Bajsa
|
OJla so ! Da se še jaz mal javim na raport. Berem skoraj vsak dan, sam babnce, preden jst pridem čez vse načvekano, me že mine še kej napisat, ker sem že čist zbegana in zmatrana, ker ve NISTE NORMALNE!! Ne ne sej je prav fajn, ker se tko režim zraven ko berem, da mi prav dan polepšate! Vse nove dobrodošle. Velik čvekanja vam želim! Vsem za dobro opravljene preglede! Mala pikica upam da si sedaj dobro, pa da ni blo kej hujšega. Vsem ki ste , želim čimhitrejše okrevanje! MetiLu za pisanje diplome in navdih! No zdej pa še raport iz pregleda: neki me je včeri začel črvičit, pa sem kr mal cviknla. Hvala bogu sem mela dons tko al tko pregled. Je z našo žverco vse ok, je težka okol kilce, mal čez. Mi jo je na hitr pregledala, pa je rekla da vse štima. No v bistvu je gledala MV, se je tud G ustrašla, da neu kej prej se začel dogajat, kokr se more. Pa je MV lepo zaprt, se je pa mal zmanjšu. Pa mi je rekla da glede na težave, ki sem jih že imela s križem, pa glede na to da otekam kot balon, pa na te čudne bolečine, kot bi imela menstrualne krče, da me da v bolniško. Sam sm rekla da bi zdaj šla rajš vsaj za 4 ure delat, ker se mi zdi da mam še tolk za narest, me je kr strah kako bo pol ko me ne bo (kot da bi bla moja firma ). Pa me je dala za 4 ure na B, ampak mi je zabičala, da če se bodo krči ponavljali morem nujno nazaj, pa nč več delat. Prav da morem mal več počivat, pa bo verjetn tud bolš. Ne vem, bomo vidl. Drgač pa men tud da vsakič skor kri pregledat, urin pa zih vsakič. Sm že mal zbegana in pozabljiva . Tud naša žverca se je baje že okol obrnila, čeprav men se zdi da me včasih tko čudn brca / boksa, kot da bi bla še zmeri postrani. Po moje je sam dons tko, da je frajerka izpadla pred teto G . Glih zdele ma spet cel cirkus v trebuhu, začuda je to zdele dopoldne, ker drugač je najboljš mamici nagajat ponoč, tam okol 2 mamo gimnastiko . Sam da se premika in da je vse ok z , pa bom tud boks in brce preživela. Drgač pa še to vsem suhicam: nehite s kilam, ker bom dobila popi !! Jaz mam že lepo 9ko, tako da prosim nehajte!. Bom slikala bauh, boste vidle kaj to pomen ko ma že 9ko na vagi! No nč, zdej sm pa dost načvekala, grem mal v ležeči položaj. Bom pa zdej zih imela več časa, če bom sam po 4 ure delat hodila, pa bom lohk vsak dan kej na hit napisala, da nam sam vsake tolk cel roman. Pa pa!!