Anonimen
|
Zdravooo! Evo, naš mali je zaspal sam v kinderpetu, s tem, da sem mu dj.kolumbo muziko pržgala. Joj sploh ne morm verjet, kok on to z veseljem posluša! Tole uspavanje je pa trajalo tolk, da sm js vso posodo pomila. Sm mislila, da ga bom itak mogla js uspavat, ker je zadnje cajte katastrofa glede spanja. Pa pridem v sobo, vse tiho... Pokukam v kinderpet, pa je odejico kr vrgu na tla, duda je tudi na tleh, sam pleničko drži zraven obrazka in sladko spi! IZVIRNO SPOROČILO: DeMer No, pr nas je novga to, da se Mark ponoči zbuja in bi jedu in crkljal, jest pa nisem čist za to. Sej ga čez dan skoz, amoak ponoči bi bilo pa res fino spati. In to je zdej od tiste vročine naprej. Zdej pa ne vem, kaj naj naredim. Sicer sem mu dala za jest 2x, ampak do sedaj je lepo spal brez mleka, tud če se je zbudil, je popil malo vode in je bil zadovolen. Kaj naj naredim???????? Js mam isti problem že kak mesec, dva... Prej nikol problemov s spanjem (razen ko je bil bolan), zdej pa noro! Ne vem ti pomagat, ker pri meni nič ne deluje. Sem pa open for seđeščns IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Katera ima MSN n katera ne? Jaz imam tudi gmail, Jasna81 mi je že poslala svoj nick, če ma še katera naj pošlje. Js pa skoz štufdiram, da ti nimas MSN Sej js mam tudi MSN, sti bom poslala, sam kaj, ko skor da ni cajta še za to! Grem še mal po RR čekirat! Kje ste vse??? Je ja slabo vreme zunaj!
|