|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
16.11.2007 20:38:54   
KT
nikical mene zanima NEKI - kaj že? user posted image

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
16.11.2007 20:39:36   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: mentos

Koliko obrokov pa imajo kaj vaši sončki. Seveda samo tiste, ki ne dojite in še ne uvajate GH.?

7 obrokov (ob cca 5:30, 8:30, 11:30, 14:00, 16:30, 19.00, 2:30)
GH sva začela uvajat ta teden, vendar ga po obroku še vedno podojim. Zvečer dobi riževe kosmiče + moje mleko za žejo.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
16.11.2007 20:41:54   
nky 23
midva jih imava 5 včasih še enega nočnega tako da je 6 pa tudi zadnje dni nekaj štrajka, mama pa dva GH 

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
16.11.2007 20:44:39   
FLASK_A
Žabica, prit čvekat k nevestam!user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
16.11.2007 20:44:47   
zabica26
Torej, najprej kruhovi cmoki (za cca 10 cmokov)

narežeš star kruh na drobne kockice (jaz ponavad kupim 5 žemelj, ker domač kruh ni preveč dobr), daš v posodo (jaz ponavad odvzamem četrtino in potem dodajam postopoma, če je slučajno problem z redko/gosto maso) in potem dodajaš:
- jajce,
- žlico ali dve kisle smetane,
- malo soliš in jaz dodam še vegeto,
- na drobne kockice narezan špeh ali kakšno odlično suho meso (čist mal za okus, slabo pest),
- sesekljan petršilj,
- malo moke (cca žlica)
- in malo čebule (mi jo imamo vedno prepraženo v hladilniku, ker "nekateri" ne jedo čebule, če jo vidijouser posted image ), tko, da jaz dodam malo žličko, to je cca polovica mejhne čebule, ni pa nujno seveda...

potem pa če je slučajno zadeva prežmohtna in nimaš več kruha za dodat, probaš z moko in drobtinami, čeprav jaz nisem pristaš tega...rajš počas dodajm, da lahko zadevo še pravočasno rešim.

Potem pa seveda nardiš cmoke, kuhaš v slanem kropu cca 10 minut in vse poješ. user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
16.11.2007 20:46:58   
zabica26

Koliko obrokov pa imajo kaj vaši sončki. Seveda samo tiste, ki ne dojite in še ne uvajate GH.?

zmer več user posted image

ob 2h, ob 5h, ob 7.30, ob 11h, ob 14h, ob 17h, ob 19.30, ob polnoči

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
16.11.2007 20:50:00   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nikical

Žabica, prit čvekat k nevestam!user posted image user posted image user posted image

Aleluja, a to tudi obstaja user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
16.11.2007 20:50:52   
nky 23
IZVIRNO SPOROČILO: nikical

Žabica, prit čvekat k nevestam!

Aleluja, a to tudi obstaja

user posted image user posted image user posted image
vem za poroka 2008

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
16.11.2007 20:51:22   
N _ B
KT: A imaš ti dons svoj dan?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
16.11.2007 20:52:00   
januška78
Nogica in ostale, ki rade kuhate: Še nekaj jedilnikov z moje strani
- piščančja obara, ajdovi žganci
- piščanec v mediteranski omaki (piščanec narezan na koščke, omaka pa vsebuje: pelate, olive, zeleno papriko in začimbe), njoki
- zelenjavna enolončnica, slivovi cmoki, kompot
- testenine s tunino omako
- piščančji zrezki v smetanovi omaki, pire krompir
- pečen piščanec, mlinci

Danes pa sem naredila pečeno ajdovo kašo z jabolki (po receptu, ki je bil na vrečki od ajdove kaše) in je bilo prav dobro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
16.11.2007 20:55:29   
KT

Ko ne spi user posted image  - ne sej se hecam: 5.30/6.00, 9.00, 13.00, 16.00, 19.00, včasih ob 24.00, včasih pa kar zažaga do zjutraj.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
16.11.2007 20:56:23   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: januška78

Nogica in ostale, ki rade kuhate: Še nekaj jedilnikov z moje strani
- piščančja obara, ajdovi žganci
- piščanec v mediteranski omaki (piščanec narezan na koščke, omaka pa vsebuje: pelate, olive, zeleno papriko in začimbe), njoki
- zelenjavna enolončnica, slivovi cmoki, kompot
- testenine s tunino omako
- piščančji zrezki v smetanovi omaki, pire krompir
- pečen piščanec, mlinci

Danes pa sem naredila pečeno ajdovo kašo z jabolki (po receptu, ki je bil na vrečki od ajdove kaše) in je bilo prav dobro.

Mislim ne morem verjet, a te hrane še ne bo konc, grem še na en kos štrudla, mi je cukr padu!

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
16.11.2007 20:57:17   
nky 23
KT dober tek!!!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
16.11.2007 20:57:30   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Ja, petek dan za metek! user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
16.11.2007 20:59:59   
nky 23
joj kako mene zebe. mam zadnje dni vedno neke mrzlične napade zvečer. moj spi nepokrit jaz pa z dekno in kovtrom, pa še njemu ga včasih malo ukrademuser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
16.11.2007 21:05:55   
nky 23
user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
16.11.2007 21:06:37   
Anonimen
oj oj

Mene še tuš čaka.user posted image

Ma sem se včeraj pohvalila da je pri nas z zsravjem zdaj ok, pa me je takoj zjutraj čakalo presenečenjeuser posted image . Zagrabu me je "heksenšus", no tako pravmo mi, ne vem kako je pravilono. Ma hosim kot da sem malo prizadeta, cel dan gledam postrani in se držim v desno. Je danes prišel od mojga sodelovec nekaj iskat k nam pa bohved kaj si je mislu ko me je vidu user posted image user posted image user posted image . Mislim ta mesec je pa nor. Enkrat driska, drugič bruhanje, smrkanje, glavobol, heksenšus, za povrh pa še menstra (user posted image user posted image user posted image te sem celo vesela user posted image ).

januška jaz nič kaj preveč rada ne kuham, rada pečem user posted image . Če maš recept za kakšno sladico se priporočam.user posted image

žabica čestitke za poroko user posted image user posted image user posted image . Kdaj bo pa pri vas veseli dogodek? Že kaj vesta kje. No če boš kaj rabila sem tudi tebi na voljo, sem lansko leto kar veliko letala za vsem. Če rabte pa kaj za konfete, mašne... je pa Promak zelo fajn. Jaz bi kar še enkrat ponovila user posted image . Pa lepe priprave želim.

N&B ja pri nas je kar pestro s hrano. Probavam kar vsakega po malem. Reakcij zaenkrat ni blo. Samo korenček jo je zaprl. Kljub temu da toliko poje je še vedno lačna in hoče še pri meni. Pa čaja spije tud tam nekej 3 krat po 160 ml. Kako pa imaš ti razdeljeno npr. s tvojim in adaptiranim mlekom. Kateri obrok je tvoje in kateri adaptirano mleko? Se mi zdi da sva nekako na istem s tabo, samo da sem jaz malo naprej s hrano.

Grem gledat kmetijo, med reklamami pa še pod tuš in potem še k vam tle gor...

(odgovor članu januška78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4217
16.11.2007 21:07:42   
N _ B
VIŠNJEV ZAVITEK

Potrebuješ:
zamrzneno listnato testo
1 kg višenj (kupim zamrznjene od Naturete 2 paketa)
sladkor
vanili sladkor
limonino lupinico
piškotne drobtine (ponavadi zmeljem Leibnitzove maslene piškote - cca 4 kom)
cimet
kisla smetana (cca 2 žlici)
margarino

Listnato testo odmrzneš in razvaljaš, premažeš z raztopleno margarino in po celotni površini posuješ z zamrznenimi višnjami (ne odtajam!). Nato po celotni površini potreseš cca 2 žlici sladkorja (po okusu), vanili sladkor, limonino lupinico, cimet ter piškotne drobtine. Povrhu z malo žličko na par mest "nakapljam" kislo smetano. Zviješ in daš v pekač. Pečico segreješ na 170-180 st. Predno daš v pečico premažem z raztopljeno margarino. Pečeš cca 50-60 minut.

Zraven full paše vanilijev sladoled in smetana. Testa ne delam sama, ker mi je kupljeno listnato boljše.

JABOLČNI ZAVITEK - PO MOJE

Potrebuješ:
zamrzneno listnato testo
8-10 srednje velikih jabolk (naribam na rezine - kot npr rdečo peso)
sladkor
vanili sladkor
10 dag mletih orehov
limonino lupinico
cimet
kisla smetana (cca 2 žlici)
rozine
margarino

Listnato testo odmrzneš in razvaljaš, premažeš z raztopleno margarino in po celotni površini posuješ z jabolki. Nato po celotni površini potreseš cca 2 žlici sladkorja (po okusu), vanili sladkor, limonino lupinico, cimet, mlete orehe in rozine. Povrhu z malo žličko na par mest "nakapljam" kislo smetano. Zviješ in daš v pekač. Pečico segreješ na 170-180 st. Predno daš v pečico premažem z raztopljeno margarino. Pečeš cca 50-60 minut.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
16.11.2007 21:08:27   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Opažam. Moj me samo butast gleda, ko zraven njega buljim v ekran in se krohotam.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
16.11.2007 21:13:02   
N _ B
nogica: pri nas je čez dan in ponoči glavno moje mleko mleko ob cca 5:30, 8:30, 14:00, 16:30,  2:30. Okoli 11-ih dobi sadje in za povrh še moje mleko, zvečer pred spanjem okoli 19:00 pa mu naredim cca 180 ml rižkota (2 žlički na 150 ml vode) + moje mleko za žejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
16.11.2007 21:13:16   
Padme
Dobeeer veečer mlade dame!user posted image

Joj, sam otroka dam spat, pa ste se tolk razpisale, da vas komaj dohajamuser posted image !

NKY 23: na zdravje, jst sem si tudi en radler namikasalauser posted image .

Mi imamo 5 obrokov  - ob 6.00, 10.00, 13.30, 17.00 in ob 20.30! Razen kadar je polna ali prazna luna, takrat jih imamo 6 - še med 3.00 in 4.00 uro (ja je pač na polno luno rojen in takrat on galami ponoči - se zbudi ob 3.00 in se najprej pol ure sam igra, potem pa poskuša zaspati, pa ne more in zato zažne težit in edino uspavalno sredstvo je hraaaana...)user posted image user posted image user posted image

zabica26: tele kruhove cmoke bomo poskušal čez vikenduser posted image

N & B: kako pa kaj tvoja Nika in njene "kurje pikice"!

Če se boste preveč o porokah pogovarjale, me bo še kaj zamikalouser posted image .

Ja petek je dan za metek, midva z Jakom sva sama, ima moj v službi že cel popoldan eno fešto (bivša šefica ima poslovilko), pa bog ve kdaj in pa kakšenuser posted image , user posted image bo domov prišel.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
16.11.2007 21:15:12   
Anonimen
ma se še začelo ni pa so že reklame. Ampak ker sem firbec kako se bo kaončalo tole s Špelo in prstom ne morem pod tuš user posted image . A še katera tako sovraži te reklame?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4222
16.11.2007 21:17:14   
nky 23
po resnici prvič gledam to kmetijouser posted image

padme nazdravje, desci so zdoma midve pa kar user posted image  nazdravje!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
16.11.2007 21:18:16   
Anonimen
no ko glih o pivu berem. jaz pijem že drugega bandidosa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4224
16.11.2007 21:18:18   
KT

IZVIRNO SPOROČILO: KT

Opažam. Moj me samo butast gleda, ko zraven njega buljim v ekran in se krohotam.

Jest se pa full upam, ker je šel moj spet po une piškote od zadnjič, mogoče jih bo dans najdu.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?