Mamathea
|
Vanja V. čestitke za uspeli ZO tudi od mene. Sej, če so bili sami taki strokovnjaki, kot dr. Pušenjak ob tebi sploh ni dvoma, da ne bi uspelo. Tintin še enkrat iskrene čestitke za tako zelo na hitro rojenega korenjaka. Jaz sem nazaj iz pregleda in sem bila na ctg-ju, sestra me je pozabila v tisti sobi za ctg in namesto 20 min sem tam ležala 40 min, no ja pa nič hudega, sicer pa ni blo nič posebnega, popadki med 30-40, včasih 50, ampak to je še pramalo. Sledila je oddaja urina in spet veliko bakterij (navodilo gin. da moram več pit, amapk madonca sej js takaltak spijem najmanj 3-4 l na dan,pa zgleda, da bo treba še več). Potem je naredila še vaginalni pregled in je rekla, da glavco zelo fajn čuti, da se je že čisto spustila, pa da je maternični vrat že zelo skrajšan. Ko sem jo vpršala, če bo detece prišlo na plan kaj pred rokom, je rekla, da tega ne more vedet nihče, ko se bo odločilo priti ven, se pač bo. Je pa rekla, da se je v 3 tednih (ko sem bila nazadnje na pregledu) veliko spremenilo in da se super pripravlja vse na porod. Tako zdaj je treba samo še počakat. Js bi tud že rodila na 14.11, saj ima takrat rd moj ati. Upajmo, da bo kaj, čperav se mi zdi, da še ne bo tako hitro. Nč veselo čakanje želim vsem, uživajte v zadnjih dneh, ko nas dojenčki še od znotraj božajo, potem bomo pa mi njih od zunaj božale. LP