|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ne razumem se...
19.9.2007 20:20:30   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Hard, mam enega takega v familiji ja. Kako nezdravo jem, kaj narobe naredim, zakaj ne dam pokrovke na vodo ki se greje, kako je to narobe, kako je tisto narobe....nočna mora. Še dobro da nisem poročen z njim user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj tip je enostavno ''zajeban gestapovec'' ki se ima morda za pol stopničke več kot ostali. Tako je to user posted image

user posted image user posted image user posted image

Anonimna, jaz bi se ga tudi losala.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 26
19.9.2007 21:33:26   
muška
sem bila v vezi z enim takim , sicer ne dolgo, ker so mi hvala bogu začeli delat klikerji (tako kot tebi sedaj) , no prav fajn mi je pral možgane, da sem na koncu že plesala čisto po njegovo. Zbil mi je vso samozavest, vse kar sem naredila po svoje je bilo narobe, eh bla, bla, bla....

No, ugotovila sem, da to ni to,tukaj mi je zelo pomagala ena "prijateljica"-sicer ne bom pisala kako mi je pomagala, ampak od takrat dalje sva samo še znanki; ampak sem ji vseeeno hvaležna za to kar je nardila

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 27
19.9.2007 21:48:17   
tincci
Če imaš že zdaj tok proti njemu, adijo. Al hočeš, da ti naredi otroka in ga boš čez pol leta pustila? Sej vem, da tik taka, ampak sej nisi stara 50, še veliko je rib... noben ni popoln, itak, ampak če ti nekaj ni, ti pač ni! 

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 28
21.9.2007 10:50:31   
puppa
Eh...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 29
21.9.2007 12:31:27   
Anonimen
Eh.... user posted image

Sej ne vem kaj naj rečem, po 5 mesecih ti gre vse na živce, to in ono, opažam pa da pri teh letih tisti ki ste samski iščete popolnost pri partnerjih, pa recte da temu ni tako, ampak po 5 mesecih nisem nikjer zasledila prilagajanja, kompromisov, odkritih pogovorov,....

Ne vem no, starejši kot postajaš, bolj si navajen sam nase in na svoje navade in prilagajanje je vse težje, čeprav sama ne mislim tako, ker če ti nekdo pomeni vse na svetu, po 5 mesecil ali 2-h, se potrudiš zanj kolikor se da, lahko se pogovoriš, moraš se pogovoriti, si povedati kako je vajino razmerje, kaj je dobro in kaj ne, če najdeta skupni jezik lahko furata naprej, če ne je odgovor o vajinem razmerju na dlani.

Veza dveh različnih karakterjev, navad in svetov je eno samo težaško a prijetno delo. Je kot nezgrajena hiša iz šibic a kljub temu imaš v predalu lepilo, vprašanje je le ali si dovolj vztrajen in iznajdljiv.

Tudi jaz sem ob sebi imela kolerika, gestapovca, ljubosumneža, ni da ni negativnih lastnosti in marsikdaj bi ga postavila pred vrata, zdaj sem po desetletju srečna, da ga nisem, ker sva se v tem času tako on kot jaz spremenila 1000% na bolje in funkcionirava kot eno, ker sva se znala pogovarjati, prilagajati in se podpirati, čeprav je bilo včasih težko, a sva si pomenila vse na svetu in ljubezen naju je držala skupaj, no naju še vedno.
Ne vrzi puške v koruzo, zlošči jo in prečisti, morda bo potem bolje delala.user posted image

(odgovor članu puppa)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
21.9.2007 12:51:52   
taška30
Hja, jaz imam kolegico, poročena, z otroci. Njen mož je približno tak kot ti opisuješ - pameten, vseveden, se vtakne v njeno hrano, frizuro, oblačila, aerobiko, enkrat jo je celo popravljal ko je govorila (da mora uporabljat dvojinouser posted image ). Ja, ji občasno dvigne pritisk, ampak ga je pač vzela takega kot je, skoz eno uho noter, skoz drugo ven. Pač je on tak karakter, si ne more pomagat. Pa z veliko humorja ga včasih malo prizemlji.user posted image
Je pa odličen mož, jo razvaja, lepo sodeluje pri gospodinjstvu, otrocih, drugače čisto fejst dec...

Mislim, da je samo od tebe odvisno, kako to prenašaš. Če te že zdaj hudo moti, te bo s časoma še bolj, zagotovo.
Misliš, da se ga ne bi dalo vsaj malo 'popravit' v tej smeri?

Čeprav, ko te še enkrat preberem, se mi zdi, da globoko v sebi že veš, da to ni to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
23.9.2007 19:10:36   
itata
jaz sem to videla pri mami od mojega bivšega fanta. skratka zadeve če so že zdej take, gredo vedno samo še na slabše. kar pomeni, da boš na koncu - zato da ne boš kasirala čudnih pogledov in žaljivk - še lulat hodila tko in takrat ko bo on hotel... brezvze. al mu povej da naj te sprejme tako kot si al pa pojdi stran. pa na koncu ga bo mogoče že vse motilo... ne boš sploh več imela življenja. pa ni čudno da nisi sproščena v družbi, če skoz sam gruntaš kaj boš narobe rekla... pa z leti gre tko: najprej boš nekaj narobe rekla pa te bo samo čudno pogleda, čez čas bo kaj po tiho pripomnil, po nekaj letih bo pa kar na glas rekel kaj žaljivega že tudi pred ostalimi! žal tako zgleda, če se poskušaš obnašat tako kot je drugemu všeč, amapk to nisi ti.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
24.9.2007 11:20:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu itata)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
24.9.2007 11:25:59   
Anonimen
Kot da berem sebe....no zelo podobno.

Moj je po parih mesecih začel zganjat ljubosumne scene. Ne te majčke, ker je prevelik dekolte. ne morš taka v službo, ker se najgneš pa se ti vse ven vidi. Pa daj no, ne se tako pogovarjat s tem, ker ta vse narobe razume. Zakaj te je ta pozdravil in pomežiknil zraven? Ti je kdo dal kakšen kompliment? Kako si pa reagirala? Zakaj se te je trgovec dotaknil, ko si mu dala drobiž v roko? Ne maram, da ti da kdo roko v pozdrav (moški)...ne maram, da se te dotikajo....ne maram, da preveč s kom govoriš...ne maram, da greš sama v šoping...ne maram, ne maram, ne prenesem,...pokaži gsm, da vidim zadnje klice,....

ahhhhhh..... kaj pravite pa na to?

pa še kr vztrajam...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
24.9.2007 11:30:49   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Hard, mam enega takega v familiji ja. Kako nezdravo jem, kaj narobe naredim, zakaj ne dam pokrovke na vodo ki se greje, kako je to narobe, kako je tisto narobe....nočna mora. Še dobro da nisem poročen z njim user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj tip je enostavno ''zajeban gestapovec'' ki se ima morda za pol stopničke več kot ostali. Tako je to user posted image

user posted image user posted image , ej, Coltie, dobro napisano user posted image user posted image . Sam zgleda da takile "gestapovci" niso tako redko posejani, sem sam tud imel priliko spoznat en takle "cvet" ..... ma ja, čimdlje stran od njega, kaj pa drugega. Sploh ni kaj preveč razmišljat.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 35
24.9.2007 11:46:21   
natasaom
ojej!!!!!pa moj je zlati!!samo eno zahtevo ima!!da shujšam,da bom lahko kiklce pa dekolte nosila!user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 36
24.9.2007 13:57:01   
slovenka
No, moja izkušnja je, da ne gre vedno vse samo na slabše. Midva sva se na začetku ful prepirala in sem bila kar ziher, da z njim ne bom za dolgo, ampak sva se nato bolje spoznala in je bilo tega kreganja vedno manj, v zadnjih letih pa se skoraj več nič ne kregava, sva poročena in ful ful zaljubljena. Moj je tudi enkrat bil jezen, ker sem enemu čez cesto pomahala, pa sem bila par tednov z njim (leto preden sem začela z mojim) in je bil ljubosumen in sva se spričkala, da ljubosumneža jaz že ne bom imela in da to ni noben znak ljubezni ampak nezaupanja in je premislil in od takrat nisva imela nobenega podobnega konflikta, ni šans, da bi mi gledal gsm, govoril, kako naj se oblečem. Mojega so same hvale, kako si nikoli ni mislil, da bo imel tako fajn ženo. Res. In tega na začetku veze ne bi pričakovala. No, sem pa tudi sama bila v kakšni slabi vezi. To je tukaj na forumu težko opisati, gre bolj za občutke kot to, kaj kdo reče ali naredi. Je pa res, da smo ljudje različni, nekateri pripravljeni sprejeti več napak, drugi manj in prav je, da se vsak sam odloči, kaj bo. Jaz pa vseeno mislim, da je moj idealen. Res ne bi mogla reči, da me kaj moti, pa sva dobrih pet let skupaj.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 37
24.9.2007 14:05:57   
Taula
Po 5 mesecih vaju ne vidiš skupaj.user posted image  Takrat si še v fazi zaljubljenosi in naj bi svet videl z rožnatimi očalci.
Pri tebi je problem drugje...strah te je osamljenosti in dejstva da si stara 30 let. Strah te je da si zamudila vlak, in da ne boš našla drugega...boljšega. Zato znižuješ merila in se sprašuješ ali si prezahtevna.
Premisli v kakšno življenje se spuščaš. Kako bo z njim čez eno leto, čez 10 let.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
25.9.2007 7:51:24   
Anonimen
Sem prva anonimna.

Taula... res je znižujem merila.
Res pa je tudi, da nikoli nisem bola bogvekako samozavestna. Zadnje leto sem se pobrala in začela uživat v življenju. Končno sem bila srečna. SE mi zdi da sem kar zacvetela.
Potem pa sem spoznala njega.
Obljubil je da pride.... ni prišel...
Obljubil je da pokliče..... ni prišel....
Na dopustu je en večer kar zginil...... ni povedal kam gre, s kom gre..... Prišel je zjutraj ob petih. Odločena sem bila da je to konec... ampak seveda nisem imela jajc da ga zapustim......
Prosila sem ga, če lahko v moji navzočnosti ne kadi travce....... je obljubil. Jah seveda.... držal se je tega en teden... in zdej voham tisto smrdeče kajenje.

Na koncu se pa še zdira name, da kako govorim z njim, ko se postavim zase.

Eh..... že dolgo zbiram pogum in besede, da končam tole nočno moro. Ampak vedno bom našal neka opravičila za njega... pa čeprav vidim, da sem v zadnjih mesecih nazadovala glede samozavesti... Glede tega najbolj.
Pa tudi glede vseh ostalih stvari.
Ja moralo bi biti lepo..... pa ni.... in jaz to kar gledam in ne naredim nič....

Sej vem... sama sem si kriva.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
25.9.2007 8:34:12   
natasaom
enostavno ga pošlješ v maloro.če se ti pa zdi,da ga ne moreš neki ušpič,da bo on tebe.in ko zadihaš svobodo samozavest hitro nazaj pride!!!pa ti misliš,da ne bo kadil trave,če bo otrok v bližini???zame bi bil že travca razlog da ga pošljem tja od koder je prišel!pa tud jaz sem bila sama pri 30-tih.zdj mam 35,3 leta staro hči pa hvalabogu(al kermu že) kolkrtolk normalnga desca..
moški so kot avtobusi-ko en gre vedno drug pride!!pa raje bi bla sama kot pa da me en psiho najeda..lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
5.11.2007 22:18:56   
Anonimen
Sem prva anonimna.

Ta vikend sem se odločila da naredim konec. No ga še nisem, ker pač nočem po telefonu, ampak v živo.

Pogovarjala sva se pred prazniki kje bova za praznike. jaz sem bila cel teden pri njem (on je bil pri meni 4x čez vikend v 6 mesecih).
No njegova izjava: Jaz definitivno ne bom šel nikamor.
Ok, sem rekla, jaz bom pa definitivno doma (ker kao nima denarja za nikamor it)
In rezultat?

K meni ni prišel ne za praznike, niti čez vikend. (on nima denarja), v xxx kraj (ki je po km isto oddaljen kot kraj kjer živim jaz) pa je šel 2x v istem tednu.
IN je bil čez vikend tam. Sem ga klicala v petek zvečer. Se ne javi. ga kličem v soboto dopoldan, se ne javi. IN do sobote zvečer me sploh ni poklical niti sms-ja poslal. Ga kličem še v soboto zvečer, se javi, slišim da je na veselici, itak pod gasom. ves vesel. In potem prijavi: a zdej boš pa jezna zarad unih dveh klicev al kaj?

Eh...
Sej vem, da si mislite baba zmešana, pakaj sploh še delaš z njim. Tudi jaz se sprašujem to. Ampak po drugi strani pa spet hočem iskat neke glupe izgovore zanj.

Ne vem... jočem že 3 dni skupaj.... pa vem, da je moja odločitev pravilna. Ampak vseeno boli, ker sem ga imela resnično rada.

Sej ni treba brat, sam ven iz sebe sem morala dati.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
5.11.2007 22:31:55   
Anonimen
Ne vem... jočem že 3 dni skupaj.... pa vem, da je moja odločitev pravilna. Ampak vseeno boli, ker sem ga imela resnično rada.

Punca življenje ni potica...

...ampak če maš jajca si jo lahko spečeš...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
5.11.2007 22:33:46   
Anonimen
Ne vem... jočem že 3 dni skupaj.... pa vem, da je moja odločitev pravilna. Ampak vseeno boli, ker sem ga imela resnično rada

Tri dni...to je šele začetek....počakaj, da pride za tabo.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
5.11.2007 23:04:09   
Moyca_
pošlji ga nekam

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 44
5.11.2007 23:14:57   
mami_miki
al te je zaljubljenost minla,,,al pa res ni to to...če vztrajaš z nekom iz strahu, pred osamlenostjo,,,,

kako si lahko osamljena? glej, kolk nas je tu goruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
5.11.2007 23:23:25   
Anonimen
imela sem takega, vlekla zeeeeelo dolgo, tako da sem navlekla 6 let, ves čas me je kritiziral, pa tudi ful stvari kupoval pa bil nesramen pa bil prijazen pa me pred prijatelji poniževal pa bil ljubeč ko je bilo treba

najina veza je bila kot tobogan gor, dol, gor, dol, na koncu sem bila že čisto zmešana, skoraj psihični bolnik sem postala no in logično da sva se razšla, zdaj sem srečna z drugim in imava otroke.

Pet let sem z drugim in si še sedaj očitam kako sem lahko toliko let zabila z unim kretenom. Končaj vezo,ker slej kot prej jo boš, tudi mojj se ni javljal na telefone če je bil s frendi, pejdi stran preden bo prepozno

(odgovor članu mami_miki)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
5.11.2007 23:24:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR

pošlji ga nekam

Em...sej to je moj namen.user posted image

Mič...aja? šele začetek?user posted image O groza.... pol me bo tk pobralo od žalosti (no sej to itak vem... ker bom pogrešala njegve klice vsak dan iz službe, pa tiste redke trenutke ko nama je bilo lepo).
Kolk časa pa traja prebolevanje? da se vem pripravit?user posted image

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
5.11.2007 23:32:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR

pošlji ga nekam

Em...sej to je moj namen.user posted image

Mič...aja? šele začetek?user posted image O groza.... pol me bo tk pobralo od žalosti (no sej to itak vem... ker bom pogrešala njegve klice vsak dan iz službe, pa tiste redke trenutke ko nama je bilo lepo).
Kolk časa pa traja prebolevanje? da se vem pripravit?user posted image

Ah bejba ne ser...bo minilo. Boš vidla...sam ne misli, da je bil edini zveličavni. Mine prej al slej. Sam glej da bo prej ko slej.

In če so bli redki trenutki ko vama je bilo lepo - poskrbi da bo veliko trenutkov ko ti bo lepo, pa čeprav boš sama. Tud tako se da uživat verjemi stari koki, ki je šla skoz to... Edin kar mi je žal je to, da sem bla tko zlo prizadeta da sem mislila da sem izgubila nevemkaj...sploh nisem. Veš sem sama, ni najbl fajn, je pa boljše kot bi blo v dvoje z njim... In verjemi, da bo tebi bolje sami...ker enostavno ti ne bo treba čakat kdaj boš spet razočarana, kdaj te bo spet prizadel in kdaj bojo prišli na vrsti tisti lepi trenutki... enostavno ne bo ti treba več čakat, vse si boš lahko sama nardila.

In naenkrat življenje ne bo več čakalnica ampak boš začela vozit..sam to ne bo šlo od dans na jutr ampak od dans na pojutrišnjem...

dej drž se, sej ni konc sveta, sam tega se zdej še ne zavedaš...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
6.11.2007 11:24:46   
mami_miki
vsi bi samo nekoga nekam pošiljali....ni vedno rešitev v tem, da kr greš...mogoče se morš pogovorit...

no pa idite kr ve nekatere...me zanima, če bi kr spokale...upam, da boste imele enako situacijo kdajuser posted image ...pa bomo vidli kako boste spokale...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
6.11.2007 11:37:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Sicer bi moj dragi vse dal zame (predvsem materialno.... kupil bi mi kolo, sanja o bajti, ki jo bo gradil za naju....kadar sem pri njem on kuha... ). je res zelo pozoren.... in se res trudi... ampak ta njegova "vsevednost" najeda živce.

....OD TEBE BO PA ZAHTEVAL, DA PLEŠEŠ TAKO KOT ON ŽVIŽGA. (sorry črke)

bolje ne bo nikoli. praviš, da se ne vidiš z njim za celo življenje....potem pa kar pot pod noge. poslušaj svoj notranji glas, ta je nezmotljiv.

Anonimna.. na tvojem mestu, bi poslusal tale nasvet..

Je velikokrat tko.. da se partnerji ljubijo samo do tocke, ko je vse tako, kot en od drugega zahtevajo.. in TO NI TO!

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?