|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
8.11.2007 12:38:33   
nana 27
Srček, jaz mleko pripravim tako kot Guppy. Tudi prah lahko vnaprej odmeriš in streseš v pripravljeno količino vode.ČESTITKE VSEM, pri katerih se je iztekel še en mesec user posted image  Jst86, še dobro, da si Leona peljala na pregled in da je zdaj bolje. Glede kapljic proti krčem pa bo verjetno najbolje, da pokličeš v lekarno in vprašaš. Guppy, user posted image  če se pri nas zgodi kaj takega, kar oba z možem skočiva pokonci in sva takoj ob postelji. Do sedaj je bil za tako dihanje vedno kriv zabasan nosek. Zabasani noski oz. sluz nekje zadaj pa ponavadi trajajo kakšnih sedem tednov, da se sluznica pozdravi. Lahko samo čistiš s fiziološko, dvigneš jogi, delaš inhalacije pa vroče pleničke na prsni koš. Carmy, si za testiranje dobila napotnico pri svojem pediatru? Držim pesti, da ne gre za alergijo user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
8.11.2007 12:46:45   
nana 27
Cuclji. Najbolje je čim daljši čas imeti cucelj številka 1 in pač prilagojen. Pri NUK-u recimo imajo cucelj št. 1 posebej za čaj, posebej za mleko in posebej za gosto hrano oz. mleko s kašico (x-luknja). Miha je imel enko do leta in pol. Kakor sem brala, naj bi bil manjši cucelj boljši iz ortodonstkega vidika. Naj me prosim katera popravi. Bom še sama kaj na to temo prilimala, če najdem. Zato, ker iz Aventovih flašk počasi teče (to je namen Aventa, ko recimo mamice kombinirajo dojenje in dodajanje in da pri tem otrok ne preklopi zlahka samo na flaško - pri obojem se mora za hrano zelo potruditi), smo pri Mihu nekje pri treh mesecih šli na NUK-ove flaške in cuclje. Verjetno bo tudi pri Maji potreben prehod na NUK.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
8.11.2007 13:15:55   
Anonimen
Jaz sem ravno hotela vprašat kdaj je čas za večjo luknjico na dudi, pa že ti odgovarjaš. Jaz imam 3 Aventove stekleničke in sicer dve 1 in eno 2. Pa uporabljam vedno št.1. Pa teče res zelo počasi, se mora kar namatrat zraven. Hranjenje po steklenički traja veliko dlje kot je bilo samo dojenje.

user posted image Koliko stekleničk imate in kako velike? Jaz imam dve 125ml Aventovi in eno 250ml. Je dovolj ali bi rabla več?

user posted image pa še eno zlo pomembno vprašanje. Koliko stane Aptamil (tega ki ga imam doma nisem jaz kupla), koliko tega se ob samo flaši na mesec porabi, kakšen je ta strošek kasneje ko več poje? Da se pripravim na šokuser posted image .

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1628
8.11.2007 13:27:38   
Naty 76
Srček če imam pravo informacijo pride škatla 15 ali 18 EUR. Ne vem pa v kolikem času jo porabiš, ker sta pri nas dva in na srečo jima dam to mleko pred spanjem, ko zaloga mojega poide. Na tak način jo mi porabimo v 14 dneh. Si predstavljaš naš strošek ko bomo (pa upam da ne kmalu) na tem mleku? Bomo že prežieli.
Jaz imam 6x 125ml in 4x 250ml. V manjše pripravim še čajčekuser posted image .

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
8.11.2007 13:30:36   
guppy
Contratubex se baje dobi v navadni lekarni. Za tisto kremo iz L'Occitane-a pa ne vem koliko stane, ampak zagotovo je pregrešno draga. Rekla mi je, da imam grozno kožo na trebuhu (moje strije so totalno temno rjave in vse "visi") in da ta krema pomaga kožo spravit skupaj.

SabSimplex dajem z žličko. Včasih sem ga dajala kar v mleko, pa se je včasih zgodilo, da nista vsega spila in posledično nista dobila vseh kapljic, jaz pa nisem želela shranit svoje mleko s kapljicami (kar je ostalo) v hladilnik in sem ga metala stran. Po žlički jih tako rada pojesta! Zraven se smejita in cmokata, dokler žlica ni čisto prazna user posted image

Naty, iskrene čestitke!!! Na današnji dan pred trema mesecema sva obe ležali v porodnišnici :))). Še malo, pa vas ujamemo :))). Vidim pa, da imamo kar podobne peripetije z dihanjem naših malčkov. Uf! No, naša dva sta pridna danes in zgleda, kot da nič ni bilo. Maja je pravkar napadla našega zajčka in mu nekaj pripoveduje.

jst, tudi mi imamo še enko user posted image . Sicer sva že sprobala dvojko, pa včasih tako vleeta, da ju kar zaliva. Zamenjali bomo, ko bosta začela normalno vlečt na 2. Poskusi, pa boš videla.

nana, midva sva tudi oba pritekla - jaz iz postelje, mož pa iz kuhinje, ker je pred tem slišal, da čebljata in ni mogel več spati. Potem sva si jo pa izmenjevala in pri njemu se je bolje umirila. Zgleda, da moški ne odreagirajo tako panično kot me ženske. Mislim, da pri meni mala2 kar hitro začutita, ko sem zaskrbljena.

srček, raje ti ne povem, koliko stekleničk imamo, ker imamo 2 navihanca doma user posted image . Mislim, da jih imaš dovolj. Aptamil stane od 9-14 evrov pakiranje. Bodi pozorna na to - nekje dobiš 700g, nekje 800g ali 900g pakiranje (ne spomnim se)... In zdaj se sploh ne morem spomnit, kje sva ga midva kupovala, res sem senilna. Koliko se ga porabi... to pa res ne vem? Pri nas je še tako, da ju hranim 2/3 moje mleko 1/3 dodajam, tako da sploh ne bi bila ocena realna...
Evo, moža sem klicala in pravi, da je stal v Baby centru okoli 10€

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
8.11.2007 14:42:09   
helenav
user posted image user posted image user posted image Punce, kje vam malčki spijo po dnevi????user posted image user posted image

Jaz sem bilamnenja, da mora podnevi spati tamkjer je hrup..ampak moja punca ne more zaspat ob hrupu...nikoli mi ne zaspi v ležalniku..vsak večji šum ji gre na živce..pa ful je zmantrana in zaspana....sedaj sem jo odnesl av svojo sobico in lepo spi že pol urce....A je možno d azaradi tega zamenja dan za noč...sicer takoj ko se zbudi se omo previjale, pa glasno govorile ..ponoči je tema in tišina tudi med dijenjem in nič previjanja...
Ne bi rada kaj narobe naredila zdi se mi pa prav da tudi podnevi spi....

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
8.11.2007 15:00:06   
Anonimen
Žan tudi noče nikoli spat v lažalniku, ker sploh ne zna spat na hrbtu. Oči ima na polno odprte in gleda okoli. Zato imam v dnevni še eno posteljico in spi podnevi v njej 3-4 ure. Pa se je tudi že zgodilo večkrat da sem ga podnevi nesla v njegovo sobo, ker sem hotela ali zračit, pospravljat ali pa sem čakala obisk ki bi bil ziher glasen. In ni nič menjal dan za noč. Vrata mu pustim na stežaj odprta, luč prižgem da je svetlo in nič ne špram z hrupom, tudi pralni strol laufa na veliko in je zraven njegove sobe.

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 1632
8.11.2007 15:16:53   
nana 27
Starejši so, bolj jih moti hrup. Jaz rešujem to tako, da jo dam tudi čez dna spat v njeno posteljico, le da je ves čas svetlo in vrata zaprem zaradi hrupa, ki ga "ustvarja" Miha user posted image  , da vsaj malo odspi.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
8.11.2007 15:19:15   
jst86
srček Aptamil Comfort pride 800g (jst ga mam za malo več kot 2 dni) 7,69€.jst ga vedno kupim v lekarni.sem pa nekje brala da so adaptirana mleka za malo večje user posted image  cenejše,ker je za manjše drugačna predelava.kako je s tem?
steklenički mam jst samo 2- 1x125ml in 1x330ml.pa mam dost.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
8.11.2007 15:54:42   
nana 27
Srček, številko 2 adaptirano mleko daješ od 4. meseca dalje. Lahko daješ tudi številko 1 še naprej, ali pa ju mešaš.Ko gre otrok na gosto hrano, pije manj mleka - zjutraj, zvečer, ponoči. Mleko takrat čez dan nadomestiš z mlečnimi izdelki - skutke, jogurti..

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
8.11.2007 16:04:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jst86

srček Aptamil Comfort pride 800g (jst ga mam za malo več kot 2 dni) 7,69€.jst ga vedno kupim v lekarni.sem pa nekje brala da so adaptirana mleka za malo večje user posted image  cenejše,ker je za manjše drugačna predelava.kako je s tem?
steklenički mam jst samo 2- 1x125ml in 1x330ml.pa mam dost.

Kogaaaa? 800g za 2 dniuser posted image . Torej 7,69€ x 15=115,35€. Aaaaaaaaaaaa........

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 1636
8.11.2007 17:31:24   
guppy
2 dni?? To je pa res malo. Nam škatla Bebe1 zdrži dva tedna ali več, je pa res, da dodajam samo 1/3 dvema otrokoma, kot sem omenila. UF!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
8.11.2007 17:55:35   
Naty 76
Ufff to se tud meni zdi malouser posted image . Mi imamo eno škatlo (800g) za 14 dni. Moj dragi me sprašuje kdaj bom zares začela telovadit da izgubim še malo trebuščka, pa imam za zdaj res dober izgovor, MLEKO. Če ne bom jedla tudi tega ne bo, mu pravim, in ko mu rečem še da bom potem za mleko vzela kar njegovo kartico, imam takoj miruser posted image . Moški pač.

Guppy si ti dobila naše fotke? Nekaj mi je mail nagajal, zato sem poslala z drugega naslova.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
8.11.2007 17:59:40   
PBJ
Dvakrat dnevno jo dam v njeno posteljo - takrat,  ko vem, da bo dalj časa spala (dopoldne in popoldne) Drugače pa jo v ležalnik odložim, ko mi npr. zaspi v naročju - takrat se ponavadi na ležalniku hitro predrami in je budna.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
8.11.2007 18:18:52   
Anonimen
Čau mamice!

Mogoče katera ve, če s tisto kremo od Mustele (za temenca) lahko namažem tudi po obrveh?

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1640
8.11.2007 19:15:53   
lemavrica
800g za 2 dni?? Mi imamo 400g škatlo Novalaca za 4 dni, pa mu dajem adaptirano mleko čez cel dan. Koliko pa poje tvoj na en obrok?
user posted image Vprašanje za tiste ki hranite svoje user posted image  z adaptiranim mlekom. Koliko poje vaš user posted image  na en obrok in kolikokrat na dan jih hranite?

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 8.11.2007 19:28:28 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
8.11.2007 19:33:08   
guppy
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica
user posted image Vprašanje za tiste ki hranite svoje user posted image  z adaptiranim mlekom. Koliko poje vaš user posted image  na en obrok in kolikokrat na dan jih hranite?

Marko poje okoli 900 ml na dan, Maja okoli 700. Od obroka do obroka različno, nikoli pa več kot 180 ml naenkrat. Hranimo 5-6x na 24 ur.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
8.11.2007 19:34:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

user posted image Koliko stekleničk imate in kako velike? Jaz imam dve 125ml Aventovi in eno 250ml. Je dovolj ali bi rabla več?

user posted image pa še eno zlo pomembno vprašanje. Koliko stane Aptamil (tega ki ga imam doma nisem jaz kupla), koliko tega se ob samo flaši na mesec porabi, kakšen je ta strošek kasneje ko več poje? Da se pripravim na šokuser posted image .

Jaz imam tudi dve 125ml, in eno 250. Nimam pa Aventovih, ampak Tommee Tippee.
V Mariboru dobimo mleko na recept - plača občina!!!user posted image

Jaz Matiji dodajam 2x na dan, dodajam pa mu odkar je bil star 10 dni s tem, da sem prvi teden dodajala vsak obrok razen ponoči in zdaj nam gre proti koncu tretja škatla (to vem po merilnih žličkah, ker jih nisem vrgla stran). Uporabljam BEBA 1 H.A. (600g) poje pa navadno okrog 100ml (ne vedno) in danes je star 7 tednov.
Tako, da se mi 2 dni zdi malo prehudo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1643
8.11.2007 19:36:56   
lemavrica
Guppy a to skupaj s tvojim mlekom ali samo dodatka?

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
8.11.2007 20:28:00   
guppy
Lemavrica, vsega skupaj pojesta toliko v enem dnevu. 1/3 adaptiranega in 2/3 mojega (od oka).

Neposredna povezava do sporočila: 1645
8.11.2007 21:21:31   
Anonimen
Lemavrica, najprej ga dojim in nimam pojma koliko pri meni poje, ampak mislim da tega ni veliko. Potem pa še 500 ml zraven v celem dnevu, je pa ponavadi 7x. Koliko pa dodatka poje pa je od obroka do obroka različno najmanj je 60, največ pa je bilo 130 ml.

Kako pa je pri tebi? Ker sta najina user posted image približno isto stara.

Neposredna povezava do sporočila: 1646
8.11.2007 22:47:52   
CUKRČEK
MAMICE DVOJČKOV.....v Kolinski dobite vso hrano od Milupre brez davka. Samo izdelate njihovo kartico in voila..Milupa brez davka(aptamil, milumil, kašice...). JAz jo kupujem tam. Sicer jo pa zelo malo porabim, ker ju večino še dojim in jima le zvečer malo dodam. konec koncev bi pa tudi za katero drugo lahko zrihtala kako škatlo brez davkauser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
8.11.2007 23:09:02   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nena80

user posted image  Kako je pa kaj pri vaših zanimanje za te igračke? Pri meni se je od začetka prav jokat začel, če sem mu lok pripela, sedaj se pa z njim tako zamoti,da sem prav vesela, da ga zanima, glede na prve reakcije...

enej se že dolgo igra in pogovarja z unimi živalcami, ki dol visijouser posted image , pa tut prime jih že

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
8.11.2007 23:13:49   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: guppy
Za strije mi je svetovala pregrešno drago mandljevo kremo iz L'Occitane-a,

s to kremo sem si js mazala trebuščka v nosečnosti-je superuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
9.11.2007 6:29:43   
ana b
Dobro jutro!
Evo družina, ki je požrla petelina, je že pokonci. Tavečji gleda risanke, tamali pa se igra z lokom in se pogovarja. Najbolj mu je všeč muca z ogledalom user posted image .
Potem pa grem na obisk k prijateljici in še na pregled v razvojno ambulanto, kjer nas bodo spet malo stehtali in zmerili. Sem ga ene 2 dni nazaj oblekla body za 3 mesece in sem ga komaj med nogami zapela, dekolte pa je imel do popka.
Čau 

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.