|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
14.11.2007 17:38:43   
pikica36
hojla punce, da vas malo pozdravim!!
pridno čvekate ni ka, bolj malo se vam pridružujem ker nimam majhnih otročkov doma, pri vas pa je tema bolj o user posted image !!
upam, da bom kmalu tud jaz lahko debatirala o tem.
no ta mesec še čakamouser posted image , sicer bi mogla prit že včeraj ampak je ni od nikoder. drugače pa točna ko ura.zjutraj sem delala test -, tako da nevem kaj se dogaj

hja , nč treba bo še kak dan al pa dva počakat da vidimo kaj se bo izcimilo.

pridne bodite, cartajte svoje pikice pa se kaj pišemo

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
14.11.2007 17:42:55   
natasaom
pikica,selj lahko tud kar tako debatiramo user posted image ..želim ti da ne bo user posted image  naslednij 9mesecev

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
14.11.2007 17:46:13   
pikica36
ja js tud upam, ampak mi je kar malo dol padlo ko je bil test -.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
14.11.2007 17:49:29   
natasaom
ne smeš negativno razmišljat user posted image  pa bo! men je g rekla,da bom težko zanosila-če sploh bom,ko sva se z bivšim 1leto matrala..pol je pa dolenc uletu pa kuj nareduuser posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
14.11.2007 17:52:19   
pikica36
user posted image user posted image  ta je pa močnauser posted image user posted image , ja saj ne veš kaj hudiča se včasih dogaja tam spodajuser posted image user posted image
jaz sem prvič tud sam mim gat šla  pa je ratal

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
14.11.2007 17:58:47   
natasaom
sam jest sem mu še rekla da jest zelo težko zanosim in naj ga nič ne skrbi user posted image
zdej pa ima 2 otroka-mene in hano-tako mu najina lepotica praviuser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
14.11.2007 18:40:03   
neli99
lepo prosim,da ne kažete slik svojih dojenčkov-KER SE MI BO ZMEŠALO user posted image  hvala za razumevanje

user posted image user posted image user posted image  ... in ti bi k meni prišla rada na obisk ... v samo tovarno lepih frišnih dojenčkov ...user posted image user posted image user posted image

hojla punce, da vas malo pozdravim!!
pridno čvekate ni ka, bolj malo se vam pridružujem ker nimam majhnih otročkov doma, pri vas pa je tema bolj o user posted image !!
upam, da bom kmalu tud jaz lahko debatirala o tem.

pikica ... dej no... jst sem se pa ravno danes peljala ob 13h mimo ene SŠ in se je usulo unih pubertetnikov ... pa sem začela razmišljati, kok je to čist drug svet. bi blo prav fino, če poveš, s čim se ti ubadaš kot mama ...

pa razmišljala sem tudi, kako različni so naši začetki ... ene koj zanosimo, ene se matrate, ene sekiramo, ene malo manj ... za obupat pa ni, pikica ... tuki držimo pestke zate  user posted image user posted image user posted image  ...

zdej pa drage moje, sine kliče ... kaj več pa ko bo šel v deželo sanj ...

uuuuffff .... kaka dišeča rit je prišla zdej mimo mene ....user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
14.11.2007 18:41:14   
neli99
user posted image  ... sej sem vedla da totalno ne znam citirat ... glej zdej ta zmazek ...user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
14.11.2007 18:43:48   
natasaom
nelli ja,sam to bo pa zame balzam,veš!!
al bom pa atija postavla pred dejstvo;a boš dav,al nauš dav-če ne bo pokal-ejgauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
14.11.2007 18:46:52   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

user posted image  ... sej sem vedla da totalno ne znam citirat ... glej zdej ta zmazek ...user posted image

jest sm pa mislila,da ti tole zanalašč na velik zvon obešaš user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
14.11.2007 19:50:27   
Anonimen
Kako vas je lepo brat. Tako ste +++++ Sem se lepo nasmejala. Danes mi ni za pisat, sem mislila, da bom jutri, ampak se nisem mogla premagat.
Dopoldan sem šla k G. Dobila sem Mireno. Tako me je bilo strah - pa sploh nisem nič čutila. (strah ima res velike oči) . In zdaj je dokončno - NIČ VEČ LEPIH user posted image  user posted image !
Naš Matija ga je danes malo sračkal. Cel dan je bil nekaj siten. Mogoče zato, ker se nisva vozičkala. Zdaj je dobro razpoložen v ležalniku in posluša Žano kako mu prepeva. Starejše sestrice so pa res zlata vredne.user posted image user posted image

Jaz se grem zdaj stuširat, potem pa si ga bom vzela v mojo posteljo v upanju, da bo zaspal, ko ga priklopim.
Če me ne bo nazaj, sem zaspala!!!

Že 35 - od kod si? (če nisem preveč radovedna) Nisem sigurna, ampak zdi se mi, da sem te mogoče zasledila pri "mariborskih nosečkah"? Mogoče se motim?!

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1311
14.11.2007 19:56:39   
Anonimen
jaz vam pa sporočam, da sem danes dobila rezultate amniocinteze in je

VSE V NAJLEPŠEM REDU, 46xx, se pravi,

da bomo imeli zdravo in lepo punčko v marcu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1312
14.11.2007 19:57:15   
natasaom
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
14.11.2007 20:37:36   
mateyka
DIANA 5  user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: že 35

Mateyka-kaj pa je imela tvoja pupa to?

kisik (sej sam prvi dan je mela to smešno kapco in tist na nosku).
se je pokakala v plodovnico med porodom, ker je mami dobila vročino. pol je pa pojedla in vdihnila to vodo (zato mal svežga zrakca + antibiotiki za infekcijo). lumpa mala, zato smo moral bit not 12 dni - se mi je skor zmešal od tega.. kok je fajn pol it domov. user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
14.11.2007 20:46:39   
mateyka
ok k neli99 ne morem ZSjat - bom tuki svetvala:
ZA CITATE
pred citatom mora nujno bit
oglat oklepaj [
,
beseda quote in
oglati zaklepaj ]

zgleda takole, samo brez presledkov (jaz jih uporabljam, da lahko vidiš html tekst - drugače bi mi to spemenil direkt v kodo in bi vidla vizalni citat)
[ quote ]

za citatom
mora nujno bit

oglat oklepaj [
,
poševnica /,
beseda quote in
oglati zaklepaj ]

zgleda takole, samo brez presledkov
[ /quote ]

primer citata z navodilom od zgoraj user posted image

aja, zdej - lahko pišeš med citati, samo moraš copy/paste-at te quote na začetku in na koncu vsakega citiranega dela
tkole

bla bla bla
tkole drugič

itd.. user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 14.11.2007 20:50:50 >

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
14.11.2007 21:14:44   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: že 35

IZVIRNO SPOROČILO: julci
Jilci-prosim povej mi koliko je tvoja Zala stara in kako veš da so se ji zdaj solzevodi odprli(kako to zgleda)in ali si ji tudi ti masirala pri očki,ali kaj druga delala???Solzni kanali se odprejo sami po sebi okoli 5 meseca.Enam prej,drugam kasnej.Mogoče nisi opazla,ampak do takrat dojenčki,ko jokajo nimajo solzic.Moji mali so se odprli pri 4 mesecih,tk da zdaj ko joka  ma včasih prav krokodilje solzice.
[/guote]

Majrim
[guote]julci...v dravlje sem hodla na umetno...a si ti tudi hodla al kaj??...pol pa je možno,da smo se srečale...v jutranjih urah ...se zdej šibam pripravit,ker imam jutri G...big day...da bo povedala kaj naredit midva sva pa hodila v MB.Ne vem ful si mi v obraz znana.Jaz sem fenomen za obraze,ker ko ga 1x vidim,ga ne pozabim.Sam včasih morem pa ornguser posted image možgančke mučkat,da se spomnemuser posted image [/guote]

< Sporočilo je popravil julci -- 14.11.2007 21:15:41 >

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
14.11.2007 21:22:14   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5

jaz vam pa sporočam, da sem danes dobila rezultate amniocinteze in je

VSE V NAJLEPŠEM REDU, 46xx, se pravi,

da bomo imeli zdravo in lepo punčko v marcu user posted image
Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image to je pa prelepo za prebrat.

Hana
lepo da sta vredo preživele pikico.Držim pesti da nebo kake reakcije.Pa lepo sta zrasli in se zredili.user posted image
Kaj pa tvoj user posted image je nesel vlogo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
14.11.2007 21:27:10   
majrim
DIANA 5 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..KONČNO,A NE??...zdej pa uživaj..do daske!!!
pa daj neli99...kaj ga sereš...saj bo kmalu..user posted image ...jaz sem ratala čisto obsedena z našo tamalouser posted image ...samo še lupčkam jo...verjetno bi me poslala nekam,če bi znala govorituser posted image
julci...kaj pa veš...da se nismo zadnjič v celju vidle??user posted image ...kaj veš,svet je itak majhen...
...grem počasi v kopalnico,ker bo kmalu prvo bujenjeuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
14.11.2007 21:28:13   
majrim
mateyka....kako pa je tebe pot zanesla tam gor??'...kaj samo škiliš,napiši kejuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
14.11.2007 21:28:58   
majrim
muki,bojanc, že 35.....kaj pa ga ve gledate??...ajde,hitro pisala v rokeuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
14.11.2007 21:32:30   
julci
Neli  a veš,da mam jaz tud lšte,sam bi tk čez kako leto ne prej.Nikoli ne reci ne.Mogoče pa bo v tretješlo bolj rado,ko pa v drugo.Če bi tk dolgo trajalo,ko pri Zali,bi pa rajtam bla bica prej,ko mami.user posted image user posted image Bi bil pa stric al pa teta mlajša od  nečaka-kice.user posted image Bi blo pa dobro.

Mi smo dan pa preživeli kot varuške.Smo meli mojga nečaka v varstvu(10 mesecev).malije pravi frajer.Tako lepo je klical Zalo,da mi je blo kr toplo pri srcu.Smo dali malo v hojico,pa jo je potiskal po stanovanju,zrav pa oponašal avto.Oba pa sta ful uživala.
Malika sploh ni mela cajta,da bi me pogrešala,ker je bil Marko na sporedu.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
14.11.2007 21:34:55   
julci
Punce ne se zezat mama Majrim hudauser posted image user posted image user posted image

Majrim a veš da je vse možno,da sva se zadnjič kje v Celju mimogrede vidle.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
14.11.2007 21:36:03   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Že 35 - od kod si? (če nisem preveč radovedna) Nisem sigurna, ampak zdi se mi, da sem te mogoče zasledila pri "mariborskih nosečkah"? Mogoče se motim?!

Nič se ne motiš-sem z Pobrežjauser posted image
Julci -tebi pa hvala za odgovor ,ker mi je v p.rekla da če se ne odmašijo bova mogla it da mu oni predrejo in da to ni prijetno
Mateya-ti verjamem da ti je bila kriza bit not 12 dni če sem jaz v 7 dneh skoraj user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
14.11.2007 21:36:19   
neli99
zdej pa visim tuki dokler se ne naučim citirat ...user posted image  ... tok stara pa tok blont pa tut nisem user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

nelli ja,sam to bo pa zame balzam,veš!!
al bom pa atija postavla pred dejstvo;a boš dav,al nauš dav-če ne bo pokal-ejgauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ... huda teta gorenjka ...

jest sm pa mislila,da ti tole zanalašč na velik zvon obešaš user posted image

... ne se ti hecat iz moje blontnosti ...user posted image

... sam mateyka ... kako označiš na enmu postu besedilo in ga pol citiraš ... sej jst tut vem da morjo bit tile kvadratki ... če jst stisnem un znakec na sporočilu "citiraj ... mi automatično odpre novo okno ... če pa označimm samo besedilo in copy-past pol pa ni citat v okenčku ...user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
14.11.2007 21:40:17   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

... sam mateyka ... kako označiš na enmu postu besedilo in ga pol citiraš ... sej jst tut vem da morjo bit tile kvadratki ... če jst stisnem un znakec na sporočilu "citiraj ... mi automatično odpre novo okno ... če pa označimm samo besedilo in copy-past pol pa ni citat v okenčku ...user posted image

SE podpišem pot to-tega jaz tudi ne znamuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?