|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
14.11.2007 14:56:54   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Pa čestitke za 3 mesece: Luka, Lina, Petja, Nadja, Žiga, Matevž.

user posted image user posted image user posted image

Na tisti dan se jih je itak rekordno rodilo.

Čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
14.11.2007 14:58:00   
birdy
Poopsie, nam je pediater reku, da naj na približno dve ure menjamo obkladke, pa ene dva dni, se pravi na dan cepljenja pa še en naslednji dan.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
14.11.2007 14:58:27   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Talika slike sem ti poslala na meil. Če ti ni pretežko, prosim prilimaj kakšno gor, da bojo videle, kaj se pravi čupicauser posted image user posted image user posted image

Si uspela prej sama narest še preden sem jaz iz sprehoda prišla. user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
14.11.2007 15:02:49   
Sončni žarek
Si uspela prej sama narest še preden sem jaz iz sprehoda prišla.

Mi je Pajac po telefonu asistirala user posted image user posted image user posted image  

Pajac a si prebrala kaj imaš v dobrem pri meni?! Pa upam,da se še letos vidimo-če boste kaj šli na Ptuj pokliči, pa se tam kje vidimo....

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
14.11.2007 15:05:01   
pajac
zmenjeno!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Rumeni muškat mi je všečuser posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4255
14.11.2007 15:07:04   
Antigona
Ojla!

Da se samo na brzino javim, imam namreč celi dve minuti časa za računalnik in brala bom zvečer.
Smo uspešno prestali obisk pri zdravniku. Mere so 7950 g in 70 cm. Čeprav imam pa danes občutek da ga je pa preveč zmeril. Pri 1. mesecu ga je premalo nameril sedaj pa zagotovo preveč. Po mojih meritvah ima namreč 66-67 cm. Kakorkoli cel dedec je že. Me je kr malo šokiralo ko je povedal mere (pa ne kilaža za to mi je blo jasn da ma cca 8 kil user posted image ).Tudi pikico je prestal brez večjih travm, je čisto malo zajokal potem pa se je že naprej smejčkal...

Evo to je zaenkrat to, ostalo pa zvečer.
Še zmeraj upam, da bo katera jutri prišla na kavico Pod vodo...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

Neposredna povezava do sporočila: 4256
14.11.2007 16:20:35   
mojca 32
Kaj pa imata z lulčki kožico, našemu sredinčku do 3 let ni šla dol, sedaj pri petih pa tako napolovico imava napotnico za urologa pa pravi kolega pediater, da še naj raje počakava, najin izbran pediater pa da naj greva da lahko pride do vnetja. Sta pa ta dva pediatra prijatelja in ko sem vprašala zakaj pa oni drugi misli drugače je bil pa samo tiho še med sabo se težko zmenijo

ojla s tem pa imam jaz iskušnje. Pri mojemu fantu tudi ni šla pa smo dobil napotnico za zdravniku.Mene je bila panika pa da ti povem nič ni bilo hudga .Zdravnik mu je nardil zarezico ki se sploh ni opazla niti je ni čutil.stra je bil 4 leta ko smo se odločli za ta poseg.Seveda pa ima vsak svojo iskušnjo s tem nekateri pa tudi slabo ko so .....

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
14.11.2007 16:30:16   
tonja
Pozdravljene

Tudi mi smo imeli danes pregled, ampak ni dobil pikice, ker je res prehlajen, tako da smo naročeni čez 14 dni.
mere: 6260 g, 62 cm

Drugače pa sem tako vesela da vas imam user posted image , ker sem izpadla mal pametnauser posted image . Ko ga je P pregledovala je dvakrat probala eno in isto stvar (tist ko ga vleče za rokice gor pa ni potegnil glave za sabo), no in ko sem to opazila sem jo vprašala, če ima kaj ekstenzijskega vzorca. Dobro da sem to vedela in jo vprašala, drugače mi ona nebi nič rekla. Potem se je pa začela pogovarjati o tem pa sem ji še malo hendling omenila in je rekla, morda bi vam pa napotnico za razvojno ambulanto napisala user posted image . Evo in če ji ne bi jaz nič rekla, mi tudi ona nebi nič rekla in mi nebi nobene napotnice napisala.
Tko da hvala vam user posted image

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
14.11.2007 17:38:23   
Talika19
Pa naj še kdo reče, da RR ni koristen. user posted image user posted image

Še mal pa ga bodo že v materinski šoli priporočali: vsaj pol ure dnevno in pozitivni rezultati bodo kmalu vidni.

Al pa una varinata top shop reklame:
- pred spremljanjem RR: mamice obupane, razočarane, otroci jokajo ...
- po spremljanju RR: mamice zadovoljne, nasmejane, otročki zdravi, se smejčkajo ...

user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
14.11.2007 18:06:22   
pajac
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
14.11.2007 18:07:55   
birdy

Še mal pa ga bodo že v materinski šoli priporočali: vsaj pol ure dnevno in pozitivni rezultati bodo kmalu vidni.

- po spremljanju RR: mamice zadovoljne, nasmejane, otročki zdravi, se smejčkajo ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
14.11.2007 18:17:36   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: janana

kolk je imela pa pri rojstvu, me zanima ker je pediater neki jambral da  je  skor  prmalo zrastla glava.Ob rojstvu je imela baje  35 cm,če so  sploh prov zmerl. in da mora kao  v  3 mesecih za  7 cm, njej je pa samo 5.lina je mela 34 ob rojstvu.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
14.11.2007 18:19:33   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Sam Eva pa Mark sta si pa res zelo, zelo podobna.
O.k. poštar ne more bit, mogoče kak kurir?user posted image user posted image user posted image user posted image
ja, un iz hitre pošteuser posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
14.11.2007 18:23:39   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jauser posted image user posted image user posted image user posted image Super ste, res vse punce gor na avgustovkah. Se nasmejim in če recimo dež pada pa ne grem nikamor, mam kar filing da sem kje vseen bla k na rr visim. Prav čutim, da ste mi blizu. Hvala!

R. K.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
14.11.2007 18:26:33   
*lenc@*
Hvala vam za čestitke!!!!!!!!!

Ja, danes mso 3 mesce stari. UFffffffffff, gre čas.So bile zdele sodelavke pr men pa sem kar torto kupla. Tk, da mi mo mal praznoval že.user posted image user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
14.11.2007 18:37:35   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Hvala vam za čestitke!!!!!!!!!

Ja, danes mso 3 mesce stari. UFffffffffff, gre čas.So bile zdele sodelavke pr men pa sem kar torto kupla. Tk, da mi mo mal praznoval že.user posted image user posted image user posted image

Fajn da ste praznovaliuser posted image user posted image
Ja, res gre hiter čas!
Veste kaj se je pa meni zgodilo. Prejle sva šla z mojim na sprehod in mu govorim da se eni avgustovki (saskija, se mi zdi) otroček že obrača iz hrbta na trebuh, pa je biv moj kar mal žalosten, ker Neli pa če nič. No in pridemo domov in se z Neli igrave na blazini in se ta obrne iz trebuščka na hrbet. Tok sem bla vesela, sploh zato, ker sem mislila da se zarad roke ne bo tako hitro obrnila. In ne samo da se je obrnila, še celo v levo se je, se pravi, da se je mogla z desno pomatrat. Res sem vesela zdej in čist paf!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
14.11.2007 18:43:10   
saskija
Tudi mi smo ravnokar iz posvetovalnice Jaka ima 6040g in 59cm.

Čestitke vsem otročkom in njihovim ponosnim mamicam za 3 meseceuser posted image .

Jaka je danes cel dan ful malo spal. verjetno zato, ker sem mislila šopingirat in ni želel da zapravim veliko denarjauser posted image . Zdaj spi v avtosedežu ves crknjen od cepljenja.

Cepljen je bil tudi proti rotavirusu sem se pol le odločila. Je še katera se odločila za to cepljenje?

Zdaj pa že nekaj cmika, upam da ne dobi prehude reakcije na cepljenje sem pa oborožena s svečkami proti vročini. Šibam dojit

Ja RR je res zakon!!

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
14.11.2007 19:04:26   
Anonimen
čer bejbeuser posted image

No, Tjaško sem dala spat, možek je na službeni večerji jst pa z veliko skledo sladoleda samevam...se mi katera pridruži???user posted image

(odgovor članu saskija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4268
14.11.2007 19:10:40   
April
uuuuuuuuu takoj, a kaj ko ne smem mlečnih stvariuser posted image .
tebi pa dobr tek, uživaj še namest meneuser posted image

jutri bi pa tud jaz prišla, ampak dobim prijateljico na obisk. pa drugič.

lepo se imejte.sicer pa greva midva tud zdaj spat. lahko noč.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
14.11.2007 19:14:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: April

uuuuuuuuu takoj, a kaj ko ne smem mlečnih stvariuser posted image .
tebi pa dobr tek, uživaj še namest meneuser posted image

hvala. se bom potrudila in ga popapcala še zate...kot, da je to problemuser posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 4270
14.11.2007 19:14:54   
Anonimen
no sej, tko kot ponavadi...ko imam jst čas pa nobene niuser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4271
14.11.2007 19:15:14   
pajac
Samo na kratko ker sem nekam čisto fuč...

Saskija jaz bom Petra vsekakor cepila tudi proti rota virusu...

se tipkamo utri...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
14.11.2007 19:42:44   
Anonimen
imam pa še eno vprašanje za tiste, ki hodite na razvojno...
danes je sestra rekla, da moramo Tjaško strogo nositi v lupinici, da je malo trda v ramenih. zdej pa malo berem o tej razvojni in vidim, da dosti dojenčkov, ki so "trdi" v ramenih obiskuje razvojno.
zdej pa premišljujem, če je tudi z našo tako zakaj nisem dobila napotniceuser posted image user posted image user posted image ...dejte mi povedat zakaj pa ve hodite in kako se opazile,da je nekaj narobe, ste ve opozorile pediatra??
se vidi, da imam zdejle preveč časa in samo razmišljam....

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 4273
14.11.2007 19:43:18   
LANLAN
čeer,sam na hitco mal pozdravim,kr je mali začel protestirat,tko da...za prebrat je bil čas,za kaj napisat pa ne večuser posted image user posted image .že ve zakaj...praskprask..gotovo ga je ati našuhtal,kr mamica predolgo visi na rr-ju...eh,čauči..

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
14.11.2007 19:44:32   
Anonimen
LANLAN, pa sem se že tolk razveselila, da mi bo vsaj ena družbo delalauser posted image .

no le poskrbi za svojega malčkauser posted image .

(odgovor članu LANLAN)
  Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?