|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
15.11.2007 11:56:31   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: nikical

uspelo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jakaaaaaaaaaa!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
15.11.2007 11:57:35   
N _ B
nikical: si mu dala glicerinsko svečko?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
15.11.2007 12:06:10   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Jauser posted image  Ni šlo odrugače...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
15.11.2007 12:07:18   
FLASK_A
Dopoldan sem Jaku zdušila jabolko in se je ob prvi žlički tako skremžil user posted image . Ga je skisalo. Pri drugi je bilo že bolje. Ga nisem hotela matrat in sem mu vmes pretlačila malo banane in je jedel kot velik. Nika je zraven žalostno gledala, če bo kaj ostalo zanjo, Jaka pa ni in ni nehal odpirat ust user posted image .
Lep dan.

user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
15.11.2007 12:07:43   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: nikical

Jauser posted image  Ni šlo odrugače...

Saj ni važno, glavno je, da je pomagala in da je Jaki nafilal pleničko.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
15.11.2007 13:06:35   
*ANA*
Bravo Jaka user posted image user posted image user posted image , samo da je ven šlo user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
15.11.2007 14:12:55   
Padme
Trikrat HURA za Jakauser posted image user posted image user posted image .

Evo, midva sva pa bila 2,5 ure zunaj na sprehodu, je sonček prijetno sijal in grel, veter pa piha kot sto user posted image .
Zdej se je pa Jaka najedel (je zapiral očke že kar v ležalniku, ko sem mu pripravljala kosilouser posted image ) in je šel na svoj redni 2 urni (upam, da bo tokl časa, včasih je tud kakšne pol urice manj) spanec po kosilu. Jst grem pa tudi mal na kavč ležat, z daljincem v rokiuser posted image ....

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
15.11.2007 16:29:13   
N _ B
Vse vozičkate, mi pa noter user posted image .

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
15.11.2007 16:44:44   
mentos
evo, dones smo bili pa skoraj ves dan v vozeku. Ravnokar sva prišle noter, je ratalo kar mraz. Zdej pa hiter narest flaško, je že jok.

Neja hvala za recepte, zlata si.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
15.11.2007 16:53:04   
neja24062007
Ojla

tudi mi smo bili ves dan noter-je naša skoraj ves dan prespala (1-1,5 uro pokonci in nato 1-2 uri spanca). Revčko tako zobki dajejo, da je skoz jok (potlej se pa utrudi od joka in je zaspana). Jo ves dan že nosim po rokah in crkljam ona bi pa še mene pogrizla zraven. Imamo od Nubi-ja prvo zobno ščetko in je zakon. Sicer je potrebovala naša princeska kar 2 dni da je ugotovila za kaj se jo uporablja ampak brez nje ne gremo več nikamor user posted image user posted image user posted image . Vročine nima tako, da čakamo prvi zobek. Vem pa da to matranje lahko traja še več mesecev. Ji mažem dlesni s Calgelom in ji full pomaga.
A ima katera kakšen drug predlog (razen Calgela in hladnih stvari), ali ste kaj drugega probale??? Upam, da nimamo samo mi takih 'trdih' dlesni in se ne matramo... nobena nič ne jamrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
15.11.2007 16:55:13   
neja24062007
nikical: ali ti je P napisala glicerinsko svečko ali si jih sama kupila? A si mu jo dala celo? Me zanima, saj pri nas (že veste) tud ne kakamo redno user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  JAKA, ti je končno uspelo-upam, da ni bilo prehudo.

Neja ti pošilja veeeeeeeliiiiiiikkkkkuser posted image .

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
15.11.2007 17:48:56   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: neja24062007

nikical: ali ti je P napisala glicerinsko svečko ali si jih sama kupila? A si mu jo dala celo? Me zanima, saj pri nas (že veste) tud ne kakamo redno user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  JAKA, ti je končno uspelo-upam, da ni bilo prehudo.

Neja ti pošilja veeeeeeeliiiiiiikkkkkuser posted image .

Po nasvetu sestre pri P sem mu jo šla kupit u lekarno. Sem dala pa eno celo, ja. Sej to so take blage otroške, do 6.meseca starosti daš lahko eno, drugače celo 2. No, pa baje ni fajn to dajat, da se lahko hitro navadijo. Je pa še zdaj siten in se napenja, pa nič ven ne spravi- pomoje mu bom dala še eno, da se bo spucal in bo pol naprej boljš. Kaj mislite?
Neja, sej zgor nekje sm napisala vse naravne recepte za kakanje- upam, da ti bo kateri od teh pomagal!
Pa hvala za objemček, jaka počilja ljubčka!

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
15.11.2007 17:54:15   
N _ B
nikical: skuhaj mu sladek čaj iz kumine (cele) in janeža. Jutri mu pa za obrok med jabolko daj kuhat sesekljano suho slivo.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
15.11.2007 19:34:20   
mentos
nikicaI, tudi mi smo že probali vse živo, tako, da verjetno najbolj pomagajo svečke.
Jaz sem tudi probala namočit 1 dc vode+4 suhe slive čez noč. Zjutraj sem pa še slive zmiksala, peške odstranila, ful precedila,ene 5* ker mi je flašo zabasalo. Če pa lepo papca pa mu daj kar po žlički. Jaz sem dala tudi 1 žličko sladkorja v kompotek. Potem smo kakali, vendar brez moje pomoči, nogije skupaj in v zrak, ne bi bilo prav veliko. Upam da bo, drugače, pa če ima ful krče, ga napenja, posledica tega , da ne more jest, pa je najbolje, da mu daš še eno svečko, da ga spuca.

srečno

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
15.11.2007 19:58:39   
KT
Bogi moj Jaka - a je kaj bolje nikical? Nič oklevat, nasvet N & B je full dober, če pa res ne gre drugače pa še eno svečko.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
15.11.2007 21:15:20   
Padme
Ku,ku,....user posted image ! A danes ni nobene tuki?user posted image

No eno vprašanje: katero številko za plenice uporabljate trenutno? Mi smo na 3 in razmišljam, da bi pričeli s 4!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
15.11.2007 21:18:15   
*ANA*
Oj Padme  jaz sem tudi tu user posted image

Mi smo prešaltali na 4 ko pred slabim mesecem- ker so nam vse trojke premočile user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
15.11.2007 21:22:18   
ŠpelaP
Čer!
No, danes pa niste tako gostobesedne kot ostale dni.user posted image Ali pa se šele ogrevate za večerni čvek?!

padme - mi smo pri plenicah še na trojki. Samo naša je bolj drobčkena v ritko.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
15.11.2007 21:22:51   
N _ B
Padme: mi smo pred slabim mesecem šli na 4-ico. Naša dva Jaka sta po teži tam tam, tako, da ti kar zamenjaj, je boljše. Pri nas občutno manj peremo odkar imamo 4-ico. user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
15.11.2007 21:23:14   
Padme
Ja, očitno danes vse opravljajo družinsko dolžnost!user posted image

Ja vidim, da vi tudi nimate problemov s kilažo.user posted image Mi smo trenutno nekje na 8 kg in smo nekje vmes s planicami, pa ni problem, da bi mu premočile, bolj se mi zdi da so mu prekatke in da jih težko zapnem.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
15.11.2007 21:24:42   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Padme

Ja vidim, da vi tudi nimate problemov s kilažo.user posted image Mi smo trenutno nekje na 8 kg in smo nekje vmes s planicami, pa ni problem, da bi mu premočile, bolj se mi zdi da so mu prekatke in da jih težko zapnem.

Pri nas so bile preozke in se na bokih niso lepo prekrilo. Je bil vsako noč moker. Ima pa 7800 g.

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
15.11.2007 21:28:20   
Padme

IZVIRNO SPOROČILO: Padme

Pri nas so bile preozke in se na bokih niso lepo prekrilo. Je bil vsako noč moker. Ima pa 7800 g.

Te plenice, ki jih imam še doma jih bomo pomucali do konca, se jih ni več velik, potem bomo šli pa na 4kouser posted image !A sem gorenjka, a ne!user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
15.11.2007 21:30:50   
N _ B
Nič bolj kot jaz. Jaz sem kupila 4-ico in sem jo imela za ponoči, tamale sem pa podnevi za doma ponucala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
15.11.2007 21:31:14   
N _ B
  user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
15.11.2007 21:33:35   
ŠpelaP
Jaz sem pa plenice, ki so bile Sari premajhne, ko smo prešaltali z 2 na 3, dala sestram pri Sarinem zdravniku, one so jih pa dalje dale patronažni babici, da jih je dala naprej. Se vedno najde kaka mamica, ki ji plenice pridejo še prav.

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?