRRRRRRR.....joj,se mi že meša...bom šla kar pod tuš,ker vidim,da ste vse v akciji.....user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
16.11.2007 20:11:45   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

tami123...dej nooooooooooooooooo
KT...ČERRRRRRRRRRRRRRRR.....joj,se mi že meša...bom šla kar pod tuš,ker vidim,da ste vse v akciji.....user posted image

Čveke, čvekice - predno sem vse prebrala je majrim že zginla user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
16.11.2007 20:13:27   
KT

grem mal dragega obiskat,ker še kar dela....pa da nebo mislu,da ga nč ne pogrešam moram mal it težit,sam da mu živčke popijemuser posted image

pij, pij, da se preveč ne razvadi - te moške je treba skoz na kratko držat, drugač jim grejo same neumnosti po glavi user posted image user posted image user posted image

Pa dobro opravi v sodni dvorani, drugač pa kar povej kam pridemo konzervice, da malo zarožljamo in takoj red naredimo user posted image .

< Sporočilo je popravil KT -- 16.11.2007 20:15:57 >

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
16.11.2007 20:15:39   
majrim
ja sej...tu človek rabi najprej eno uro,da vse prebere....sem še tle,a moram pod tuš...user posted image ...pride jutri taščauser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
16.11.2007 20:18:20   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

ja sej...tu človek rabi najprej eno uro,da vse prebere....sem še tle,a moram pod tuš...user posted image ...pride jutri taščauser posted image

Ja pol pa res boljš, da se dobr opereš in zrihtaš - nikol ne veš kakšen dan ima tašča user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
16.11.2007 21:08:36   
Laubica
Hojla punce-mi je komaj zdaj ratalo prit do rač.naš malček namreč cel dan ni nič spal prej sem ga pa skopala podojila(samo zgleda nekaj mleko štrajka)sem mu iz obeh dala pa je še iskal in imam hvala bogu Novalac doma in sem mu še tega dala pa je 20ml popil in brez ugovarjanja zaspal kot ubituser posted image user posted image user posted image .In ker sva tenutno sama mi je to tako pasalo sem si lahko lase oprala in se obrila stuširala vse sem lahko naredila v 1uri pa še zvagala sem se in imam že 1kg manj-samo brez hujšanja da ne bo pomoteuser posted image ,tako da še imam zdaj 5 kg več kot pred porodom.Začela bom delat tebušnjake samo moram dobit nazaj moj Ab King pro-sem ga posodla ko sem zanosla.Ja drage moje jaz sem tudi kozoroginja in to zadnji dan kozoroga 20.1.72.Tako da kmalu ne bom več ŽE35 -bom mogla spremenit na kaj drugauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
16.11.2007 21:20:52   
neli99
pikica ... ti si pa tak hud ferbec kot jst ... jst tut delala teste že zvečer, pa ni dobro, mora bit jutranji urin ... boš vidla jutri zjutraj ....user posted image

Že 35 ... na isti dan si rojena kot moj user posted image  ... pa še ena kozorogica  user posted image user posted image user posted image .... zdej nas pa ne ujamete!

zdej pa bom popravla seznam ...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
16.11.2007 21:25:51   
neli99
               user posted image

user posted image    user posted image   KONZERVICE, PARTIZANKE IN ROŽICE,  user posted image    user posted image     

user posted image  

stephany (21.12.1970)Klemen 13.5.2007
majrim (  3.4.1971) -      Neža 28.6.2007
mateyka (4.4.1971) -      Inara 29.7.2007
zvezda 71 (16.5.1971) - Nace 14.9.2007          
KT (11.7.1971) -              Alina junij 07
natasaom (4.7.1972)-     Hana 17.9.2004

šnucika (38) -                  Živa  jan. 06

user posted image user posted image

hanna1  (23.12.1969) - Blaž   5.10.1995,  

Hana 5.6.2007

Že 35 (20.1.1972) -  Tinej 14.9.1999,
                                Timon 24.10.2007

julči (1.5.1975) -   Miha  2.12.1996

Zala  5.6.2007

pikica 36 (26.2.1971) - 18l, 12l, ... prihaja user posted image
trixi (40) -                     18luser posted image , 4luser posted image  
marogica (41)-              6,5l  Bor
3l Brin 

Pi-kica 1 (40) -              21l user posted image , 3l user posted image     

user posted image user posted image user posted image

viator (27.9.1965) -    Urška 25.8.1994
                                    Lea    19.9.1997
                                    Lara   11.7.2007 

duskamb (5.7.1972) - Žana   13.1.1999,
                                    Jure    19.8.2000
                                    Matija 20.9.2007  

user posted image  (srečke) nosečke ...

DIANA 5 (22.12.1970) -   Alex dec. 2004
                                         Nina junij 06  ,
                                         user posted image (marec 2008 user posted image )

.muki.  (8.10.1971) -   Nejc 21.9.2003   
                                    user posted image  (PDP 9.5.2008?)

Vilma (21.6.1972) -     Dominik 5.12.2006,
                                    user posted image (PDP 27.3.2008)

neli99 (31.12.1972) -   Peter 13.8.2006 ,
                                      user posted image (PDP 27.11. 07 user posted image )

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
16.11.2007 21:51:16   
julci
Čer čvekice,sem pol ure rabla da sem vas prebrala.

....sem še tle,a moram pod tuš... ...pride jutri tašča
No Majrim,bi še kdo pomislu da se sam zarad tašče tuširašuser posted image user posted image user posted image Saj prav zrihtat se treba.user posted image Za cigarete pa najti nebo žal,tud jaz sem si jo včasih prižgala,ko pa sem videla kaj dela rak na pljučih....... hvala lepa.

Pikica daj še počaki kak dan.Meni še 14 dan po transferju 3dni starga zarodka test ni pokazal  modrega+.Hormona ßhcg pa je blo komaj 87.Daj še počaki do ponedeljka,me firbčne konzervice pa bomo že počakale na debel+++
user posted image user posted image
Vilmauser posted image user posted image user posted image
da sine čimprej ozdravi.Ti bogec.

Natasaom user posted image no pekla ravno nevš zunaj,pa vseeno lepo možeka pocartaj.user posted image

Majrim
a vreme pri vas zgleda približno takouser posted image pri nas je pa dan sijal sonček,popldne pa so se začeli zbirat oblaki,da si kr snegeca voho.

Kje pa je naša Mateyka.A te je zametlouser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?