|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del
13.11.2007 13:05:58   
ally1
Žiivjo punce in malčki. Kako ste se razpisale, da sem imela kar dovolj dela da sem vse prečekirala user posted image .
Jaz komaj pridem do računalnika, vedno kaj vmes pride user posted image , pa še nekaj nama net ven meče, ah bo že.
A imate že kaj snega? Pri nas še nič je pa mrazzzzz. Sva kra bol notri, greva ven za kakšne pol urce do urco, da se mal osveživa in da potem bolj spi.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Bubacka

NIKA in SHORTY vse najboljse za 11 mesecev!!!!!
R1ta R1ta tudi jaz navijam!!!

S C bravo za honorarno delo, nekaj je za enkrat, boš pa že kaj boljšega najdla s časoma.

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 401
13.11.2007 13:54:50   
Bubacka
Bravo Ajdi za vrtec!!!
Jaz se ne predstavljam moje male v vrtco! Ce prav za enkrat se ne gre! Stello bom se imela doma! Mislila sem njo dat v privat varstvo, pa nic pametnega nisva najdla!
Jaz sem brez sluzbe ze od lani januara!!! Danes ob 15.30 imam razgovor za eno honorarno delo na domu!
Bravo SC za honorarno delo!!! Bova pac nekaj pocela, a ne?
No to je to!!! Pa pa!

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 402
13.11.2007 22:37:00   
r1ta
Evo se še tu pohvalim, da sem danes sešila prvo oblekico za mojo japkico. Vse razlage v nemščini, italijanščini, francoščini, nizozemščini, danščini..., moje znanje teh jezikov je pa bolj skopo. Pa sem si vzela čas, si počasi prevedla s pomočjo http://babelfish.altavista.com/, sicer tu in tam nisem imela pojma kaj kaj pomeni, ampak je šlo. Jutri še samo gumbke prišijem in je stvarca fertiiiik. Sem ponosna sama nase da je kaj... user posted image user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 403
14.11.2007 8:22:18   
Strawberrie Cherrie
R1ta, sem gledala na čveku ja - ti si carica user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 404
14.11.2007 10:23:14   
Naja30
Dan.

Včeraj smo imeli leteči dan. Začeli so se rojstni dnevi in Tija je šla praznovat user posted image  Midva pa kot gardedame zraven user posted image
Drugače če katero zanima, slabosti počasi pojenjajo, postajam polna energije. Danes sem s Tijo ob nogah že počistila kopalnico in zdrgnila njene puzzle za po tleh. Takrat mi je skoraj križ ven vrglo, ker sem bila ene 15 minut sklonjena nad banjo, ampak vseeno sem vesela.user posted image  Zdaj me čaka še umiti vse po tleh in likanje user posted image

r1ta boš prilimala kakšno slikco oblekice?

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 405
14.11.2007 15:05:36   
Shorty_
Nika v vrtcu super jutri bo sama do kosila po kosilu greva domov v petek bo pa že spala tam, ker sem dobila služboooooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (od sreče)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 406
14.11.2007 15:06:36   
Shorty_
Nika v vrtcu super jutri grem ponjo po kosilu, v petek bo pa že spala tamuser posted image user posted image user posted image

mami gre pa v pon. podpisat pogodbo za službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 407
14.11.2007 15:07:43   
Shorty_
neki je zaštekal zdej je pa dvakratuser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 408
14.11.2007 15:38:53   
emaa
super za službouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 409
14.11.2007 15:57:36   
Shorty_
pride jutri katera v city park ob 16:30?
Tam bova midve z emamair in Ribicarr

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 410
14.11.2007 17:02:13   
pika30
Toooooooooooo Shortyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kje si jo dobila??

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 411
14.11.2007 17:05:17   
pika30
Pa superca za Niko,vidim da je lepo sprejela vrtec,tako kot Ajda.user posted image user posted image user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 412
14.11.2007 17:16:08   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: pika30

Toooooooooooo Shortyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kje si jo dobila??

klicni center pri prešernovi družbi

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 413
14.11.2007 17:54:54   
ally1
shorty četitam za službo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in bravo za Niko, da ji je fino v vrtcu! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 414
14.11.2007 18:01:23   
Shorty_
joj kok je danes super dan, Nika je prejle prvič v kahlico lulalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 415
14.11.2007 18:08:02   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: shorty

pride jutri katera v city park ob 16:30?
Tam bova midve z emamair in Ribicarr

jz bom v novih jaršah od 13h dalje in mam čas za kaviceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 416
14.11.2007 18:32:36   
emaa
Vidiš, da bo, Davidu skoraj vsakič rata lulat v kahlico, Luku pa še ne. 

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 417
14.11.2007 19:35:59   
Naja30
O super shorty, da se dobite. Midve z moj_moj se ravno nekaj dogovarjama za kofetek jutri, pa ji bom prdlagala, da greva v CP. Bi mi ti dala svojo št. na ZS? user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 418
14.11.2007 19:36:42   
Naja30
Ja, skor bi pozabila, ČESTITAM shorty za službo!! user posted image  user posted image  Boš imela razlog jutri, da daš za kavico user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 419
14.11.2007 20:06:10   
Barbk
Zdej bodo pa sami bravo sledil...user posted image  Grem kar od uzad. user posted image  Shorty user posted image za službo in user posted image za Niko in vrtec. Ja pa za lužiko v kahlico. Ja pa Naja tebi seveda user posted image za konec slabosti, zdej si pa spet sportiš. Ja pa R1ta kapo dol...user posted image Tole je pa še za tisto šetkanje nage ritke tvoje Ančike. Pa za oblekco tud braaaavooo, pa napopaj slikco gor, prosim. Shorty pri nas smo tud kak teden nazaj zamenjali lupinco za avtosedež Maxi Cosi Priori in frajlica ful uživa notri. Saj lupinca bi še zdržala, sam ob teh bundicah je bilo sedenje res neudobno in je bila Manca kar nervozna notri. Ja seveda, da ne pozabim-dočakali smo še tretji zobek in sicer enko desno spodaj, sosed (zobek namreč user posted image ) pa že kuka ven. No zdej pa še pod user posted image  skočim, pa pridem še kaj nazaj.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 420
14.11.2007 21:44:37   
frufru
Danes je mulo čist sam splezal po stopnicah user posted image Kar tko naenkrat jih je opazil in pok gor po njih. Bo treba nekaj naštimat, da nam ne bo dol cmoknil.
Shortyuser posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 421
15.11.2007 8:18:12   
Vilma
Shorty punca bravo za službo. Sem vesela zate, res user posted image  In za niko in vrtec tudi user posted image  Ej mogoče bo pupa začela v vrtcu bolje jesti. Sem se prav spomnila nate, ker Dominik je zdaj drugi teden v vrtcu in je dobila spet taaaakaaaa lička. Je vzgojiteljica rekla, da poje vse svoje plus še mal zraven. Skratka kosilo imajo ob 11 (mal prej no) in se tolk napoka, da do petih nič ne more pojest.
Vrtec je res zakon, zaenkrat same dobre izkušnje, res. user posted image  
R1ta lepo oblekco si naredila za Ano. user posted image  Bo prav zažigala s temi unikatnimi cuncami. user posted image
Frufru dolg se nisi oglasila. user posted image  Še malo pa bosta tud naša dva upihnila prvo svečko ane

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 422
15.11.2007 8:32:57   
r1ta
Upam, da me danes ne vrže ven...

Shorty čestitke za službouser posted image in me zelo veseli, da se je Nika tako hitro privadila na vrtec. Kahlica pa tudi ni kar tako! Bravo Nika!user posted image  Same lepe novičke!

S_c tudi tebi čestitam za honorarno delo! Vsaj nekaj. To je že en korak naprej. Saj veš, življenje je ena taka lojtrica. Celo življenje stopamo počasi klin za klinom navzgor. Pa je bolje da je počasi, ker če preskočiš par klinov naenkrat se ti lahko zgodi, da se ti ponesreči in ne dosežeš željenega klina in padeš globje, kot si bila prej. Bolje počasi pa sigurno. Saj bo tudi ta prava službica prišla. Verjemi!user posted image

Barbk tako fajn te je brati... Daj napiši kaj večkrat, no! Pa čestitke za zobke!user posted image

Naja3 super da se počutiš boljše! Joj križ je pa hudič. Se še dobro spomnim! Madonca ko sem čistila, sem morala vmes imeti pavze, da se mi je križ nazaj postavil pokonci. Pa bolj kot je šlo proti koncu, težje je bilo. Na koncu mi ga je pa pri popadkih skoraj ven ruknilo. To pa res ne privoščim nikomur! Počivaj kolikor se da! Pa dragi te naj masira!
Evo, prilepim slikico oblekice:
user posted image

Na tej slikici še manjkajo gumbki, katere sem včeraj že prišila. Za prvič mi je kar uspelo!

Frufru a vi se greste pa že planince? Zdaj bo pa pestro! Javi se nam malo pogosteje!

Moj_moj kako ste pa vi kaj?

Upam, da mi ne zamerite, ker nisem zadnje par dni nič čestitala našim sončkom! Zato bom pa zdajle. Torej, Alja, Nika in Leo vse najboljše za vaših enajst mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Takolele, danes pa zašijem še en tak navaden brezrokavnik za japkico za doma. Upam da mi uspe, ker še nikoli nisem šivala zadrge...user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 423
15.11.2007 9:17:31   
lidijat
Oj!

Ja kaj naj rečem, babike, vse po vrsti ste pridne. Čestitke S_C in Shorty za službe, R1ti pa za šiviljske mojstrovine user posted image user posted image . Seveda pa tudi srečkam user posted image , ki super prenašata user posted image  ob zahtevnem malčku. Ajda, Nika in Dominik so pa itak tavečji frajerji, ko so že v vrtcu.

Čestitke tudi slavljenčkom tega tedna Alja, Nika, Tristan, Leo.

Jaz moram pohvalit našo pupiko, naredi že tja do pet-šest korakov. Uradno to menda pomeni, da še ne hodi, ampak za mamico in očija je itak tanartabolša. Zdaj uporablja mešanico šibanja po vseh štirih in majanja na dveh.
Sama s seboj imam pa kar mal težave, me tolk ne vleče v službo (sej vem, da nobene), ampak je blo res tko fajn doma. No ravno danes je eno leto, kar sem doma. Me pa Eva že navaja na spremenjen urnik, sva danes že od 6-ih pokonci user posted image .
Eno vprašanjce - je še katera, ki nima tete user posted image ? Jaz je še nimam, pa sej je ne pogrešam itak, ampak,... Evo še dojim ene 2-3x na dan ali noč, odvisno od razpoloženja.
Kako ste pa z bundicami? Že vse kupile? Jaz sem zadnjič kar na hitr eno kupla v BC-ju, svetlomodro. Pa drugače, mamice punčk, kako ste kaj z roza cotkami? Sej men so tolk kjut, samo vse pa tudi ne more biti roza in sem se odločla za svetlo modro bundico.   
Evo, zaključim s pisanjem, vedno tolk naložim, ko začnem pisat.

LP 

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 424
15.11.2007 9:19:31   
ally1
dobro jutro...user posted image  kako ste kaj?
shorty včeraj sem ti pozabila napisati user posted image , ti bi lahko pela tisto pesmico včeraj zjutraj: vem da danes bo srečen dan, to sem začutil/a že zjutraj....user posted image user posted image .
vilma bravo za Dominika, da lepo je v  vrtcu user posted image  in da je okrogloličnež. Za našega Matica je prejšni teden ena teta rekla, da ima tako lepo zalita lička, da bi ga kar lubčkala cel dan user posted image  user posted image  user posted image .
Frufru upam, da bo Lovro, vedno s previdnostjo šel po stopnicah, drugače je pa res najbolje da nekaj narediš, da ne bo cmoknu.
r1ta veliko uspoeha z brezrokavnikom user posted image .

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?