|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
14.11.2007 12:59:19   
Anonimen
Moj mucek je zaspal kar na previjalni user posted image  (že pol ure), pa se ga ne upam premakniti oz. prenesti v košaro... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1976
14.11.2007 12:59:38   
lemavrica
Ja jest mu samo okoli luknjice spucam pa po uhlju. Notri pa ne bezam.

Tianna tvoj user posted image  je pa tolk luškan user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
14.11.2007 13:01:28   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

user posted image  Ko jim čistite ušeska... Saj okoli luknjice lahko spucamo?! Samo noter ne smemo drezati, kajne?

Ja, tako nekako. Mi je rekla patronažna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
14.11.2007 13:07:40   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: zvezda71
Se mi zdi, kot, da mi črpalka sploh več ne naredi vakuma imam Aventovo, ima še katera tak problem? Kaj ste naredile?

js imam tudi aventovo...na začetku sem v 10 minutah načrpala 140ml....zaj pa se moram kar mal namučit-tudi po pol ure, da lepo zagrabi in načrpam od 60-130ml

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
14.11.2007 13:08:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Tianna tvoj user posted image  je pa tolk luškan user posted image

Saj tvoj tudi! user posted image  user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1980
14.11.2007 13:09:26   
Anonimen
Evo še eno slikico kako se razkomoti. user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1981
14.11.2007 13:09:28   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Carmy

Sem opazila, da je Angelcare znižan. Nekaj morm kupit, ker se mi je ta stari pokvaril in me zanima, če ste zadovoljne? Samo Sandro sem zasledila, da ji ni uredu. Lepo prosim za kakšen nasvet. Ali rajši vzamem kaj drugega?

jaz sem poslala unga nazaj in dobim novega te dniuser posted image
je rekel gospod, da nimajo reklamaci, ampak da se da zgodit, da je kej narobe bilo z napravo...bomo videli zaj ko dobimo novegauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
14.11.2007 13:16:31   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja Lina

Nana še eno vprašanje imam zate. Vem, da boš znala odgovoriti user posted image . Do kdaj je nujno potrebno podirati kupčke oz. kdaj dojenček to sam zmore? Sprašujem zato, ker je naš Luka fenomen in mu ga res ne uspe podreti razen res izjemoma. 

nisem nana, ampak ti bom vseeno odgovorilauser posted image
do 5. meseca, oziroma dokler sam ne sedi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
14.11.2007 13:17:58   
LINA31

Spet nekaj vprašanj:
-ali že katera hodi na sprehode z dojenčki v stanju budnosti? Jaz ga že dam budnega v voziček, ampak takoj zaspi v vozičku.

-ima katera že stajico in notri ležalnik? NE
-tiste ki se jim otroci prebujajo na dve ure ponoči..ali celo manj....ste poskusile namesto mleka ponudit čaj??? Jaz sem to probala, ker sem mislila, da imamo preveč suh zrak in da je žejen. No, nič ni pomagalo. Še vedno se zgodi, da hoče pogosto jesti.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
14.11.2007 13:18:54   
Rožica*
IZVIRNO SPOROČILO: nena80

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Živio!

Vas ne utegnem brati, ker sem že pravi zombi.user posted image

imava spet težave z dojenjem. Še vedno odklanja dojko, kadar ga pikne, navadno zvečer in ponoči ne želi dojke.

Tudi meni zavrača dojkouser posted image  in sem bila res žalostna in jezna user posted image sama nase, ker si nisem mislila, da bom imela težave z dojenjem, prej me je bilo strah, da mi bo zmanjkalo mleka (res ga imam manj, ampak ga je še vedno dovolj), kot pa to, da ne bo želel jesti pri meniuser posted image  in sem danes probala novo taktikouser posted image  dala sem si nastavek za dojenje in user posted image  je mislil, da je flaškauser posted image  "brihtna jaz" in je vlekeluser posted image ...in tako sem sklenila, da mu bom probala čist ukinit flaško, tudi čaj bo dobil po žlički in bom videla kako se bo obneslouser posted image

Ja tudi jaz sem ga poizkušala prelisičiti na vse mogoče načine
Včeraj sva ugotvila da samo z stropa dol se še lahko obesim, da vidim če bo takrat hotel vleči. Poizkusila sva vse poze, z nastavkom, brez,....
Seveda je dobil flaško, ker lačen pač ne more biti.
Pa se nama je že zgodilo, da tudi flaške ni želel.
Danes sva se že dvakrat dojila user posted image  , zraven mu pojem in ga tolažim, ker tako neutolažljivo joka, nekajkrat potegne in jok, potem ga je spet treba umirit, in skušat pristavit, včasih uspe včasih pa tudi ne.
Še vedno si črpam, ker se bojim, da bi mi zmanjkalo mleka predvsem pa zato, da imam vedno posodico mleka v hladilniku, ker ne vem kako si bo gospod izmislil in če nama res ne uspe se podojiti, takrat poizkusiva s flaško.
Upam da bo čimprej ugotovil kako lepo se je cartati pri mami, Saj mu kadar ga hranim po flaški, ponudim dojko, ko vidim da se samo še cartlja včasih uspe da je ne zavrača in potem lepo zadrema. 
Imaš pa na MON-u nasvete, kako iz flaše spet nazaj na dojenje in jaz poizkušam res vse, da bi se dojila.
Sicer nikoli ni bil hranjen s flašo le v P, zdaj pa je kar čez noč začel odklanjati zizo.

Veliko uspeha, mislim da imaš prav najprej mu popolnoma ukini flašo. Midva bova to storila za vikend, ko bo oči prost.

LP.

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
14.11.2007 13:18:56   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: Carmy

Dobro jutro!

No, moj rojstni dan je za mano! Končno! Ker sem si malo preveč dela naložila poleg dveh fantičkov pa še moj dragi je šel v Nemčijo user posted image .
Morm pa pohvaliti moja otročička, ker sta bla tako zelo pridna, da sem lahko vse pripravila za goste. Tinej je včeraj in danes spal od 21.30 do 5h zjutraj, pojedel in spal še do 8h. Ful sem bla vesela, da sem ponoči lahko pecivo spekla, dopoldan pa še vse ostalo.

Sem opazila, da je Angelcare znižan. Nekaj morm kupit, ker se mi je ta stari pokvaril in me zanima, če ste zadovoljne? Samo Sandro sem zasledila, da ji ni uredu. Lepo prosim za kakšen nasvet. Ali rajši vzamem kaj drugega?

Carmy a si imela včeraj r.d.? Jest sem ga imela tudi. No, vse naj, naj.

Kar se tiče angelcara sem jaz zadovoljna in ne bi menjala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
14.11.2007 13:19:49   
nana 27
Ojla! Sem komaj uspela računalnik usposobit, kier nam je zjutraj zmanjkalo elektrike. Pa nakupila sem "pripomočke" za MIha - barvice, voščenke, papir, pobarvanke, ker bi zadnje čase samo risal in barval. Tanja Lina, ko začnejo okorno sedet, ni treba več kupčkov podirat. Kaj pa vem ..nekje od petega do šestega meseca dalje ni več potrebno. Odvisno od otroka. Tisti, ki več polivajo, rabijo dlje. Nekaterih otrok pa kuščki že prej dosti ne motijo.   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
14.11.2007 13:20:41   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Spet nekaj vprašanj:
-ali že katera hodi na sprehode z dojenčki v stanju budnosti
? Če se slučajno zbudi v vozičku malo gleda okoli potem pa zaspi nazaj.
 -ima katera že stajico in notri ležalnik? ne
-tiste ki se jim otroci prebujajo na dve ure ponoči..ali celo manj....ste poskusile namesto mleka ponudit čaj??? Se na srečo zbudi samo 1x na noč

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
14.11.2007 13:21:08   
sandra85
helena
enej je večkrat buden cel sprehod-taktar mu odprem strehico n gleda vn

v stajico ga bom dala ko bo že sam sedel (nekje pri 5.m.)

tianna
js mu spucam cel ušesek pa še kak mm not

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
14.11.2007 13:21:40   
Anonimen
Dorotea se ni oglasila že kar nekaj časa, kajne? NaILa, se še spomneš kako smo "tekmovale" katera bo prva rodila in si dajale prednost? user posted image

SANDRA, tebi pa 1000x hvala, ker si mi/nam priporočila čaj Pri dojenju - Obalne lekarne! Kupiti sem ga šla na Kozino, meni najbližja lekarna, kjer imajo izdelke od Obalnih lekarn. Čaj nam full pomaga glede krčkov. Niso popolnoma izginili, toda so občutno manjši oz. manj močni, ter krajši. Toplo priporočam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1990
14.11.2007 13:24:51   
LINA31
NalLa in Carmy - VSE NAJBOLJŠE

user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
14.11.2007 13:25:19   
sandra85
Carmy & NaILa

user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
14.11.2007 13:27:17   
Anonimen
NaILa in Carmy, vse naj naj za vajin rojstni dan! Naj se vama izpolnijo vse želje! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1993
14.11.2007 13:27:30   
nana 27

-ali že katera hodi na sprehode z dojenčki v stanju budnosti? Že, ampak ob vožnji hitro zaspi. Miha ej bil drugačen. Z njim pa do osmega meseca sploh ni bilo mogoče vozičkat, če ni spal..nato s ega je že dalo animirat v stilu: "POglej, kako veter gunca liste!"...
-ima katera že stajico in notri ležalnik? Ne. Glede stajice itak vsi otroci protestirajo pa če so vajeni ali ne. Mi smo jo uporabljali za 2x na dan po pol ure v obdobju plazenja. Najprej se je kregal, nato pa usedel in mirno gledal igračke. Po tem obdobju je bila stajica "skladišče" igrač in zdaj je spet v prometu, ko ima obdobje hude trme in se gre v njo "hladit" za kakšno minuto. Moram potrkat, da je že dva meseca nismo rabili.
-tiste ki se jim otroci prebujajo na dve ure ponoči..ali celo manj....ste poskusile namesto mleka ponudit čaj??? Pri Maji ni bilo (tok tok) tega treba, pri mIhu sploh ni delovalo, ampak je vse prebujanje zamaknlio največ za pol ure.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
14.11.2007 13:29:06   
NalLa
Hvala za čestitke!!!

A se v ljubljani tud lahko kupi ta čaj, ki ga pije Sandra?

Tianna, ja se spomnim. Pa ravno včeraj sem mojemu razlagala, kako sva imeli rok na isti dan in da sta si najina dojenčka ful podobna. Na tej slikci, ki jo imaš na avatarju izgleda kot da bi bila bratca.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
14.11.2007 13:29:07   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

SANDRA, tebi pa 1000x hvala, ker si mi/nam priporočila čaj Pri dojenju - Obalne lekarne! Kupiti sem ga šla na Kozino, meni najbližja lekarna, kjer imajo izdelke od Obalnih lekarn. Čaj nam full pomaga glede krčkov. Niso popolnoma izginili, toda so občutno manjši oz. manj močni, ter krajši. Toplo priporočam! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sem vesela za vas!!! sam da miškota ne zvijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

js pijem ta čaj že od 1. dne (ga imajo tudi v P) in enej čudežno sploh ni imel krčevuser posted image user posted image user posted image
kolegica je tut prve mesece pila ta čaj in mala tudi ni imela krčkovuser posted image
res je super, pa še dober je(js drgače čaje ne maram)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
14.11.2007 13:31:31   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

ne, sam na obali....

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
14.11.2007 13:32:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Pojma nimam, ma po moje ne. Celo pri nas v Sežani, ki je bližje Obali nimajo niti ene stvari od Obalnih lekarn, tako da... Vprašaj. Mogoče pa. Ampak mora biti res obvezno od Obalnih lekarn. Nam drugi niso pomagali, ta pa res dela čudeže!

Tianna, ja se spomnim. Pa ravno včeraj sem mojemu razlagala, kako sva imeli rok na isti dan in da sta si najina dojenčka ful podobna. Na tej slikci, ki jo imaš na avatarju izgleda kot da bi bila bratca. user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1998
14.11.2007 13:35:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

res je super, pa še dober je(js drgače čaje ne maram)

Res! Toplo priporočam vsem mamicam! Jaz ga pijem 4x na dan (kakšen teden) in razlika (glede krčkov) je več kot očitna! Bolj nam pomaga kot pa kakšne kapljice.
Še enkrat hvala!

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1999
14.11.2007 13:38:31   
NalLa
Sem hotla eno slikco od Lana prilepit pa jo ne znamuser posted image . Kaj moram narest?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.