|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo novembra!!
15.11.2007 8:05:25   
oktavija
user posted image Jutro tudi od mene!

Kot skoraj vedno vam še jaz postrežem s čajčkom user posted image user posted image user posted image user posted image ...

A ve verjamete vedeževalkam... Me prijateljice imamo eno fenomenalno gospo ki nam je vsem do sedaj že zadla pravo usodo... če bo tudi tokrat tako, imam jaz razlog za malo žalostnega obrazauser posted image , saj mi je rekla da naj pričakujem našega angelčka user posted image user posted image  šele čez dve leti.... user posted image  to je še tako daleč....

Upam, da se je pri moji napovedi prvič zmotilauser posted image !

No do takrat pa bom ostala vaša zvesta navijačicauser posted image , ker očitno se nima smisla upisovat na nove sezname....!user posted image

Lep dan in rada vas imamuser posted image user posted image user posted image !

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
15.11.2007 8:16:33   
shelly
Dobro jutro!

ninica04, mislim, da lahko pokličeš G in vprašaš vsaj za nasvet ali pa da se naročiš na pregled, da se ne boš ves čas spraševala kaj je narobe. Ker tole čakanje in spraševanje lahko kar precej psihično uniči človeka. No tako je moje mnenje... Mogoče pa ugotovi, da si user posted image

Eh oktavija, take stvari pa raje ne verjami, zagotovo bo mala pikica prišla prej user posted image  Tudi najboljši se lahko motijo ane user posted image

Joj upam, da bo danes spet prišla kakšna z lepo novico o user posted image . Sem res vesela, ko preberem o novi nosečki. Ker vsem prav resnično privoščim!!

Mene naj bi pa danes obiskala gospa Tečka. Pa nič se ne najavlja... če bo prišla kar tako nepričakovano in nenapovedano je pa res ne bom sprejela user posted image
Vsaj pove lahko prej preden pride user posted image

Lepo jutro vam želim

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
15.11.2007 8:41:56   
Anonimen
En sončen jutranji pozdrav vsem upajočim in čakajočim in onim ki ste že srečniceuser posted image

Moj lubi je včeraj prijavil da sem zihr noseča in naj grem kar po test...da ne rabim nič do konca novebra čakat. No ne vem kako je to sicer ugotovil...user posted image , ampak verjetno mam kakšne simptome kot v obeh prejšnjih nosečnostih...
Jaz bom kr še mal počakala...bom šele konec novembra lulala na palčkouser posted image

Pozdravček vsem, pa naj bo danes kakšna dobra novica spet...

D.

(odgovor članu shelly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1328
15.11.2007 8:51:40   
Raguel
majči22-user posted image user posted image user posted image

naja***
dobrodošla user posted image user posted image

zvezdica-no,no,no,....a si ????

mojcej77 in pikica36-želim vama,da se bo čakanje sprevrglo v nekaj zelo lepega in jokastegauser posted image user posted image

aja,pa še en user posted image nikol ne škodi...

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
15.11.2007 9:34:35   
Neža7
Darja30... HVALA ZA  user posted image

Majči22..... Drži se user posted image  zelo mi je žal user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
15.11.2007 9:52:53   
mojcej77
Drage moje, kar v olajšanje mi je, da sem končno dobila M.
Tko da me lepo pobarvajte v modro!
Selim se med čistokrvne navijačice...in je ne pričakujem januarja. Datuma si sploh ne bom določala...zaenkrat.
Me je kar malo skrbelo, če bi zdaj slučajno bila noseča, če bi bilo sploh vse ok in tko...
Držte se, pa kaka rozika naj se spet kmalu oglasi!!!
m

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
15.11.2007 10:40:38   
nima
Jaz sem naredila test predčasno in mi je pokazal zelo rahlo drugo črtico....črtico življenja user posted image user posted image user posted image  takooooooooooooooo  sem srečnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
15.11.2007 10:52:44   
LuNa73
Evo še tukaj... Čestitam!!! Pa lepo nosečnost ti želim! user posted image user posted image

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
15.11.2007 11:23:24   
silvya
No punce, sem bila pridna? Tako močno sem navijala, da se je seznam moral pričeti barvati roza. Še naprej pridno držim pesti, da bo čimveč roza in čimveč veselja.
Vsem pošiljam eno fino kavico user posted image . Lep dan še naprej.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
15.11.2007 11:27:54   
ajat
Čestitke novim nosečkam.
Jaz še vedno nimam user posted image , ampak vem, da jo bom dobila, zato me lahko tudi mene obarvate v modro. Sem se pa že napisala na seznam decembrk user posted image .

Testa sem naredila tudi že dva, glede na to, da sta v razmaku 10 dni bila oba negativna, ni dvoma o moji NE-nosečnosti.

Upam, da decembra prinese kej dedek mraz user posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
15.11.2007 11:31:26   
oktavija
user posted image user posted image user posted image NIMA iskerne čestitke, lepih user posted image  in zdravegauser posted image !!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
15.11.2007 11:37:15   
ledenka
bravo, nima user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
15.11.2007 12:47:23   
nf
čestitke Nima!
punce, bliža se tudi moj dan, sepravi še ene 3-4 dni. Ampak a veste kaj se mi je danes zgodilo. Prej me je kr iznenada zapopadla neka slabost pa takšn bedn okus v ustih pa čist me je zašibil. Tko sem bila presrečna user posted image
Zdej sem pa pojedla kosilo (se dokaj prisilila) in je spet čist normalno. Kaj pa vem, a mislte da bi lahko bil to kak znak??? user posted image  Drugače se pa super počutim, nobenih pms znakov ŠE, ampak to se zna čez noč obrnit. Glava zaenkrat še kristalno jasna, kar je zame res čudno, občasno me mal pošpika tam doli, ampak malo drugače kot ponavadi, občasno me zapopade tečnoba (tuki smo že bolj doma user posted image ), ampak tudi ne tok hudo kot ponavadi,... skratka prou fajn se počutim v resnici. Evo, spet me je za trenutek zaslabilo. jeeee user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
15.11.2007 12:55:01   
pikica36
nf to pa zna bit nekaj....user posted image user posted image
jaz nimam nobenih znakov ne da bi prišla user posted image , ne da semuser posted image , samo prsa me bolijo pa taj pa taj me špikne v jajčnih ali pa v križuuser posted image user posted image

uf... sem tolk nestrpna da........ pa se mi zdi brezveze delat test, ker je včeraj zjutraj baby chack pokazal -

ne ne bom ga delala zanalašč neuser posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
15.11.2007 13:01:47   
nf
aneda!? user posted image  Jaz se čist strinjam user posted image  Kaj bi dala!!!!
ej a veš da tudi mene neki križ boli user posted image  Ampak sem na veliko kolesarla ta vikend, tko da bi se to skor dalo pojasnit user posted image
Ne dej če ti je včeri pokazal -, potem še mal počaki. Brezveze keš metat skoz okno. Jaz sem zaenkrat še trdna! Ampak se počasi že mehčam...user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
15.11.2007 13:17:05   
Argojuhica
Čestitke nima, nf in pikica, močno, močno stiskam pesti, da imajo slabosti pravi pomen. Lp

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
15.11.2007 13:51:42   
naja***
čestitam vsem bodočim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image jest mam pa občutek da se bom pridružila M ne pričakujemo decembra puncamuser posted image sej še ni prišla tetkauser posted image ampak me že pošteno špika,pa še težo čutim v spodnjem delu trebuhauser posted image no upam pa še vedno lahko aneuser posted image ,se slišimo ob kakšni spremembi....pa upam da boste napisale čimvečuser posted image user posted image ,ker vam res privoščim....lep dan še naprej

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
15.11.2007 14:29:31   
tinkamiška
nima, še tukaj čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu naja***)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
15.11.2007 14:43:19   
Zvezdica
Zivjo,
Najprej čestitke tebi nima, user posted image user posted image user posted image user posted image . Mojcej 77 joj, je le prišla, no če misliš, da je tako bolje, boš pa vesela med prazniki, a ne?
Za vse ki vas je obiskala pa sej veste, 1000000 objemov.

Toliko, da povem da tetke še ni, juhej to je 29 dan, kar je pri meni redkost.
Ker sem že tolkokrat naredila test brez veze, bom počakala do jutri. Morda bo jutri +user posted image
Siver je pa filing, da bo glihkar kaj priteklo. Nekih pms znakov ni, pa tud nosečniških, tko da?!?!

Jutri. Tokrat sem pa res sama sebi obljubila, da bom počakala, da ne bom spet žalostna.

Pa pa

i belive i can fly....

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
15.11.2007 15:53:56   
shelly
Nf mogoče pa je user posted image  Zvezdica tudi zate držim pesti user posted image

Jaz imam pa eno vprašanje pa ni nič s to temo povezano. Pa sem rekla, da še vas vprašam, ko vse veste user posted image  Ali se mogoče spet pojavljajo kakšni virusi, kot ponavadi pozno jeseni-tisti, ki povzročajo slabost. Jaz že par dni nimam nobenega apetita, hrana mi gre kar na bruhanje pa trebuh me po malo boli.

Pa da grem nazaj na temo user posted image  Jaz še vedno nimam nobenih znakov, le prsa me bolijo pa veliko sluzi imam. Verjetno kmalu prihaja user posted image  zato mi je pa čudno kje je moj nenasiten apetit. Sem kar malo žalostna... pa bo že bolje ane-drug mesec mogoče user posted image

lp

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
15.11.2007 16:36:14   
jabi babi
jaz sem bila pa danes pri genikologu po ss,tako da mi je dal zeleno luč,čeprav midva že veselouser posted image user posted image user posted image .ja tudi jaz se sprašujem od kod mi slabost,user posted image  ne pričakujem okol 20.v mesecu,kaj pa vem,mogoče res kaj razsaja al pa tud neuser posted image user posted image user posted image .lp

(odgovor članu shelly)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
15.11.2007 16:39:21   
trinity22
Za vse, ki je NE čakate držim pesti in upam de je ne bo in da boste vse zagledaleuser posted image .

Pa ne tako hitro obupat, saj veste dokler se ne vlije je upanje, zato punc kar pogumno pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo.

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
15.11.2007 16:50:29   
METULJ1
Hoj

najprej čestitam vsem novim user posted image . Sem res fuuuuuuuuul vesela za vsako, ki izve,da pričakuje malo pikico.

Shelly - sem na istem kot ti. Jaz mam tud močen tok in prsa me že spet ful bolijo.
Sem po ravno konc s plodnimi dnevi. Ne čakam je 26.11.07, sam glede na to, da
imam zaenkrat enake znake kot prejšjni mesec, ko je prišla user posted image , mislm, da bomo
moral bit še kr naprej pridni.

Shelly- kdaj pa ti ne čakaš. A boš 1. user posted image

Najbolj me pa ubija čas do 26.11.07 (to je še celih 11 dni).

Lohk, da se bom kdaj do takrat javla s kakšnimi bednimi vprašanji, sam sej vse veste, kako je to,
ko čakate rezultate.

Pozdravčki vsem

(odgovor članu shelly)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
15.11.2007 17:06:17   
shelly
METULJ1, ti kar sprašuj user posted image  Vem kako je lažje, če kaj vprašaš pa kaj zveš pa še mineva hitreje. Ni fino tole čakanje ja pa če pomislim, da ne bi bila tako zaposlena vse dni kot sem, bi se mi po moje že zdavnaj zmešalo user posted image  No tako hudo pa ne vem če je hehe-malo pretiravam zdaj.

Mislim pa da res neki virusi razsajajo, je prav nadležno. Ko imaš ves čas nek cmok v grlu, bljak!

METULJ1 jaz naj bi jo dobila danes oziroma včeraj pa nekako zamuja. Je pa res, da sem bila kar pod stresom tale mesec, tako da je možno da bo zato prišla z zamudo.

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
15.11.2007 17:07:27   
Raguel
mojcej77-user posted image user posted image ,drug mesec pa zagotovo pride user posted image
ajat in naja*** -dokler ne pride,še vedno navijamo

nima-user posted image user posted image user posted image user posted image lepih user posted image in zdravega otročka ti želim

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?