|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
15.11.2007 21:33:38   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

user posted image

user posted image user posted image user posted image  Nekej sem narobe pritisnila.

Čveke, grem obesit perilo in pod tuš. Glejte, da ne boste preveč naštrikale, da vas bom do zjutraj lovila. Pridem nazaj.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
15.11.2007 21:34:03   
Padme
Aha, mi imamo pa podnevi Mullerjeve, meni se zdijo ful dobre, pa še pol ceneje so, ponoči pa(jo ima gor skoraj 12ur) pa Pampersuser posted image .

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
15.11.2007 21:38:30   
januška78
Čer, sem čakala da bo kera tle gor, da se vam pridružim na čveku.

Padme: mi smo začeli uporabljati 4 pred kakšnim 1,5 mesecem (naša princesi je težkokategornica, ima trenutno že več kot 8 kg). Ker sem pa tud jaz Gorenjka so bile seveda na zečetku 4 samo za ponoči, za doma sem pa še plenice št.3, ki sem jih imela na zalogi porabila user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
15.11.2007 21:40:14   
ŠpelaP
Mi imamo ponoči pamperske activ fit, čez dan pa od DM. Pa čaz dan včasih tudi pamperske, takrat ko predvidevam, da je čas za kakanje.user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
15.11.2007 21:43:24   
januška78
Jaz tako kot ŠpelaP kombiniram Pamperske (ponoči zmeraj) in DM, Mullerjeve pa se pri nas niso obnesle.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
15.11.2007 21:43:33   
ŠpelaP
Kolikokrat jih ve previjate čez dan, če ne upoštevamo, da je logično, ko so pokakani - drugače mislim, ko so samo polulani?

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
15.11.2007 21:47:11   
ŠpelaP
Pri nas se pa niso obnesle huggies in lidlove mi tudi niso preveč všeč - se mi zdijo tako grobe in debele.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
15.11.2007 21:59:44   
januška78
Me je N&B spomnila na cunje (so se mi sušile v sušilcu), pa sem jih takoj zložila, da ne bo treba likat.

ŠpelaP jaz ji na dan zamenjam običajno 5x pleničko.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
15.11.2007 22:05:11   
mentos
tudi pri nas uporabljamo samo pamperske, in sicer 3, Millerjeve se mi zdijo malo debele, niso preveč elastične, imela pa sem tudi Sparove in mi niso kaj prida. Zaradi cene bom pa kar začela uporabljati Millerjeve, ker so za polovico cenejše od Pampersk.

naša je ravnokar zaspala no je že prej in sem jo morala zbuditi, ker ni bila v pižamici in previta, nisem predvidevala, da bo že ob 20.30 zaspala za celčo noč, potem sem jo pa budila, nahranla in previla. Zdej pa mamo mir do 03. saj upam.

lahko noč

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
15.11.2007 22:06:22   
mentos
ja, jaz na dan zamenjam cca.5-6 pleničk, so samo polulane, le redko  oz. če le 1* pokakana.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
15.11.2007 22:20:33   
N _ B
Da ne boste mislile, da si toliko časa vzamem za tuširanje. Sem imela še telefon. user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
15.11.2007 22:24:14   
ANDREJA 75
 Mi  pa čez dan uporabljamo DMpleničke majo ene nove z elastičnim priponkami so super  mamo pa 4 plus pa mi  jih je moj včeraj prinesel 4 tavelike jubo pakete je blo v Domžalah v DM zadnji dan za 15 %popusta ponoči pa jima dajem pampers baby dry saj spita od 7 do 7h tako da so pampers super mi pa porabimo na dan11-14 plenic sedaj ko nam grejo zobki ven pa več sračkamo pa še kakšno več  tako da bi bile pampers prevelik zalogaj
user posted image user posted image JUTRI BOMO STARI 6 MESECOV!!!!si bosta oči in mami privoščila polovičko tortice.Grem ....kmetija kličeuser posted image user posted image user posted image

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
15.11.2007 22:24:21   
N _ B
Zdaj ste pa vse ušle user posted image .

Špela: čez dan ga previjem nekje na 3 ure - po vsakem obroku.

Tudi jaz malo kombiniram. Aktiv fit in DM. Nam DM-ove plenice bolj odgovarjajo kot Műllerjeve. M. so bolj debele in trše.

Mene pa zanima, koliko imajo vaši user posted image  čez dan dudo?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
15.11.2007 22:29:22   
ŠpelaP
Jaz tudi previjam Saro nekje na 3 ure.

Sem ravno danes razmišljala, da ima dudo zmeraj manj časa. Morda v celem dnevu za pol ure po obrokih.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
15.11.2007 22:33:01   
ANDREJA 75
 DUDA  -   Gal jo ima  kar dosti časa , spat pa ni varjante da bi šel brez nje MAJ jo pa ima samo ko gre spat pa ko zaspi jo takoj vrže ven.

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
15.11.2007 22:40:37   
N _ B
Nika jo je imela tudi le za spat in jo je kmalu ven vrgla. Jaka pa jo ima kar precej. Včasih se mi tudi ponoči zbudi in išče dudo, ko mu jo dam pa spi naprej. Čez dan jo ima tudi kar dost, ker če ne ima obe roki v ustih in še nogo, če je treba user posted image . Potem mi pa bruhce okol stresa.

(odgovor članu ANDREJA 75)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
15.11.2007 22:44:07   
Anonimen
oj oj

Jaz tudi na dan zamenjam pleničko približno 5 krat, vmes pa še če je pokakana. Jaz sem pa že imela 4 pa so mi ble malo velike in sem se odločila za nakup še ene 3. Ker sem vidla ravno reklamo za Lionstar sem rekla da bom pa probala. Pa sem jih v trgovini že vzela pa nazaj vrgla in nato končno kupila. Toatalno ZGREŠEN NAKUP. Jih je pa kar 80 kom user posted image . ne vem kje sem imela glavo. No seveda sem šla potem kupit še en paket Pampers Active Fit 3, ker 4 so res še malo velike. Zdaj pa upam da bom vse porabila. Pa te Linostar mi vse čez spustijo takoj ko se polula, da ne govorim ko se pokaka, vse je mokro in posračkano do glave.

Drugače pa vas vse lepo pozdravlava s Taro. Ona že spančka. Me je bla danes pridna kot angleček - najbrž zato, ker je bila včeraj tako poredna user posted image . Zopet mi je spala eno uro in pol od 12 dalje. Je mami ful stvari naredila.
Drugače pa smo z zdravjem zdaj vredu. Moram potrkat. Moje sračkanje, bruhanje, glavoboli... so se ustavili, Tara je ok (včasih malo pokašljuje), oči pa tudi. Za vse bolne user posted image user posted image user posted image , pa da bi pomagale.

Joj pa povedat moram d aje Tara prav mali požerušček. Kar ji dam poje. Danes sem ji zjutraj skuhala hruško in ji dodala malo banane. Je tako lepo jedla. Za kosilo pa je jedla kuhan krompir (user posted image , men je tako smrdelo, da že nisem vedla al naj ga dam al ne; prav tisti vonj po krompirju user posted image ) in je tudi pojedla nekaj žličk, čeprav je blo res brez okusa. Jutri bom skuhala krompir, korenček in kolerabo skupaj, bo ziher boljše user posted image . No zdaj zvečer pa sem ji dala še Hippovo sadno kašico.
Ma jaz imam spet vprašanje. A tiste ki dojite kupite adaptirano mleko za v rižek ali pumpate svojega? Jaz imam mleka dovolj pa ne vem ali naj si ga pumpam ali naj ga kupim? Poleg tega nimam črpalke in bi mogla še to nabavit, kaj pravite. Mene kar kregajo ko rečem da ji ne bom dajala kravjega mleka vsaj do 8 meseca, saj so nekatere dajale user posted image kravje mleko že od rojstva (ena ni imela svojega, drugi se ni dalo dojiti... pa škoda denarja za adaptirano mleko user posted image tako so rekle). Kako pa ve kaj gledate na to?

No upam da nimam preveč butastih vprašanje.

Zdaj pa še malo prečekiram in grem v vodoravni položaj.

NOČKO

(odgovor članu mentos)
  Neposredna povezava do sporočila: 4117
15.11.2007 22:48:47   
Anonimen
Joj sem se razpisala user posted image .

N&B Tara nima preveč rada dude. Zdaj jo ima malo raje kot na začetku. Obvezna je pred spanjem in po dojenju ponoči.  Čez dan pa kokr kdaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4118
15.11.2007 23:03:15   
ŠpelaP
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

o Mene kar kregajo ko rečem da ji ne bom dajala kravjega mleka vsaj do 8 meseca, saj so nekatere dajale user posted image kravje mleko že od rojstva (ena ni imela svojega, drugi se ni dalo dojiti... pa škoda denarja za adaptirano mleko user posted image tako so rekle). Kako pa ve kaj gledate na to?

Jaz vedno rečem na take pripombe (sem že tudi marsikaj slišala), da je kravje mleko za kravje mladiče. Jaz pa nisem krava in tudi moja Sara ni tele, zato bo pila moje mleko oziroma prilagojeno, če jaz svojega ne bi imela. Za kravje mleko bo že še čas, ko bo večja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
15.11.2007 23:30:46   
lenkav
bravouser posted image ŠpelaP

saj alergije se lahko tudi kasneje razvijejo ...

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
15.11.2007 23:37:20   
lenkav
glede dude pa jo naš Vid za spanje ponoči nujno rabi; tudi ugotavljam, da se v tistem rahlem spancu zbudi in jo išče in ker jo je valjda že zdavni ven vrgu, je pa jok; potem moram pa ponoč asistirat večkrat, kot bi bilo sploh potrebno (da ne govorim primerno in za mami ugodno).
(je zdaj moja naloga, da malo nočno spanje uredimo)
Čez dan pa ni velike potrebe. Se mi zdi, da sva večkrat mi2 tista, ki bi bla rada bolj komot, pa mu jo uturiva. Da ne govorim, da so kakšni stari starši pametni: ...ja kje ma pa dudo?! ... ko  se  malo zajokca (drugače je Vid pravi smejalko).

(odgovor članu lenkav)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
16.11.2007 7:32:59   
Padme
Jutrooooouser posted image
Jst sem si će privoščila enouser posted image . A bi jo še katera pila z menoj?

Mullerjeve plenice so res debela, pa mal je moteče ker nimajo elastičnih trakcev za zapenjanje, ampak sem zadovoljna z njimi predvsem, ker je Jaka suh (so dobro vpojne). Drugače pa menjamo plenice 5x na dan oz. ko je pokakan, zdaj včasih prakticiram, da ga previjem po obroku, ker vem da bo itak pokakan.user posted image

Glede dudeuser posted image se mi zdi, da jo ima naš Jaka zdej velik več v ustih, kot pa prve tri mesece. Takrat je še lahko kdaj celo zaspal brez dude, zdaj pa to ne gre več. Pa tudi ponoči se zbudi, konstantno okrog 3tje ure, dobi dudo in spi naprej. Je pa tko, ko si ti napisala N&B, Jaka mora obvezno imet kaj v ustih , tako da ves čas tlači roke noter, pri 5.mesecu pa je odkril nogice in mu sedaj rata stlačit svoje noge v usta.Tako, da mu raje dam dudo, ker se bojim, da bi se navadil na prst.user posted image

Glede kravjega mleka: pri meni je bila ta teden patronažna (zaradi uvajanja GH) in je rekla, naj pozimi zamenjam mleko in naj grem (iz Aptamila) na navadnega (kravjega), zato ker se v zimskem času NE pojavljajo črevesna obolenja (za to sta idealna pomlad in poletje) in naj bi bil to najboljši in predvsem zdrav preskok iz adaptiranega na kravjega, če ne imam lahko probleme. Rekla je še, da je treba kupit tako mleko, ki ima najkrajši rok trajanje (ne alpskega) in pa polnomastnega (3,5) in ga potem sama na začetku redčim z vodo (par žlic vode). Kdo bi vedel.user posted image Jaz sem bila prepričana, da mu bomo adaptirano mleko dajali do enega leta, zdej sem pa mal v dilemi....user posted image . Po mojem bom čakala tja do februarja (se je takrat tudi še zima...user posted image ), ko bo Jaka star že 8 mesecev, potem bomo pa menjali...

(odgovor članu lenkav)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
16.11.2007 7:58:01   
neja24062007
jutro!!

plenice: 4-5 x na dan, no včasih tudi večkrat (če je vmes pokakana)
duda: imamo jo že iz porodnišnice- bravo za dudo, saj smo z njo Neji popravli sesalni refleks in uredili jeziček, da ga ni več potiskala ob nebo.

Glede kravjega mleka: pri meni je bila ta teden patronažna (zaradi uvajanja GH) in je rekla, naj pozimi zamenjam mleko in naj grem (iz Aptamila) na navadnega (kravjega), zato ker se v zimskem času NE pojavljajo črevesna obolenja (za to sta idealna pomlad in poletje) in naj bi bil to najboljši in predvsem zdrav preskok iz adaptiranega na kravjega, če ne imam lahko probleme. Rekla je še, da je treba kupit tako mleko, ki ima najkrajši rok trajanje (ne alpskega) in pa polnomastnega (3,5) in ga potem sama na začetku redčim z vodo (par žlic vode). Kdo bi vedel.user posted image  ja najbolje je kupiti svežo domače mleko pri kmetu in tega prekuhati in redčiti, kot pa v trgovini homogenizirano. Tudi pri nas bomo počakali tam nekje do 02.2008, probala bom verjetno prej. Se še nisem odločila. Gre pa za mešanico (na začetku 1/3 mleka+2/3 vode in potem vsak teden malo manj redčiš mleko z vodo. Tako sem slišala-moram pa še preveriti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
16.11.2007 8:00:09   
neja24062007
MAJ, GAL IN VID

user posted image

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
16.11.2007 8:06:35   
*ANA*
Dobro jutro.

Padme jaz bi tudi user posted image spila če lahko user posted image .

Glede plenic- Pamperske nam skoraj vse premočijo- zato za čez noč uporabljamo Lumpi plenice in so super, za čez dan pa Mulerjeve, previjava se pa skoraj po vsakem obroku in seveda ko je pokakan user posted image .
Včeraj je pa imel dan za kakanje user posted image , se je 3 krat pokakal- ponavadi če se se enkrat user posted image .

Glede dude- jaz mu jo veliko not tiščim ker ima še vedno zelo rad svoj prstek user posted image in če ni dude je pa prstek user posted image .

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?