Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.11.2007 20:44:37
|
|
|
|
malecka_mateja
|
hvala demer! valda vse smo 9 m! pa nisi stara jaz sem mlada ribica ne delaj mi lušt z sendvičem!ti ti
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.11.2007 20:49:36
|
|
|
|
DeMer
|
ribica ne delaj mi lušt z sendvičem!ti ti Men ga je že nardila.
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.11.2007 20:50:49
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja hvala demer! valda vse smo 9 m! pa nisi stara jaz sem mlada ribica ne delaj mi lušt z sendvičem!ti ti ok ne bom
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.11.2007 20:51:38
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer ribica ne delaj mi lušt z sendvičem!ti ti Men ga je že nardila. A Mark že spi (kr si na RR a ga tvoj pazi), glede na to, da je cel popoldne spal?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.11.2007 20:51:53
|
|
|
|
DeMer
|
Atena, a dons nau nič lekcije? Kje je Kolumbo? Nima doma, pol ga pa kr okol ceu dan bluzi. Hm, fina kontrola, če so februarske mamice čez dan doma. Gre sam na RR pogledat, kdaj je poslala kakšen mesaž.
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.11.2007 20:53:05
|
|
|
|
DeMer
|
A Mark že spi, glede na to, da je cel popoldne spal? A seveda, že slabo uro. Ima red fant. Ob 8h spat, al pa tud mal prej včasih.
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.11.2007 20:55:00
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Atena, a dons nau nič lekcije? Kje je Kolumbo? Nima doma, pol ga pa kr okol ceu dan bluzi. Hm, fina kontrola, če so februarske mamice čez dan doma. Gre sam na RR pogledat, kdaj je poslala kakšen mesaž. Pride možek domov, pa rečeš, da je rastural in nisi mogla nč pospravt pa skuhat, da naj kar hallo pizza pokliče...pol gre pa na RR gledat....in glej ga zlomka
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.11.2007 20:56:05
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer A Mark že spi, glede na to, da je cel popoldne spal? A seveda, že slabo uro. Ima red fant. Ob 8h spat, al pa tud mal prej včasih. Enako pri nas, s tem, da čez dan ni tko pridna glede spanja... Se je pa prejle po eni urci že zbudila in kr začela jokat, pol sem ji pa dudo dala in spi naprej , kva pa veš kva je spet
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.11.2007 20:57:15
|
|
|
|
ribicau
|
Ej, DeMer, Kolumbo, a ste ble dons u Kranj
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.11.2007 20:58:14
|
|
|
|
ribicau
|
Ej Jasna81, kaj si mislila s tem, da je treba pazit pri 200. strani? A potem brišejo al kaj? Sem gledala tam na Pravila in napotki, pa nisem nič našla...
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.11.2007 21:01:04
|
|
|
|
malecka_mateja
|
pridni otročki spimo! kolumbo šprica matinejo! no punce to ko ima atenain tudi jaz recimor vreme lai te za otročke greste na to stran http://www.lilypie.com/ in si tu tukaj to nardiš vs epiše
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.11.2007 21:03:40
|
|
|
|
ribicau
|
o ****, klele berem pa pišem....in sem zraven požrla 2,5 kajzarice namazane z majonezo, pol suhe klobase, 2 pečeni vloženi papriki, sir, pa še ene par rezin šunke
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.11.2007 21:03:43
|
|
|
|
DeMer
|
Ej, DeMer, Kolumbo, a ste ble dons u Kranj Jest sem bla dopoldan na Zbiljah, Kolumbo pa ne vem kje je že ceu dan! Nisem bla nič u šopingu.
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.11.2007 21:06:09
|
|
|
|
DeMer
|
2,5 kajzarice namazane z majonezo, pol suhe klobase, 2 pečeni vloženi papriki, sir, pa še ene par rezin šunke Mmmmmmmmmmm, ni slabo.
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.11.2007 21:11:02
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer 2,5 kajzarice namazane z majonezo, pol suhe klobase, 2 pečeni vloženi papriki, sir, pa še ene par rezin šunke Mmmmmmmmmmm, ni slabo. Ni ne, samo zdej me bo pa razneslo...
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.11.2007 21:11:07
|
|
|
|
malecka_mateja
|
mater sem si lep ticker naredl asem prav ponosna
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.11.2007 21:16:21
|
|
|
|
malecka_mateja
|
vidim vas!kje ste?napište kaj ker se sam z sabo menim!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.11.2007 21:17:25
|
|
|
|
pikecpokec
|
mateja, sam si res mlada! isti letnik kot moja sister. sam za njo si ne morm predstavljat da bi mela otroka
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.11.2007 21:18:32
|
|
|
|
DeMer
|
vidim vas!kje ste?napište kaj ker se sam z sabo menim Nisi sama, tu smo!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.11.2007 21:19:13
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ja sej pravim ene še pač niso zrele! kolumbo kje si??? višnj apovej kaj!mutika!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.11.2007 21:20:29
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ja vidim da ste sam ste tiho! no kaj bomo rekle? aha kaj pri vas so delali pri 9 mesecih sistematskega midve ga imava sedaj decembra?
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.11.2007 21:20:35
|
|
|
|
DeMer
|
mater sem si lep ticker naredl asem prav ponosna Prov res, sam jest bi mela tak živ tiker. Tak, k ga ima Atena, npr. z vremenom ali čim podobnim. Kako naj to naredim, ne znam?
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.11.2007 21:24:02
|
|
|
|
malecka_mateja
|
sem šla na wc in wvo jo ta rdečo pa sem misla da bo danes še akcija! no babnice rabim idejo za jutri za kuho!da nekaj ven vzamem iz zmrzovalnika???
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.11.2007 21:25:28
|
|
|
|
malecka_mateja
|
demer a vreme al za marka?za marka ti lahko jaz nardim!če hočeš pa tio sam prilepim kaj moreš v profil dat! sej sem gor stran prilimala in sam tam greš in ti vse piše!sam klikneš kake bimela in napišeš njegov rojtni datum in skopiraš kodo za forum jo prilepiš v tvoj profil in je to to
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 14.11.2007 21:30:17
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja sem šla na wc in wvo jo ta rdečo pa sem misla da bo danes še akcija! no babnice rabim idejo za jutri za kuho!da nekaj ven vzamem iz zmrzovalnika??? Jest bom za Evo korenčkovo juho z gresom...za naju pa pomojem masovnek
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?