Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 14.11.2007 15:22:09
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sapi Uh mene se pa danes nekaj loteva ... očitno bom zbolela ... počutje slabo na WC-ju vse tekoče, slabosti, težka glava ... sedaj mi je hudo saj je ravno po ovulaciji .. le kako se bo v takem stanju moja pikica vgnezdila ... Držim pesti za vse vas, da se bo naš seznam še naprej tako lepo obarval v roza barvo. sapi Ne misli na slabo...naše pikice so trmaste, saj so od bork ... Ti samo počivaj, čajčke si kuhaj (oz naj ti jih tvoj dragi) in čimveč vitaminov, mineralov... Pozdravi se...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 14.11.2007 15:34:24
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nima Zopet se obračam na ves ker vem da je marsikatera že imela podoben primer,zato bi vas prosila če mi pomagate razjasniti kaj bi to bilo.Ovulacijo sem imela 3.11. dopoldne rahlo drugo črtico(močni dve črtici na testu zvečer)...seveda sva pridno pred tem in po tem....in takoj naslednji dan me je začelo špikati po jajčnikih,kak teden po tem pa me je bolela maternica(znosna bolečina)...ne vem ali je vzrok temu lahko klomifen? Prvič sem ga jemala tako da ne vem če so to kasnejši stranski učinki. Od ovulacije dalje imam grozno občutljive bradavice in napete prsi. Tri dni nazaj me je trebuh bolel in sem imela krče kot pred pa jo potem vedno dobim naslednji dan. Tokrat ne....včeraj me je bolel cel predel rodil toda le kratek čas....špika me pa večkrat....boli me v križu(to me ponavadi vedno med in pred tokrat me pa že od ovulacije dalje). ne pričakujem 18.novembra.....a mi lahko katera pove če je imela takšno oziroma podobno izkušnjo in kako se je končala. Hvala že vnaprej in držim pesti za vse vas vsem pa iskrene čestitke in pazite nase in svoje male pikice na Upajmo skupaj imaš klub klomifenk, tam najdeš tudi razne stranske učinke klomifena. to, kar to opisuješ, ni nič nenavadnega ob jemanju K, tako da se ne rabiš sekirat malo špikanja pomeni, da K deluje - in če je te bolj opazno špikalo po pozitivnem O testu, to pomeni, da si čutila O če te začne pa zelo bolet, pa pojdi takoj h G, ker je možnost hiperstimulacije! bolečine pri tem so menda res zelo zelo hude.
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 14.11.2007 16:15:52
|
|
|
|
tincy82
|
punce, nardila sem test - nisem mogla več čakat!!! in vidla full močni črtici !! Sej v bistvu sploh ne morem še dojet...... ....sem srečna nosečka?????
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 14.11.2007 16:17:02
|
|
|
|
LuNa73
|
tincy juhuuuuuuuuuuuuu! ČESTITAM!!!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 14.11.2007 16:28:39
|
|
|
|
mojcej77
|
bravo tichy!!!!!!!joj, kok je fajn videt novo roziko!!!!bravoooooo!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 14.11.2007 16:29:30
|
|
|
|
80kaja
|
bravo tincy ....jupiiiiiii !!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 14.11.2007 16:35:26
|
|
|
|
trinity22
|
vsem za tiste, ki jih je obiskala pa za vse ostale nečakajoče pa držim pesti in navijam, gremo punce roza
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 14.11.2007 16:42:25
|
|
|
|
pikica36
|
tincy čestitke iiiiiiiiiiiiiiiiiiii sem ti kr malo fauš saj ne , lepo in mirno ti želim moje še ni!!!!!!!!!! uf, sem živčna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 14.11.2007 16:53:23
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 tincy čestitke iiiiiiiiiiiiiiiiiiii sem ti kr malo fauš saj ne , lepo in mirno ti želim moje še ni!!!!!!!!!! uf, sem živčna hmmmmmmmmm... le zakaj obstajajo testi?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 14.11.2007 16:53:32
|
|
|
|
osa3
|
Najlepša hvala vsem za čestitke. Sem ful vesela. Držim pestke še za vse ostale, ki ne pričakujete ta mesec. Drugače pa vam sigurno trije dobri možje v decembru prinesejo .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 14.11.2007 16:54:58
|
|
|
|
ledenka
|
jeeeee, še ena nosečka čestitam! se vidi, da je bilo bolj mrzlo, pa se je bilo treba stiskat pod kovtrom
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 14.11.2007 16:59:39
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jeeeee, še ena nosečka čestitam! se vidi, da je bilo bolj mrzlo, pa se je bilo treba stiskat pod kovtrom upam, da si tud ti izkoristla ta mraz!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 14.11.2007 17:02:06
|
|
|
|
tinkamiška
|
čestitke novima tinka
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 14.11.2007 17:05:11
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 upam, da si tud ti izkoristla ta mraz! ITAK!
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 14.11.2007 17:08:39
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 upam, da si tud ti izkoristla ta mraz! ITAK! - paket
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 14.11.2007 17:15:02
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 upam, da si tud ti izkoristla ta mraz! ITAK! - paket gremo nazaj na temo... še vedno se mi jejo špageti s tartufi to je res nekaj zlo zlo čudnega! jih ne morem videt drugače. no, bomo vidli - v nedeljo ali tam neki bi morala vedet, a je bil PMS al kaj drugega...
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 14.11.2007 17:19:01
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 upam, da si tud ti izkoristla ta mraz! ITAK! - paket gremo nazaj na temo... še vedno se mi jejo špageti s tartufi to je res nekaj zlo zlo čudnega! jih ne morem videt drugače. no, bomo vidli - v nedeljo ali tam neki bi morala vedet, a je bil PMS al kaj drugega... se čist držim teme ..... itak da veš, ampak me hočeš mal zavest!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 14.11.2007 17:22:26
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 se čist držim teme ..... itak da veš, ampak me hočeš mal zavest! pa ja da! ampak veš, joški me nič ne bolijo pa me par dni pred M vedno al mi pa zamuja in O ni bila takrat, ko bi morala bit...
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 14.11.2007 17:27:07
|
|
|
|
pikica36
|
luna...... zdaj ti je pa nekaj ušlo sem napisla zjutraj da sem delala test oa je bil negativen ampak še ni. pa upam da je ne bo, čprav me cel cajt neki špika pa pika pa.............kaj pa vem?? nevem a naj se al malo me je ta mesec.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 14.11.2007 17:27:19
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pa ja da! ampak veš, joški me nič ne bolijo pa me par dni pred M vedno al mi pa zamuja in O ni bila takrat, ko bi morala bit... Huhhhhhhhh , vidim da bo še pestro!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 14.11.2007 17:27:53
|
|
|
|
tincy82
|
Punce, najprej hvala za vse čestitke!! Vsem ostalim, ki je ne pričakujete - pa iz srca želim, da ugledate težko pričakovan ! Držim pestke za vsak posebej!!
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 14.11.2007 17:31:53
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 luna...... zdaj ti je pa nekaj ušlo sem napisla zjutraj da sem delala test oa je bil negativen ampak še ni. pa upam da je ne bo, čprav me cel cajt neki špika pa pika pa.............kaj pa vem?? nevem a naj se al malo me je ta mesec. lunči dans mal počez bere ti fuuuuuul držim pesti, da sploh ne pride!
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 14.11.2007 17:37:12
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 luna...... zdaj ti je pa nekaj ušlo sem napisla zjutraj da sem delala test oa je bil negativen ampak še ni. pa upam da je ne bo, čprav me cel cajt neki špika pa pika pa.............kaj pa vem?? nevem a naj se al malo me je ta mesec. jao meni ... pa k mi ponavad nč kej ne uide... evo, sploh nisem brala nč kej za nazaj... in sem verjetn še kej pomembnga zamudla ! Kakorkoli... zdej uporab vsa možna agresivna sredstvam da bi prišla sploh ne, pa kaki nov test kup, pa čez par dni ponovi vajo . No kar se agresije tiče...mene so sicer učili da lepa beseda lepo mesto najde... ampak pr naši nekak ne pali prjaznost ! Držim pesti, da je ne bo!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.11.2007 18:35:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 14.11.2007 18:38:06
|
|
|
|
Raguel
|
Yasminka,hruška debeluška,osa3 in tinchy82 želim vam samo veselje in radost in....in.....in..... Arual-vse najboljše za te,vse najboljše za te,vse najboljše draga Arual,vse najboljše za teeee !!!(moraš si pet) astrea,suzy25,METULJ1,Anonimna D,jazzz27,cina-wellcome in the club afnica mala-sedaj pa v nove boje...dobrodošla nazaj !!Tokrat bo Ana Luna,jakoLUlana,zorica,Detece,cleopatra,Marjana84,Neža7,serendipity,Oaza,anonimna za vsakim dežjem sonce posije,tudi za vas bo...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?