Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 12.11.2007 22:30:53
|
|
|
|
ajat
|
vi stalnice , nas novinke kar malo ignorirate, kaj Čestitke PEPA. Mi je všeč tvoj nick, ko sem bila majhna sem sama sebe tako klicala Se vam ne zdi, da ta mesec fulllllllll zajebava. Se mi zdi da vse ki so na seznamu do danes in ki niso obarvane ne v rozane v plavo ta hudič zeza. Jaz tudi upam ko nevem kdo, da bo končno ali +. Ampak me je vseeno strah razočaranja. Zato bom kar še vztrajno čakala in čakala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.11.2007 23:07:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.11.2007 23:10:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 13.11.2007 0:06:00
|
|
|
|
polaris
|
Se* nič bit žalostna. Dokler nesramnice ni, je še čisto vse OK. Držim pesti! Če pa se kljub vsem lepim željam prikaže pa obljubim, da te ne bom pozabila, ko bom pisala Dedku Mrazu. Torej, letos zagotovo +++ Erin - dogaja se, dogaja... Pepa6 - VSE NAJ NAJ NAJ - uživaj maximalno in nas še kdaj razveseli s svojim GSM fotoaparatom Vsem ostalim soborkam pa močan . Prihodnji mesec bo naš!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 13.11.2007 0:08:09
|
|
|
|
Marjana84
|
Ojla. Pri meni je danes prišla .Tako da gremo v nove boje.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 13.11.2007 6:05:23
|
|
|
|
mojcej77
|
Marjana84 Pri meni nič novega. M še ni. Pa še ena za vse. lep dan, m
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 13.11.2007 6:06:32
|
|
|
|
sonček33
|
mojcej - a testa pa še nisi naredila?
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 13.11.2007 7:20:08
|
|
|
|
SM10
|
Dobri jutro, Moje še ni bilo in upam, da se ne poigrava več dolgo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 13.11.2007 7:34:19
|
|
|
|
Neža7
|
Dobro jutro punce Na žalost mi je prišla točna kot urica Sori punce malo več MODRO dodam na seznamu...... Lep dan vsem
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 13.11.2007 8:04:36
|
|
|
|
LuNa73
|
Se* tebi pa namenjam tole misel: "Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš." !!! pa še tole: "Ko boš ravno hotel obupati, se spomni, kaj vse si že prestal; vedno se stvari zasukajo, kadar najmanj pričakujemo. Ko obupujemo, gledamo navzdol, zapiramo oči in ne vidimo in si zapravljamo poti do novih možnosti. Erin, tudi jaz ti vračam ! Se pa vidi, da smo vse postale zaposlene in ne "visimo" več tolko tu gor! Pa resnično pogrešam naše čveke ko smo ga biksale in fiksale vsepovprek ! Za ostale borke pa: Tuhtaj in si delaj skrbi, preden se za kaj odločiš. Ko pa se enkrat odločiš, pojdi lepo po svoji poti in se ne moti s skrbmi in pomisleki - še milijon drugih odločitev je pred tabo... Tako dela bojevnik." Evo sem dans uporabla bolj copy - paste varianto, ker mam pesa v naročju in se podi za mojimi prsti in sploh ne morem pisat ! Pridne mi bodite!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 13.11.2007 8:20:03
|
|
|
|
pikica36
|
jutro punce!! kaj se dogaja ta mesec?? vsem nekaj zamuja ,testki pa .... štrajkajo ali kaj?? vsem, ki vas je že obiskala , ne obupat!! tiste ki čakate, kaj bodo povedali testki pa za srečo. moja bi morala priti včeraj, pa ni zaenkrat ne duha ne sluha o njej niti nimam kakih krčev kot vedno pred M. me pa tako čudno pika v spodnjem delu trebuha. joške pa... kot vsak mesec občutljive da je joj. sem pa živčna in nervozna in vznemirjena , da ne morem prav kaj delat. kr naprej hodim na wc gledat, če se že kaj kaže , tako da sem sama sebi zoprna. sem si pa rekla , da bom skušala počakat vsaj še kak dan , preden naredim test. včeraj sem si rekla do jutri, danes si že pravim do četrtka . nekak si ga ne "upam" nardit, da ne bi bila razočarana, če mi pokaže - punce držte se in poročajte situacijo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 13.11.2007 8:25:23
|
|
|
|
Oaza
|
SM10, Mojcej77, hruška debeluška: Držim pesti, da je ne bo! Se*: Drži se! Vem kako se počutiš... To se je meni dogajalo prejšnji mesec, zato sem sama sebi obljubila, da testov ne bom več delala takoj po izostali M. Neža7, Marjana84 in vse ostale, ki vas je obiskala ajat: se strinjam s tabo, da nas ta tetka že pošteno zaj . lorencia: torej sta pri naših stavah za enkrat najbližje soncek33 in zvezdica, ki sta napovedali 35%, čeprav jaz navijam, da zmagata polaris in nima (50% ) Moje M še zmeraj ni... Po krajšem ciklu bi naj prišla 2., po daljšem pa 22. nov. Zato še vedno čakam.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 13.11.2007 8:50:29
|
|
|
|
Arual
|
Jutro. Danes je moj rojstni dan in sem ravno v tednu ovulacije. Upam da bom dobila kako zapoznelo darilo za rojstni dan . Upam, da je konec meseca pa res ne bo. Držim pesti za vse ki še niste dobile , ostale pa v nove boje s polno optimizma. Lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 13.11.2007 9:09:33
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Arual ČESTITKE za tvoj rojstni dan in naj se ti izpolni tista največja želja čimprej!! Za vse tiste, ki vas je obiskala le pogumno v nove boje! SM10, Mojcej77, hruška debeluška,Se* še so možnosti, da zagledate in držim pesti, da se to tudi uresniči!! Vsem, ki ste zagledale pa iskrene čestitke!! Jaz sem še kar,upam da ta mesec zagledam , zaenkrat imam povečane in občutlive prsi pa vsake toliko časa mi postane slabo in ne vem al je to od centramed mami ali je res kaj na tem. Od tistega rjavega izcedka z krvavimi nitkami, ki sem ga imela v nedeljo 4.11. pojma nimam kaj se dogaja tam spodaj. Imam pa zelo veliko belega toka. Odkar sem nehala jest KT še nisem imela takega obilnega kot zdaj.
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 13.11.2007 9:34:05
|
|
|
|
oktavija
|
Jutro vsem!!! A bi katera spila en dišeči čajček z mano ! Nekaj čas vas nisem obiskala zato nimam časa prebrat vsega in zato vesm novi rozikam-srečkam čestitam iz vsega srca!!! Mojim soborkam, ki ne pričakujejo , pa veliko sreče , da se ta mesec vse obarvamo v roza, ker bomo vsak čas zagledale tiste čarobne . Vse vas imam zelo rada !
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 13.11.2007 9:35:12
|
|
|
|
Sash
|
Čestitam vsem, ki ste že zagledale plusek in ste srečne . Za tiste, ki še čakate na rezultate pa držim še bolj močno pesti, da zagledate svoje pluske.
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2007 10:44:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 13.11.2007 10:56:26
|
|
|
|
Lorencia
|
Pošlji slikico, kot je Pepa...nam, ko zaenkrat vidimo dobro he he he, očitno je res, da ko vidiš , sploh ne moreš verjet in imaš občutek, da ne vidiš Glede nato, da piše da je lahko tudi blaga črtica...ČESTITKE
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 13.11.2007 11:33:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Se še jaz oglasim ...no jaz bom s testi raje počakala do konca novembra...moja je tako čudna..enkrat na 28 drugič na 35 četrtič na 39 dni...ko bom ziher da novembra ni bom šla pa hajdi po test...bomo za miklavža zihr vedeli.. LP vsem srečkam nosečkam in vsem ki še čakate na to veselje Anonimna D
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 13.11.2007 12:02:49
|
|
|
|
ledenka
|
super statistika no, super za rozike in tiste, ki jo vidijo... nečakajoče, ki gredo v naslednji krog, se s tem najbrž ne strinjajo... ampak za vse bo prišel roza dan in se bomo sprehajale s trebuščki po mestu in jedle kumarce s sladko smetano imam občutek, da tudi ta mesec nič ne bo... pa mi je že skoraj vseeno. ampak pustimo se presenetit čez par dni, bomo videli. itak sam še v času O, izven tega je moj čist deprast in ga ne spravim k igricam... in vem, da je to ful negativno, pa ga ne morem v to prepričat, da si ga želim tudi drugače. ne vsak dan, ampak tu in tam... dobim pa nazaj, da sem obsedena vem, da je zanj še težje kot zame, ker pač ni "pravi moški" po svojih merilih... eh, ti naši dedci... ne bom več jamrala gremo raje novim zmagam naproti zunaj sije sonček, grem malce na sprehod da mi prežene negativne misli
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 13.11.2007 12:12:40
|
|
|
|
silvya
|
Pozdravljene! Najprej čestitke za rojstni dan arual! Pridno , da dobiš darilo, ki si ga tako močno želiš.Od mene pa eno tortico. Hruška debeluška, naša nova , čestitke. Kar verjemi, da je črtica na testerju prava. Če ne verjameš pa pošlji slikico, da ti še ostale damo svoje izvedeniško mnenje . Vsem ostali, ki pa vam ni uspelo pa pošiljam pa za srečo, da boste takoj naseldnji mesec pobarvale seznam roza.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 13.11.2007 12:22:57
|
|
|
|
sapi
|
hruška debeluška le verjemi svojim očem ... drugače pa vzemi povečevalno steklo, da bo ziher ... jaz ti pošiljam čestitke črtica je črtica ... sapi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 13.11.2007 13:08:53
|
|
|
|
mojcej77
|
hruška debeluška čestitkeeeeeee!!!! Pa lepo in zdravo nosečnost!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 13.11.2007 13:14:09
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška dobro jutro pupe. ..ne bit jezne name ampak mislim da sem isto teslo kot pepa6.. . zjutraj sem vstala uporabila jutranji urin in pomocila testek, skuhala kavico in sla pogledat kaj se dogaja...vmes sem itak 3krat pokukala v kopalnico ce je vse ok... ne vem a vidim ok ali ne ampak mislim da je , druga črtica je bolj slabo vidna in ne vem ali imam previde ali je res.... joooj mislim da sem srečka Draga moja verjemi svojim okicam in iskrene čestitke!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 13.11.2007 13:17:49
|
|
|
|
spelka12
|
arual vse najboljše za teeeeeeeeee..... hruška debeluška čestitke nosečka. Ti kar verjemi, resnično je. oktavija hvala za čajček, pri minusu zunaj mi veliko bolj paše kot kava
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?