Mamathea
|
Ajtak dobrodošla nazaj na forum. Me veseli, da je tvoj računalnik ozdravljen. Povem pa ti, da si lepe poglede na krstu siguno doživela zato, ker si tako lepa in moja majčka ni imela nič kaj velik pri tem, sam sem pa vseeno vesela, da ti je ustrezala. Naraščaj, zdaj pa že stiskamo pesti zate, sej morda si pa le ujela ta počasni avtobus. . Mene je prej okoli 21.00 ful zvijalo, kot pri menstruaciji in ful otrdeval trebuh, pol je bil mir vse do 23,00 pa se je spet mal začelo, pa sem šla na wc in zdj je bolš. Jah priprave potekajo, bomo vidli jutri na pregledu kako in kaj. Na konc bom pa še čist zaprta... Mene hoče neki grlo bolet, zato pijem čaje kot zmešana in prav zdaj sem si naredila enga super iz Hofra, prav čaj za grlo je in piše gor na škatli "Halswohl", rdeča škatlica, če bo katera slučjan imela probleme z grlom in kašljem, ta čaj je mega fajn. Počas grem ležečke, sej mam jutr pregled in se je treba zjutraj še umit... pa zrihtat in še do gin. se peljat. Potem se pa javim, ko bom nazaj. Držim pesti tud za vse ostale, ki imate jutr pregled, kr neki nas je, pa seveda srečno v Rimu, tistim, ki se tja odpravljate ponoči.