|
Sem res jaz edina,ki naredi kaj takega 15.11.2007 19:55:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Po naslovu sodeč si boste mislile da sem naredila nekaj groznega, nedojemljivega,... No saj ravno zato pišem, tako se namreč zdi mojemu partnerju, kaj pa ve mislite, ste že kdaj naredile kaj takega? Pa naj povem malo več... V nekaj mesecih si bom morala omisliti avto, zakaj morala ker imava dva otroka in sem zdaj odvisna od prevoza drugih, kar pa ne gre. Tako imam namen dokončati izpit za avto in si kupiti en avtek. Seveda denarja nimam v izobilju, saj sem tudi še študentka. Problem se je pojavil, ko mi je prijateljica pred nekaj dnevi omenila da se je slučajno peljala z Golfom 5-ka in da se ji je zdel prav krasen avto. KEr tega omenjenega avta še nikoli nisem pobližje gledala sem to omenila fantu in problem je nastopil že takrat. Danes pa sva šla avto pogledat in ker sem bial že ravno tam, naj povem da o avtih nimam blage veze, sem se malo pozanimala o moči, ceni, plačilnih pogojih,... Seveda je avto za 15500eur veliko nad mojimi zmožnostmi, delno pa sem zadovoljila potrebo po izpolnitvi svoje želje, da avto vidim. In tu se zadeva zame zaključi. Se pa od kar sem avto le omenila s fantom prepirava, ker misli da bom avto za toliko denarja kupila, oz. dami ga bodo kupili starši. Nič od tega ni res, in to sem mu jasno povedala. Vendar zdaj trdi da noben normalen človek ne hodi gledat avtov, ki si ga ne more privoščiti in da nekaj skrivam. Ali res nobena od vas še nikoli ni šla pogledati nobene stvari, ki ji je bila le všeč, pa čeprav veliko nad mejo njenih zmožžnosti nakupa? Sem res naredila nekaj slabega, in vzbudila dvom? KEr enostavno ne razumem več. Potem mi je pa danes tako ali tako rekel, da bo on svoj avto zamenjal čez nekaj mesecev, in si kupil novega ali skoraj novega, samo da on je redno zaposlen in si lahko to privošči jaz pa ne. Pa niti ni toliko problem v tem, saj vsakemu privoščim vse, nisem bila nikoli nevoščljiva, sploh pa ne fantu. Samo ne razumem da je zdaj prepovedano celo gledati in pridobivati informacije. Saj le sanjam. Ko se skušam pogovoriti, mi pravi le da to ni normalno, da drugi tega ne delajo.
|
|
|