Padme
|
Jutrooooo Jst sem si će privoščila eno . A bi jo še katera pila z menoj? Mullerjeve plenice so res debela, pa mal je moteče ker nimajo elastičnih trakcev za zapenjanje, ampak sem zadovoljna z njimi predvsem, ker je Jaka suh (so dobro vpojne). Drugače pa menjamo plenice 5x na dan oz. ko je pokakan, zdaj včasih prakticiram, da ga previjem po obroku, ker vem da bo itak pokakan. Glede dude se mi zdi, da jo ima naš Jaka zdej velik več v ustih, kot pa prve tri mesece. Takrat je še lahko kdaj celo zaspal brez dude, zdaj pa to ne gre več. Pa tudi ponoči se zbudi, konstantno okrog 3tje ure, dobi dudo in spi naprej. Je pa tko, ko si ti napisala N&B, Jaka mora obvezno imet kaj v ustih , tako da ves čas tlači roke noter, pri 5.mesecu pa je odkril nogice in mu sedaj rata stlačit svoje noge v usta.Tako, da mu raje dam dudo, ker se bojim, da bi se navadil na prst. Glede kravjega mleka: pri meni je bila ta teden patronažna (zaradi uvajanja GH) in je rekla, naj pozimi zamenjam mleko in naj grem (iz Aptamila) na navadnega (kravjega), zato ker se v zimskem času NE pojavljajo črevesna obolenja (za to sta idealna pomlad in poletje) in naj bi bil to najboljši in predvsem zdrav preskok iz adaptiranega na kravjega, če ne imam lahko probleme. Rekla je še, da je treba kupit tako mleko, ki ima najkrajši rok trajanje (ne alpskega) in pa polnomastnega (3,5) in ga potem sama na začetku redčim z vodo (par žlic vode). Kdo bi vedel. Jaz sem bila prepričana, da mu bomo adaptirano mleko dajali do enega leta, zdej sem pa mal v dilemi.... . Po mojem bom čakala tja do februarja (se je takrat tudi še zima... ), ko bo Jaka star že 8 mesecev, potem bomo pa menjali...
|