|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Depilacija
7.11.2007 10:09:35   
Anonimen
Za ženske- zanima me kako obremenjene ste z gladkimi nogami in drugimi predeli, ko gre za seks? A se vsak dan redno depilirate, preden seksate oz. ste vedno pri vsakem seksu podepilirane? In koliko moške moti, če niso popolnoma gladke noge?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 10:19:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Depilacija
7.11.2007 10:42:45   
srki
Se brijem, vendar ne za vsak seks sproti. Če mu kaj ni všeč, ko je kje kakšna odvečna dlaka, naj me pusti na miru.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.11.2007 11:08:37   
Fiona23
Anonimna, po mojem se preveč obremenjuješ. Ne d si glih zaraščena ampak vsak dan pa najbrž niti ni nujno d se depiliraš. Bi blo pa zanimivo slišat moško mnenje.

LP, Bejbika

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.11.2007 11:20:51   
Anonimen
Jaz se ne depiliram vsak danuser posted image

Se z voskom al pa depilatorjem po nogah im morjo bit že dlake da gre stran.
Na rokah isto. Bikini oz. prjatlco pa enkrat tednsko z depilacijsko in britvico če kej ostane.

Se še ni prtožu.
Če se bo mu bom dala pa vosek pa nej si še on jajca zdepilirauser posted image

(odgovor članu Fiona23)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.11.2007 11:25:25   
Fiona23
Ja Karin sej maš prov. Oni bi se sm enkrat povoskal pa bi jih kap zadela od bolečine.

LP, Bejbika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 12:13:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.11.2007 13:34:47   
nuala
Ene ženske se res vsak dan, sploh na začetku veze.
Neketere moške dlake zelo motijo, oz se jim zdi samoumevno, da je vse pobrito.

Jaz se ne brijem vsak dan in mojega moža to hvalabogu ne moti, res pa je tudi, da ne seksava vsak dan...

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.11.2007 15:11:08   
Anonimen
A vasi moski se pa nic ne uredijo tam dol?

(odgovor članu nuala)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.11.2007 15:16:28   
Anonimen
Eni ? mam

A je bila katera na brazilski? Noseca sem pa se mi kmau ne bo dalo tam doli sarit, ko mi trebuh zraste.
Kako zgleda brazilska? Delajo z voskom? Se cisto sleces in kaj potem? Kako lezis?
A samo zgornji del depilira ali tudi spodnji del vagine- zunanje sramne ustnice- a das noge narazen pa te noter gleda? haha.. cudna vprasanja ja, ampak ne bi rada bila prevec sokirana, ko se narocim.
hvala za odgovore...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
7.11.2007 15:17:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

A vasi moski se pa nic ne uredijo tam dol?

Moj si jih sam krajša oz. on prav trimčkauser posted image user posted image

Noče čist na nulo k pravi da ga pol po treningih zjebavajo dedci pod tušemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
7.11.2007 15:18:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Eni ? mam

A je bila katera na brazilski? Noseca sem pa se mi kmau ne bo dalo tam doli sarit, ko mi trebuh zraste.
Kako zgleda brazilska? Delajo z voskom? Se cisto sleces in kaj potem? Kako lezis?
A samo zgornji del depilira ali tudi spodnji del vagine- zunanje sramne ustnice- a das noge narazen pa te noter gleda? haha.. cudna vprasanja ja, ampak ne bi rada bila prevec sokirana, ko se narocim.
hvala za odgovore...

Jaz tudi še zbiram pogum za touser posted image .

Bi tud rada kej več zvedla, od koga k je že dal skozi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
7.11.2007 15:19:50   
Taula
Na lepoti je tema o brazilski.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.11.2007 15:52:21   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  kaj sem se nasmejala zdejle.user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
7.11.2007 15:56:14   
Mešamdrek
Jaz imam pa čupo tam doli pa si jo sam v čop spnem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.11.2007 15:59:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek

Kuluser posted image

Veš kuga tud lepo pride? Kitkeuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mešamdrek)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
7.11.2007 15:59:54   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Kuluser posted image

Veš kuga tud lepo pride? Kitkeuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Jih imaš?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.11.2007 16:00:47   
Anonimen
Ne, mam balinuser posted image

Premišljam pa o tem da bi si dolge pustila, sam kaj k sm lena pa se mi jih ne da friziratuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
7.11.2007 16:02:05   
Mešamdrek

Premišljam pa o tem da bi si dolge pustila, sam kaj k sm lena pa se mi jih ne da friziratuser posted image

Jaz si bom pa drede nardila,a veš kok bo fajn ko jih ne bo treba umivat?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.11.2007 16:05:08   
Anonimen

Jaz si bom pa drede nardila,a veš kok bo fajn ko jih ne bo treba umivat?user posted image

Pr vas pol verjetno ne bo več seksa a? K bo tip itak v komo padu k se bo določenmu območju prilbližaluser posted image
Bo dišeče k rožiceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20
7.11.2007 16:07:15   
Mešamdrek

Pr vas pol verjetno ne bo več seksa a? K bo tip itak v komo padu k se bo določenmu območju prilbližaluser posted image
Bo dišeče k rožiceuser posted image

To je moj namen,zdej se pripravljam na prezimovanje in mi ni do sexa.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.11.2007 16:07:44   
Anonimen
kje na LEPOTI JE O BRAZILSKI?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
7.11.2007 16:20:33   
Anonimen

Skoraj ne boste našli kozmetičnega salona, kjer bi vas depilirali po brazilsko, ne da vmes ne bi za nekaj trenutkov zavzeli pasjega položaja. Da, tistega na kolenih, z ritko v zraku! Zakaj, sprašujete? Ker je tako najlažje in najhitreje doseči tiste skrite kotičke med vašima ritnicama, kjer poležuje ogromno dlak, ki jih sami nikoli ne vidite.

Sicer se depilacija začne, ko ležite na hrbtu. Če ste prišli zelo poraščeni, vam bo kozmetičarka dlake najprej povsod pristrigla, zato da se jih bo vosek bolje oprijel. Nato prime vaše noge in vam jih potisne na prsi. Ko odmislite, da ste popolnoma goli in da vam gleda točno v srž vaše ženskosti, se sprijaznite s svojim joga položajem. Kozmetičarka vam pridrži noge, medtem ko vas pošteno popudra po mednožju, potem vas namaže z vročim voskom, na katerega položi krpo in jo raaaask! sekundno hitro odtrga.
Brez skrbi, da boste imeli čas zajavkati ali celo zavpiti, ampak to je ne bo ganilo. V naslednjem hipu vas bo bo prijela za sramno ustnico, jo zavihala navzven, premazala z voskom in raaask! ponovila postopek. Takrat že ne veste več, kaj in kako bi zavpili, zato se ji prepustite, da vas obrača kot ražnjič na žaru, zdaj na eno, zdaj na drugo stran telesa, medtem ko z vas trga dlake (morda se bo vam zdelo, da tudi kožo, a to je le vaša boleča domišljija).
Nazadnje se postavite še v pasji položaj ali ji dovolite, da si vašo nogo (najprej eno, potem drugo) vrže preko ramena in vas podepilira do konca, čisto, čisto notri med ritnicama. Česar vosek ni odstranil, vam bo kozmetičarka odstranila s pinceto, ampak tega verjetno sploh ne boste več čutili, črtico, ki vam je ostala, vam bo lično obdelala s škarjicami. Po petnajstih minutah boste gladki kot dojenčkova ritka, prav tako napudrani, ampak precej bolj utripajoči. Predvsem pa - seksiii!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
7.11.2007 16:23:15   
Anonimen
user posted image O fak...bom jst raj kar na depilacijski ostalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
7.11.2007 16:30:53   
nalepkica
se da naročiti kakšna uspavala za čas depilacije???????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?