|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
9.11.2007 14:23:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka
Zvesta pogumno, da se spravite v soboto z malim v Avstrijouser posted image A plenice boste tud šli kupovat?

Ja, saj vem, da smo pogumni, a drugače ne gre. Dragi pride zdaj po novem šele ob 18h iz službe, ker imajo gužvo. Tudi po plenice gremo, ja... A ti prinesemo kaj? Antilopa?

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2601
9.11.2007 14:25:09   
madejka
Hoj pupi, sem te že pogrešala!user posted image
No saj če se razumeta gre skoz. Jaz sem zgleda tak narjena, da niti s svojo mamo niti taščo ne bi mogla vsak dan bit skup. Samo če ti pa svaljke dela pa bi to tud preživelauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
9.11.2007 14:32:55   
madejka
ZVesta sem ti na ZS napisala.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
9.11.2007 14:39:38   
tini6
To je tista zapestniva o kateri smo se včeraj na srečanju pogovarjali. user posted image

Naša Špela jo ful gloda in brez problema drži
http://www.curaden.ch/products/curababy/cbr.php?Language=de
To pa je njihova stran. Drugače pa sem zapestnico kupila v Sanolaborju.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
9.11.2007 14:40:25   
Anonimen
tini6, kolko si pa dala zanjo?

(odgovor članu tini6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2605
9.11.2007 14:40:33   
julij
Pupi, tudi jaz se na tebe večkrat spomnim. Pa kaj je zdaj s tvojo nogo, pa hrbtenico. Ne se zauser posted image vat, no. Jao, pa še taščo moraš vsak dan gledat. No, saj nekaj, da ti malo pomaga. Pa tak, ko je madejka rekla, če se štekata, zna bit super. Upam, da bo šlo čimprej na boljše, pa da prideš naslednjič čvekat z nami. user posted image  Pazi nase!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
9.11.2007 14:47:34   
siskamiska
Domnu bojo pa jabolka dobra user posted image , ga lih jem in sem mu dala za polizat, zdej pa tolk cmoka. user posted image user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
9.11.2007 15:18:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

danes ni moj danuser posted image user posted image user posted image user posted image  prejle sem šla v avto po voziček in ko sem prišla dol sem ugotovila, da sem vzela ključe od stanovanja v LJ in ne od domauser posted image user posted image user posted image user posted image  tamala pa je ostala v stanovajnu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem potem prosila sosedo za telefon, da sem poklicala mamo, da je poklicala dragega, da je priletel ikz službe user posted image  mala se je pa fuuuulll drla, ampak najhuje je pa bilo, ko je vbmes utihnilauser posted image user posted image user posted image user posted image  to je bilo pa hujše kot največje nočne nore...... jokala sem pa ko dež, pa zdej so se mi pa tut kar solze ulileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

****, kako sem lahko tako gnila in neodgovorna mamauser posted image

Ojoj, Freycha, verjamem, da je blo nočna mora tole.user posted image Če imaš pa samozaklepajoča vrata, pol pa za vsak slučaj porihti to in sprementa. Važn, da je zdej vse ok!user posted image

Siskamiska, zdej se pa vidi.user posted image Ful sta dobra!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Sem šla s pumpico na joški k oknu, seveda imam zaradi te teme prižgane luči, pa me je en tip iz sosednjega bloka fuuul debelo gledal.

user posted image user posted image user posted image

Točo smo pa res mel tuki pr nas. Pa je ziher že eno uro nazaj nehala, pa jo mam še kar na balkonu.user posted image Zgleda kot sneg.

Maja, ful maš lepe otročke!user posted image Pa tkole Nastja špago nardi in to moško? Vau!
Majrim, vau, čestitke za prve dva zobka!user posted image Tole je bilo pa ekspresno.

Julij
, jaz v bistvu ne kuham nič. Sem iz skrinje potegnila filane paprike, jih odtajala in jih moram samo še pogret.

Corfu, a ti tamalo popoldne kopaš?

Kar se RR odvisnosti tiče, moje objave verjetno povejo vse. Jih nisem naklepala samo na januarkah in julijkah.user posted image

Men pa dans Jure vse živce ven vleče. Čist me je že razpiuser posted image . Non stop se neki dere, kriči, nič mu ni prav, je lačen, mu nardim flašo, je noče jest oz. ma po treh požirkih dost in se dere dalje... Men se že meša, crknjena sem totalka in sem kot cunja. Sovražim vreme, luno in vse, kar vpliva na te pamžke, da so taki mali hudički, kadar so.user posted image Tamali mi tazga hudiča zganja, da sem tole ziher uro pa pol pisala. Jaz pa čist na koncu z živci, ker je nemogoč.user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2608
9.11.2007 15:25:48   
siskamiska
Tašonka sej poznaš uno pesmico  "ko ti vse narobe gre, le nasmehni se in pozabi na skrbi saj življenje lepo je....."
pa en user posted image da se čim prej umiri stanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
9.11.2007 15:30:09   
*maja
Mi mamo pa sonček, sonček, sonček....user posted image

Tašonka ja Nastja trenira ritmično gimnastiko tko da ji take stvari niso problem.... Ah naša je tudi danes tečna za znort, se tud kar naprej neki dere ja, tko da sem tud jaz že čist živčna. Jo bom zdele vn pošopala pa bo mogoče vsaj v vozičku mal miru.

Siskamiska a ti pa spet poizkuse delaš na svoji mulariji user posted image .

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
9.11.2007 15:31:36   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Hoj pupi, sem te že pogrešala!user posted image
No saj če se razumeta gre skoz. Jaz sem zgleda tak narjena, da niti s svojo mamo niti taščo ne bi mogla vsak dan bit skup. Samo če ti pa svaljke dela pa bi to tud preživelauser posted image

Saj ni tak lahko ko se sliši, amapak kar se mora nije težko! Se vseeno preveč navajena samostojnosti, če pa ne gre pač ne gre.

Julij sem pozabla prej Ani čestitat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
9.11.2007 15:34:59   
siskamiska
no povejte če sta si kej podobna

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2612
9.11.2007 15:35:54   
siskamiska
joj kaj sem nardila koza user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2613
9.11.2007 15:37:12   
madejka
Tak na daleč se mi zdi da sta si... od blizu pa ne morm pogledat, ker je slika prevelikauser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

Neposredna povezava do sporočila: 2614
9.11.2007 15:37:29   
Freycha
hvala vsem za skrb user posted image user posted image user posted image  sej zdej se ne počutim več najslabša mama na svetu. Samo prej sem se pa res ko drek počutila.... slaba vest pač user posted image

waw majrim, Neža je že zobke dobila? Pa kaj je ni nič dajalo?? ej svaka vam čast.....  čestitke!!user posted image user posted image

jaz pa zdele pojem in grem z malo ven..... danes ni malecka spala skupaj 15. minut in je tečna, ker je zmatrana. Hvala bogu imam dežno vrečo, pa zase veliko marelo, bova že. Samo da se spet ven ne zaprem user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2615
9.11.2007 15:37:33   
Anonimen
siskamiska, težko primerjam....ker bi rabla keran meter x meter, da bi ju hkrati vidla user posted image user posted image user posted image

Moj je pa danes oblečen po zadnji modi:

user posted image

Ima hlače, ki jih je že moj brat nosil, pa je star že 39 let. Pol sem jih nosla jaz, pa sestrična, pa še trije sestrini otroci...

Neposredna povezava do sporočila: 2616
9.11.2007 15:40:35   
madejka
Zvesta pa full luškane zgledajo in nič ponošene... od dalečuser posted image

Freycha uživajta na sprehodu!user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
9.11.2007 15:50:09   
siskamiska
no probajmo še enkrat user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
9.11.2007 15:53:00   
Anonimen
brata sta ziher user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2619
9.11.2007 15:58:59   
madejka
Men se pa zdita full podobna!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
9.11.2007 16:05:10   
Anonimen
Po moje je 2x domna slikala, pa nam zdaj eno sliko za Davida prodaja. user posted image user posted image user posted image

Ne, saj sta si podobna. Oprosti siskamiska, ker se norca delam.

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2621
9.11.2007 16:28:27   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Po moje je 2x domna slikala, pa nam zdaj eno sliko za Davida prodaja. user posted image user posted image user posted image

Ne, saj sta si podobna. Oprosti siskamiska, ker se norca delam.

user posted image user posted image user posted image
včasih sem rekla "ne delaj se norca ker boš taka ostala" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
9.11.2007 16:29:01   
baja*
uf, zdaj sem pa mela kaj za brat, no če sem odkrita sem vas samo na hitrco malo preletelauser posted image , upam, da nisem kaj važnega spustlauser posted image

sestra iz ZD me je nazaj klicala in rekla, da je P rekla, naj se pridemo v pon. cepit za RV. No, to pa že štimauser posted image .
Bule v joški nimam več, mi jo je mali ponoči ven potegniluser posted image

julij vem, da ni isto, a vseeno ena user posted image  od mene. Pa čestitke Ani!user posted image user posted image

freycha mi je blo kr hudo, ko sem te brala, si predstavljam, kak si se mogla prestrašituser posted image  user posted image  . Glavno, da si hitro odreagiralauser posted image . Stisni Diti enga lupčka od meneuser posted image .

*maja lušne slikiceuser posted image  Pa čestitke Mijiuser posted image user posted image

majrim juhuhu za zobkauser posted image

tašonka user posted image

mene pa fuuuul glava boliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2623
9.11.2007 16:31:17   
siskamiska
Baja spij ene 2 kozarca vode takoj. Mogoče samo premalo piješ

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
9.11.2007 16:32:53   
majrim
user posted image evo nas iz sprehodauser posted image ..hvala bogu je bla p ridna...hehehe...mi pomaga tipkat zdej,tako,da če je kej narobe je njeno maslouser posted image
..kar se zobkov tiče,ni blo hudega,lle  prehlad  je,pa ponoči je blo igranje dve uri...ni blo tako hudo...je pa šla po meni,kar se tega tičeuser posted image ..sem bla tudi ja hitrauser posted image
siskamiska...ja,res sem bolj malo tle,ker ste take čveke in sploh ne utegnem brat...imam fullll za šivat,pa čestitke jew treba naredit,pa za avto laufam okoli pa še in še....mislim pa na vas....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?