|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Eucerinovo olje proti strijam
22.10.2007 14:17:38   
bettika
Živjo, sem v 26. tednu user posted image  in zadnje dni imam zelo srbeč trebuh.
Do sedaj sem se le tako priložnostno, kadar se mi je dalo namazala z mandljevim mlekom.
Zdaj sem se odločila, da bom te zadnje tri mesece malo bolj poskrbela za svoj trebuh in si nabavila eucerionovo olje proti strijam.

Kakšne izkušnje imate kaj z njim? Se ga splača kupiti, glede na to, da stane okrog 13€. Mi predlagate kaj cenejšega, pa ravno tako učinkovitega.

Predvsem mi je pomembno to, da se bo bilokatera taka stvarca čimhitreje vpila, da ne bom imela mastnih madežev po vseh oblekah.

Pozdravček od user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Eucerinovo olje proti strijam
22.10.2007 14:51:56   
piškamiška
Pozdravljena,
jaz uporabljam tole olje že od samega začetka nosečnosti (cca 10t).
Sedaj sem v 28t z dvojčki in nimam (še) niti ene strije. Upam na najboljše.user posted image

Se mi pa zdi, da je vse pogojeno od tipa kože (vprašaj svojo mami ali ima kaj strij od nosečnosti) in od tega ali piješ dovolj vode oz. od kvalitetne prehrane. Pa tudi ni vžno s čim se mažeš ampak da se sploh mažeš oz. da kožno nežno masiraš na tistih kočljivih predelih.

lpuser posted image user posted image

(odgovor članu bettika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2007 15:18:15   
nana35
Jaz po pravici povem,da nič ne verjamem vsem tem dražjim kremam in oljem(mislim,da je finta samo v firmi,kot je npr.Avent,Chicco...,kot pri oblekah),ampak se mažem, seveda,pomaga že!!Kupujem si olje v DM-u ali Mullerju,nobeno ne stane niti 3 evre,po resnici se mi zdi škoda dajati ven veliko denarja za te maže.Ko sem brala o tem na teh forumih,sem opazila,da ni bilo tako pomembno,s čim se mažeš,glavno je da se mažeš in kožo navlažiš(pa se vseeno tudi pojavijo strije,odvisno je od kože).Jaz se mažem le zvečer in to s tem oljem.Sem v 29t in zaenkrat nimam nobene strije,ampak ni še konec.Me še čaka nekaj tednov.Zato me mastni madeži ne motijo,ker oblečem zvečer le pižamo.

Tega olja pa ne poznam,če želiš si ga kupi in boš videla,če se splača.Po moje je dobro,ampak če je pa vredno,pa ne vem..

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2007 15:19:32   
Spark
Jaz sem v prvi nosečnosti skoraj diplomirala iz vseh teh žavb za mazanje. Ugotovila, sem da je preveč enih predragih artiklov na trgu. Prišla sem do spoznanja, da je čisto dobro Afroditino mandljevo olje- stane pa približno 4€. Rezultat, je ta da nimam nobene strije po trebuhu. Res je da sem jih dobila ene par na nogah, ampak zato, ker sem na ta predel malo pozabila in ga nisem redno mazala. Drugače pa to olje ni tako zelo masno, jaz sem se zvečer full namazala, ko sem šla v pižamo, zjutraj po tuširanju pa malo manj, in sem se lahko vseeno takoj oblekla, in niso ostali nobeni masni madeži na obleki.

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.10.2007 15:31:10   
misar
men je eucerinovo olje super...sem ga dobila v dar od mame. svilnato kožo imaš po njem, pa ful lepo se vpije pa fajn diši. men je super...je res, da sem šele v 25. tednu tako da nimam še izkušnje a deluje al ne. je pa super za mazanje.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2007 15:48:12   
ataner
Meni se bliža komaj 8. teden pa se tudi že mažem z eucerinovim oljem. Res fajn diši, toda to da se vpije ...
Če sem pa tako mastna potem. Uh, to mi gre malo na živce.

V TREBUŠČKU JE MAJCENA, DROBCENA PIKA, KI POSTAJA VEDNO VEČJA IN VELIKA!
ZDAJ JE PA ŽE OD 15.06.2008 OB MENI!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.10.2007 15:49:10   
mama06
Jaz uporabljam to olje že skoraj celo user posted image in mi zelo odgovarja. Sem v 39 3/7T in nimam nobene strije. JAz sicer z njim ne šparam, tako da se z njim vsako večer zelo dobro namažem po trebuhu, prsih, bedrah in zadnjici. Zaenkrat je pomagalo.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.10.2007 15:50:38   
marjetica80
Čau bejbike... Js se že ves čas mažem z Bubchen oljem za masažo. Ful diši, vsebuje mandljevo, jojobino olje, vitamin E,... in še in še. Men je super, poceni je, pa še vsak večer mata z atijem ritual in se cartata in božata user posted image  . .  Zdej v 32. tednu pa sploh že ful uživa v masaži. Prav carta se biba mala user posted image  

lepo se mejte srečke nosečke user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.10.2007 15:55:35   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: ataner

Meni se bliža komaj 8. teden pa se tudi že mažem z eucerinovim oljem. Res fajn diši, toda to da se vpije ...
Če sem pa tako mastna potem. Uh, to mi gre malo na živce.

ja količina je verjetno tud pomembna user posted image  jaz nisem ravno izdatna, pa tud mažem kako minuto več, da se lepo vpije...

(odgovor članu ataner)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.10.2007 16:00:20   
ZARA
Moje osebno mnenje je: Ali imaš dovolj elastično kožo, ali je pa nimaš. Če je nimaš, ti noben, ampak res noben izdelek ne bo pomagal, če jo imaš je pa itak že samo po sebi super. Olja in mažice so samo pika na i. Odločitev je pa tvoja. Jst sem se mazala z vsemi mogočimi mažami, pa imam vseeno strije. Sicer pa Eucerinove stvari niso slabe.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu bettika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.10.2007 16:05:52   
ataner
No ja. Menim, da bodo meni strije ostale, saj jih imam kar veliko na bedrih, toda vzrok za njih je bil, da sem se pred časom kar preveč zredila. Mislim, da obstoječih ne bom mogla odpraviti. Pač, kaj hočem.

V TREBUŠČKU JE MAJCENA, DROBCENA PIKA, KI POSTAJA VEDNO VEČJA IN VELIKA!
ZDAJ JE PA ŽE OD 15.06.2008 OB MENI!

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.10.2007 16:14:27   
bina30
Jaz sem uporabljala olje proti strijam Babylove Mama iz DM-a in je blo super. Lepo diši, vpije tudi kar hitro, treba je pač masirat. Potem sem kupila Eucerinovo in je tut fajn, čeprav jaz osebno ne opazim nobene razlike. Je pa konkretna razlika v ceni. Tisto iz DM-a ne stane niti 5 Eur (ne vem natančno, skratka, je res poceni), tako, da nisem šparala in sem se izdatno namazala. pri Eucerinovem pa po resnici malo šparam, ker se mi zdi res drago.

No, sem pa v 34t in se mažem od samega začetka. Nimam pa nobene strije.

(odgovor članu ataner)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.10.2007 16:55:29   
Tinča1
Jaz se pa mažem kar z oljem za sončenje, ki je ostalo od poletja. Smo ga malo preveč nabavili.user posted image  Moram rečt, da nimam še niti ene strije, koža pa je lepo gladka, mehka in lepo diši. Mažem se samo zvečer, mastnih madežev nisem opzila, če pa se bodo še pojavili bodo tako samo na pižami.

Smo pa zadnjič v P dobili za probo tester Eucerin olja, pa moram rečt, da ni razlike med svilnatim dotikom kože.

Se podpišem pod ZARO

Lp

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.10.2007 20:14:51   
sasa79
Že od tretjega meseca se mažem z Chiccotovo kremo 2 krat na dan. Zdaj jo kombiniram še z mandljevim oljem, ki je dosti ceneje. Pred tremi tedni (sem v 35 t.) pa so se mi začele pojavljati strije na trebuhu. Tako, da če bi to prej vedela, ne bi devala za kremo 11 eur. Mandljevo olje za manj kot 3 eur je čisto o.k..

Sreča... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni tvoje življenje z ljubeznijo.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.10.2007 8:16:59   
tjaška28
Alo punce,
jaz sem v 13. tednu in se tudi že mažem z Eucerinovim oljem. Je pa čisto vseeno katero olje je, samo da je. Da ga pa lažje razmažem in da se prej vpije ga namažem na mokro kožo-tako kot Johnsonovo beby olje. Potem ni nobenih mastnih madežev in ful se da vredu masirat.

(odgovor članu sasa79)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.10.2007 10:06:43   
Anonimen
Kdaj pa je priporočljivo da se prične z maziljenjem?

(odgovor članu tjaška28)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
27.10.2007 10:13:47   
sasa79
AnjaPH ko ti začne trbuh rasti, je fajn da se začneš mazati. Pred tem pa je navadna krema čist vredu.

Sreča... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni tvoje življenje z ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.10.2007 10:15:41   
bina30
Jaz sem se mazala od 1 dneva dalje. Kjerkoli pa sem brala, piše, da se je treba začet mazat od 4. ali 5. meseca naprej, ker začne takrat trebuh rast.

Ene se sploh ne mažejo in ne dobijo strij, druge se mažejo cele dneve in imajo strije. Odvisno. Meni pač ful paše, da se po tuširanju namažem, se pocartam z rahlo masažo in imam super občutek, na koži in v glavi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.10.2007 12:28:34   
Stigmata
Meni je sodelavka skuhala doma kremo za mazanje: mandljevo olje, arašidovo maslo, eterična olja... Priznam, da se še nisem začela redno mazat. Krema je sicer zelo mastna, ko se dobro vpije je  koža čisto nežna.

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.10.2007 23:11:49   
Peli
jaz sm to Eucerinovo olje proti strijam začela uporabljati v 7. tednu, prejšni tedn (v13.tednu) pa so se mi pojavile strije ( zredila sm se 1 kg). Niti  mi ni jasno, kako imam kljub mazanju z oljem lahko tako suho kožo  -  da se mi kar lušči user posted image  Moram rečt da z oljem ne "šparam" in si ga redno vsak dan kar nekaj časa vtiram v kožo.
V 1. nosečnosti sm se mazala z mandljevim oljem (je cenejše, mi je pa puščal madeže na majicah user posted image ) dobila pa nisem niti ene strije!!!
Sicer ne bom zdej do konca skritizirala tega olja, mogoče pa je moja koža postala manj elastična ? Definitivno, pa se bom zdej začela rajš mazat s cenejšim - mandljevim oljem.

(odgovor članu Stigmata)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.10.2007 9:53:06   
polona5
Ja jst sem tud za finto provala to Eucerinovo olje, ker so povsod reklame kako je super in da je koža z njegovo uporabo brez strij. Ma moram rečt, da se mi ne zdi prou nič uredu, saj tud moja koža ostane po njem vlažna le kake pol ure, potem pa se mi zdi da je še bolj suha kot pred mazanjem. Ga ne kupim več. Drugače pa že od 3 meseca uporabljam kremo od Mustella proti strijam z dvojnim delovanjem in moram rečt, da sem zaenkrat z njo zelo, zelo zadovoljna (razen cene 30E) - sem namreč v 36 tednu in zaenkrat še brez strij, čeprav smo v familji zelo podvrženi strijam.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.10.2007 14:39:03   
TinaUros
Tud sama sem uporabljala Mustelino kremo, pol pa jo na žalost nisem več dobit v naši lekarniuser posted image . Sm si pa zato nabavla Eucerinovo olje in ni niti primerjave z Mustelino kremo. Na začetku mi je še blo ok, sm pol sm a začela opažat, da je koža po njem res suha (majica pa zanjimivo zelo mastna), pa strije sm tud dobila (pa ne vem, a je to zato, ker ne mažem več z Mustelo al zato ker je pač napočila moj časuser posted image )

(odgovor članu polona5)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.11.2007 13:04:05   
amna
Hoj!
Tudi jaz sem si pred skoraj mesecem in pol kupila to olje, pa sem imela same težave z njim. Dobila sem namreč izpuščaje po celem trebuhu (majhne, rdeče, pekoče in srbeče pikice), kateri so se izkazali kot nekakšna alergija. Sem v 30 tednu nosečnosti in od prenehanja uporabe tega olja je minilo že 4 tedne pa se mi koža na trebuhu še ni čisto pomirilauser posted image . Zdaj po nasvetu zdravnikov uporabljam samo lekarniško hladilno mazilo in hladne obkladke za pomiritev kože. Ni pa rečeno da pa tebi ne bi odgovarjalo.
Sicer pa veš kako pravijo, važno je da se mažeš, ni pa spet tako pomembno s čim. Nekatere uporabljajo tudi navadno olivno olje ali pa katerokoli mastno kremo.

Lp

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.11.2007 13:19:14   
Anonimen
Meni so te žaube pomagale do 2 dni čez rok, ko se mi je naredila najprej ena lepa majhna strija na sredi bušija, ki se je 6 dan po roku tako lepo razpotegnila čez cel trebuh, da je joj. No, ko sem rodila sem videla, da imam še nekaj majhnih strij poleg te, ki je še sedaj vedno velika in vidna, kot bi bila na operaciji nedolgo tega, pa je že 7,5 meseca od poroda.user posted image

(odgovor članu amna)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
16.11.2007 21:02:37   
sunny24
zdravo punce! Moja mama, pa nona, znanke,... so se od prvega dne nosečnosti mazale z olivnim oljem vsak dan po tuširanju (pa ne s tistim iz trgovine ki mu že 3/4 stvari manjka, ampak svežim od oljarjev) in verjele al ne, niti ena strija!!!  Pa moja mama se je med nosečnostjo zredila za 30 kg, tko, da bi po vsej verjetnosti kako strijo pa že mogla met, a ne?!? Pa brezveze je tiste kremice kupovat, ker sam dnar pobirajo, učinka pa ni oz minimalen, da ne omenjam, kaj vse vsebujejo.
No, pa lepo in zdravo nosečnost vsem!!! user posted image  

PS jst pa še kar čakam... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?