Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha danes ni moj dan prejle sem šla v avto po voziček in ko sem prišla dol sem ugotovila, da sem vzela ključe od stanovanja v LJ in ne od doma tamala pa je ostala v stanovajnu sem potem prosila sosedo za telefon, da sem poklicala mamo, da je poklicala dragega, da je priletel ikz službe mala se je pa fuuuulll drla, ampak najhuje je pa bilo, ko je vbmes utihnila to je bilo pa hujše kot največje nočne nore...... jokala sem pa ko dež, pa zdej so se mi pa tut kar solze ulile ****, kako sem lahko tako gnila in neodgovorna mama Ojoj, Freycha, verjamem, da je blo nočna mora tole. Če imaš pa samozaklepajoča vrata, pol pa za vsak slučaj porihti to in sprementa. Važn, da je zdej vse ok! Siskamiska, zdej se pa vidi. Ful sta dobra! IZVIRNO SPOROČILO: rumba Sem šla s pumpico na joški k oknu, seveda imam zaradi te teme prižgane luči, pa me je en tip iz sosednjega bloka fuuul debelo gledal. Točo smo pa res mel tuki pr nas. Pa je ziher že eno uro nazaj nehala, pa jo mam še kar na balkonu. Zgleda kot sneg. Maja, ful maš lepe otročke! Pa tkole Nastja špago nardi in to moško? Vau! Majrim, vau, čestitke za prve dva zobka! Tole je bilo pa ekspresno. Julij, jaz v bistvu ne kuham nič. Sem iz skrinje potegnila filane paprike, jih odtajala in jih moram samo še pogret. Corfu, a ti tamalo popoldne kopaš? Kar se RR odvisnosti tiče, moje objave verjetno povejo vse. Jih nisem naklepala samo na januarkah in julijkah. Men pa dans Jure vse živce ven vleče. Čist me je že razpi . Non stop se neki dere, kriči, nič mu ni prav, je lačen, mu nardim flašo, je noče jest oz. ma po treh požirkih dost in se dere dalje... Men se že meša, crknjena sem totalka in sem kot cunja. Sovražim vreme, luno in vse, kar vpliva na te pamžke, da so taki mali hudički, kadar so. Tamali mi tazga hudiča zganja, da sem tole ziher uro pa pol pisala. Jaz pa čist na koncu z živci, ker je nemogoč.
|