|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
14.11.2007 11:23:01   
nejč008
čao babe... jst sem tud kar na bolniški - že tri dni bruham kot nora... ne vem, al user posted image  pritiska na želodec, al pa mam navadno virozo. Upam, da je viroza, ker to pomeni, da bo prej minilo.

Pregled mam v petek, upam, da bo UZ, ker bi si vseeno želela izvedet, KDO se skriva v user posted image . Fantek ali punčka... Bi bilo vsaj lažje izbrat ime.

Lepo vas je brat... LP vsem

ŽIVEL FEBRUAR!!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
14.11.2007 11:25:20   
mala_pikica
Pozdravljene! nisem vsega brala za nazaj, upam, da se vse dobro držite. Jaz moram sedaj kar veliko počivat. Bila sem en teden v bolnici, včeraj pa sem prišla domovuser posted image .
Pregled pri svoji G pa imam jutri 15.11., tudi jaz moram dobiti RhRogam. Lp

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
14.11.2007 11:30:28   
vrtnica76
user posted image Meti, tako se dela.Kr vstrajaj, pa bo!Ne smeš puške vršt v koruzouser posted image .
Joj, tolk govorite o teh virozah, da je zdej še meni slabo.Sem se virtualno okužlauser posted image .Meni je UZ svetovala na naslednjem pregledu,ampak samoplačniško.Res ful šparajo.Tut meni vode in krvi že lep čas ni pregledala.Sumim pa, da sem slabokrvna, ker se slabše počutim.
Danes bom skuhala špinačo(pol pa bo mal več železauser posted image ), pire in eno jajčko gor.Mnjami!

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
14.11.2007 11:31:21   
MetiLu
ooooooo Mala pikica, kaj je pa tebe zvilo, da si bila 1 teden v bolnici?

Nejč, ziher je viroza, ti povem, da smo vse neki staknile, mogoče se pa še prek neta lahko nalezeš user posted image  user posted image user posted image user posted image

hvala za čestitke, samo dejte jih prišparat za pol ko bom dejansko zaključila ta faks user posted image user posted image
Upam samo, da mi mentor še tega osnutka ne bo skritiziral. A lahko mentorju rečem, da bi pač rada pisala o temi in strukturi, ki sem jo izbrala in o tem vsaj nekaj vem (v povezavi z mojim delom v službi) pa če mu ni všeč, nej mi jo pa samo z 6 oceni user posted image  ker men se res ne da več jajcat s tem...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
14.11.2007 11:39:25   
dolenjka
Ja Ella draga, pa kje si ti??
Evo, jaz nisem karakter in sem šla danes kar v službo. Danes se je tudi pri meni začela akcija. Ob 4.30 sem se zbudila, prepričana da je ura mal pred sedmo in da lahko kar vstanem in si glavo umijem user posted image  Pol pa 2x lulat pa ne in ne spat. user posted image  pa rock'n'roll user posted image  user posted image  Pol sem pa lačna ratala, pa šla po 3 krekerje in nazaj v posteljo, prepričana, da bo lahko vsaj za pol urce še eno odžagala. No way user posted image  No, 10 do sedmih sem se vdala in vstala user posted image  user posted image  user posted image  A to bo zdej skoz tko?? Ker sem se že včeraj nekaj vmes zbujala user posted image
Pa slabo mi je in bljakkk, no zdej ko sem se najedla je boljš, sam sem mal švoh user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
14.11.2007 11:42:31   
pina-1
mala pikica kaj je pa s tabo da si nas zapustila za cel teden? no upam, da je sedaj dobro in da se boš lahko cajtala doma.

dolenjka ti pa ja ne boš sedaj zatajila ko pride GLAVNA sestavina za joto?user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
14.11.2007 11:44:21   
ella79
user posted image mene tudi neki čudno danes želodček matra. Sme potem en jogurt in žemljco pojedla, pa je mogoče malo boljeuser posted image
Jaz drugače full ne maram jamrat, ampak če ve, si bom pa tudi jaz dovolila user posted image
Dolenjka user posted image midve pa skupaj dvene odštevava, a ne? Kok še? user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
14.11.2007 11:48:50   
dolenjka
Ella, tle nekje sva ja! Bova lahko prej začeli kofetkati, še lažje, ker bom imela končno spet moj avto (od jutri user posted image  user posted image  user posted image  ). Se še odločam kolk dopusta naj vzamem. V najslabšem primeru grem še 24x, v najboljšem pa 22x user posted image  user posted image  user posted image  Na bolniško raje ne računam, ker je moj ginekolog tko škrt user posted image  Pa še celi 2 leti življenja v Bruslju si moram spakirat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
14.11.2007 12:04:17   
ella79
user posted image jaz tudi v najslabšem še 24x, v boljšem, pa kakšen dan manj
Bolniške jaz tudi ne bom koristila, k mi je v službi itak tok fajn...user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
14.11.2007 12:06:24   
dolenjka
OK, sej v službi je tut men fajn, samo v SLoveniji bi bla, pa z mojim user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
14.11.2007 12:15:10   
srečka nosečka
Jaz pa še 25x v službo, če ne bo nič bolniške. user posted image

Saj jaz bi tudi ostala do konca v službi, ker to kar počnem delam z veseljem.
Me pa ta moj sodelavec preveč jezi.
Ga pač daje panika, ker ve, da počasi odhajam. Do zdaj se je vedno na mene obešal in pred drugimi delal carja. Sedaj pa ko bo sam moral pokazat, kaj zna - user posted image , pa ne bo nič vedel.
Saj nisem nesramna - samo za njega user posted image .

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
14.11.2007 12:15:47   
ella79
To se jaz sam tolažim, da je fajn, k drugače čas nikamor ne gre user posted image
No, sej hudega mi pa drugače res ni, mam same fajn sodelavce user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
14.11.2007 12:23:09   
ella79
A bo treba kateri v službi uvajat novega za vašo odsotnost? Jaz sedaj že eno, naslednji teden pa še ta drugo. Sem jaz tok časa jamrala, da ena ne more vsega delat kar sem jaz in dosegla, da bosta to delali sedaj dve. Le kaj bom jaz delala, ko pridem nazaj user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
14.11.2007 12:24:57   
Bajsa
OJla souser posted image !
Da se še jaz mal javim na raport. Berem skoraj vsak dan, sam babnce, preden jst pridem čez vse načvekano, me že mine še kej napisat, ker sem že čist zbegana in zmatrana, ker ve NISTE NORMALNE!! Ne ne sej je prav fajn, ker se tko režim zraven ko berem, da mi prav dan polepšate!user posted image user posted image user posted image
Vse nove user posted image  dobrodošle. Velik čvekanja vam želim!
Vsem user posted image user posted image user posted image  za dobro opravljene preglede!
Mala pikica upam da si sedaj dobro, pa da ni blo kej hujšega.
Vsem ki ste user posted image , želim čimhitrejše okrevanje!
MetiLu user posted image user posted image user posted image  za pisanje diplome in navdih!
No zdej pa še raport iz pregleda: neki me je včeri začel črvičit, pa sem kr mal cviknla. Hvala bogu sem mela dons tko al tko pregled. Je z našo žverco vse ok, je težka okol kilce, mal čez. Mi jo je na hitr pregledala, pa je rekla da vse štima. No v bistvu je gledala MV, se je tud G ustrašla, da neu kej prej se začel dogajat, kokr se more. Pa je MV lepo zaprt, se je pa mal zmanjšu.  Pa mi je rekla da glede na težave, ki sem jih že imela s križem, pa glede na to da otekam kot balon, pa na te čudne bolečine, kot bi imela menstrualne krče, da me da v bolniško. Sam sm rekla da bi zdaj šla rajš vsaj za 4 ure delat, ker se mi zdi da mam še tolk za narest, me je kr strah kako bo pol ko me ne bo (kot da bi bla moja firmauser posted image user posted image ). Pa me je dala za 4 ure na B, ampak mi je zabičala, da če se bodo krči ponavljali morem nujno nazaj, pa nč več delat. Prav da morem mal več počivat, pa bo verjetn tud bolš. Ne vem, bomo vidl.
Drgač pa men tud da vsakič skor kri pregledat, urin pa zih vsakič. Sm že mal zbegana in pozabljiva user posted image .
Tud naša žverca se je baje že okol obrnila, čeprav men se zdi da me včasih tko čudn brca / boksa, kot da bi bla še zmeri postrani. Po moje je sam dons tko, da je frajerka izpadla pred teto G user posted image .
Glih zdele ma spet cel cirkus v trebuhu, začuda je to zdele dopoldne, ker drugač je najboljš mamici nagajat ponoč, tam okol 2 mamo gimnastiko user posted image user posted image user posted image .
Sam da se premika in da je vse ok z user posted image , pa bom tud boks in brce preživela.
Drgač pa še to vsem suhicam: nehite s kilam, ker bom dobila popiuser posted image !! Jaz mam že lepo 9ko, tako da prosim nehajte!. Bom slikala bauh, boste vidle kaj to pomen ko ma user posted image  že 9ko na vagi!
No nč, zdej sm pa dost načvekala, grem mal v ležeči položaj. Bom pa zdej zih imela več časa, če bom sam po 4 ure delat hodila, pa bom lohk vsak dan kej na hit napisala, da nam sam vsake tolk cel roman.
Pa pa!!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
14.11.2007 12:32:03   
bamby
 Vi ne veste, kako sem jezna danes na našega mulca user posted image !!!! Že zjutraj sem vam povedala, kako je bilo, prejle mi je pa iz ihte z kuhinjskimi vrati fajn zaloputnil, potem mi je celo posteljo nazaj razkopal in tako mi je prišlo do vrha user posted image ! Sem kričala kot nora user posted image in še na rit sem mu jih naložila in ukazala posteljo nazaj pospravt. Pa ni nobenga haska. In ravnokar me je v nogo brcnil user posted image !Ne vem, ali ga je danes hudič obsedel ali kaj user posted image ??!! Sem mu že povedala, da si lahko danes cicibanove urice kar nariše, ker ga za tako vedenje ne peljem nikamor!!!!  Oprostite, ker vas morim z mojimi problemi, ampak nekomu moram dat ven, kar me teži user posted image user posted image user posted image !Pa hvala ker me poslušate!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
14.11.2007 12:42:41   
nuka
Še moje poročilo s pregleda. Vse je ok. Pridelala sem 2 kg ta mesec. Tako da sem sedaj na +8 kg. Kri se je popravla tako da moram pojest samo še eno žlico sirupa na dan. Mi je pa naročil da ne smem več dvigat otrok ker imam zarad tega potlej same probleme. Pa da moram mal več počivat. Sam kako naj počivam pri 2 majhnih mulčkih. Sem na nogah od 6-22 pol je pa še kakšna stvar za narest.

Februarčica in dolnjka se mi prav smilita zaradi prebave. Pomoje vaju vse skupaj boli po trebuhu prav  zaradi tega. Sama na srečo nimam problemov. In mi radio špila vsak dan.

Bamby in Pina očitno je nekaj v zraku, ker naše 2 sta že od včeraj nemogoče. Pa čist nobena stvar ne pomaga. Sta kot 2 user posted image . Sploh jima ne zmanjka energije.

Dobrodošle vse nove čveke.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
14.11.2007 12:42:50   
dolenjka
Bamby, mogoče se pa Timi mal ogoženega počuti zdej ko user posted image  prihaja, in mal pozornosti išče? Ne bom preveč pametna, ker nimam izkušenj, je pa res, da tako vedenje ne pelje nikamor. Če se le da, ne popusti in ga ne pelji na cicibanove urice. To si bo sigurno zapomnil, ker drugače bo pa vedno mislil, da se "hecaš". To je samo moje mnenje user posted image

Jaz bi tudi po 4h/dan delala user posted image  To bi mi glih sedl, da mi ne bi blo dolgčas, pa še spakirat celo stanovanje bi imela čas (in pospravit user posted image  ) user posted image

Bajsa, kolk si pa pridelala v user posted image  če smem vprašat? Jaz se zelllooooo bojim vage jutri, ker se mi ziher kej bliz + 15 kg obeta user posted image  user posted image  user posted image

Metiiiii, nehi se delat da delaš diplomo in marš nazaj na RR user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
14.11.2007 12:43:20   
nuka
Aja še za statistiko. Naslednji pregled imam 19.12.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
14.11.2007 12:44:33   
Bajsa
Jaz se tolažim s tem, da imajo otroci pač sam eno tako mal čudno obdobje neuboganja, neupoštevanja, nespoštovanja, ki pač mine, ko je za to čas. Upam, da se ne tolažim v prazno. Sam ko se pa spomnem sebe, mislem jaz bom stara 26 let, pa se mi moje otroštvo in pubetreta ne zdi tko zlo deleč, ampak jaz res nisem bla taka kot so otroc dones. To tud moja mami pove da drži. Mam mlajšo sestro, ki bo februarja stara 14 in vam povem, da je to čisti obup. Jaz ne vem kaj bom z mojmu user posted image  nardila, če se bo tako obnašal ko mal zraste. Pa če bi vsaj vedu starš kakšna kazen vzgojna bi bla primerna, pa se  mi zdi, da je še niso izumil. To je res en čuden svet.
Sočustvujem s tabo bamby, pa ti kr povej tkole kaj te muči, včasih pomaga, če mal pojambramo user posted image .
Grem jest, da bo user posted image  zadovolen, sej ne da je mami lačna, ne ne user posted image  je user posted image user posted image user posted image user posted image  

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
14.11.2007 12:44:51   
larisa
Ojla čvekice,

sej verjetno ste že pozabile da spadam k vam, ampak tako mi je blo usojeno, bolniška, brez neta in zato sem mogla opustit čvekanje z vami. Danes pa spet prižgem računalnik, da vidim če je kak sosed usmiljen in ni zaklenjen in eto user posted image user posted image user posted image , najde nezavarovano omrežje, jaz pa takoj na ringarajo in na februarčice in skor user posted image ko vidim kolk čvekate in kolk bi mogla prebrat, da bi vsaj malo vedela kaj se z vami dogaja! Upam da bom sedaj lažje malo spremljala čvek in da mi bo manj dolgčas, ker mi pa tale bolniška in počivanje že malo načenjata zdravo pamet!
Kako se vi spopadate z izolacijo od sveta, če je seveda sploh katera prisiljena bit doma?

O kok sem vesela da lohk čvekamuser posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
14.11.2007 12:45:15   
ella79
bamby sej je prav da nam poveš, da se pripravmo kaj nas čaka user posted image
Pač je očitno danes tak dan, da so še otroci mal napeti. user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
14.11.2007 12:45:17   
dolenjka
Jaz sem se pa pozabila pohvalit, da je moj radio še vedno na pravi frekvenci user posted image  user posted image  user posted image  In tudi križ me je nehal bolet user posted image  user posted image  user posted image  A je možno, da me je križ tudi zaradi slabe prebave bolel, ker je blo vse tko polno in pritiskalo na hrbtenico, pa še user posted image  .... user posted image

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
14.11.2007 12:47:20   
dolenjka
Ojla Larisa, WELCOME BACK BABY ! user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
14.11.2007 12:50:30   
katka37
Punce, ja pa kaj je zdaj to, nonstop nas nekaj muči, pa po bolnicah, viroze...
Upam, da bo šlo samo na boljše, na slabše več ne sme iti.

mala_pikica, zdaj se pa le čuvaj in pridno počivaj, pa bo boljše.

Bežimo stran od viroz, če ne bomo postale prav besne nosečnice, če se nas bo vse prijelo., kar ni treba.

Meti, le tako nadaljuj z diplomo.user posted image

Bamby, le potoži se, tudi jaz res na trenutke že tako popenim, da je groza, pridejo žal taki dnevi. Pa tudi to na srečo mine, pa še ko te tako lepo pogledajo s svojimi okicami, pa objamejo, pa rečejo mami rad te imam....user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
14.11.2007 12:51:36   
bamby
DOLENJKA, glede tega, kar si ti napisala mi je mami omenila glede močenja postelje. Vendar jaz zaenkrat tega še ne pripisujem temu, izključujem te možnosti pa tudi ne. Kaj naj jaz vem, kaj se mu mota po njegobi mali glavici. Ampak me pa spravlja danes iz tira že prav ves dan.
Ne vem, morda sem kaj spregledala, kako je bilo pa danes z user posted image ?

nuka, morda je res kaj v zraku tokrat, če sta tudi tvoja dva kot user posted image user posted image . Morda bo še pina kaj povedala, vendar verjetno ne ve kaj dosti, če dela. Ali je še doma user posted image .
Danes imam vse iz glave, kaj je že kdo kaj povedal user posted image . Ne mi zamerit, ker sem čisto raztresena user posted image !

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?