|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
9.11.2007 14:51:05   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85
kako ne vidite mojga avatarja? js ga vidimuser posted image bom probala popravit...

Jaz ga vidim, če se z miško postavim na tvoje ime.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
9.11.2007 14:52:40   
LINA31
še nekaj sem se spomnila...

user posted image včeraj me je klical agent iz KD finančne točke, da bi se oglasili, da mi predstavijo možnosti varčevanja za Žana. A je pri katri že bil? Kako je bilo, se splača?

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
9.11.2007 15:04:56   
Anonimen
Sandra, jaz tvoj avatar že dva dni vidim brez problema, vse dela kot mora, tak da pojma nimam zakaj ga druge ne vidijouser posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1703
9.11.2007 15:25:03   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

user posted image včeraj me je klical agent iz KD finančne točke, da bi se oglasili, da mi predstavijo možnosti varčevanja za Žana. A je pri katri že bil? Kako je bilo, se splača?

ja, to se splača. JAz sem že 1.hčeri po rojstvu odprča sklad in gor dava ves denar, ki ga dobi za roj. dneve ali katerekoli druge priložnosti. In ima že fuul denarja našparanega. Prav tako sva odprla sklade za dvojčke in tudi onadva že imata kar nekaj denarja gor( pomoč ob rojstvu od občine, denar od socialne od paketov, denar ob krstu...). Se fajn obrestuje..bolj, kot kje drugje.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
9.11.2007 15:26:26   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: srček

IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

MAMICE DVOJČKOV.....v Kolinski dobite vso hrano od Milupre brez davka. Samo izdelate njihovo kartico in voila..Milupa brez davka(aptamil, milumil, kašice...). JAz jo kupujem tam. Sicer jo pa zelo malo porabim, ker ju večino še dojim in jima le zvečer malo dodam. konec koncev bi pa tudi za katero drugo lahko zrihtala kako škatlo brez davkauser posted image

To pa nebi bilo slabo če bi lahko kaj zrihtala še za nas, ker kolikor vem na Obali nimamo Kolinskeuser posted image .

Jaz komot zrihtam mleko. Samo povej mi na ZS koliko rabiš in kje bi ti to lahko izročila mleko.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
9.11.2007 15:28:56   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

sandra, a mogoče veš, koliko stane ta krema?

guppy, pojma nima, ker sem jo dobila od mame od mojega...imam pa jo še vedno in je res super...pa si jo bom še kupila ko mi jo zmanjka

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
9.11.2007 16:30:27   
PBJ
ana b Jure je kar doma pri meni. Smo se že lepo uskladili, tako da gre.
Koliko je pa tvoj starejši star?

Ana bi se pa danes kar dojila, tako na  dve uri. Če bi bila moj prvi otrok, bi že mislila, da imam premalo mleka... Ampak zgleda, da so se dvignile njene potrebeuser posted image ....

Nana, Leclerc sem prestavila na jutri, ker sem danes brez energije,...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
9.11.2007 16:33:51   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

ja, to se splača. JAz sem že 1.hčeri po rojstvu odprča sklad in gor dava ves denar, ki ga dobi za roj. dneve ali katerekoli druge priložnosti. In ima že fuul denarja našparanega. Prav tako sva odprla sklade za dvojčke in tudi onadva že imata kar nekaj denarja gor( pomoč ob rojstvu od občine, denar od socialne od paketov, denar ob krstu...). Se fajn obrestuje..bolj, kot kje drugje.

Cukrček, a ste odprli fond polico ali prav sklade, ker jaz tudi razmišljam, da bi odprla, vendar me fond polica ne vleče, ker je pač zavarovanje in ponavadi ne dobiš ven niti toliko kot vplačašuser posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
9.11.2007 17:05:21   
sandra85

js imam tuki življensko zame, pa še za Eneja-oboje sem odprla v 7. mesecu nosečnosti...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
   [Brisano sporočilo]
9.11.2007 17:07:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nena80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1710
9.11.2007 17:08:17   
nana 27
Če že varčuješ v skladih, ne dajat na otrokovo ime, ampak imejta z možem na vajini imeni in to čim bolj razpršeno v več različnih skladih in ne se preveč ozirat na to, kje je bila v zadnjih letih največja donosnost. Je cela "štala", če hočeš denar prej ven (Center za socialno delo..). Nikoli ne vemo, kaj prinese življenje. Se mi tudi zdi trapasto, da bi otrok z 18 leti dobil denar in bi vedel, da je njegov in ga porabil za kakšno traparijo. Če bo priden in željan študirati ali kupiti stanovanje, bova otrokom z možem itak pomagala z vsemi sredstvi. Komu drugemu pa bova pomagala, če ne svojim otrokom. 

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
9.11.2007 17:09:36   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

js imam tuki življensko zame, pa še za Eneja-oboje sem odprla v 7. mesecu nosečnosti...

zaj pa nevem, če mislima istouser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
9.11.2007 17:36:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Če že varčuješ v skladih, ne dajat na otrokovo ime, ampak imejta z možem na vajini imeni in to čim bolj razpršeno v več različnih skladih in ne se preveč ozirat na to, kje je bila v zadnjih letih največja donosnost. Je cela "štala", če hočeš denar prej ven (Center za socialno delo..). Nikoli ne vemo, kaj prinese življenje. Se mi tudi zdi trapasto, da bi otrok z 18 leti dobil denar in bi vedel, da je njegov in ga porabil za kakšno traparijo. Če bo priden in željan študirati ali kupiti stanovanje, bova otrokom z možem itak pomagala z vsemi sredstvi. Komu drugemu pa bova pomagala, če ne svojim otrokom. 

Nana se popolnoma strinjam s tabo. Jaz sem za Luka odprla Umko varčevalni račun na Sparkasse, in sicer na njegovo ime, je pa res, da bodo možne vse transakcije le zmojega računa. Luka niti vedel ne bo, da račun oz. ta denar sploh ima, je pa prvenstveno namenjen ev. šolnini (prej ali slej jo bodo uvedli tudi pri nas), nakupu stanovanja ali podobnem. Obresti so še kar visoke, z denarjem lahko takoj razpolaga, ....

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1713
9.11.2007 18:28:36   
sandra85
no, Enej pa se res že pogovarja in igra z unimi žvalcami, ki dol visijo...tut nad previjalno mu visi en črno-bel pliš, ki ga ima zeloo rad...
user posted image user posted image user posted image
nekaj pa mi je zelo neverjetno-ampak je res...on ima zelo rad, če ga primem pod pazduho in da stoji-učeraj pa sem ga samo naslonila name in ga spustila izpod pazduhe, pa je par sekund stal, tako, da sma se z mojo babico prav začudeno pogledale...in danes ko sem dobila obiske, sem morala pokazat in se pohvalit in je spet par sekund stal, pol pa je skrčil kolena in zlezel dol...
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
9.11.2007 18:32:47   
sandra85
v tem tednu, sva si z user posted image 2x vzela čas zase, tako, da sva dala Eneja okrog 23h spat in pol sva imela romantiko vse do 2h zjutraj...sva se cartala, božala, ljubčkala,....pa še kejuser posted image
enej pa je itak spančkal v najini pojstli, midva pa sva bila v dnevni...
TAKO JE BILO LEPO!!! sem se bala, da ne bova več mogla ponavljat stvari, ki sva si jih velikokrat privoščila pred user posted image , pa sem se motila-še vedno je prelepo in kot prvi danuser posted image , moj dragi pa je tako priden

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
9.11.2007 18:33:21   
PBJ
Sandra, tega ne prakticirat - vse ob svojem času.
Njegove noge težko prenesejo težo zg. dela telesa.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
9.11.2007 18:33:26   
sandra85
guppy, je z majo zaj vredu?????

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
9.11.2007 18:34:19   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

vem, ampak je tako zanimivo, saj ne delam tega-sam danes sem se mogla obiskom pohvalituser posted image
ma je to mogoče???

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
9.11.2007 18:35:48   
guppy
user posted image  Moj Žan ima full rdeč uček? Veko ima rdečo že od rojstva, pa mu jo s fizološko čistim. No, zdaj nekaj dni nisem čistila s fizološko, pa se mi zdi, da ima zdaj kar malo zatečenga. S čim bi mu ga lahko še čistila?

Rdeča veka je tako imenovan "štorkljin ugriz". To je stajšana koža, pod katero se ač vidijo kapilarice in se pri malih otročkih pojavi a vekah, zadaj na vratu ali pa na glavici. Zgine baje v dveh letih. A ni ravno lumpa pisala zadnjič, da njenim še niso izginili?

Lemavrica, jaz si ful želim, da bi se enkrat povozičkale v Tivoliju! Žal pa pridemo le ob izredno lepem vremenu. Čakamo kak tak vikend.

sandra, Majči je super! Ne vem, kaj je to bilo? Kar se pa postavljanja na noge tiče - brala sem veliko na to temo, zato ker moramo v Razvojno ambulanto. Povsod piše, da otroka raje NE postavljamo na noge, tudi če je za sekundo ali dve. Torej - vse ob svojem času, se bo že sam gor potegnil, če je tako močen.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
9.11.2007 18:42:29   
Anonimen

Rdeča veka je tako imenovan "štorkljin ugriz". To je stajšana koža, pod katero se ač vidijo kapilarice in se pri malih otročkih pojavi a vekah, zadaj na vratu ali pa na glavici. Zgine baje v dveh letih. A ni ravno lumpa pisala zadnjič, da njenim še niso izginili?

A to je torej to. Nisem vedela, da je lahko tudi na veki. Moj ima malce rdečo desno veko, pa sem mislila, da se je kaj popraskal... user posted image

Punce, a katera uporablja kengurujček??

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1720
9.11.2007 18:42:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Se strinjam. Mišice se pri dojenčku krepijo po naslednjem sistemu: najprej vratek, potem navzdol na rokice (začne nosit stvari v usta)  in hrbet (da lahko sedi), šele na koncu nogice (da lahko stoji). Včasih otrok, ki preveč hitro napreduje v razvoju, pridobi in izvaja gibe napačno in je potrebna obdelava v razvojni ambulanti. Zato Tega res ne delaj.

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1721
9.11.2007 18:44:01   
sandra85

sandra, Majči je super! Ne vem, kaj je to bilo? Kar se pa postavljanja na noge tiče - brala sem veliko na to temo, zato ker moramo v Razvojno ambulanto. Povsod piše, da otroka raje NE postavljamo na noge, tudi če je za sekundo ali dve. Torej - vse ob svojem času, se bo že sam gor potegnil, če je tako močen.

hvala user posted image

ej, komaj čakam da se spet vidimo...mi bomo šli na štajersko verjetno šele 18. , ampak se ne bomo ustavljali, ker smo ta dan povabljeni na 1. rojstni dan od hčerkice od RR-jevke majesuser posted image user posted image user posted image
ampak se bomo že v ponedeljek vrnili-tako da bomo imeli cel dan čas, saj bo moj prost do torkauser posted image ...kje bi se dobili...ker mi bomo šli še mal po nakupih za Enejčkauser posted image , pa mogoče kej zame...rabim mal zimske garderobe

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
9.11.2007 18:44:25   
Anonimen
Moj pa bi bil non stop na trebušku, da dviguje glavico. Danes jo je dvignil tako visoko, da sem se prav ustrašila in držal jo je kakšnih 20 sekund. Ampak res visoko. Kaj naj? Naj ga pustim, da to dela?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1723
9.11.2007 18:50:46   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Punce, a katera uporablja kengurujček??

ja vsake toliko, ko me res že roke od nošenja boli....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
9.11.2007 18:52:27   
Anonimen
Punce, katera razume nemško? Bi mi lahko prosim to prevedla oz. povedala, če piše ali je kengurujček primeren tudi za user posted image , ki še ne držijo glavice?
Hvala.

3-Way-Carrier
Wahlweise Sichtkontakt zur Mutter, nach vorne oder als Rückentrage, Trägersystem individuell einstellbar, Einfaches Anlegen und gute Passform, Verstellbare Sitzbreite für das Baby, Bequeme Polsterung, Abnehmbares, waschbares Lätzchen, Geeignet für Babys von 3,5 kg (oder minimum 53 cm)- 12 kg (12 Monate), Sitzhöheneinstellung Richtwerte: Oberste Stellung-53-66 cm Körpergröße, Mittlere Stellung-66-74 cm, Unterste Stellung-74-86 cm (gleichzeitig als Rückentrage nutzbar), Oberseite 100% Polyester

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.