Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.11.2007 14:29:26
|
|
|
|
DeMer
|
Hejla, parmezan še ni za 9 mes starega dojenčka, a ne? Manj kompliciraš, rajši jejo. Mi smo bili danes na super tržnici v KR. Kupili najboljši dimljen sir, domačo skuto, pičkote, potratno potico, ... Mmmmm, pa bom mela spet nekaj sladkega za večerni žur.
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.11.2007 14:31:20
|
|
|
|
DeMer
|
A bo kera prišla pogledat, kako zgelda prenovljeni Mercator v KR. Bo tudi Chiccotova trovina notr. PA še ene par novih, ne vem kere. Otvoritev bo 13. al pa 14. ne vem točno. Seznam: - - -
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.11.2007 14:33:33
|
|
|
|
DeMer
|
Kolumbo, hvala za muziko. Že pojemo! Bila je huda mravljica............ Atena, nauči nas vstavljati še druge smajlije. Vsaka časti en koktejl!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.11.2007 15:01:36
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Atena, nauči nas vstavljati še druge smajlije. Vsaka časti en koktejl! Uuu kok bom prbita! Morem pridit potem s trolo v mesto! Tečaj se začne danes ob 19 uri. Prijave pobiramo na ZS!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.11.2007 15:04:31
|
|
|
|
DeMer
|
Prijave pobiramo na ZS! Aha, da nau kdo vidu, kolk jih boš spila. ZvitO!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.11.2007 15:06:55
|
|
|
|
DeMer
|
Mi pa danes praznujemo 9 mesecov!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.11.2007 15:40:19
|
|
|
|
atena777
|
TEST, TEST
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.11.2007 15:41:50
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Mi pa danes praznujemo 9 mesecov! Mark vse najboljše zate!!!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.11.2007 15:42:19
|
|
|
|
DeMer
|
TEST, TEST HAHA! A si delaš reklamo?
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.11.2007 15:44:04
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer TEST, TEST HAHA! A si delaš reklamo? Pripravljam tečaj! More bit profi izpeljan.. sej ne testiram razne sajte, ki so jih v enem članku promovirali pa je več kot pol garbage. Eden bo ok.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.11.2007 15:48:49
|
|
|
|
DeMer
|
Pripravljam tečaj! More bit profi izpeljan. Odlično! Se že veselim online predavanja z virtualno učiteljico, ki pa verjetno ne bo zadovoljna z virtualnim koktejlom.
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.11.2007 15:49:26
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Pripravljam tečaj! More bit profi izpeljan. Odlično! Se že veselim online predavanja z virtualno učiteljico, ki pa verjetno ne bo zadovoljna z virtualnim koktejlom. ti si pa humoristka. Itak kaj mi bo tak koktelj
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.11.2007 16:07:31
|
|
|
|
atena777
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.11.2007 17:03:10
|
|
|
|
atena777
|
Kaj je z Malecko_matejo upam, da Tjasa nima Skrlatinke!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.11.2007 17:19:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Čveeekeeee! Sm mislila, da bom spet rabla 2 dni, da pridem do dna! Matejo pa že res pogrešam. Upam, da Tjaša nima škrlatinke... Mater...se mi zdi da je bogica nonstop bolana Atena777 bravo za 3*7 Kolumbo kako lahko pozabiš na mene, kar se tiče pesmic, uspavank...? Ti, ti, ti... Ti bom na ZS poslala mail. Hvala! IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Hejla, parmezan še ni za 9 mes starega dojenčka, a ne? Manj kompliciraš, rajši jejo. Mi smo bili danes na super tržnici v KR. Kupili najboljši dimljen sir, domačo skuto, pičkote, potratno potico, ... Mmmmm, pa bom mela spet nekaj sladkega za večerni žur. Aja, pa ona t3 je bla tud za dol padit! (sorry punce ) Mi smo kr ok, danes je ati delu do 15h Pršu domov, se najedu, spil ene 3 aspirine in spi kot top Upam, da ne bo prnesu domov kake bolezni. Je reku da ga glava boli Kar se nickov tiče - tudi js skoz menjam Margit in Demer Sploh ne vem zakaj, ampak nikol ne vem kera je kera Hothien tudi jaz bi rada vidla kodrčke, plz! Danes se je napovedala tašča, pa je od nikoder ni. Nč, grem ateka zbudit, ker hrgoli tolk, da bo tamalega zbudu! Se še pol javim!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.11.2007 18:21:20
|
|
|
|
atena777
|
Moj sin je padel v komo ob 17.30? Ne vem ali je zaspal za noč? Tečaj se lahko začne! Kje ste. Online vprašanja! Lahko tudi live demonstracija na MSN tista, ki ima. no kje ste? Potem pa grem še jaz spat, če vas ni!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.11.2007 18:49:16
|
|
|
|
atena777
|
Zdej grem obesit perilo, posodo pomit, glavo oprat, speglat, potem pa rpidem spet malo sem. aja pa verjetno se bo david zbudil za večerno flaško? LPL
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.11.2007 18:57:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.11.2007 18:58:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.11.2007 19:38:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mene! Sem bila prej na Just predstavitvi, sem spet nekaj zapravila. Sam kaj ko majo pa tok fajne stvari, sploh za , če je prehlajen otrok, ni boljšega od materine dušice. So drage stvari, ampak super in za dolgo se jih ima. Naš podmladek že spi, oči je pod tušem, ko pride nazaj, grem pa meso stenstat za jutri, ker dobimo prijateljico in njenega fanta na kosilo, bo mesna lazanja. In za sladico tiramisu. Mmmmm, komaj čakam. Pa tako jutri ne bom imela toliko dela, bomo šli zjutraj lepo na sprehod in na volišče. Ve boste šle volit jutri?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.11.2007 19:44:29
|
|
|
|
DeMer
|
Demer tole s tržnico me moreš večkrat spomnit, da se kdaj še jst primajem v kontrolo...m mmmm skuta potica, sirček..... Jest nisem bla v starem mestu že sto let. Tako da, mogoče se pa res še kdaj spomnim. NO, KJE JE VIRTUALNA UČITELJICA?
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.11.2007 19:50:04
|
|
|
|
DeMer
|
.mercator Kranj prenavlajo, sm hotla v IUV-industrija usnja Vrhnika mal prevert stanje za moj plašč-pa so jo podrl in bo zdej not chicco Pa sej že cel teden trobim, da prenavljajo Mercator in da bodo pol štecun ven vrgl!!! Joj!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.11.2007 20:17:42
|
|
|
|
atena777
|
Evo sedaj sem naredila že skoraj vse, razen posode pomila. Ziher je kera pomislial, da je delo samo zato, ker ni sušilca. Pismu sam, če ni treb peglat se pa res splača. Sploh, ko bom šla v službo. Zdej je še clo mal zabavno, ko Davidove cotke peglam, ampak pol pa ne be več No sedaj pa tečaj... Mal sem se hecala prej z vsem tistim pretiravanjem...
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.11.2007 20:21:31
|
|
|
|
DeMer
|
Učenci prisotni.
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 10.11.2007 20:27:15
|
|
|
|
atena777
|
Smajlije lahk dobite na več naslovih, glejte, da izbirate take, kjer vam ni treba nic instalirati, ker tisto iz varnostnih in performančnih razlogov ni priporočljivo. Jaz tankam s tega naslova vglavnem: http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=18&ziel=bigs smajlija pa napopaš tko, da izbereš tistega, ki ti je všeč, klikneš nanj, potem pa dol skopiraš kodo in jo nalepiš v svoje sporočilo. --------- Vsaka spetna stran pa ima svoj način. pri tejle npr. (http://smileys.msncreative.net/categorie_Grands+Smileys.html) si smajlija ne izbereš ampak daš sam desni klik in copy oz. kopiraj, tukaj pa daš prilepi oz. paste... na tem forumu pač ne dela njihova koda in zato sem se malo znašla z desnim klikom..drugače bi moralo biti isto kot v prešnjem primeru. No zdaj pa veselo testiraje in se smejte. Kar se pa slik tiče na internetu, daste lahko www.google.com, izberete slike in date išči, najde vam katerokoli sliko si zaželite, veliko zadetkov. Isti postopek kot prej, desni klik, copy/paste... na zdravje, pijem SEX on the beach
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.