|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo novembra!!
14.11.2007 15:22:09   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Uh mene se pa danes nekaj loteva ... očitno bom zbolela ... počutje slabo na WC-ju vse tekoče, slabosti, težka glava ... sedaj mi je hudo saj je ravno po ovulaciji .. le kako se bo v takem stanju moja pikica vgnezdilauser posted image ...

Držim pesti za vse vas, da se bo naš seznam še naprej tako lepo obarval v roza barvo.

sapi

Ne misli na slabo...naše pikice so trmaste, saj so od borkuser posted image ... Ti samo počivaj, čajčke si kuhaj (oz naj ti jih tvoj dragi) in čimveč vitaminov, mineralov... Pozdravi se... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
14.11.2007 15:34:24   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: nima

Zopet se obračam na ves ker vem da je marsikatera že imela podoben primer,zato bi vas prosila če mi pomagate razjasniti kaj bi to bilo.Ovulacijo sem imela 3.11. dopoldne rahlo drugo črtico(močni dve črtici na testu zvečer)...seveda sva pridno pred tem in po tem....in takoj naslednji dan me je začelo špikati po jajčnikih,kak teden po tem pa me je bolela maternica(znosna bolečina)...ne vem ali je vzrok temu lahko klomifen? Prvič sem ga jemala tako da ne vem če so to kasnejši stranski učinki. Od ovulacije dalje imam grozno občutljive bradavice in napete prsi. Tri dni nazaj me je trebuh bolel in sem imela krče kot pred user posted image  pa jo potem vedno dobim naslednji dan. Tokrat ne....včeraj me je bolel cel predel rodil toda le kratek čas....špika me pa večkrat....boli me v križu(to me ponavadi vedno med in preduser posted image  tokrat me pa že od ovulacije dalje).user posted image  ne pričakujem 18.novembra.....a mi lahko katera pove če je imela takšno oziroma podobno izkušnjo in kako se je končala.
Hvala že vnaprej in držim pesti za vse vas vsem user posted image  pa iskrene čestitke in pazite nase in svoje male pikice user posted image

na Upajmo skupaj imaš klub klomifenk, tam najdeš tudi razne stranske učinke klomifena. to, kar to opisuješ, ni nič nenavadnega ob jemanju K, tako da se ne rabiš sekirat user posted image  malo špikanja pomeni, da K deluje - in če je te bolj opazno špikalo po pozitivnem O testu, to pomeni, da si čutila O user posted image

če te začne pa zelo bolet, pa pojdi takoj h G, ker je možnost hiperstimulacije! bolečine pri tem so menda res zelo zelo hude.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
14.11.2007 16:15:52   
tincy82
punce, nardila sem test - nisem mogla več čakat!!!
in vidla full močni črtici user posted image user posted image !! Sej v bistvu sploh ne morem še dojet......
....sem srečna nosečka?????

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
14.11.2007 16:17:02   
LuNa73
tincy juhuuuuuuuuuuuuu! ČESTITAM!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
14.11.2007 16:28:39   
mojcej77
bravo tichy!!!!!!!joj, kok je fajn videt novo roziko!!!!bravoooooo!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
14.11.2007 16:29:30   
80kaja
bravo tincyuser posted image user posted image user posted image ....jupiiiiiii !!!!!!!!!!

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
14.11.2007 16:35:26   
trinity22
vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za tiste, ki jih je obiskala pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za vse ostale nečakajoče pa držim pesti in navijam, gremo punce roza

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
14.11.2007 16:42:25   
pikica36
tincy čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  iiiiiiiiiiiiiiiiiiii sem ti kr malo faušuser posted image user posted image
saj ne , lepo in mirno user posted image  ti želim

mojeuser posted image  še ni!!!!!!!!!!  uf, sem živčna

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
14.11.2007 16:53:23   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

tincy čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  iiiiiiiiiiiiiiiiiiii sem ti kr malo faušuser posted image user posted image
saj ne , lepo in mirno user posted image  ti želim

mojeuser posted image  še ni!!!!!!!!!!  uf, sem živčna

hmmmmmmmmm... le zakaj obstajajo testi? user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
14.11.2007 16:53:32   
osa3
Najlepša hvala vsem za čestitke. Sem ful vesela.
Držim pestke še za vse ostale, ki ne pričakujete ta mesec. Drugače pa vam sigurno trije dobri možje v decembru prinesejouser posted image .

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
14.11.2007 16:54:58   
ledenka
jeeeee, še ena nosečka user posted image  čestitam!

se vidi, da je bilo bolj mrzlo, pa se je bilo treba stiskat pod kovtrom user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu osa3)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
14.11.2007 16:59:39   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jeeeee, še ena nosečka user posted image  čestitam!

se vidi, da je bilo bolj mrzlo, pa se je bilo treba stiskat pod kovtrom user posted image  

upam, da si tud ti izkoristla ta mraz! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
14.11.2007 17:02:06   
tinkamiška
čestitke novimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
14.11.2007 17:05:11   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

upam, da si tud ti izkoristla ta mraz! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  ITAK!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
14.11.2007 17:08:39   
LuNa73

user posted image  ITAK! - paket user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
14.11.2007 17:15:02   
ledenka

user posted image  gremo nazaj na temo...

še vedno se mi jejo špageti s tartufi user posted image  to je res nekaj zlo zlo čudnega! jih ne morem videt drugače. no, bomo vidli - v nedeljo ali tam neki bi morala vedet, a je bil PMS al kaj drugega... user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
14.11.2007 17:19:01   
LuNa73

user posted image  gremo nazaj na temo...

še vedno se mi jejo špageti s tartufi user posted image  to je res nekaj zlo zlo čudnega! jih ne morem videt drugače. no, bomo vidli - v nedeljo ali tam neki bi morala vedet, a je bil PMS al kaj drugega... user posted image

se čist držim teme user posted image ..... itak da veš, ampak me hočeš mal zavest! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
14.11.2007 17:22:26   
ledenka

se čist držim teme user posted image ..... itak da veš, ampak me hočeš mal zavest! user posted image

pa ja da! user posted image

ampak veš, joški me nič ne bolijo user posted image  pa me par dni pred M vedno user posted image  al mi pa zamuja in O ni bila takrat, ko bi morala bit...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
14.11.2007 17:27:07   
pikica36
luna...... zdaj ti je pa nekaj ušlouser posted image user posted image user posted image  sem napisla zjutraj da sem delala test oa je bil negativenuser posted image
ampak user posted image še ni. pa upam da je ne bo, čprav me cel cajt neki špika pa pika pa.............kaj pa vem??
nevem a naj seuser posted image  aluser posted image  malo me jeuser posted image ta mesec.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
14.11.2007 17:27:19   
LuNa73

pa ja da! user posted image

ampak veš, joški me nič ne bolijo user posted image  pa me par dni pred M vedno user posted image  al mi pa zamuja in O ni bila takrat, ko bi morala bit...

Huhhhhhhhhuser posted image , vidim da bo še pestro!!!! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
14.11.2007 17:27:53   
tincy82
Punce, najprej hvala za vse čestitke!!
Vsem ostalim, ki je ne pričakujete - pa iz srca želim, da ugledate težko pričakovan user posted image user posted image !

Držim pestke za vsak posebej!! user posted image user posted image user posted image

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
14.11.2007 17:31:53   
ledenka

luna...... zdaj ti je pa nekaj ušlouser posted image user posted image user posted image  sem napisla zjutraj da sem delala test oa je bil negativenuser posted image
ampak user posted image še ni. pa upam da je ne bo, čprav me cel cajt neki špika pa pika pa.............kaj pa vem??
nevem a naj seuser posted image  aluser posted image  malo me jeuser posted image ta mesec.

lunči dans mal počez bere user posted image  

ti fuuuuuul držim pesti, da user posted image  sploh ne pride!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
14.11.2007 17:37:12   
LuNa73

jao meni user posted image ... pa k mi ponavad nč kej ne uide... evo, sploh nisem brala nč kej za nazaj... in sem verjetn še kej pomembnga zamudla user posted image !
Kakorkoli... zdej uporab vsa možna agresivna sredstvam da bi prišla sploh ne, pa kaki nov test kup, pa čez par dni ponovi vajo user posted image . No kar se agresije tiče...mene so sicer učili da lepa beseda lepo mesto najde... ampak pr naši user posted image  nekak ne pali prjaznost user posted image ! Držim pesti, da je ne bo!!!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
   [Brisano sporočilo]
14.11.2007 18:35:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1299
14.11.2007 18:38:06   
Raguel
Yasminka,hruška debeluška,osa3 in tinchy82  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
želim vam samo veselje in radost in....in.....in.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Arual-vse najboljše za te,vse najboljše za te,vse najboljše draga Arual,vse najboljše za teeee !!!(moraš si pet)user posted image user posted image

astrea,suzy25,METULJ1,Anonimna D,jazzz27,cina-wellcome in the club
user posted image user posted image user posted image
afnica mala-sedaj pa v nove boje...dobrodošla nazaj !!Tokrat bo user posted image

Ana Luna,jakoLUlana,zorica,Detece,cleopatra,Marjana84,Neža7,serendipity,Oaza,anonimnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za vsakim dežjem sonce posije,tudi za vas bo...

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?