|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
7.11.2007 9:36:38   
corfu
Sanek1, mi imamo doma tri avtosedeže, 2 Romerja in 1 Concorda, meni osebno je Romer zakon, Concord se skrije, je pa res, da je kar drag, ampak midva na takih rečeh, kot je varnost otrok ne gledava na denar. Romer je zakonuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
7.11.2007 9:42:00   
Freycha
mi imamo Concorda do 18 kg, potem pa vedno bolj razmišljam, da bi kupila Kiddy life pro, ki je dobil daleč najboljše ocene, pa tudi sicer mi je ok, ker nima pasov, ampak mizico spredaj.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
7.11.2007 9:50:04   
tini6
Jaz tud razmišljam o Romerju za potem. Se mi tud zdi najboljši. Jaz bom tu mela še prostor v avtu, tako da lahko pridem iskat katero.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
7.11.2007 9:50:19   
SANEK1
Freycha, kak misliš da nima pasov. Nekak si ne znam predstavljat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
7.11.2007 9:50:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Imam eno vprašanje za mamice, ki že imate starejše škrate oz. tudi seveda ostale, če ste že kaj slučajno razmišljale. user posted image user posted image user posted image
Ker  našemu otroku že skoraj binglajo nogice ven iz jajčke, sma počasi začela nabavljat večji avto sedež. Sma pa dobila od enih prijateljev tri na izbiro, in sicer Brevija, Romer King in Maxi cosi priori. Kakšne so vaše izkušnje oz. katere imate vi?

Sanek... v večji sedež jo lahko daš šele, ko ima 9 kil in/ali samostojno sedi. To, da nogice gledajo čez, ni nič narobe. jajčka postane premajhna, ko na vrhu glava čez pogleda....

Drugače pa tudi midva razmišljava o Kiddy Life Pro. Tista mizica me navdušuje, pa tudi varnost.
Sem pa zadnjič gledla na netu enega, ki se lahko s pritiskom na gumb zarotira, da ga lahko lepo skozi vrata not namontiraš (otroka). Samo varnost pa ne vem...

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2105
7.11.2007 9:52:09   
Anonimen
Evo kiddy-a:

http://www.oeamtc.at/refresh/frameset.php?p=http://www.oeamtc.at/netautor/html_seiten/kisitest_2006/kiddy_lifepro.html

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2106
7.11.2007 9:55:45   
Anonimen
jutrouser posted image user posted image tko tko sm.....zaenkratuser posted image

freycha ja, menda res lohk še čez leta mleko stisneš, tko da dejansko lahko pol s stiskanjem (ali sesanjem) zmeri vzpostaviš dojenje nazajuser posted image treba pazit pruser posted image he he....user posted image user posted image user posted image

ok, malo mi zbivauser posted image

ej za crknt, nimam kruha nič, pa ker meni na pamet ne padi da bi ga sama peklauser posted image zdaj kekse jem za zajtrkuser posted image

aja, sem pozabla povedat, zdaj ko je atko bil bolan in je mel ful tak čudn glas, uli ni blo nič jasnouser posted image ful ga je čudno gledala, pa kr na jok ji je šlo, po moje ji ni šlo skupiuser posted image če pa je zakašljau, se je pa tak ustrašla da joj in se seveda drla.....tak da bogi revež se je hodu skrivat pa kašljatuser posted image user posted image sploh če je zaspala je blo sranje....

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2107
7.11.2007 10:00:07   
Anonimen
Jaz pa pravkar sveže pečen kruhec s sirom mljaskam...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2108
7.11.2007 10:03:09   
Anonimen
ti ja, k si vzorna gospodinjauser posted image mah, jaz tak nisem kruhar neki....ko sem sama živela, sem si ga četrt kile kupla, pa mi je splesneluser posted image kaj za vraga sem pa jedla takratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2109
7.11.2007 10:04:56   
corfu
http://www.motorevija.si/datoteke/tabela%20sedezi%202007.gif

Če bo katera kaj počekirala...

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
7.11.2007 10:13:49   
SANEK1
Zvesta, vem da še ni čas. Samo pač počasi nabavljama, da se neboma nasrala kot pri stolčku za hranjenje.user posted image user posted image user posted image
Sma kupila takega ala Prima papa, pa sma mislila, da sma ful dobro kupla, ker je bil 50% znižan in se nisma kaj dosti informirala. user posted image user posted image user posted image
In kaj mama zdaj, pesa z očalami. user posted image user posted image
Pa sma še med nosečnostjo gledala onega iz Ikeje, pa sem si mislila, kaj te to je, mi je bil taki brezvezni, nevaren... Zdaj pa vidim po vaših informacijah, da sma si pamet kupla. Morem onega nekomu uturit. Ga boma dala na Bolho.user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
7.11.2007 10:16:25   
SANEK1
Hvala Zvesta, zdaj si pa znam predstavljat ta avtosedež. Dobro zgleda! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
7.11.2007 10:19:38   
Anonimen
Hvala, Zvesta.

Jaz imam neki avtosedež doma, mi ga je dala od bivšega mama, ampak meni niti ni tako lep, niti ne vem katere znamke je, pa bi ga prodala.. Ampak verjetno ga nobeden ne bo kupil, ker je res ogrooomen sedež.. Grrrr...

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2113
7.11.2007 10:20:01   
Anonimen
sanek, meni je včeraj v razvojni rekla, da je kriminal, kak to prizvajalci relamirajo svoje izdelke in da bi mogli to zakonsko uredit....recimo za kengurujčka, da je kao 0+....niti pod razno....pa za te stolčke isto....otroka lahko daš v stl ko samostojno sedi, to je okoli 8m, prej ga pa naročju hraniš....in vse to oblazinjeno je smrt za hrbtenico, sploh skupaj z informacijami da lahko daš otroka prej notri, ker ga itak blazine podpirajo....

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2114
7.11.2007 10:26:47   
Češnca
Dober dan!

Samo na hitro... Me noro skrbi, ker pride čez urco taščica po mikanega in mi ga pelje na sprehod. Sem pristala po 2 mesecih prošenj. Ampak mene ful skrbiiiiiii! A sem zmešana, al kaj? V glavnem, mislte mal name, no! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
7.11.2007 10:34:35   
Anonimen
češnca, smo prismojene, kajuser posted image po moje boste vsi preživeliuser posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2116
7.11.2007 10:37:40   
corfu
Češnca, sprosti se, natoči si polno banjo vode in uživaj!!!user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
7.11.2007 11:41:30   
poldy
freycha, zanima me kako to da ne dojiš več. Je bila to tvoja odločitev, da pač ne boš več dojila a imaš mleka premalo? Sprašujem zato, ker se spomnim, kako si bila prepričana da boš ful dojila! Ker mene včasih prime, da bi tamalo pustila pri atiju in šla za par ur nekam in da mi ne bi blo treba mislit zraven a bo lačna pa da bom mogla kmalu domov..... Po drugi strani pa se mi zdi "škoda", da ne bi pila mojega mleka, ker dejansko je "bolj zdrav"user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
7.11.2007 11:45:17   
poldy
češnca Ja jaz moji tašči sigurno ne bi dala tamale za na sprehod, ker je ne maramuser posted image Drugač pa kar paše bit kako urico sam doma. Jo moj pelje za kako uro na obisk k njej. Pri moji stari mami pa jo večkrat pustim, pa je stara 81 let in jima ni čisto nič hudega, ko greva z mami po trgovinah. Samo telefon ji dam na doseg roke in vsi se mamo fajnuser posted image , pa nobenga ne skrbi kako bo. Sicer pa so oni prej meli otroke kot me in "že vejo kako"
Bom mislila nate!

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
7.11.2007 11:49:19   
Anonimen
poldy mene pa glih tale " že vejo kako" najbolj jezi....ker 40 let nazaj, ko so oni meli otroke, so mal drugačna priporočila veljala kot danes.....in jaz znorim, če mojmu otroku nekdo tišči smetano v usta iz kave, pa škorje kruha in take ****rijeuser posted image kar je takrat delalo, seveda.....

(odgovor članu poldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2120
7.11.2007 11:58:03   
madejka
Uuu baja si bla pa zgodnja. Ob tem času sem se jaz še z malim borila za malo spanjauser posted image
Naša noč je bla prav grozna. Mali se je zbudil ob treh in od takrat dalje je samo migal in jamral. Ni pomagala ne joška, duda za par sekunduser posted image user posted image Okol desetih sem ga pa popokala in ga nesla mojemu, ki je spal v dnevni in spala kako urcouser posted image user posted image Zgleda je res nekaj na tem, če se hvališ, se ti koj obrneuser posted image

Uf strij mam pa jaz na joškah kolk češ. So se mi nardile takoj, ko sem mleko doblauser posted image In to kakih 5 na vsaki!user posted image Kdo me bo pa še gledaluser posted image Zdaj pa ne bom mogla bit za v Modno Janouser posted image user posted image user posted image

Freycha sem mogla do dans čakat na mojega, da mi je končno povedal, da me ne bo mogel peljat na srečanje, tak da lepo lepo prosim za taxi...againuser posted image
V Avstrijo greš? Čaki, kolko ste rekle, da Antlop stane? En na bolhi ga prodaja za 30 ojrovuser posted image

A tak pravite, da so tile stolčki za hranjenje za en šit... Prima pappa mislimuser posted image Saj sem menda že napisala, da sta ga našemu tast in tašča kupla in še dost dala za njega... presneto, kaj naj pa zdaj? Prodat ga ne morm, edino da ga ne bom uporabljala... So res tak slabi za razvoj?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
7.11.2007 11:59:16   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

češnca, smo prismojene, kajuser posted image po moje boste vsi preživeliuser posted image

Sej to me skrbi, ker ne vem, če ženščina zna pri teh letih čez cesto??? user posted image

Ulla, Corfu, Poldy hvala za podporo. Za enkrat itak stvari ne grejo po načrtu. Nam je tole cepljenje čist urnik okol obrnlo! user posted image  Mali spi v svoji postli, taščica pa pride ob 12.30, če bo do takrat že pripravljen.

Dejstvo je, da ona itak merka otročke in to ni problem, ampak se pozna, da so stari več kot leto! Pri našem pa stalno komplicira in potem jest nisem sproščena. Bi ga raje dala tastu!!!
In še tale primer: se skupaj sprehajamo po precej neprometni cesti in ona rine voziček po sredi. Jaz modro tiho, moj pravi:"A pa nebi ti bol pr kraj hodila?" Njen odgovor:"Ne, me tko prej opazijo." ??user posted image ?? Ko bo en norc prgonu, bo prej zgazu oba, kot jih opazu!!! Joj! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
7.11.2007 12:01:40   
Anonimen
madejka antilop stane 10€ plus pladenj 5....ma veš kaj, verjetno če otroka daš v tak stol potem, ko resnično že samostojno sedi, bi šlo....za vprašat je no.....slabo je to, da se jih notri prej daje....ma ne vem....sicer pa, kupiš antilopa, se ful lahko razstavi in ne zavzame veliko placa in ga maš skritegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2123
7.11.2007 12:01:55   
poldy
nimam več besed......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
7.11.2007 12:09:25   
Češnca
Evo, pred pol ure tečen, lačen, zaspan; mal poje in mrkne. Zdej se pa veselo z dudo pogovarja! user posted image  Kaj bo še danes???

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?