|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo novembra!!
12.11.2007 22:30:53   
ajat
vi stalnice user posted image , nas novinke kar malo ignorirate, kaj user posted image
Čestitke PEPA. Mi je všeč tvoj nick, ko sem bila majhna sem sama sebe tako klicala

Se vam ne zdi, da ta mesec user posted image  fulllllllll zajebava. Se mi zdi da vse ki so na seznamu do danes in ki niso obarvane ne v rozane v plavo ta hudič zeza.

Jaz tudi upam ko nevem kdo, da bo končno user posted image  ali +. Ampak me je vseeno strah razočaranja. Zato bom kar še vztrajno čakala in čakala. user posted image

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 23:07:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ajat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1177
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 23:10:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 1178
13.11.2007 0:06:00   
polaris

Se* nič bit žalostna. Dokler nesramnice ni, je še čisto vse OK. Držim pesti! Če pa se user posted image kljub vsem lepim željam prikaže pa obljubim, da te ne bom pozabila, ko bom pisala Dedku Mrazu. Torej, letos zagotovo +++

Erin - dogaja se, dogaja... user posted image

Pepa6 - VSE NAJ NAJ NAJ - uživaj maximalno in nas še kdaj razveseli s svojim GSM fotoaparatom

Vsem ostalim soborkam pa močan user posted image . Prihodnji mesec bo naš!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
13.11.2007 0:08:09   
Marjana84
Ojla.
Pri meni je danes prišla user posted image .Tako da gremo v nove boje.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
13.11.2007 6:05:23   
mojcej77
Marjana84 user posted image user posted image user posted image
Pri meni nič novega. M še ni.

Pa še ena user posted image za vse.
lep dan,
m

(odgovor članu Marjana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
13.11.2007 6:06:32   
sonček33
mojcej - a testa pa še nisi naredila?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
13.11.2007 7:20:08   
SM10
Dobri jutro,
Moje še ni bilo in upam, da se ne poigrava več dolgo

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
13.11.2007 7:34:19   
Neža7
Dobro jutro punce user posted image

Na žalost mi je prišla user posted image  točna kot urica user posted image

Sori punce malo več MODRO dodam na seznamu......

Lep dan vsem user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
13.11.2007 8:04:36   
LuNa73
Se* tebi pa namenjam tole misel: "Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš." user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

pa še tole:

"Ko boš ravno hotel obupati, se spomni, kaj vse si že prestal; vedno se stvari zasukajo, kadar najmanj pričakujemo. Ko obupujemo, gledamo navzdol, zapiramo oči in ne vidimo in si zapravljamo poti do novih možnosti.

Erin, tudi jaz ti vračam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Se pa vidi, da smo vse postale zaposlene in ne "visimo" več tolko tu gor! Pa resnično pogrešam naše čveke ko smo ga biksale in fiksale vsepovprekuser posted image !

Za ostale borke pa:

Tuhtaj in si delaj skrbi, preden se za kaj odločiš. Ko pa se enkrat odločiš, pojdi lepo po svoji poti in se ne moti s skrbmi in pomisleki - še milijon drugih odločitev je pred tabo... Tako dela bojevnik."

Evo sem dans uporabla bolj copy - paste varianto, ker mam pesa v naročju in se podi za mojimi prsti in sploh ne morem pisatuser posted image !

Pridne mi bodite!!!!user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
13.11.2007 8:20:03   
pikica36
jutro punce!!

kaj se dogaja ta mesec?? vsem nekaj zamujauser posted image ,testki pa .... štrajkajo ali kaj??
vsem, ki vas je že obiskala user posted image , ne obupat!! tiste ki čakate, kaj bodo povedali testki pauser posted image  za srečo.
moja user posted image bi morala priti včeraj, pa ni zaenkrat ne duha ne sluha o njejuser posted image niti nimam kakih krčev kot vedno pred M. me pa tako čudno pika v spodnjem delu trebuha. joške pa... kot vsak mesec občutljive da je joj.
sem pa živčna  in nervozna in vznemirjena , da ne morem prav kaj delat. kr naprej hodim na wc gledat, če se že kaj kažeuser posted image user posted image , tako da sem sama sebi zoprna. sem si pa rekla , da bom skušala počakat vsaj še kak dan , preden naredim test. včeraj sem si rekla do jutri, danes si že pravim do četrtkauser posted image . nekak si ga ne "upam" nardit, da ne bi bila razočarana, če mi pokaže -user posted image

punce držte se in poročajte situacijo

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
13.11.2007 8:25:23   
Oaza
SM10, Mojcej77, hruška debeluška: Držim pesti, da je ne bo!user posted image user posted image user posted image

Se*: Drži se! Vem kako se počutiš... To se je meni dogajalo prejšnji mesec, zato sem sama sebi obljubila, da testov ne bom več delala takoj po izostali M.

Neža7, Marjana84 in vse ostale, ki vas je obiskala user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  

ajat: se strinjam s tabo, da nas ta tetka že pošteno zajuser posted image .

lorencia: torej sta pri naših stavah za enkrat najbližje soncek33 in zvezdica, ki sta napovedali 35%, čeprav jaz navijam, da zmagata polaris in nima (50%user posted image )

Moje M še zmeraj ni... Po krajšem ciklu bi naj prišla 2., po daljšem pa 22. nov. Zato še vedno čakam.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
13.11.2007 8:50:29   
Arual
Jutro.

Danes je moj rojstni dan in sem ravno v tednu ovulacije. Upam da bom dobila kako zapoznelo darilo za rojstni dan user posted image .
Upam, da je konec meseca pa res ne bo. Držim pesti za vse ki še niste dobile user posted image , ostale pa v nove boje s polno optimizma. 
Lp

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
13.11.2007 9:09:33   
K_a_t_j_a
Arual ČESTITKE za tvoj rojstni dan in naj se ti izpolni tista največja želja čimprej!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse tiste, ki vas je obiskala user posted image user posted image user posted image le pogumno v nove boje!
SM10, Mojcej77, hruška debeluška,Se*
še so možnosti, da zagledate user posted image in držim pesti, da se to tudi uresniči!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki ste zagledale user posted image pa iskrene čestitke!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem še kar,upam da ta mesec zagledam user posted image , zaenkrat imam povečane in občutlive prsi pa vsake toliko časa mi postane slabo in ne vem al je to od centramed mami ali je res kaj na tem. Od tistega rjavega izcedka z krvavimi nitkami, ki sem ga imela v nedeljo 4.11. pojma nimam kaj se dogaja tam spodaj. Imam pa zelo veliko belega toka. Odkar sem nehala jest KT še nisem imela takega obilnega kot zdaj.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
13.11.2007 9:34:05   
oktavija
Jutro vsem!!! A bi katera spila en dišeči čajček z manouser posted image user posted image !

Nekaj čas vas nisem obiskala zato nimam časa prebrat vsegauser posted image in zato vesm novi rozikam-srečkamuser posted image  čestitam iz vsega srca!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojim soborkam, ki ne pričakujejo user posted image , pa veliko sreče user posted image user posted image user posted image , da se ta mesec vse obarvamo v roza, ker bomo vsak čas zagledale tiste čarobne user posted image  user posted image .

Vse vas imam zelo radauser posted image user posted image user posted image user posted image !

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
13.11.2007 9:35:12   
Sash
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam vsem, ki ste že zagledale plusek in ste srečne user posted image . Za tiste, ki še čakate na rezultate pa držim še bolj močno pesti, da zagledate svoje pluske.

Na svetu sem zato, da ljubim in ne sovražim!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
   [Brisano sporočilo]
13.11.2007 10:44:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Sash)
  Neposredna povezava do sporočila: 1192
13.11.2007 10:56:26   
Lorencia
Pošlji slikico, kot je Pepa...nam, ko zaenkrat vidimo dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

he he he, očitno je res, da ko vidiš user posted image , sploh ne moreš verjet in imaš občutek, da ne vidiš user posted image

Glede nato, da piše da je lahko tudi blaga črtica...ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
13.11.2007 11:33:42   
Anonimen
Se še jaz oglasim ...no jaz bom s testi raje počakala do konca novembra...mojauser posted image  je tako čudna..enkrat na 28 drugič na 35 četrtič na 39 dni...ko bom ziher da novembra user posted image  ni bom šla pa hajdi po test...bomo za miklavža zihr vedeli..user posted image

LP vsem srečkam nosečkam user posted image in vsem ki še čakate na to veselje

Anonimna D

(odgovor članu Lorencia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1194
13.11.2007 12:02:49   
ledenka
super statistika user posted image  no, super za rozike in tiste, ki jo vidijo... nečakajoče, ki gredo v naslednji krog, se s tem najbrž ne strinjajo... ampak za vse bo prišel roza dan user posted image  in se bomo sprehajale s trebuščki po mestu in jedle kumarce s sladko smetano user posted image  

imam občutek, da tudi ta mesec nič ne bo... pa mi je že skoraj vseeno. ampak pustimo se presenetit čez par dni, bomo videli. itak user posted image  sam še v času O, izven tega je moj čist deprast in ga ne spravim k igricam... in vem, da je to ful negativno, pa ga ne morem v to prepričat, da si ga želim tudi drugače. ne vsak dan, ampak tu in tam... dobim pa nazaj, da sem obsedena user posted image  vem, da je zanj še težje kot zame, ker pač ni "pravi moški" po svojih merilih... eh, ti naši dedci...

ne bom več jamrala user posted image  gremo raje novim zmagam naproti user posted image  zunaj sije sonček, grem malce na sprehod user posted image  da mi prežene negativne misli user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
13.11.2007 12:12:40   
silvya
Pozdravljene!

Najprej čestitke za rojstni dan arual! Pridno user posted image , da dobiš darilo, ki si ga tako močno želiš.Od mene pa eno tortico.
   user posted image

Hruška debeluška, naša nova user posted image , čestitke. Kar verjemi, da je črtica na testerju prava. Če ne verjameš pa pošlji slikico, da ti še ostale damo svoje izvedeniško mnenje user posted image .

Vsem ostali, ki pa vam ni uspelo pa pošiljam  user posted image pa    user posted image user posted image za srečo, da boste takoj naseldnji mesec pobarvale seznam roza.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
13.11.2007 12:22:57   
sapi
hruška debeluška le verjemi svojim očem ... drugače pa vzemi povečevalno steklo, da bo ziher user posted image ... jaz ti pošiljam čestitke user posted image user posted image user posted image črtica je črtica ...

sapi

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
13.11.2007 13:08:53   
mojcej77
hruška debeluška čestitkeeeeeee!!!!user posted image user posted image
Pa lepo in zdravo nosečnost!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
13.11.2007 13:14:09   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

dobro jutro pupe.user posted image ..ne bit jezne name ampak mislim da sem isto teslo kot pepa6..user posted image .
zjutraj sem vstala uporabila jutranji urin in pomocila testek, skuhala kavico in sla pogledat kaj se dogaja...vmes sem itak 3krat pokukala v kopalnico ce je vse ok...
ne vem a vidim ok ali ne ampak mislim da jeuser posted image ,  druga črtica je bolj slabo vidna in ne vem ali imam previde ali je res....

joooj mislim da sem srečkauser posted image

user posted image user posted image user posted image Draga moja verjemi svojim okicam in iskrene čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
13.11.2007 13:17:49   
spelka12
arual vse najboljše za teeeeeeeeee.....user posted image
hruška debeluška user posted image user posted image user posted image  čestitke nosečka. Ti kar verjemi, resnično je.
oktavija hvala za čajček, pri minusu zunaj mi veliko bolj paše kot kava

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?