|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke, 2. krog
13.11.2007 7:57:12   
Anonimen
Lunca, fajn..user posted image user posted image  Upam, da bote velik naredil.. Jaz se tud spomnem, k sm komaj čakala, da bova začela.. Zdej bi pa raj spala kak vikend, kot pa bla zraven pri hiši..user posted image  Pa sej bo boljš.. Zdele ta mesec še zdržima, pol bo pa itak zima..user posted image

AKŠ, kje pa ti delaš?

(odgovor članu AKŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 501
13.11.2007 8:20:37   
Miss Piggy
Br jutr

Da se še jaz mal pofočkam. Vidim, da sem kar neki zamudila, tko da mily in Nika vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca, čimveč užitkov v opremljanju stanovanja vama želim!user posted image user posted image user posted image

Taj, čestitke za zobek!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz mam pred sabo prvo dozo kofeta , pa še ni prijela.user posted image Bom raje nehala pisat zdele, ker nakam megleno vidimuser posted image .user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 502
13.11.2007 9:00:07   
Angellina
Tudi jaz čestitam mily in niki za RDuser posted image user posted image , taju za zobkauser posted image , lunci pa veliko uspehov pri ustvarjanju gnezdeca user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 503
13.11.2007 9:57:22   
mily
Hvala punceuser posted image

Joj Nika je še kr bolana. Sploh ne vem kaj še nej nardim. Čez vikend je mela 39 vročine, včeri že malo manj, sam mi je pa mal bruhat začela. Sva se šle pokazat,  pa ji je dala kri in urin pregledat, pa kaže samo na virozo. Je skor zdravnico pobruhala, se je še pravi čas umaknala. Pa še ta nesrečni kašelj no. Se skos savnava v kopalnici, pa kr nuca, sam kmal bom mela že vse fajhtn od tegauser posted image . A ima kera vlažilec doma? Nuca kej? Ne vem če ne bom pol kr mojga poslala v Merkurja, da ga kupi. upam, da se mi kmalu pocajta, ker tole se res že predolgo vleče.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 504
13.11.2007 13:31:40   
Anonimen
evo, pa smo padle na drugo stran..user posted image

Kaj delate?? Nikjer ni nobene..

Jaz čakam, da bo konec službe. Še mal..... Pol bom pa mal šla počivat - se mi ne lup v LJ. Sem bila včeraj v šopingu - kupila skoraj nič.user posted image user posted image  Ene hlače in dve srajčki.. Tok rada bi mela namesto srajčke kak lep puloverček, pa majo same take, da ne smeš met nič trebuha, da nekako zgleda na tebi. Skratka - obup.. user posted image  Se bom kar na liposukcijo naročila..user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 505
13.11.2007 13:33:49   
Bubamaraa
punce jst grem ša v četrtek v Naj nevesto na probo poročne obleke....user posted image user posted image user posted image

komi čakammmmmmmmmmmm.........user posted image

grem nazaj delat...ker se ven ne vidim tolk mam dela....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 506
13.11.2007 13:44:04   
Anonimen
boga Romana.. Jaz pa nimam nič za delat..user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
13.11.2007 17:40:05   
AKŠ
biba 12 - delam pri največjemu operaterju mobilne telefonije....verjetno je vse jasno pri komu a ne user posted image

no, sem pa dobro urco nazaj prišla domov...je blo res dela za ****....kr skoz se je neki dogajalo, tko da sm še na malco pozabla it....(sej nč hudga - neki gramov manj user posted image  )

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 508
13.11.2007 19:01:52   
Čebelica - trot
Čer po dolgem času.

Vidim, da se kar neki dogaja tukaj.

No, Taj se vsem zahvaljuje za čestitke za zobeka user posted image .

Drugač pa Mily in Nika vse najboljše, malo pozno, vendar bolje kot nikoli.
user posted image

la la la

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 509
13.11.2007 20:39:53   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

boga Romana.. Jaz pa nimam nič za delat..user posted image

ti pa maš srečo s službo...user posted image   sam ne bi zamenjala s tabo....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 510
13.11.2007 20:42:53   
Miss Piggy
Kuga je zdej!?!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 511
13.11.2007 20:44:23   
lunca2
Dober večer!

Midva sma se stuširala zdej pa počivat pol pa hmal spat. Sma čist ceknjena. Dons smo zlo velik nardil. Jutr nam pa prepelejo pralni stroj pa števce pridejo montirat na radiatorje.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 512
13.11.2007 20:51:16   
Miss Piggy
Joj lunca, tole je še dobr. Si predstavlaš kok je blo nam, ko smo se skoraj dve leti nazaj selili. Smo šupali stanovanje za stanovanje, tko da smo dve stranke morale v enem dnevu izpraznit in napolnit drugo stanovanje. Vse stvari v en cimer, pa ostale enga po enga rihtat. Poleg 3 letnega otroka in 14 dni pred rokom porodauser posted image . Se raje ne spomnim...sam se je splačal mal potrpet, se mamo pa zdej fajnuser posted image .
Tole je pa sanjsko, da lahko rihtaš stanovanje in se ko je vse končano in  postavljeno vseliš.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 513
13.11.2007 20:54:50   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Kuga je zdej!?!user posted image

torek zvečer...user posted image   user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 514
14.11.2007 7:10:19   
Anonimen
Romana, zgleda, da mi je namenjen tak šiht..user posted image  Čeprav tle, še ne upam glih cel dan viset na RR, ampak bo že.. Sej vmes mal preberem, kaj se dogaja.

Lunca, tole vam gre pa ful hitr..user posted image

AKŠ: a pol se voziš v LJ? Škoda k nis prej povedala -  bi se lahk skupaj.

Neposredna povezava do sporočila: 515
14.11.2007 7:34:05   
AKŠ
jp biba - vsak dan se vozim - mi že včasih kr mal preseda....delam oz 7:00-15:00

kje pa delaš ti?

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 516
14.11.2007 7:43:38   
Anonimen
škoda, k nisi prej povedala.. jaz sem tud delala v LJ.. sicer do 16.00, ampak sem šla skor vedno ob 15.00 domov... Sem pa v delala v zg. Šiški..

Punce, dejte mi nekaj povedat. Včeri sem si čist mimogrede kupila torbico. Takšno podolgovato, mehko... črne barve, pol ma pa izvezane ene 3 rože z zlato barvo. men je bla ful všeč... user posted image  moj je pa rekel, da je takšna ciganska... user posted image  A se to nosi ali ne??user posted image

(odgovor članu AKŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 517
14.11.2007 7:51:16   
lunca2
JA BIBA kr hitr gre. Včer smo v kopaln ploščice spucal, bano in umivalnik, aja pa v kopalnc cmo že namontiral pipe in tuš, okne zdrgnil in pomil kr so bli katastrofalni. En okno smo drgnli 2 ureuser posted image . Uki je namontiral krnise in žaluzije v kuhinji. Oči pa je zamenjal neki štekarjev in dve plafonjeri, dons bo pa zrihtal še ostale štekerje. Spalnica je pa že pripravljena na pohištvo je cela spucana. Dons pa naprej, tko da bomo že hmal sestavlal vežo in kuhinjo.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 518
14.11.2007 7:54:58   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Romana, zgleda, da mi je namenjen tak šiht..user posted image  Čeprav tle, še ne upam glih cel dan viset na RR, ampak bo že.. Sej vmes mal preberem, kaj se dogaja.

user posted image user posted image user posted image

no jaz mam tle tud kr dosti dela....sam imam vsaj internet in se lahk takole vsake tolk časa sproščam....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 519
14.11.2007 7:59:04   
Anonimen
Lunca, tele dece mi boš pa ti mal posodila, k jih bom rabla.. Prav??

Neposredna povezava do sporočila: 520
14.11.2007 10:15:55   
Bubamaraa
Elis@ a si bila v Zagorju????? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 521
14.11.2007 11:21:24   
KBM
Romana, katero obleko si pa izbrala v Naj nevesti?Ali greš samo na ogled?

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 522
14.11.2007 11:51:34   
Bubamaraa
Grem samo na ogled......user posted image

punce drgač so mi pa maloprej uradno sporočili iz UE Laško, da je najin dan 26.4.2008 ob 15.00 potrjen in da se takrat poročim.....user posted image user posted image user posted image

Čbela zdej pa le glej, da se Trot nauči plesati.....user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 523
14.11.2007 14:22:26   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

Elis@ a si bila v Zagorju????? user posted image

Bla, ni da ni. Deca sem nasrala, da si je par stvari kupil, jaz pa sebi nič. Karkol sem nase dala, mi je šlo kar na jok. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 524
14.11.2007 18:38:44   
Čebelica - trot
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26
Čbela zdej pa le glej, da se Trot nauči plesati.....user posted image

Kaj, a ti mogoče dvomiš v njegove sposobnosti?

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.