Mamathea
|
Manca držimo pesti, da ne bo hujšega. Jaz imam že skozi celo nosečnost beljakovine v urinu, pritisk imam hvala bogu nekje do 120/70, ampak še to se moji gin. zdi visoko, glede na to, da sem pred nosečnostjo skoz imela 90/50. Pa tudi zatekati sem začela zelo, zato že tudi mene skrbi, da me bojo dali predčasno v porodnišnico. No upam, da ne, pa da bo bebica čimprej ven prišla. Pa jaz se drugače kr ok počutim, če lahko še delam... pač te noge in roke so take, da si jih sploh nočem več pogledati, sam to je isto tud če cel božji dan počivam, al pa če migam. Nič se ne da pomagat, takšne in drugačne težavice pač sodijo k pozno nosečnosti in tudi to bomo preživele, zdaj ko že vemo, da bomo kmal cartale svoje bebice. Jaz sem po kolsiu, sem res skuhala makarone, oz kih je moj , pa je tako dobre naredil, da jaz kaj takega nikoli ne bom spacala skupaj. On kr meče noter vse mogoče sestavine in omakca je vedno drugačna, ampak vedno svetovna. No jaz se pripravila domač radič in še en korenček sva zraven naribala, da je bila vitaminov polna malha . Zdaj grem počas mal na zrak, potem pa mičkeno počivat. Lepo se imejte.